5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    értem.de a p2-ben elég fura h, csak az embereket látja höbe,minden más kék(úgyemlékszem,de megnézem),de a trailerben látszanak a fák kövonalai.
  • akyyy
    nah megnéztem az összes alien filmet plusz avp-t hdben, plusz a ragadozókat -.-

szal jöhet az avp2
  • InfectedMann
    Ennyi :D
  • Shiwo
    a fa körött lévő levegőnek különbözik a hőmérséklete a fáétól
  • Jrex
    tényleg,ha csak a kibocsátotthőt látják,akkor hogy nem rohannak neki a fának?
  • rotator
    Erről jut eszembe egy őrületes baki a Predator 2-ben, ahol a maszk levétele után is következetesen mindig kékben lát a predi, holott az első rész óta tudjuk, hogy olyankor totál pirosban lát szegényke. :) Egy special editionben kijavíthatnák (nem nagy durr, csak színezgetni kell), meg akor már egyúttal megcsinálhatnák az igen csúnya köd effektet is, ami a hajóban a végén van (esetleg javíthatnának a predik méretein is, mert eléggé törpék, ahogy Harrigan körül állnak).
  • SLICK
    bocsi lehet én fogalmaztam rosszul :D Végülis azt akartam kifejezni vele, h nem a piros, hanem a kék látásmód az eredeti, ha emberekre vadásznak.. :) És erre értették azt, h visszatérnek az eredeti látásmódhoz.
  • Seten

"a maszkjuk által bármilyen tartományban látnak"

Akkor miért vagyok tévedésben? Ezt régen is tudták.

• SLICK
    te sztem tévedésben élsz.. legalábbis egy részben:
    Az AvP 1-ben a Predator hőlátása piros volt, holott a Predator filmekben normális kék színű infravörös látást használtak. Erre értik, hogy eredeti látásmód. Személy szerint nekem sem tetszett ez a látásmód ami az AvP-ben volt, piros színűvel az AvP játékokban az Alieneket vadászta így.
    Abban igazad van, hogy a maszkjuk által bármilyen tartományban látnak, de akkor is a régi dolgok tették egyedivé a Predatort.
  • Seten

Mi az, hogy a régi látásmódja?

Ha a sisakjuk rajtuk van akkor olyan spektrumban látnak amilyenben akarnak.

• Xerxész
    Igen, a green-band trailer leírását tették közzé. És a sztoriról is több mindent fogunk megtudni. Ugye eleve 13 mp-cel lesz hosszabb, mint a red-band, plusz a véres jelenetek helyett is más képsorok lesznek. Szóval, azért lesz mit kielemezni megint.
  • matrix666
    Hát nemtudom, én már alig várom, hogy megnézzem, neked meg nincs kedved megnézni?
    Akkor meg ne is nézd meg!!
  • gabe paul logan
    Hááát, eddig semmi nem volt mostmeg özönlenek az előzetesek, nemtom lesz-e kedvem ezt már végig nézni...XD

...na végre kevesebb gyilok, több sztori...hurrááá, habár lehet hogy az a trailer lesz aminek a sztoriját közzétették.
  • InfectedMann
    Olvassátok az AVP Univerzumot :)
    Új hír virít kint tegnap késő este óta...
  • Kmarha
    No akkor viszont jó kis vértől lucskos mozit kapunk :)
  • Xerxész
    Hogy Colint idézzem: "Ne aggódj, akad még bőséggel a sokkoló jelenetekből, de ezek egy trailerben sem lesznek láthatóak!"
    És ez közvetve ugyan, de azt vonja maga után, nem másfél órás lesz, hanem jóval hosszabb. Egyébként eleve nem másfél órásra (90 percre) jósolták, hanem kb. 108 percre. Ennek már több mint fél éve. Azóta bejelentették, hogy kaptak pénzt új jelenetek leforgatására, amiket szintén betehetnek a filmbe. Szóval biztos nem másfél órás lesz...én kb. 2 órásra, esetleg picivel hosszabbra saccolom.
  • InfectedMann
    ha 2.5 óra nem is, de 2 órás biztos lesz... 1.5 órába egyszerűen nem lehet sztem egy jó AvP filmet belegyömöszölni (lásd AvP1 :D)...
  • SLICK
    nem úgy volt, hogy másfél óránál vmivel lesz több a film? :o

vagy ha én emlékszek rosszul akkor sry, szeretem a hosszú filmeket :P 2- 2,5 óra vmi nagyon jó lehet ^^
  • Dexantreal
    Majd beülök a legnagyobb adag popcornnal és vigyorogva nézem az Alienek akcióit, meg a Predatorokét és az emberekét, de leginkább Alienekét :P.
  • InfectedMann
    Hát ha így érzed akkor szerintem a filmet már ne is nézd meg
    Ez nem egy másfél órás akciófilm lesz mint az AVP... min 2 - 2.5 órás lesz a rendezők szavaiból ítélve. Még valamikor régebben utaltak rá, hogy kb. milyen hosszú lesz.
  • Kmarha
    ja csak ezzel az a baj, hogy nagy valószínüséggel, a trailerrel láttuk is majd az egész filmet.
  • InfectedMann
    2 percbe elég sok akciót belesűrítettek szóval :D
    Ha jól számoltam összesen ~18 gyilok van a trailerben (Alien+Ember kivégzés együtt véve). Szal nem csoda, hogy pörgős a trailer :D
  • SLICK
    Amúgy, így sokadjára megnézve a trailert én is belekötnék egy dologba, ami már az első részben is szemetszúrt. Nem tom, hogy a trailer miatt e vagy sem, de itt is kapkodják a kamerát minden felé. Pl mikor a csajt falra szegezi shurikennel a Predator akkoris vagy "30"-szor váltanak kamerát. Egem csak ez idegesít. Egybként meg semmi más hiba nincs benne, szal így visszaolvasva a topikban, egyesek olyan nagyon benéznek vmit, h azon kiakadok :|
  • InfectedMann
    ahogy a kollega is írta kb. összehugyozta volna magát a röhögéstől, hogy mit akar az a kis pöcs a játékszereivel :D
  • W B
    ja, rögtön KirályTigris mi?
  • Shiwo
    valszeg röhögött volna
  • gabe paul logan
    Mondjuk azért kicsit köcsögök a predatorok, hisz mind2 részben megadták a tiszteletet a főhősnek hogy "pusztakézzel" küzdjenek meg egymással.Azért van idézőjelben és azért köcsögök a predatorok mert azért csak használta mind2 a késeket a kezükön....ehömmm ennyit a fair harcról. Nemtom mitszóltak volna ha mondjuk harrigannél lett volna dugiban egy sokkoló vagy egy fokhagyma spray.
  • Shiwo
    mert ők puszta kézzel is veszélyesek egy Predatorra..míg mondjuk az embernek puszta kézzel annyi esélye lenne ellene, mint hógolyónak a pokolban
  • gabe paul logan
    DE SZERENCSÉTLEN IDEGENEKNÉL NINCS IS FEGYVER!!!!!!!!!!!
  • kék
    A Ragadozó 2. részében is van 1 jelenet, mikor megkülönböztet egy játék puskát egy igazitól. (A temetőnél, mikor Harrigan meglátogatja a kollegája sírját.)
  • InfectedMann
    Onnan tudják megállapítani, hogy mi számít fegyvernek nálunk, hogy a Predator filmek alapján már elég régóta figyelnek minket stb. stb. bla bla bla :D
  • Shiwo
    hőlátással sztem különbséget tud tenni egy műanyag és egy valódi pisztoly között..más kérdés, hogyha nem töltött a stuki...de sztem nem áll meg megnézni, hogy most tényleg fegyver volt-e az áldozatnál, és vszeg a vajazó késért is nyugodt szívvel kinyír, lévén avatott kezekben az is halálos fegyver
  • W B
    úgy mint az ember. így lehetek ártatlan áldozatok, de egy veterán vadász tudná.
  • gabe paul logan
    Engem ez már naon idegesít, akkor meg miaz isten fa.....fája
    amúgy a predatorok honnnan tudják eldönten mi számít fegyvernek, pl a bozótvágókéssel komoly sebet lehet ejteni de a vajazó késnek éle sincs tehát nem tudnám megsérteni, viszont ugyanúgy néz ki csak kissebb kiadásban...apropó lehet hogy valakinél csak vizipisztoly van vagy csak műanayag töltényt lövö pisztoly???Viszont ugyanúgy néz ki mint az igazi...honnan tudja kit ölhet meg és kit nem???
  • Shiwo
    a további hitetlenkedőknek: itt jól látszik a stuki a csajnál..
  • W B
    az nem predátor hajó ami lezuhant! haho
  • Kmarha
    azért tegyük hozzá, hogy az akkor van, ha vadászik. Annak a szabályai, nem az életben maradásé.

Most úgy néz ki, hogy lezuhant egy bolygóra, elszabadultak az Alienek, és még egy két lábon járó faj is őt próbálja meg kinyirni, csak mert pikkelyes a bőre. Hát jó Rambo módjára kinyir mindent és mindenkit aki elé szalad.

Ez már nem vadászat, ez bosszú és életben maradás.
  • Punker
    a kiscsajnál 1 tücsök pöcs stukker van :)
  • kék
    Megnéztem, valami tényleg van nála. Így már OK. :-)
  • W B
    van nála fegyver. nézd meg jobban (és fegyvertelen hímre sem támad)