5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• InfectedMann
    Egyetlen hiteles forrás van: AVP Univerzum ;)
    Böngésszétek ezerrel mert ahogy új infó van fordítjuk ahogy időnkből telik és rakjuk kifele. :)
    Valszeg jövőhéten indul be a www.avpuniverzum.hu domain cím :)
    Addig is tessék olvasgatni az oldalt az ideiglenes címre (extra.hu -s címről rögtön odairányítódtok)
  • SLICK
    Azért kicsit stílusosabban fogalmazz!
  • oasis UK
    én utálom a cinematrix-ot meg az összes faszkalap cikkírót!!
    De amit leírtak storyt röviden tetszik,rohadt alienek hulljanak csak az emberek meg potolhato tárgyak..
    Remélem a hajón történteket is mutatni fogják!!!
    A kis kölyökből való kirobbanást várom nagyon áhhhhhhhh minden csupa vér és sikoly félelem áhhhhhhhhhhhhhh
    VÉGRE!!!!
  • kBagyula #4461
    A cinematrix általában hiteles.
  • Jrex
    direkt az XD
    lsg: ezek a hírek tuti biztos hírek?
  • LSG
    Új infók harvey_keitel_utan_neveztek_el_az_avp2_predatorát
  • InfectedMann
    Persze.
    Az arcmászók nem hordoznak semmilyen tulajdonságot.
    Azok teljesen "szüzek" ugyan úgy mint a bennük lévő embrió ami a fejlődés során felveszi a gazdatest egyes tulajdonságait és emlékeit.
    Ennyi :)
  • gabe paul logan
    MAJDNEM én is belezavarodtam de nincs az alienek közt több generációs mutálódás, hiszen a királynő bármilyen mutáns is mindig ugyanolyan tojásokat rak, lásd. emberalienqueen-mutáció után tojásrakás és mégis lehet predalien, tehát az arctámadó nem hordoz tulajdonságokat, bárki is rakja. Végre valami értelmeset is hozzászóltam a fórumhoz:)
  • InfectedMann
    Ennyi erővel maga az Alien is mutáns hisz kitudja miből fejlődtek ki először :)
    Biztos nem emberből :)
  • InfectedMann
    Csak tudnám minek raknak a hírben AvP1 -es képet.
    Az a Predalien mellkasrobbantó nagyon kilóg a képből.
  • kBagyula #4454
    nesztek

Kicsinyke hír.
  • saw123
    ilyen fost rég raktak össze! gratula, napiszarra vele!
  • SLICK
    Ez de fos :|
  • Jrex
    a galériákba van,van ott még tyrannalienqueen is.
    kis költségvetésű avp XD(paródia)
  • Jrex
    godzillalien,csak a tollalrajzoltrész az
  • Jrex
    ha a drone predalien nagyobb a predatornál,akkor a queenpredalien mégnagyobbnak kéne lennie,és annak külön van a tarajrésztől az állkapcsos rész,6 tüskélye van a 4 légzőcsáp helyett és 4 keze,akármiből kel ki a fő vonásoknak meg kell lennie.ettől még rakhat tojást v átalakúl nemn tom,de ott "még" nem queen.
  • CsepeLee fiú #4448
    Értem, bocsi.
    Csak arra gondoltam, hogy mivel máshogyan fejlődik, mint az eddigi filmes alien-ek, ezért lehet, hogy más módon rak tojást. Ha rak és esetleg ő egy queen. De ezt biztos csak a moziban tudjuk meg.
  • Klemice
    yep attól függ milyen esz a xeno hogy mibe petézik bele
    mert a gazdatest külső jegyeit viseli
  • W B
    khm. Nem mutáns a Predailen! csak egy variáns. remélem érted
  • CsepeLee fiú #4445
    Meg hát eleve azért predalien, mert mutáns.
  • CsepeLee fiú #4444
    De lehet egy queen predalien... Lehet olyan, hogy ez máshogy rak tojást?
  • Jrex
    én tudom h, predalien.de nem queen!
  • gabe paul logan
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ emberek az egy predalien!!! NEm is láttam az aliens resurrection trailerét eddig:P naon jó , szóval kezdhetünk aggódni az avp-r miatt, hiszen a 4 trailere jobb mint az avp-r -éXD
    ...komolyan.
  • CsepeLee fiú #4441
    Ez szerintem a predalien, mert mintha lennének csápjai. De a feje és a háta elég érdekes.
  • Jrex
    hogy lenne egyszerre pretorian meg királynő? nézz már meg egy átlagos királynőt,több keze van,a hátán lévő tüskék stb.
  • W B
    ez most pretoriankirálynő?
  • W B
    ha meglesz!
  • Xerxész
    Az nem kutya, hanem egy Chestburster. Felejtsd el a kutyát egyrészt azért, mert rossz a minősége a trailernek, másrészt azért, mert a fény-árnyék viszony miatt csalóka a kép, harmadrészt pedig azért, mert többen is mondták, hogy az egy Chestburster.
    De majd meglátod te is, ha meglesz végre a HD verzió.
  • Jrex
    sztem jobb,az elején én is csak lestem...és ezt már nem törölhetik,vagy de?
    Egyébként,csak én látok ki egy kutyát a csatornában,mikor rá világítanak?
  • rotator
    Én először azt hittem, megint a nemzetközi előzetessel van dolgom. :) Amikor átváltott a crap qualityra, akkorát nyihogtam... Eszembe jutott egy kamerás Trója release, amit úgy akartak elpasszolni dvdr-en, hogy az elején a Warner Bros. logót lecserélték fullos minőségűre, így aki éppen csak elindította, az azt hihette, hogy kijött jó minőségben. :P
  • Darkoo
    Mindkettő rossz.Dehát ha már xart kapunk kézhez, kicsit csináljunk belőle jobbat. Mert végülis a trailer nagyrészét már láttuk a red band előzetesben, így legalább eme trailer nagyrészét jóminőségben lehet nézni...

AMúgy alig várom már hogy a Fox végre felrakja a netre a Hd trailert, mert ez így szívás, hogy csak ilyen trágya kézikamerás szutyok van fent...
  • SLICK
    elhiszem, hoyg ned jobban tetszik... de most tul. képp szarna adtak pofont, hogy összevágták. A green bandes trailer ugyanúgy hoki minőség :|
  • Darkoo
    Nyomorék munka???

Csak az a tetves szar minőségű green band trailer van fent a neten, azt próbálta legalább valaki összevágni a jobb minőségű trailerrel. Így legalábbb élvezhetőbb!

De ha valakinek ez szar...

Nekem így jobb, mintha a sima szar verziót nézném végig.
  • SLICK
    ez szar! Azért ilyen nyomorék munkákat ne linkelgessetek már!
  • Darkoo
    Hát de most nem jobb így?
  • rotator
    LOL
  • Darkoo
    Kicsit élvezhetőbben itt lehet megtekinteni a Green Band trailert!
    Green Band Trailer
  • Jrex
    angolul nem arról szól mint magyarul a dal,de azért néha meg kéne nézni amit az ember belinkel,mielőtt kommentáljuk...
  • rotator
    Ő az Alien:Resurrection előzeteséről beszélt! :)
  • matrix666
    Asszem nagyon nincs igazad. Teljesen más a két dal..
    Ennyire nem tudsz megkülönböztetni két teljesen különböző dalt?