Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
persze.. Hát Heepiend van 😄

Riply is visszatér a földre?

Jrex
1.igen
2.kb200-300
3.Megõlik az egyik társukat,és annak savas vére vér feloldja a padlót és lemásznak a következõ szintre onnan mindenfelé
4.elmondják neki,csak emlékfoszlányai vannak.
5.megõli az anyját(a queent),felmegy a Betty-nevezetû mentõhajóra,ott becsukja a raktárajtót ami beragadt,nézegeti a robotcsajt,Ripleyt szereti mert belõle klónozták a queent,tehát õ is tõle származik,Ripley nem(annyira)fél tõle,mivel ez a Ripley is "korcs" ezért savas a vére,végighúzza tenyerét a szörny fogán,a vért az ablakra csapja ahol lyuk keletkezik és kiszívja a szörnyet a lyukon.
6.Nem,a robot csaj is,a tolókocsis fickóc és a másik fickó,visszatérnek a Földre,közben felrobban az anyahajó az alienekkel eggyütt és a Földre zuhan
röviden ennyi😄

rotator
Nehéz kérdések ezek, az Alien 4 az a fajta film, aminél ha az ember a végére ér, már elfelejtette, mi volt az elején. 😊

ennyit edigis tudtam.
akkor a kérdéseim:
1, a WY klonozza?
2, hány év telik el az Alien3 óta?
3, hogy szabadulnak el a dögök?
4, Riply rájön hogy csak klon? és emlékei vissza térnek? És "álmodó" képeségei lesznek?
5, Mit mûvel egész pontosan az a Alien-ember korcs, és Riply hogy viszonyul hozzá?
6, mi a vége egészen pontosan? Csak Riply éli túl?

röviden ennyi.

Háború és békét is össze tudod így foglalni? <#taps><#taps><#taps>
Kmarha
riply-t klónozzák, a lényeket klónozzák, aztán mind elszabadul egy hajon, ahol más klónozott szörnyeket is találnak. Végül meghal majdnem mindenki, a klónok jó része meg porrá lesz.

Bár volt pár jó megmozdulás a filmben, szerintem nagyon nagyon nem volt jó.

szerk.: ja meg ráveszik a klón alien-ripley anyukát az eleven szülésre, amibõl egy halálfejes agyszivó szörnyike lesz. Nagyon gáz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

az Alien4 mirõl szól? röviden tömören. (nem láttam még csak azért)

rotator
Az Aliens teaserét hátulgombolós koromban leadták a Zenebutikban (ha még emlékszik valaki rá), rendesen összecsináltuk magunkat akkoriban rajta. 😊 Sajnos a teaser és a trailer is teljesen lelövi a poénokat a trailer gyakorlatilag két és fél percben lepörgeti a filmet. A Predator elõzetesek meg igazi B kategóriás akciófilmet sejtettek, szerintem õk se gondolták, hogy milyen kult lesz belõle.

Jrex
akkor én meg a predator2 étmert az legalább nekem is megvan(ez is karácsonykor ment a mozikban)

Úgy látom itt azért több Alien fan van mint Predator persze az alien is egy szuper sorozat de hozzám mindig is a Predator állt közelebb így beszúrom az elsõ rész trailerét , ami szerintem nagyon jó lett......Predator 1 Trailer
Szerda ma se történt eddig semmi Trailer fronton és ma ahogy számolom végére is érek a Ragadozó 3 új vadászok kötetnek , talán a régi SNES-es Alien vs Predator játékot veszem elõ egy kicsit vagy PS2-re Concrete Jungle-t bár az sajna elég gyengu lett :C :C :C valahogy a Pc-s Fps AvsP-et Predivel nem olyan élvezet tolni de a tengerésszel már vagy 5x kiakasztottam fõleg az 1 nagyon jó és félelmetes és amikor az AvsP 1ben megöltem az elsõ Predatort komolyan Schwarcinak éreztem magam 😄 😄 😄
Azért az Aliensbõl nehéz úgy trailert készíteni, hogy ne leplezzenek le semmit sem.

gabe paul logan
mondjuk ez még tényleg egy kezdetleges,TEASER lehetett, hiszen az elõzõ film zenéje ment alatta, ez viszont sokkal jobban teccik, sokkal jobban ki van alakítva, és nem annyira összevissza vágások vannak, hanem kicsit követi a sztori menetét:
ALIENS (2)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Na és igen, már a trailer sorozatom elején elérkeztünk a kedvenc alien filmemhez, ugy kedvenc szörnyeinket katonák aprítják, na igen valószínûleg ezért szeretjük ezt a részt jobban me mind fiúk vagyunk és hát imádjuk a katonákat kiskorunk óta,imádunk lövödözni és milyen célpont lehetne jobb mint egy alien(vagy több)

ALIENS
(azért hozzáteszem ebben a teaserben rendesen lelövik a meglepetést)

mostanság folyamatosan az AVP2vel játszok... nincs mitt teni 😞

Rykov
Anyám azóta nem néz horrort. 😄

err... http://cryptozone.extra.hu

rotator
Brutális egy trailer, minden ízében csöpög az eredetiségtõl. Manapság ilyeneket már nem csinálnak. El se tudom képzelni, milyen hatást gyakorolhatott majd' 30 éve a gyanútlan, mit sem sejtõ nézõkre a moziban. 😊)

Jrex
Még az a titokban tartott filmnek(aminek még nincs címe sem)az a kézikamerás szörnyesfilmnek is van már trailere.

gabe paul logan
Igen mondjuk itt még nem tudták az emberek hogy mi is ez ,csak azt h para, idegen ûrhajó és kész, nem tudhatták hogy idegen lesz a filmben, mármint a trailer alapján,utána gondolom a mozis mûsorokban elkotyogták már. De ezért nagyszerû eza trailer, figyelemfelkeltõ. Én az ilyeneket szeretem, mert elgondolkozik az ember hogy vajon milyen film lehet ez, nézzük meg! De manapság már nem megy ilyen trailer sehol, talán a legutóbbi volt a..."felejtés"(asszem) c. film trailere, na abból se tudtál meg semmit, csak ha megnézted a filmet és akkor viszont borult minden.

Azért az Aliens trailere elég sok dolgot lelõtt a filmbõl...

Azért kíváncsi vagyok mit mondunk majd, ha már láttuk a trailert. Mert már annyira megy a hype, hogy mindenki nagyon jót vár.
Egyébként elég fura, hogy már fél év sincs hátra a bemutatóig, de még nem láttunk belõle mozgó anyagot.

Nem rossz ez a trailer, valóban. 😊

gabe paul logan

gabe paul logan
<#wow1><#szomoru1><#wow1>

gabe paul logan
Srácok amíg várakozunk, addig (úgyis a témába vág) vesézzük ki melyik alien és/vagy predator trailer a legjobb, a youtubon fenn van mindegyik, JA és csak az eredeti trailerekre gondolok.
Az alien-é elég hátborzongató:S, azok a hangok/zenék...kiráz a hideg még a trailer alatt is...

A baj csak az, hogy trailer nem áll még készen. Nem tudom, mit tökölõdnek vele eddig, pedig ha a források nem hamisak, a brit MTV már látta a trailert és lesokkolta õket, amit ott láttak. Ütõs trailer, állítólag...csak már mi is látnánk...
Tegnap megnéztem újra a Predator-t. Ez az egyik film amit bármikor meg tudok nézni. Nem sok ilyen van. 😊 Általában mindent feliratosan nézek de ennek a szinkronja is jól sikerült.

Most már tényleg minden készen áll a trailerre! 😊)))))

Jrex
ahogy olvastam azokat az összefoglaló híreket,kedvet kaptam ilyen filmforgatáshoz😊
Jó lett volna ha szombaton kijön a trailer szülinapi ajándékgyanánt😄

gabe paul logan
szemetek ezek a rendezõk meg a kiadók mint a csajok!!! az orrunknál fogva vezetnek, és hiába dühöngünk meg sértõdünk, úgyis megnézzük a filmet, neeem szép dolog átverni és kihasználni az embereket!

InfectedMann
Látom már vanak páran akik trailer után sírnak 😊
Én megmondtam, hogy ez lesz 😉
De ti csak sírjatok 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

kedd van..... még mindig semmi :C :C :C talán estére...... ha nem elõhámozom az egyi k kedvenc könyvem és belekezdek azzal is elmegy 1-2 nap http://www.aliensonline.hu/konyv.php?review.29
Rykov
Már nem sok 😄

Jrex
Szerintem meg õ(predali)lesz a nagy dobás és (mint az aliens-ben a királynõt)õt hagyja utoljára és pusztítja el a predi.

gabe paul logan
a sztorit mindenki olvasta, tehát hogy is lesz fészek? Vannak tojások a predator hajón? Tuti elõszõr csak a predalien rogatja a városkát, utána kinyírják nagy nehezen és csak aztán jönnek a többiek😄

OK, nyugodt vagyok. 😊 Én csak azért raktam spoilerbe, nehogy valaki olyat olvasson véletlenül amit nagyon nem szeretne. Így meg nincs oka aggódni. 😊)))
Legalább a weboldal beindult volna már...

Igen, õ arra gondolt. De mint mindenrõl, errõl is megoszlanak a vélemények. Nem mondom, hogy rossz ötlet lenne, de nem tudom, hogy illene bele az AvP sztoriba. Olyan feltételezés is volt már, miszerint pár képkocka erejéig mutatják a predatorok bolygóját, elõrevetítve az esetleges AvP3-at. Nyugi, ez nem spoiler, csak feltételezés, nincs semmiféle megerõsítés errõl, ezért nem is tüntettem el, mint te. Nyugodtan el lehet olvasni.
Jrex
szerintem se

Elolvasgattam dzsejt összegyûjtött infóit. Találtam benne egy két érdekes dolgot!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a lehetséges ûrutas az alienben megtalált idegen ûrhajó utasa lenne? Ez lehet, hogy nem lenne egy rossz húzás. 😊

Mindenki a trailerrel van most elfoglalva. Magam is kíváncsi vagyok rá, lesz-e a héten valami...vagy akkor legalább az oldal lenne kész, néhány képpel és egy kis sztoriinfóval megtûzdelve.
Hétfõ van ...... már rongyá néztem az elõdöket , ma a képregényeket veszem elõ mert vannak nagyon jó Predator képregények , de vhogy állandóan csak a traileren jár az eszem...... talán ma mire végzek a melóhelyen lesz vmi meglepi a world wide web-en 😄 😄 😄 😄
gabe paul logan
(ja , na ez nincs a filmben😛)

gabe paul logan
hát ugyan fél éve olvastam a könyvet és még csak 1x me karira kaptam, de mintha csak 1 rész nem lenne a filmben, mikor keresik az idegen fészkét dillon meg ripley és megtalálják a levedlett bõrét...

A bõvített verzió és a könyv között van eltérés?
Rykov
Jó lett az alien3, a bõvített verzió pedig már tényleg üti a jó szintet.

gabe paul logan
Csak mindenképp folytatni akarták a sztorit, és nem mertek nagy dolgokat kieszelni(idegen bolygó vagy ilyesmi) és így folytatták, mert ugye cameron nem ért rá, hozzáteszem neki sem teccet, õ nem ezt tervezte.

rotator
Néha a forgatókönyv logikus, de menet közben változtatnak a dolgokon és a vágók is szokszor hozzák a formájukat. 😊 Persze egy Alien 3 méretû bakira nincs és nem is lehet magyarázat.

Ugye állítólag alienék öröklik a gazdatest egynémely vonását, úgyhogy ha a Földön játszódik a sztori, akkor lehet a dogalientõl sheepalienen át a horsealienig bezárólag bármi. Házi feladat: képezzünk összetett szavakat angol állatnevek + alien szó felhasználásával!<#beka2>
Legyen predalien, de akkor tudjuk meg már honnan gyütt! (Nem úgy, mint az Alien 3-ban a tojás, hogy ott van és kész!) Utálom, amikor a rajongók oldalakon át azon agyalnak, hogy a logikátlan filmek hézagait hogyan lehetne befoltozni - ez nem is szokott sikerülni. Kis bakit elnézek (pl. karóra van Jumurdzsákon), de a logikai bukfenceket rühellem - egy vagyonba kerül egy film elkészítése, úgyhogy nehogy már ilyen szarokon spóroljanak, mint egy bugmentes sztori/forgatókönyv.
Jrex
szerintem simafejû nem lesz csak esetleg a dogalien/ek(bár örülnék neki)de másmibõl kikeltek is lehetnek benne.

gabe paul logan
Gondolom az összes eddig szerepelt alien fajta benne lesz a múviban, a rácsozott fejû, a sima, a dogalien(én õt amúgy nagyon szerettem nemtom mi a bajotok vele, amúgy mindegyiket😄), és gondolom jön még a predalien, és sajna egy két testõr nem lesz a királynõ mellett😞 a szuperhímek, me azok má jobbak mint a predalien és most az a durranás.