Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
teljesen felre erted.. a lenyeg hogy a bemutatoban ugy erzodik hogy az alien csak egy szanalmas zavaro faj.. es nem ugy mint egy verszomjas es felelmetes dog.. erted?... egy predi lesz csak?? ezt hol olvastad? amugy meg baromsagnak tartom.. es mar most faszsag hogy egy predi megkuzd mindenkivel
de annak a fejére visza eseik a fél Alien

gabe paul logan
(most megnéztem a tinik közül többen meghalnak szerencsére, a szöszi tuti, egyiknek szétmarja a sav a fejét, amelyik magyarazár a trailerben azt felnyársalják, egy nem halt meg a trailerben aki a predator fegyverével vitézkedik)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Kíváncsi vagyok azért milyen idõ intervallumban játszódik a film. Mert a királynõ , meg az idegenek lassan fejlõdnek ki...és predi addig mit csinál? Csak az emberekkel szórakozhat.

Nektek van valami különös vágyatok hogy mit , vagy mit nem szeretnétek látni a filmben?

Én szeretem mikor az emberek kétségbe vannak esve, és nem tudják mivel van dolguk...szeretném látni ahogy tanácstalanul állnak az arctámadós emberkék mellett, bár lehet h õket nem találják meg mert apa és fia 2esben voltak az erdõben.
Továbbá jó lenne ha szerepet kapnának a katonák is, ne csak azért jöjjenek hogy több vért lássunk meg néhány bénán lövöldözõ senkit, bírják má' kicsit tovább!
Valamint tuti nem akarok az utcán rohangáló királynõt látni.
És tényleg remélem a predator nem csak úgy rohangál az alienek között és írt mindenkit simán mintha valami cheatet használna.

figyuz! egy királnyõ és kb 2000 alatvaló egy fészek, ritkán 3000. csak aztán lesz mégegy királynõ ha ez a keret kinõt.
a másik: ha a környékrõl elfogyot a kaja/gazdatest akkor álomba szenderül a fészek addig, míg nem jönnek betolakodók.

gabe paul logan
Valakinek muszáj😄 nem a felllegekben járni...

SLICK
Amilyen gyorsan történnek az események egyáltalán nincs idõ, hogy fészkeljenek mindenfele..

Ejj h minden hülyeségbe belekell kötnöd :|

InfectedMann
Te honnan tudod ilyen jól, hogy melyik színész hány éves karaktert játszik?
Oszd meg velünk PLZZ 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

MarkBlade
Szerintem nem pontos a helyzetelemzésed. Az Alienek inteligensek de annyira azért nem.Kb olyanok mint a darazsak. 1 királynõ egy fészek, amíg nem piszkálják a fészket vagy nem lesz még egy királynõ nem költöznek el.Nem kockáztatnák költözéssel a tojásokat..
gabe paul logan
...remélem lesz királynõ😮 neki mindíg nagy szerep kell, remélem nem csak a gyökér predalien fog parádézni...érdekes ha lekerülnek a földre nem szóródnak szét rajta az idegenek? nem csinálnak több fészket? bár az aliensben is csak 1 volt, de szerintem csak azért mert elfogytak az emberek és nem tudta magát kinõni a fészek...aggódom mégha jó nagy atomot is dobnak le a városra(ahogy látjuk) az idegeneknek van annyi eszük hogy elszaporodjanak...nem hiszem hogy ott trónolnának egy olyan városban ahol mindenki õket akarja kicsinálni...aggódom, ez így kissé hülyeségnek tûnik nekem...jobban mint a tinik.

gabe paul logan
akartam screenshotot csinálni de a media playerrõl nem lehet,mindegy ott vanak és TINIK , és ez a lényeg, lehet h a rendezõk megmutatják hogy a sok horrort is túlélt tinik is meghalhatnak valamikor...a gyerekgyilkosság még ok de ezzel már átestek a ló túloldalára, remélem nem csak a vérengzésen van a hangsúly...mert a Fûrészt úgyse gyûrik le.

gabe paul logan
Oks tehát az a zöld nem marhaság😄

gabe paul logan
De vannak azok a 20on 30éves színészek akik 19-20éveseket játszanak, mert úgy néznek ki...mint a sikoly, tudom mit tettél..., texasi láncfûrészes...meg hasonlók, a szereplõk életkorára utaltam nem a színészekére.

Az egyik horrorra akadva részben ki is figurázták ezt..."hogy ha ez valami gyilkos akkor ez egy nagyon béna b kategóriás film lenne minket pedig 30éves színészek játszanának"
(nem ezt mondták szóról szóra , de ez a lényeg, és a filmben tinik voltak)
Vagy SArah michelle geller<#szeret> például hány évesen és hány évig játszotta a tini (a sorozat végén max 22 éves) buffy szerepét? De pl ez a sorozat okés még így meg a tini horrorok is szeretem me csinos korombeli csajokról szakad le a ruha...de akkoris ez most nem egy alien film??? Komolyabb fõszereplõket érdemelne. Szerintem senki NEM AKAR TINIHORRORT nézni, arra ott vannak a jó kis végsõ állomás , halálos kitérõ meg ilyesmi filmek...

de engem zavar. a játékban lévõ jobban tetszik.
azért látni úgy fehéren mert van valamien elektromos mezeje vagy kisülése.
a filmben azért zöld, mert azt hiszem úvé fényben nézi a környezetett. (úvé fényben úgyan így reagálnak a skorpiók is)

Akit láttunk a trailreben színészeket JOhhny Lewis, David Pateou, Reiko Aylesworth,John Ortiz, Steven Pasquale, Kristen Hager + katonák + tisztek+ munkás emberek.

Egyik se tini!!! Mind elmúltak 25 sõt 30 is..

nincs tini a filmben

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
nincsen most szerencsére mint az elõzõben....amúgy oltári vicces milyen gagyi volt az elõzõ részben a predatorXD, nagy tuskó alig bírt mozogni és oroszlán hangja voltXD

(titeket nem zavar hogy nem vörös/fehérben(játék) hanem , nemtommi/zöldben látja a predator az alieneket mint az elõzõ filmben?)

A tini életkor 14-17 év körül terjed, de ebben a trailerben én nem láttam egy tinit se.
Az átlagéletkor 25-35 között mozgott, plusz egykét 40en év felüli arc. 2 kisgyerek miatt meg aztán tényleg nincs tinitúltengés benne. Sõt egyáltalán nem. Errõl ennyit.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Punker
szerintem eleve nem is akartak nagy neveket, minek az? úgyis meghalnak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

InfectedMann
Akik a tinik miatt siránkoznak: Olcsó munkaerõk 😊 Nem adtak elég pénzt a filmre tehát a felnõtt nagy neveket nem tudták megfizetni. A Fox -nál lehet panaszt tenni 😉

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tini predátor nincs a filmben?<#vigyor1>

gabe paul logan
Amúgy figyelmesen végig néztem a trailert és mintha mindegyik tini meghalna...ez okés...csak szerintem így is túl sokáig fognak a vásznon vísítozni 😞

...meg (valószínûleg) a film elején még határozatlan számú másik Predator(ok)...akik Alien vagy PredAlien csemegék lesznek. <#vigyor2>
1. megnézésre : Óóóóó ez a trailr nagyon ott van húúúú de pokoli jó összeteszem magam nagyon sütfõz 😄

2. megnézésre : Õrülten jó ide egy távkapcsal irány dec 25 amerika 😄 😄 😄

3. RÉSZLETES megnézés elemzés : kicsit olyan érzésem támadt mint mikor a Predator 2 elején Harrigenék tûzharcban vannak és Liona a szinkronos változatban valami hasonlót szól be "el fognak vérezni" olyan B kategóriás bár már inkább C kategóriás horror film hangon (aki látta az biztos tudja mirõl beszélek 😄)szal kicsit mintha az emberek alakítása vagy a filmben létezése GAGYI lenne BÁR ezt így a trailer alapján nem lehet megmondani csakhát "várd a legjobbat és készülj a legrosszabra" 😄
Punker
én is olvastam könyvet, de most az eddigi filmekrõl beszélek!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

InfectedMann
Pontosan. A Predator egy nagyon bonyolult faj rengeteg szabállyal és törvénnyel van teli a társadalmuk.

A Predátoroknak van kulturája ami digtálja a szabályokat. a Predátorok nemr osszak, nekik van becsületük nem úgy mint az embernek. A Predátor úgykezel minket mint mi a többi élõlényt. alárendeltnek.

InfectedMann
Predik? 😊
Egyetlen Predator lesz...

Punker
hát azért nézzük az eddig megjelent 7 film összességét:

emberek: jók/rosszak
predator-ok : rosszak
alien-ek: nagyon rosszak

alien-ek mindig csak kinyírandók lesznek.

CSOCSO
lol.. semmi baj a verrel.. egyszeruen csak gagyi volt a trailer.. ennyi.. nem razott ki a hideg.. nem erzem ugy hogy rohannom kell a mozikba hogy lassam a filmet, stb.. az alienekkel kapcsolatban: igen az alien filmekben altalaban kaptak a szajukra es a vegen mindig volt egy tulelo ami miatt johetett az uj resz.. bocs ha valakinek ez az info spoileres volt... de a trailerben nem ereztem ugy hogy az alienek faszak.. egyszeruen csak ugy vannak ott mint valami kis zavaro tenyezo a predik es az emberek kozt.

mondjuk ez csak a trailerbol jott le igy.. sztan baromira lehet hogy alien vs emberek haboru lesz es a predik jonnek megmenteni az embereket..
kBagyula
Hát ettõl jobb már ne legyen, mert ezeket a jeleneteket úgy 1-2 tized mp.-ig látod csak. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

az a Pretorian

mondták hogy még nincs kész

kBagyula
Némi folytonossági hiány:

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jrex
szerintem meg csak az a "testõr" predalienalien(a szuperhím),ami a királynõt szokta védeni,mert annak is lapos és széles a faja és nem olyan nagy mint a gueen.

The Protector
Néztem a trailert és a trailer nagyon gyenge lett.Túl sokat mutat de nem jól.A végén mikor fejbelövik az alient akkor kurvajó hangja van.Mert eredeti hang.De a filmet nagyon várom.Láttam többször is az összes alien filmet mega predatort is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Pl. ezen a 2 képen láthatod Õfelségét:

Ne zavarjon meg az, hogy a PredAlienQueen távolabb és kisebbnek tûnhet a Predatorhoz képest. Attól még elég nagy...
Mint a könyvekben.
Aztán jön Wilks és a csaj - nem jut eszembe a neve - és Ripleyvel az élen hazavágják õket és ledobnak egy bombát.
Az igaz, hogy rájuk férne már egy gyõztes film egyébként.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

benne van a Trailerben?<#idiota><#hehe>
Észre se vettem õfelségét<#hehe>.
Hol látható? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabe paul logan
" Mit szóltok a PredAlienQueen-hez? "

Most akkor királynõ lesz a predalien? És az van a trailerben? Ha igen elég kis növésû...

Jrex
szerintem kicsi ahoz h, predalienqueen legyen,meg nincs 4 keze.

amúgy Alien5 is tervben van, és van egy sejtésem, hogy az Aliene benne lerohanják a földet. Akkor nyernek egy idõre

InfectedMann
"a Straus fívéreknek vagy kiknek"
Gondolom ezt csak poénból írtad így hisz azért rég óta követed a filmet 😄

PredAlienQueen: Hát én nagyokat néztem <#idiota>

BANNER: Csak ideiglenes 😛 Unalmamban csináltam 5 perc alatt 😄 Slick dolgozik a véglegesen, de többet nem árulhatok el 😛

Hogy beindult itt is a topic a trailer láttán. <#vigyor> Látom, a banner is kicserélõdött...hmm...micsoda változások. <#vigyor2> Látszik, hogy rég nem voltam már itt.

Mit szóltok a PredAlienQueen-hez?
Banner király!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Miért ne lenne emberek feliratos?
Lol.
Világ über hülyesége lenne, ha kidobnák Amerikán kívül úgy a piacra, hogy sima amerikai film felirat nélkül.
Manapság minden feliratos... szinkron meg majd lesz.
Ami az Alienek verését illeti és túlélését:
- sajnos ez így van, egy olyan filmet talán csak, akkor kapnánk, ha a Straus fívéreknek vagy kiknek írnánk egy rajongói levelet és a végén megjegyeznénk, hogy azzal is kaszálhatnának, ha ezegyszer az Alienek söpörnének le mindenkit... és adott lenne máris egy harmadik AvP rész, vagy 4-dik.
- Túlélést meg nehogy azt mondjátok nem élték túl... A kettõben is túlélte az arcmászó és Ripley hajóján repdesett el, az AvP1-ben is nyitott maradt a folytatás miatt a kis Predalien a Predator hajón. Túlélik, de csak épphogy.

SLICK
Van egy olyan érzésem, h eleinte feliratosan lesz látható <#vigyor3>

Bár én debreceni moziban fogom megnézni, mivel az a legközelebbi város ahol remek mozi van. Remélem lesz jegy a film elsõ vetítési napján ^.^

InfectedMann
Én is abban reménykedek, hogy valahol adják majd feliratosan.
Ha nem is minden moziban, de legalább egy BP -i moziban adják feliratosan és akkor már marha boldog leszek...

bigfoot
wazze tök jók a hangok,nagyon összerakott filmnek tûnik
Magyarországon is remélem feliratos lesz mert akkor lesz értelme várni a mozira

SLICK
Ezt a fan trailert már megnéztem tegnap. Nem azt mondom, h jobb mint az eredeti, de tény h nagyon ügyesen meg lett csinálva!

gabe paul logan
Akkor lehet hogy csak a film elsõ félórája játszódik a Földön, a többi az idegenek bolygóján😄 vagy fordítva az uccsó félóra van a Földön az elõtt meg a Predatorok vadásznak két órát az idegenek bolygóján😄 csak valami szemét ûrutas ellopja a begyûjtött arctámadókat(a perdatorok szerettek volna néhányat haza vinni hogy otthon se unatkozzanak)ráadásul wolf hibájából, ezért neki kell utána járni, na ez a sztori hogy tetszik?😄
EZ HOGY TETSZIK?, egy fan rányomta az aliens trailer zenéjét az avpr trailerére, tényleg jobb mint az eredetiXD