Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.kb200-300
3.Megõlik az egyik társukat,és annak savas vére vér feloldja a padlót és lemásznak a következõ szintre onnan mindenfelé
4.elmondják neki,csak emlékfoszlányai vannak.
5.megõli az anyját(a queent),felmegy a Betty-nevezetû mentõhajóra,ott becsukja a raktárajtót ami beragadt,nézegeti a robotcsajt,Ripleyt szereti mert belõle klónozták a queent,tehát õ is tõle származik,Ripley nem(annyira)fél tõle,mivel ez a Ripley is "korcs" ezért savas a vére,végighúzza tenyerét a szörny fogán,a vért az ablakra csapja ahol lyuk keletkezik és kiszívja a szörnyet a lyukon.
6.Nem,a robot csaj is,a tolókocsis fickóc és a másik fickó,visszatérnek a Földre,közben felrobban az anyahajó az alienekkel eggyütt és a Földre zuhan
röviden ennyi😄
akkor a kérdéseim:
1, a WY klonozza?
2, hány év telik el az Alien3 óta?
3, hogy szabadulnak el a dögök?
4, Riply rájön hogy csak klon? és emlékei vissza térnek? És "álmodó" képeségei lesznek?
5, Mit mûvel egész pontosan az a Alien-ember korcs, és Riply hogy viszonyul hozzá?
6, mi a vége egészen pontosan? Csak Riply éli túl?
röviden ennyi.
Bár volt pár jó megmozdulás a filmben, szerintem nagyon nagyon nem volt jó.
szerk.: ja meg ráveszik a klón alien-ripley anyukát az eleven szülésre, amibõl egy halálfejes agyszivó szörnyike lesz. Nagyon gáz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ALIENS (2)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ALIENS
(azért hozzáteszem ebben a teaserben rendesen lelövik a meglepetést)
Egyébként elég fura, hogy már fél év sincs hátra a bemutatóig, de még nem láttunk belõle mozgó anyagot.
Az alien-é elég hátborzongató:S, azok a hangok/zenék...kiráz a hideg még a trailer alatt is...
Most már tényleg minden készen áll a trailerre! 😊)))))
Jó lett volna ha szombaton kijön a trailer szülinapi ajándékgyanánt😄
Én megmondtam, hogy ez lesz 😉
De ti csak sírjatok 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Legalább a weboldal beindult volna már...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
err... http://cryptozone.extra.hu
Legyen predalien, de akkor tudjuk meg már honnan gyütt! (Nem úgy, mint az Alien 3-ban a tojás, hogy ott van és kész!) Utálom, amikor a rajongók oldalakon át azon agyalnak, hogy a logikátlan filmek hézagait hogyan lehetne befoltozni - ez nem is szokott sikerülni. Kis bakit elnézek (pl. karóra van Jumurdzsákon), de a logikai bukfenceket rühellem - egy vagyonba kerül egy film elkészítése, úgyhogy nehogy már ilyen szarokon spóroljanak, mint egy bugmentes sztori/forgatókönyv.