5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    :) Nyugodj meg, és tanulj még egy kicsikét. Van gravitáció. Az egész világmindenség egy gravitációs tér. Gravitáció nélkül a Naprendszer sem létezne.

Lebegést még a Föld légkörében is el lehet érni (szabad esés).
    Pedig ugye van ott is gravitáció.
  • JonDavis
    Inkább ilyeneken agyalj:

-Az Alienben miért olyan bazi nagy a Nostromo és olyan eldeformált alakja van, amivel ha tudományosan nézzük a dolgokat, képtelenség repülni az űrben. Sőt! Egy olyan űrhajó, amit valszeg sose terveznek meg épp eszű tudós szakemberek.

-Az Aliensben miért nem hagytak valakit azon a nyavajás Sulacon, hogy ha gubanc van a mentőhajóval le tudjon menni a bajba jutott csapatnak. Meg a Sulaco is bazi nagy hajó, mégis kevés ember tartozkodik rajta. Ekkora hatalmas hajót mi a ráknak építettek, ha csak pár embert szolgálnak ki rajta.

-Az Alien 4-ben, ha tisztában vannak azzal hogy az Idegennek savas a vére, miért egy nyavajás űrhajón szaporítják őket, miért nem egy eldugott bolygón, ahol a madár se jár. Ott aztán akkor is kordába tudnák tartani őket,ha elszaporodnának tegyük fel. Persze ez így nem teljesen igaz:P

Tehát ilyeneken agyalj, ne olyanokon ami teljesen normális lesz ebben a filmben.
  • Punker
    kérdem újra ha szerinted nincs mitől zuhant le a MIR és égett el? miért zuhannak le a műholdak?
  • gabe paul logan
    Nincs gravitáció legalábbis minimális, szerinted a zűrhajósok mér vannak kikötve mikor űrsétára mennek? Mert soha nem tudnának visszamenni.

Hmmm már 1 hete ezen agyalok? ezt tegnap írtam vagy ma:D amúgy meg fura és kész...DE OK látom eleged van....kérdeztem vmit és megint milyen válasz nekem is elegem van, ha valaki mégegyszer a filmmel kapcsolatban, sztorival vagy akármivel kapcs-ban feltételez valamit megkövezzük nyílvánosan ok?
  • SLICK
    hát vmi 200-300 körül lennék én is jpg-vel. Csak régebben szóltak már emiatt, hogy kicsit nagy a mérete :S
    Na de mindegy.. látom majd, hogyan sikerül :)
  • InfectedMann
    Mennyivel lesz nagyonn a mérete jpg -be?
    Nem hiszem, hogy olyan sokkal...
    A mi fejlécünk 1024*355 ha nincs szévagdosva és összvissz 306kb a mérete jpg -ben.
    Ne hiszem, hogy egy 800*250 -es kép olyan sokat foglalna jpg -ben.
  • Dexantreal
    Aha, te tudod.
    Sok sikert hozzá!
  • SLICK
    ez nem jó szvsz.. muszály gif-be tennem mert akkro meg nagy lesz a mérete :S

A többivel is ez a baj, szépet ígértem nem pedig kókány munkát... Egy ilyen trailer után megérdemli a topik is a tiszteletet h brutális legyen :D
  • Dexantreal
    Tyuhhúúú....
    ....Slick ez igen szép banner!
    Ez feldobta hangulatom.
    Grat!
    Ergo rég jártam itt.
  • JonDavis
    Most ilyen felesleges dolgokon miért agyalsz már egy hete???

Nézd meg a filmet majd, és rájösz a dolgokra.

Nembiztos, hogy az lesz, amit te gondolsz a filmbe. Nehogy meglepődj. Habár megfogsz tuti:)
  • Punker
    nincs gravitáció? szerinted a MIR mitől esett le?
  • gabe paul logan
    Akkor sem értem, kényszerleszállást az űrből nem lehet végre hajtani:D
    ott nincs gravitáció ami miatt lezuhannának, legnagyobb őrültség egy leszállni nem képes hajóval belépni egy bolygó légterébe, és ráadásul működik a hajó hajtóműve tehát nagy erőkkel megy vhova talán a földre, aztán h mér ???zuhan??? azt nemértem...
  • InfectedMann
    Mostantól ezen a címen keressetek minket:
    http://www.avpuniverzum.hu

• Jrex
    akkor magukat hazudtolják meg mert egy hírbe azt mondták,h semmilyen predator űrhajó nem zuhan le(de lehet ezt arra értették,h csak kényszerleszállást hajt végre,bár ezt kétlem)
  • Xerxész
    De az. Olvasd csak el azt hosszú interjút, amit a tesókkal készítettek.
    Az egy Predator felderítő hajó, de nem az AvPben szereplő hajó. Annak minden bizonnyal más szerepe lesz, talán csak annyi, hogy onnan kezdi a pályafutását a PredAlien.
  • W B
    és nem preda hajó.
  • Xerxész
    Mondok 2 okot neked, amiért lehet:
    1. Meghalnak a pilóták. No comment, ezen nincs mit magyarázni, nincs aki irányítani tudná a hajót.

2. Meghibásodik a hajó navigációs rendszere és irányítása. Mondjuk a PredAlien hazavágja, talán ez a legvalószínűbb.

3. Gravitáció. Az előző 2 ok következményeként a hajó irányíthatatlanul repül az űrben, bekerül a Föld vonzáskörébe és lezuhan.

Egyébként az sem biztos, hogy lezuhan. Meglehet, hogy csak kényszerleszállás lesz. Az meg ne zavarjon meg, hogy lángokban áll a hajó, az a légkörbe belépés miatt van.
    De majd a filmből kiderül.

Aztán meg ez a hajó nem tojásszállító, hanem felderítő hajó, ezt Greg Strause nyilatkozta.
  • gabe paul logan
    Bár én még mindíg nem értem hogyan tud egy űrhajó(bármi sérülést is szenved) lezuhanni az űrből, érzitek az ellentmondást?
    (Más mondjuk, ha mindenki halott a fedélzeten és nincs konkrét cél a robotpilótának megadva és csak sodródik és beszippantja egy bolygó gravitációs tere...no de akkor mér égnek a hajtóművek?)

Lehet, hogy valaki direkt kűld tojásszállítót a bolygóra, lehet hogy a predatorok szórakoznak megint...bár azt mondták hogy az avp folytatása ,nem?
  • kBagyula #4526
    Hálistennek Ámerikára zuhan, mert megérdemlik. :DDDD
  • JonDavis
    Ez se rossz:
  • JonDavis
    Hmmm...

• kBagyula #4523
    hmm...
  • InfectedMann
    hát azért ilyen "pixeles" mert gif.
    A gif nem igazán ismer annyi színt mint a jpg :)
  • Kmarha
    lehet én néztem másik Alien 3mat, de nekem úgy tünt, hogy sztázis tartályban voltak (mintha a könyv szerint is), ahogy azt Bruce elöször tervezte. A tartályok meg vagy baleset vagy időzítő közbenjárásával szétnyiltak, szabaddá engedvén a 2-3 arcmászót. De hogy ki tette oda az igen, elgondolkodtató. Talán Bishop csempészett pe párat valahogyan..
  • palocfarkas
    Na épp erről beszéltem. Az Alien3 kapcsán feldobtam a leglényegesebb dolgot: hogy kerültek a tojások a fedélzetre? A rajongók gyártják az elméleteket az író trehánysága miatt. Emiatt a "trehányság" miatt utálom egyre jobban a folytatásokat.Az alien 5-be tehetnének vegetáriánus, kékszemű, műkörmös alieneket, amelyek egy rózsaszín Chevrolettel gázolják halálra az embereket...
  • CsepeLee fiú #4519
    Az. :D Vagy tojóka. :D Nem mind1?! XD
  • kBagyula #4518
    tojócső? :DDD
  • CsepeLee fiú #4517
    Persze, hogy valahogy össze kellett kötni, ez világos, de akkor is logikai buktató. Nincs épkézláb magyarázat, mindent meg lehet cáfolni. :-)
    Az Aliens nagyon szépen le lett zárva. Az én véleményem szerint nem is kellett volna folytatni, vagy nem úgy, ahogy az Alien3-ban van.
  • Xerxész
    Az a "tojózsák vagy hogyhíjják" az a méhe Őnagyságának.
    Amúgy szerintem az nem feltétlen szükséges ahhoz, hogy tojást rakjon le. Ha pedig igen, akkor pedig azzal magyarázom, hogy valahogy össze kellett kötni a második részt a harmadikkal. Kellett egy tojás a Sulacora, és mivel nem tudták hogyan odarakni, kitalálták, hogy a királynő rakta még az Aliensben, mielőtt Ripley kidobta.
  • Jrex
    de akkor már leszakadt a tojózsákja(vagy hogyhíjják),a kezébe meg nemláttam tojást:D
  • kBagyula #4514
    Láttam, igaz utánna. :)
  • LSG
    Szerintem elbeszéltek egymás mellett! :) Nézd meg Xerxész mire is válaszolta ezeket. :)
  • kBagyula #4512
    Véleményem a következő:
    1. Tegyük fel, hogy tud Weyland corp. a lényekről, de nem feltétlenül tartozik mindenkire, aki a cégnél dolgozik az, hogy léteznek. Burke egy balek volt, be etették és odaküldte a telepeseket a Ripley által elmondott koordinátákra. Nyilván Burke nem volt olyan fontos ember a WY-nak, így feláldozható a küldetés sikertelensége esetén.
    2. Nem biztos, hogy van tojásuk. Amit Bishop mondott, azzal csak célzott arra, hogy a Sulaco-ra a királynő felhozott egy tojást is. Valószínű volt valami olyan algoritmus beléprogramozva, mint Ash-ba az Alien-ben. Mivel Bishop a cég tulajdona, így nem feltétlen hoz minden információt tudomására a legénységnek, azt hiszem ez érthető, mellesleg tud kommunikálni a hajó számítógépével.
    3. Nem tudni mennyit vár a tojás. Időben szerintem nem telt el 1-2 nap legfeljebb 1-2 hét az Aliens és az Alien3 közt időrendben.
  • Xerxész
    Biztos vagy benne, hogy ez "mindvégig velünk volt" idézet Bishoptól arra vonatkozott, amire gondolsz? Mert ha neadjisten igen, akkor van egy csomó nagy ellentmondás az egész szériában:
    1. Ha tud a Weyland-Yutani az alienekről, miért csak az Aliens elején küldi ki Burke a telepeseket a hajóra, miért nem akkor, amikor benépesítik a bolygót, azaz korábban?
    2. Miért küldi fel/vissza a csapatot az LV-426 bolygóra a Weyland-Yutani az alienek megszerzéséért, ha már úgyis van tojásuk?
    3. Miért vár olyan sokáig az az egy tojás (ki tudja honnantól az Alien3 elejéig) a kikeléssel?

Szóval, szerintem hülyeség, amit mondasz. Ez a "mindvégig velünk volt" állítás arra vonatkozott, hogy az idő alatt volt ott a hajón, amíg az LV-426 incidense után elértek a Fiorina bolygóhoz. A királynő rakta a tojást a Sulaco-ra, még mielőtt Ripley kidobta volna a világűrbe az Aliens végén.
  • SLICK
    Milyen a banner? :C Sztem ezt lehet elszúrtam, túl pixeles...
  • InfectedMann
    Ahogy mondod :P
  • SLICK
    Van egy rossz hírem! A Topik háttér amit be akarok rakni, túl széthúz :| az tehát marad holnapra, amit ígértem avp- univerzumos meglepik hamarosan elkészülnek, még ma berakom őket... nem nagy durranás, hiszen flash-t nem tok programozni, így nem olyan szép mint amilyennek elterveztem. :c
    Szándék a lényeg :D
  • SLICK
    nem egyenkétn fogom megcsinálni, hanem egyszerre :D
    nem gondoltam ennyire elhúzódik! Sry késésért, még max fél óra és kész leszek.
  • JonDavis
    Hu SLICK nagyon jó lett az új topik;)

Annira jó sikerült, hogy észre se veszem a különbséget:DD
  • Jrex
    "túltengett benne a hatalomvágy, és gondolta majd kikelvén királynőként végez a nagyanyjával és átveszi a vezetést" ez tetszik:D