5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    asszem hull a pelyhes nek a dallama.
  • Jrex
    de legalább ez is valami...
    egyébként ha jól emlékszek az alien4 nek is karácsonyi zenéje volt.mindjárt be is linkelem,úgy is kimaradt amikor linkelgették be az előző filmek előzetesét.
  • W B
    nem tudtam mien csendes éj... már tudom. nagyon jó azzal a zenével
  • rotator
    Gyalázatos minőségű kamerás "zöld" előzetes: http://youtube.com/watch?v=A_uRwlw2YNE

Adok neki még egy órát, aztán valószínűleg törlik (én azért lementettem magamnak). A Csendes Éj nagyon üt benne! :)
  • rotator
    Kitalált személy (egy marokkói kalóz).
  • Jrex
    Valaki nem tudja ki volt az a Raphael Aidolini?(pred2)
  • rotator
    Hát az még nincs, de legalább már hivatalosan is R kategóriás lett a film (viszont ezek szerint végleges a vágás?).
  • SLICK
    De nagy a csend mostanában :S Vmi infó jöhetne már a trailerrel kapcsolatban...
  • Rykov
    És ha nem terjeszted anyagi haszon szerzés gyanánt.
  • W B
    ha saját magad találod ki, akkor nem.
  • Jrex
    ha szeretnék az oldalamra írni egy ilyen avp-s regényt,azér bűntetnének,vagy valami?
  • CsepeLee fiú #4413
    Én meg nem tudok írni, és csak most veszem észre. ^^
  • CsepeLee fiú #4412
    Juj, nagyon gomosz vagy. XD
  • matrix666
    Jól néz ki az iskolai tablóképed
  • Punker
  • gabe paul logan
    Lassan 2 év telik el az 1. hozzászólás óta tehát nem sokára "2 évesek vagyunk"
  • Shiwo
    vagy addig legyen fent, míg valaki lekapja valami jó kis pluginnal és megosztja velünk :P
  • gabe paul logan
    Addig legyen fenn amíg megnézzük:), amúgy torrent??? Ott sose találják meg...

Belenezegettem az avp-be és fura érzésem volt mikor a pred vs alien harc jelenet volt...az a..."bunyó" nagyon ismerős volt, mivel nemrégiben nosztalgiáztam kicsit a mortal kombat 2-vel XD...hát azokra a csatajelenetekre hasonlított, így már nem siralmas hanem vicces...sőt a residen evil jill vs zombik(vagy bármi más kreatúra) harcjelenet is mortalos voltXD...anderson nem tud elszakadni a mortaljától. Amúgy nagyszerű akciójelenetek....csak igen akció filmen kívül mást ne rendezzen!
  • InfectedMann
    Ahányszor felveszik és valahova felteszik a Green Band trailer -t annyiszor lesz letörölve... :)
    Így van értelme vesződni vele? Nem...
  • Jrex
    k.b. 6,5 milliárd ember(de már több mert vagy 2 éve hallottam)
  • CsepeLee fiú #4404
    A green fent volt a YouTube-on, de le lett törölve. Elvileg egyelőre csak moziban lehet.
  • rotator
    Szerintem baromság, keveri a csávó a nemzetközi előzetessel...
    Beírtam, amit ajánlott és csak 1 találat volt, az international trailer. :)
  • gabe paul logan
    avpgalaxy-n azt írták hogy már 1x fenn volt youtubon a trailer, csak letörölték...de nem igaz hogy senki nem tud elmenni a moziba és felvenni a trailert!!!! hányan élünk a földön és senki nem megy el!!!!!!!vááá
    állítólag ez már sokkal sejtelmesebb, alien/aliens-esebb trailer...:P
  • Jrex
    ok,mostmár értem:)
  • rotator
    Az a nemzetközi előzetes és egyidőben tölthető volt az elsővel, én viszont a sztoriközpontú a green band trailerre vágyom, amit már nyomnak a mozikban valamelyik film előtt. :)
  • Jrex
    pénteken jelent meg egy olyan amiben lehet látni ahogy letarolja a fél erdőt,meg a végén azt írja ki h, aliens vs predator 2,de semmi más nem változott(ja és nem tom hogy de rövidebb lett,pedig agy "jelenetet" adtak hozzá)
  • rotator
    Nem tudom, viszont jöhetne már az "új" előzetes.
  • Jrex
    mi van az extra.hu-val h, nem jön be?
  • rotator
    Ja mégse, mert akkor zöldben látott volna...
  • rotator
    Juj, ezt te sem gondoltad komolyan! :)
    Persze előfordulhat, hogy az első részben látható predinek látászavarai voltak és úgymond szemüveg gyanánt használta a sisakot, hogy a standard kék háttérrel lássa a dolgokat, ez esetben náluk nem a fókusszal vannak bajok, mint az embereknél, hanem a színspektrummal, lol. Vagy még az is lehetséges, hogy az első predit annyira felqrta agyilag Dutch, hogy elöntötte az agyát és a látóidegeit a vér. :)))
  • Rykov
    De ez nem szemszínbéli különbség volt, hanem látásmódi. Ezek szerint két egyednek még az agya is más? Mert az már baj...
  • Shiwo
    nahja...végülis a szinösszeállítás qrvára mind1, a lényeg, hogy lássa vele a hőmérséklet különbségeit..hogy most a meleg szin piros, kék vagy zöld, az tök mindegy
  • Seten

Te honnan ismered a predatorok "anatómiáját"?
    A két filmben két különböző pred volt. Ennyi.

Emberek szeme színe sem egyforma! :D

• Rykov
    Valamikor 2180 idején.
  • Shiwo
    ha megfigyeled a mostani trailert, még a faszi kezében lévő pisztoly is kivehető, mert hidegebb, mint az ipse vagy a levegő
  • Jrex
    aki szokott alienes vagy avp-és regényeket olvasni és olvasta a Steve Perry : Alien 4 - Idegenek a Földön című regényt(asszem az az első amelyik a földön játzódik)az megmondaná meik évben játszódik?
  • Jrex
    nekem az a becsapódás nem tetszik,remélem javítanak rajta.
  • rotator
    Tölthető jó minőségben a nemzetközi előzetes, ami már volt a YouTube-on is (+1 jelenet a becsapódásról). KATT
  • Rykov
    P1-2-ben igen szépen kivehető a környezete is hőlátásban. A körvonalak megmaradnak.
    Igazi hőkamera is így működik.
    Amúgy avp-s hőlátás is egy létező kameramód. De a régi akkor is jobb :D
  • gabe paul logan
    Így igaz, amúgy mindennek van hőmérséklete, és gondolom be is tudja állítani milyen szinten mutassa a hőt a maszk.

Régen láttam a p2-őt de ha csak az embereket látja akkor egy szerűen vak, nem?