5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• rotator
    Ez egy atom kép, nagy kedvenc!

Érdekes egyébként, az AvPGalaxy-n eltűnt 2 postja Colinnak, aki közben visszajött. :( Valószínűleg régebbi lehetett, talán törlődnek idővel a topicok ott(?).
  • SLICK

Mindenesetre egy hasonló jobban tetszene, a film beli annyira nem tetszik. Számomra annyira nem brutális mint ez.
  • W B

elvileg így nézki ami a filmben van
  • Jrex
    én tudtam
    az a poszter nekem se jön be annyira,olyan furán vannak rajta,nem tudom.
  • InfectedMann
    Amúgy észrevettétek, hogy az "In space no one can hear you scream." anno az Alien tagline -ja volt?
  • rotator
    Szerintem nem olyan jó, az alien okés, de a predator valahogy gyíkul van rámontírozva.
  • Darkoo
    Legyen topik háttér.

Amúgy az AvpUniverzum honlapján már lehet nézni ezt a gyönyörű poszert!:D
  • SLICK
    a linket enm hozza be, viszont ha a képre amit linkeltél jobb klikk/tulajdonságok, onnan kimásolom a címet úgy már jó! Egyébként jó kis poszter :D Ebből vagy háttér vagy banner lesz :D
  • Darkoo
    Nekem tökéletesen megjeleníti!
  • SLICK
    még mindig nem jó... Forbidden
  • Darkoo
    Teaser Poster
  • Darkoo
    Az első hivatalos Poszter!!!!!!!!!!

• Jrex
    az tény,de őt is érdekli a film,ezért kérdeztem meg tőletek.+ utána néztem és nem csak ő,mondott ilyeneket,igaz hírt nem találtam,de pár fórumon(többek közt az aliensonline-on)is kérdezték már,de ők sem tudtak róla.
  • Darkoo
    Az MPAA már hivatalosan kijelentette, hogy Rated R-es film lesz.

Meg ha Jrex ismerőse igazat mondott volna, azt már olvastuk volna az avpgalaxyn;)

Jrex ismerőse nincs képben de nagyon.
  • InfectedMann
    Jó, de hol olvasta?
    Linket plz.
    Onnantól meg nem érdekel, hogy már nem elérhető meg már nem emléxik. A mese nem érdekel.
    Pontosan itt a Fűrész is. Nah az sem semmi. Vagy pl. A Sziklás Szeme.
    (:
    Úgyhogy szerintem orbitális baromság ez az egész. Nem azért kapott Hard-R besorolást, hogy egy estimese legyen a végén belőle
  • gabe paul logan
    "Azt osztálytársad egy idióta és nem tudom honnan szedte ezt a faszságot."

- ez a beszólás "kissé" durva...mintha elvetemült , fanatikus rajongója lennél a be sem mutatott avp-nek, bár ha bemutatták volna akkor se vet rád jó fényt ez az írás...de biztos csak hirtelen felindulásból írtad.

!!!!!!!EZ CSAK EGY FILM!!!!!!!!
  • gabe paul logan
    Nyugi srácok...majd meglátjuk, amúgy trancsírozás nélkül is meg lennénk szerintem, HA jó a film sztorija meg a rendezés. (amúgy meg a fűrész3ból ha kivágták volna a durva részeket fél óra lett volna a mozi, tehát szerintem nem kell aggódni...bár abban a filmben az volt a lényeg, de mondom ha jó a sztori és a rendezés nem muszáj a vérnek fröcsögnie fel alá, attól még lehet jó film)
  • Jrex
    jójó csak megkérdeztem,és nem idióta attólmég h, ezt olvasta.
  • InfectedMann
    Azt osztálytársad egy idióta és nem tudom honnan szedte ezt a faszságot.
    Mutasson egy konkrét írásos forrást. Valami megbízhatót akkor talán elhiszem.
    Nem hiába kapott Hard-R besorolást. Végülis mondhatjuk azt is, hogy az AVPR miatt hozta létre ezt a kategóriát az MPAA szóval hatalmas banális gondolat volt az osztálytársadtól amit mondott.
  • Jrex
    osztálytársam azt olvasta valahol h, az avp2-re rászállt az mpaa (vagy mi) és ki kell venniük az ilyen brutális részeket mint a fejszétlövés meg hasonlók,és esetleg a dvdjén lesz benne,igaz ez?
  • dante3
    Van egy nagyon jó letöltésvezérlő: OrbitDownloader, ez képes letölteni a sugárzott médiákat! orbit
  • dante3
    Én innen szoktam leszedni a trailereket! Szerintem jó kis oldal és minden nap frissül!
  • InfectedMann
    Pontosan... szal nem kell itt hangyavideó a YouTube -ról :D
  • InfectedMann
    Igaz, hogy le lehet tölteni tőlünk eredeti minőségben, de azért aki akar nyugodtan töltögessen hangyavideókat a YouTube -ról...
    A beígért avi pedig meglesz amíg nem lesz wmv HD az IGN -en.
  • gabe paul logan
    (habár minek ha avpuniverzumon végtelen limittel nézhetjük)
  • gabe paul logan
    Még mindíg nem teccenek a tinik, és a sztori lényege még mindíg fedve:P, de jó kis trailer.

YouTube Video Downloader - ezt írjátok a keresőbe, freeware, flg-ben szedi le a videót közvetlenül a youtube-ról és akármilyen konvertálóval át lehet konvertálni:)
  • InfectedMann
    "Abból mondjuk kb 4500 Alien:D"

Ezt írtad... itt hol utalsz arra, hogy annyi ember hal meg?
    Az Alien az Alien... nem ember :P
  • rotator
    Majd az AVP 10-ben predatorból hal meg ennyi, az alien áldozatok számát természetes számmal nem is lehet ábrázolni. :P
  • Darkoo
    Annyi ember hal meg, nem Alien
  • InfectedMann
    Nennenneneeeeeeeeeeeee terjesszünk ilyen 4500 Alien meghal teóriákat mert még valamelyik nagyokos készpénznek veszi és elhiszi.
  • Jrex
    közben leszedtem egy új qucktime-ot és most örülök a fejemnek mert lejátszaés kiderült amit én a cam-os verzión németjuhász kutyának néztem az egy melkasrobbantó XD,kicsit fura a predator jelei a fegyveren v bombán nemtom,lehet más "nyelv"XD vagy nem számok hanem betűk. Az a population os tetszik nagyon,ahogy fogy:)
  • SLICK
    jaja :D Lehet tényleg csak annyian élik túl :)
    Ha belegondolok, hogy itt 3000-en laknak nem lenne semmi ahogy elfogynának az emberkék :|
  • Darkoo
    És gondolom a végén lenullázódik.
    Tehát több mint ötezer halottunk lesz:P
    Abból mondjuk kb 4500 Alien:D
    Dejóó lesz:d

Több ezer Alien. Szép lesz;)
  • Punker
    ez durva, ahogy a számlálón fogy a lakosság :)
  • InfectedMann
    Szerintem nem tőlem kéne megkérdezni hanem a Fox -tól meg a YouTube -tól :D
    Ha megfigyeltétek volna kb. 100szor fel lett töltve az előző trailer is és szinte az összeset likvidálták. Azóta is néha fel-fel töltögetik.
    A GreenBand Trailer camos verizóját is likvidálták.
  • Punker
    miért?
  • InfectedMann
    Gyorsan rebbenjetek rá mert hamar lefogják törölni az összes YouTube -os verziót...
    Felteszem majd AVPU -ra avi -ba akinek nem jön össze a mov lejátszása.
  • Darkoo
    Kb már fent van..

Youtubos verzió!
  • Jrex
    kb mikopr lesz youtube-on?
  • InfectedMann
    5letem sincs... én Media Player Classic -al és Quick Time -al is megtudom nézni...