Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom hogy volt a kezében fegyver. deszépen fel szegezte. de annál a résznél, az már az Alien fészek. nem?

SLICK
Amúgy megjegyeznék vmit... Amikor a csajt felszegezte a falra a Predator, a csaj kezében volt egy fegyver. Youtubon is helyreraknék pár emebrt, csak nem tok olyan jól angolul, hogy ezt leírjam 😄

SLICK
pl amikor a Predator átszúrja a Predalien fejét a csukló pengékkel

Jrex
a haja miatt össze lehet keverni a predatorral egy helyen,asszem atetõn van,még a láncos "jelenet"elõtt,meg amikor a csuklópengével átszúrja a fejét.

vajon az ûrhajón mi történhetett??
Nem az a nyakkendõs figura lesz Yutani?
Akit katonák kísérnek?
Remélem adnak majd a katonáknak is prediék meg alienék!!!😛
A fekete haju csaj ahhhhhhhhhhhhhh jó nõõõõõõõõõõõõõõõõ!!!!😛
Ripley mehet nyugdijba!!!
Shiwo
én lehet vak vagyok, de hol van benne a predalien ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gabe paul logan
sigourney - reiko hasonlóságot énis észrevettem

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
hmmm énis mutatok egyet és az a baj h nem csak én félek a tinihorror dologtól

"I'm going to go see it but I fear it might be going the way of a teenage girl horor movie, with all the blood and massive, gory human deaths..."

SLICK
Csemegézgettem youtube-on a hozzászólásoknál 😄

"We`re going to have a great Christmas! haha!"

"LOL Preds are gonna kick ass again!"

és van egy lehangolóbb:
"this movie looks gay, alien vs predator1 was better "

SLICK
Ebben igazad van, fõleg h ilyen pörgõs a film azt hiányolom belõle. Na itt már inkább kezd tetszeni a Shuriken is. Itt legalább nem olyan idiótán használja a Predator mint az 1-ben. Tetszik ahogy a csajt a falra akasztja!!

Punker
mondjuk a régi frizbi jobb volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jrex
nem azt mondtam h, nem jó,de tök ugyan az a hang és nem azt mondták h, csak hasonlít rá?

Jrex
mondjuk a predaliennek tetszik az a fura horkantása vagy mi.
A predatornak 2 plazmaágyú meg minden....azt a csajt meg szerintem véletlenûl kapja telibe a shuriken.

SLICK
Hozzáteszem, az alienek hangja nagyon el lett találva! Tökéletesen illik hozzájuk!

amúgy jó a predacs kicsie kis ostorocskája...

SLICK
Amúgy még lehagytam:
A kedvencem (Predator) kicsit fel lett turbózva. Végre az eredeti pompájában ragyog! Eredeti látásmód, akkor annak a hangja, kegyetlen brutalitás, meghát áhhh errõl a trailerrõl csak isteni magasságokban lehet beszélni! Gyerekek ez itt kész vége!! Ez olyan szinten lesokkolt, hogy még mindig az eszem keresem :|

Jrex
amúgy nem úgy volt h, 2 lesz?

A Predacs nem fegyverteleneket ölt. annál mind volt fegyver. tesésék jobban megnézni

Jrex
asszem megmondták h, az nem predator ûrhajó.
A predator nagyon profi benne, meg amikor megvillan a szeme hát az tetszett,a predator1-et idézi.
A predalien is nagyon jó!!!!!
Az alieneknek meg megint olyan idegesítõ visításuk van,mint az aliensben.

Punker
besz@rok állam leesett <#wow1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SLICK
Azt a jó ............... mindenit neki!!!!! HÁT LEFOSOM A BOKÁMAT!!!! EZ ISZONYATOSAN BRUTÁLIS!!!!!!!!!!! VÉÉÉGRE EGY MÉLTÓ BEMUTATÁSA LESZ A 2 IDEGEN KÖZTI HÁBORÚNAK!!!!!!!!
Na már képek kellenek és átalakítom a topikot ^^

rotator
És itt is egy kislányt védelmez végig. 😊 Tesók kicsit túl sokszor látták az Alienst. Fegyvertelen emberkék mészárlása tényleg érdekes.

Megnéztem végre HD minõségben is a trailert. Azért úgy egy pár dolgot jobban látni. 😊 Jó lesz ez a film sztem. De ez a puszta kézzel tart két alient nekem még most is erõs. 😊)) De ettõl még persze várom és kib. jó lesz. 😊))

rotator
Úgy látom, a tinik csak az ágyútöltelék szerepét játsszák. Basszus, Reiko szinte megszólalásig hasonlít a 20 évvel ezelõtti Sigourney-re, megint kapunk egy tökös nõi hõst.

Punker

honan tudod, hogy nem-e én zárom a filmet? <#idiota>

gabe paul logan
meg hol vannak a komoly szereplõk??? katonák úgy látom mellékesek...tini film lesz??? mintha minden 2. képkockán tinédzsert játszó színészek lennének:S

tudom, hisz az egyben már ott a W

gabe paul logan
ti is úgy látjátok hogy a predator fegyvertelen embereket is öldös?
pl azt a csajt akit felragaszt a falra

a film honlapja amúgy szép

JonDavis
Nyugodj meg mindent elsimítanak a sztoriban, hogy senki se tudjon róluk!!!

Ezer éve köztudott, hogy nem árt majd az Alien filmek idõvonalának a film!!!

Predeilen 😊

amúgy ha jól láttam az Alienek csinosan be is rendezkedtek.
egy ilyen esemény után az Alien filmek "hitelesége" már nincs. mert tudniuk kell a dögökrõl. vagy hasonlót csinálnak mint Csernobilnál?

JonDavis
Fejezd be a poénkodást, ez a trailer ütõs!!

A predator hajó meg isteni jó, mint a P2.ben!

Szóval ülj le egyees!

gabe paul logan
Ja a predator írt mindenkit rendesen, nõket férfiakat, idegen tevékenység nem nagyon lelhetõ benne fel, mutatják õket, de inkább predator mania van a trailerben.......😞 nincs ott a trailerben a félelmetes mumus hatás mint az elsõ 3 alienben, akció filmnek néz ki eddig.

...azért még várjuk ki milyen lesz a film, az avp trailere is jó volt, nagyon jó, hiszen ugyanezt láthattuk csak más környezetben., alienek predatorok emberek sikoltozás üvöltözés ,nem nehéz jó trailert csinálni még a fosból sem....szal várjunk még(megjegyzem remélem nem ez lesz a végleges ûrhajó az elején, me ilyet csinálnak az amatõr grafikusok)

JonDavis
Vazze menj már az avpuniverzumra és nézd meg a trailert!!!!!!

MIVAN?! Mirõlbeszéltek?! Ti tényleg beszívtatok!

JonDavis
Azért van beállítva a Predator istenként, mert egy Isten!!!!!!!!!!

Isteni jó lesz ebbben a filmben<#eplus2><#worship><#hehe>

De egyébként látvány terén nagyon ott van. A hangok is rendben vannak. Az 1nél sokkal jobb ez nem kérdés. 😊

A trailer nagyon jó, de az kicsit zavar hogy a predi istennek van beállítva. Sztem béna ahogy ott megfogja két oldalt pusztán a kezével a két alient.

mivan? beszívtatok?

gabe paul logan
hmmm ezekbõl a kommentekbõl ítélve valami van....én azt álmodtam ma éjjel 3x is hogy hót gagyi kb resident evil szintû film...most meglátjuk

JonDavis
Aztakuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mekorraaaaaaaaaaa durvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nagyon jóóóóóóóóóóóóó áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

anyáááááááááááááááááááááááááááddddddddddd wolf kicsit aprit és mindent mutatnak!!!!
Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Hol van már az a redvás január?!!!!
Áh!!!
Jrex
ááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megvan!!!!!!!!nagyonjóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!<#vigyor3><#beka2><#worship><#worship><#worship><#worship>

mondtam h éjfél elõtt nem lesz trailer csak hajnalban nah sztem 5körül visszanézek..
kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

7órával vannak elmaradva tõlünk kb nem? bár ez államtól is függ
sztem éjfél elõtt CET idõ szerint tuti nem lesz semmi
rotator
Közben kiderült, hogy a tegnap közzétett kép sem végleges, mivel hiányzik róla a CG vér (amit az effektek 70%-ban használtak) és a CG penge egy része.

Rykov
😊

err... http://cryptozone.extra.hu

gabe paul logan
ezek tuti nem dolgoznak a foxnál ...milyen hülye dolgozna péntek este(ok ott amcsiban még du. van de akkor is), megint átejtettek, egész nap a gép elõtt ültem és kezdek megbolondulni...megyek élek egy kicsit

Rykov
gabe paul logan: Na igen, ezek a Krokalienek nekem se jöttek be túlzottan. Még a múlt hónapban lefotózott figurákra azt mondom, hogy elmegy, de azoknak is érdekes fogsoruk van.

Baddeni: Nálam az Alien3-as dög a kedvenc. De az Avp1-es is okés volt. 😉

err... http://cryptozone.extra.hu