5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    leszedtem,de csak a zenét meg a hangokat adja,képet nem mutat
  • InfectedMann
    És ha letöltöd? (:
    Ott a link az AVPU -s hírben!
  • Jrex
    egy szakadt képet mutat quiktime-ról,pedig nekem van.
  • Jrex
    én nem tudom megnézni!!!!!nem nyitja meg
  • rotator
    Na emberek, ez végre egy VALÓBAN JÓ előzetes volt!!! Csak így tovább!
  • kBagyula #4579
    Köszi!
  • InfectedMann
    ÉN simán tudom a szerverünkről húzni full sávszéllel:
  • InfectedMann
    Fent van a videó az AVPU szerverén, lehet normál sebességgel húzni meg nézni is.
  • InfectedMann
    MIÉRT NEM NÉZITEK AZ AVP UNIVERZUMON? Mindjárt kirakom a linket is ahonnan le lehet szedni.
    Amúgy a Full képernyős videó a "Stor" videó nagyított változata szal kamu (:
  • SLICK
    Jó...a hiba nálam van, Quick Time-om meghalt, most orvoslom
  • kBagyula #4574
    Nem tudtad volna a windózod/böngésződ temp mappájából kibányászni a trélert és feltolni hozzád? Ez istentelen lassú így.
  • Darkoo
    Avpuniverzum honlapján se játsza le neked?
  • SLICK
    vmi más linket adjál már, mert nekem nem játsza le sehogy! THX
  • Darkoo
    Én töltöm a szerverről le a gépre a videót, de valami eszméletlen lassú...
    Még 1 óra amíg lejön.. A francbaa
  • InfectedMann
    Jah amúgy meg te buktad be, de nagyon csúnyán mert van 2. álkapcsa.

Úgyhogy te vagy LOL (:
  • Darkoo
    MIért láttál már filmben kifejlett Predalient???????????

Bukta a jó lekvárosbuktád az!
  • InfectedMann
    Miért lenne bukta? Ők így képzelték el a Predalien -t.
    Ez van. Ha ez neked bukta akkor nagyon sajnálom.
  • W B
    PREDAILIENNEK NINCS MÁSODIK SZÁJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUKTA!
    lol
    De nem?
  • Darkoo
    ÚJ TRAILERR VAN EMBEREK!!!

IDEE!!!

Velg trailerstørrelse alatti rész!! Full módban! Jó minőségű!!

Baromi jóóóóóó ááááááááá
  • Jrex
    Egy kicsit visszatérve a hőlátáshoz,szerintem az avp1 ben a predatorok azért látnak máshogy(másmilyen hőlátásban)mert ott minden hideg és akkor nem látnák a piramist meg hasonlókat,csak az alieneket meg az embereket....
    Ja meg szerintem az avp2be kéne kutyalien is,szinte mindenkinek van kutyája....meg szívesen megnéznék agy rotált fejű dogalient is(nem csak simafejűt)XD
  • InfectedMann
    5 hónap?
    Elvagy tévedve öcskös :D
    Én majdnem 1 éve várom a trailer -t :D
    Meg mit beszéljek a trailer -ről? Ki lett vesézve. Szép és jó. Kicsit túl akciódús. Story -ból nem sok derül ki így nem is akarok találgatni, hogy mi lesz mert értelmetlen.
    Majd ha megjön a green band trailer akkor talán lehet a story -ról beszélni, de nekem semmi kedvem találgatni meg teóriákat gyártani.
  • kBagyula #4563
    A trélerből olyan sok konzekvenciát nem lehet le vonni, láttuk, lesz akció bőven, valami le zuhan oszt ennyi nagyjából. Hál istennek nem lőtték le a pojént a rendezők eddig. Majd a moziban ki derül, mi fog végül történni.
  • Jrex
    csak 5?
  • gabe paul logan
    Meggajdultatok, nem? Nincs elképzelésetek, saját gondolatotok mi lehet a filmben? Itt a trailer, erre várt mindenki 5 hónapja és nem akartok beszélgetni róla? Érdekes emberkék vannak itt is...de hát ilyen a világ.
  • kBagyula #4560
    :DDDDD
    Poénos hangvételű cikk... :)
  • Xerxész
    Gyártok neked egy teóriát, mert látom, hogy nem nyugszol addig, amíg meg nem érted, hogyan zuhanhat le a hajó. Szóval...
    Ha jól megnézed a trailer elejét, láthatod, hogy a hajó repül az űrben. Aztán azt is láthatod, ha jól figyelsz, hogy egy robbanás történik a hajón (illetve annak belsejében), de ekkor már a hajó a Föld közvetlen közelében van, ahol már van gravitációs tér. Ergo ebből azt lehet leszűrni, hogy valóban a Föld az úticél. És mivel a Földhöz ilyen közel robban be a hajó, persze hogy még járnak a hajtóművek. Innentől lesz irányíthatatlan a hajó valószínűleg, de ez majd a filmből kiderül. De mint mondtam, lehet hogy csak kényszerleszállást hajt végre.
  • kBagyula #4558
    1. A filmbéli hajók mind alkalmatlanok légköri repülésre. Kivéve a leszállóegységek: Nostromo vontatóhajója - ércfinmító nélkül, Sulaco csapatszállítója és a Betty is. A 4. részben a nagy kutató hajó is a Földre tartott, de nem derül ki egyértelműen, hogy hova, ez lehetett volna épp egy földkörüli támaszpont is.
    2. Miután alkalmatlanok ezért valamely földtől távolabb eső helyen alacsony gravitációban gyártották őket. Az űrben relatíve nincs (lég)ellenállás, így olyan órmótlannak néznek ki, amilyennek látjuk őket. Nem szükséges, hogy áramvonalasak legyenek.
    (Manapság nagyon fontos kutatási ág az űrkohászat, mert az alacsony gravitációban/légnyomáson kiöntött fémek másképp viselkednek, szilárdulnak meg.)
    3. Az Aliens filmben a Föld körül egy baromi nagy űrbázis található, ahol a nagyvasak kikötnek, anno a Nostromo is ide tartott. Innen feltételezem lehordják kisebb hajókkal a cuccot róluk.(pl. az AvP játék első része is itt fejeződik be, amikor a Marine-el játszunk.)
  • gabe paul logan
    Ugyanmár, emberek vagyunk, erről szól az élet...rengeteg csalódás, az én összeroppanásom nem ezen fog múlni, hogy miről szól az avp, hidd el...nem olyan veszélyes dolog ez.
  • InfectedMann
    Csak azt nem tudom miért kell azon agyalni, hogy lezuhan vagy leszáll mikor még senki sem látta a filmet.
    Nem kell itt teóriákat gyártani mert a végén mindenki beleéli magát aztán jön a nagy kopp.
  • gabe paul logan
    Sulacon meg ne naon agyalj...különben is ha szemfülesek vagytok megláthatjátok megkora is lehet valójában, mikoris kidopja a leszállóhajót az lv-426ra...a leszállóhajó meg kb egy 12fős terepjáró(sőt sztem ennél kicsit nagyobb me plusz fegyverek meg egyebek)meg fedélzet. Amúgy sztem csak a hangár miatt nagy a sulaco, hiszen mi kéne még rá, a hibernálókamráknak egy terem+ a fürdő,öltözö, fegyvertár, étkező, híd, raktárak, meg tuti vannak gépeknek szobák.

Hajók alakján meg ne agyaljatok, hiszen filmekben csak (elvileg) hülyén és értelmetlenül kinéző hajók vannak...mer valóságban csak kúphajók léteznek, az aerodinamika miatt, hogy feltudjanak repülni az űrbe. Tehát olyan hajók sose lesznek amik bármelyik filmben vannak, hiszen még ha az űrből is startolna egy sulaco (pl), nem lenne értelme ha leszállna vhova, mert nem jutna vissza az űrbe.

Persze tuti tudnánk valami fasza hajót csinálni ha idegen technológiához jutnánk.
  • gabe paul logan
    1. Nem írtam, hogy teljesen nincs gravitáció. A műholdak Föld körüli pályán keringenek nem csak úgy az űrben, tehát mint a bolygók a nap körül , Hold a Föld körül, innen van a műhold ...közel a föld körül van nagy gravitáció , az űrben nincs észlelhető, azért sodródnak össze vissza az elhagyott cuccok és ha nagy dolog közelébe érnek aminek van grav. tere az beszippantja, tehát van grav. csak mindennek más milyen mértékű , különben minden összevissza menne és az egyiknap már az ablakomba lenne az Uránusz, vágács?
    2. Nem filmes bakikon agyalok, hanem azon hogy kerülhet oda az űrhaj és nem értem míért zuhan a Földre a trailerben mikor az űrben tisztán látszik, hogy működik a hajtóműve, ergo működik a hajó rendesen és megy vhova=látszólag a Földre. Felvetettem a dolgot, de úgy látom értelmes gondolat nem születik evvel kapcs-ban, csak azt nyomatjátok hogy ne gondolkodjon az ember az avp-n, tudjátok mit...be is zárhatjuk a topicot és kinyithatjuk mikor megnézte mindenki a filmet.
  • Punker
    az űrben durrant szét, amúgy tök mindegy hogy nézz ki nincs légellenállás ami bezavarna 1 ilyennek, a jeladók érzékelők lehetnek kitolva a sok érc ne zavarjon be, lásd a nagy hajókat.
  • JonDavis
    Úgy lenne a legjobb, ha a modern cuccokat mellőznék a filmből. Legalábbis érintőképernyős számítógép nem kéne a filmbe:/
  • JonDavis
    Annyi rakománnyal nem is nehéz visszazuhanni a Földre nemigaz?:P
  • Punker
    leírás szerint 20 eze rtonna ércet vitt az kicsi tsok helyet foglal és nem könnyű :)
  • Kmarha
    hát tekintve a film készülését ez nem is csoda :) Az volt akkor a fikció, hogy az a sok számítógép és tároló kapacitás látszólag befért egy pilóta fülkébe :)

Mostani filmben meg már hogy nézne ki a lyukkártyával szaladgáló informatiusok? :) A nézők fele azt se tudná mi az ott a kezében :)
  • JonDavis
    Nemhiszem hogy így kéne kinézni majd a jövőben egy szállítóhajónak.:)

HA mindent olyan tudományos szempontok szerint vizsgálunk, mint gabe paul logan.
  • JonDavis
  • JonDavis
    Persze volt egy kisebb hajó, ami levállt a főhajóról amikor leszálltak az Lv-426-ra, ez tény. A főhajó olyan deformált alakú.Mindenféle oszlopok állnak ki belőle, mint egy gótikus székesegyház. Végeredményben meg ezt csak úgy írtam, hogy ezen agyaljon már:DD

A másik meg, a technikai visszafejlődés. Ebben a részben lehet látunk jó kis számítógépeket, az Alienben az Anyával még passziánszozni se lehetne szerintem:P
  • Punker
    mi? szerinted 1 teherszállító mekkora legyen?