5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• rotator
    "Na szépségeim, mire vártok, ágybavigyem a reggelit? Örüljetek, hogy itt lehettek! A különleges osztagnál minden új nap új kaland, minden étkezés lakoma, minden zsold főnyeremény! Úgy becsüljétek meg magatokat."
  • viizo
    nyugi, ez egy fake trailer, happy end lesz a filmben, senki nem fog meghalni ;)

alienek, predatorok és emberek egymást átkarolva tánciznak a végén és éneklik hogy itsz ö vándörful vörld :D
  • gabe paul logan
    Megnéztem mégegyszer az 1. trailert...és hát elég sok poént lelőttek benne, mármint azzal kapcsolatban hogy ki hal meg....és csak a főhősnőnket és a lányát nem mutatták elpusztulni,meg talán 1 palit akinek most nem jut eszembe a neve...de a többi aki az eddigi stáblistán is szerepel, mind meghalt a trailerben...hmmm:S pedig jó lett volna izgulni ki él-hal...nem kellett volna megnézni a trailert, de nem tudtam h ilyen lényeges dolgok lesznek benne:(
  • gabe paul logan
    Utálom a film dvd-s szinkronját....
  • SLICK
    :D
  • Punker
    "Még egy dicsõséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. Imádom a sereget!"
  • gabe paul logan
    IGen , arra gondol...nézzzétek meg az íveket az idegeneken, meg a pórszívócsövekre hasonlító testfelületrészeket, meg az egész lényt megnézed hasonló a felépítése a hajóéhoz...pl simán elképzelném azt is h az idegenek-é a hajó (ez elég merész gondolat, de ahogy kinéz a két dolog...feltételezni lehetne)pl ha egy full kockás hajón találták volna őket hasonló berendezésekkel mint az embereké akkor WB és énsem feltételeznék olyasmit h a hajónak és az idegeneknek több közük is van egymáshoz...szerintem ez így is van, nem csak bespájzolták onnan valahol ahol találták őket...az egész mögött valami több van, érzem.
  • W B
    igen
  • Jrex
    te a bordákra meg a nyakán a erek(vagy nemtom nyelőcsövekre)meg a légcsápokra gondolsz?
  • W B
    NEM! Nem érted.
    A testükön csövekfutnak, az egész lényolyan mint ha egy mehanikus szerkezet lenne, mint azaz űr repülő. az a baj, hogy erre rá kell jönni, el mondani nem lehet
  • Jrex
    ja,ezt tényleg kifejthetnék egy 5.részben,vagy valamelyikben...
    W.B. ezt a testalkatot még mindíg nem értem. az alienek nem patkó alakúak,max a fejük hasonlít egy kicsit oldalról a patkóra.
  • gabe paul logan
    A könyvben is úgy írták le a hajót mint ha azt növesztették nem építették volna...ezis elég groteszk dolog mint amúgy az alienek...tehát azért lehet hasonló, mert ugyanazon evolúcióból származik a 2 faj. VAgymi:)

Amúgymeg azis elég fura hogy a pilóta a székből nőtt ki és aki egy székből nő ki, az szerintem nem él teljes életet, hiszen csak az volt a célja h vezesse pont azt a hajót...kiváncsi vagyok mi is volt a célja a hajónak...és mi volt ez az egész
  • W B
    nem. Az űrhajó fala, a fészek fala, és az Alienek kinézete, mind ugyan az. az űrhajót nem "szőtték be".
  • Jrex
    nemtom:)
    W.B. azt a testfelépítéses dolgot nem értem,de nem gondoltál arra,h azért olyan az űrhajó fala mert az alienek vonták be?
  • gabe paul logan
    Ménem szpészbobbi, vagy szpésszamanta?:)
  • Jrex
    space jockey-űrutas
  • W B
    azaz.
    Ő velük kapcsolatosak az Alienek. Mert: a pilóta hajó felépítése lényegében egyezik az Alienek testfelépítésével, és fészkük felépítésével.
  • Klemice
    a pilóták azok a nagy izék mint ami az alien egyben is volt?
  • W B
    a Predátorok más tészta. Ők csak épp hogy tudják kordában tartani az Alieneket. Csak idő kérdése és ők is elbuknak.
    A fő terjesztők szerintem a Pilóták voltak.
  • Klemice
    de a predatorok terjesztették őket mert rájuk vadásztak nem?
  • W B
    őőő valaki azt írta itt egyszer, hogy a bolygojukon csak egyszerű termeszek.... De úgytűnik ama bolygón kívül a többi faj már nem ilyen sikeres
  • gabe paul logan
    Azon agyaltam ha az idegenek rovartársadalomban élnek, akkor majdnem sőt talán el is mondhatjuk hogy rovarszerű lények...na most gondoljatok bele, ha nem biofegyverek, nem mesterségesek, akkor milyen élet lehet a szülőbolygójukon????? Hiszen ők csak valami rohadt bolynak a tagjai, ami a föld alatt van általában, vagy barlangban...akkor milyen lények élhetnek a felszínen???
  • Klemice
    jeee pont ugy ahogy elképzelteeeem
  • Jrex
    itt a válasz a kérdésedre,ha annyira kíváncsivagy rá :D : +18
  • Jrex
    a darazsaknál külön vannak herék,ahogy az alieneknél
  • W B
    jojo. de mégsem hímek....
  • SLICK
    félreértesz, én csak példaként hoztam fel a Preatorieneket mint hímeket..
  • W B
    á-á.
    Vannak hímek és nőstények.
    Minden nőstény kivéve a herék. (vagyis egyedüli hímek)
    A királynő lerak néhány tojást miből hímek kelnek ki. A Hímek kinyírják egymás, aztán az életben maradot párzik a királynővel, ami aztán röktön kinyírja. (párzás elég ritkán kell, és csak frissítésnek)
    De valami olyat olvastam hogy elkülőníthető nemüek... csak a királynő és a hímek. a többi tényleg amolyan ez is az is...
  • SLICK
    a Preatorienek a szuper hímek..
  • gabe paul logan
    ja igen...volt valami ilyesmi a suliban:D, igen nem hagyja hogy valamelyik is kifejlődjön mint ő, nem? Mer akkor harc lenne...
    De Hudson már elmondta az aliensben hogy megy ez..."one female runs the whole show....yeah the mama, yeah man shes big...":D de azt nemtom hogyan termékenyítik meg egymást...lehet hogy csak belecsuláznak valamit a királynő tojózsákjába, vagy a kriálynő eszik valami olyan anyagot...de nem hinném hogy a hímek sorba állnának nála(már ha egyáltalán vannak hímek ugye, lehet h hímnősek???:O ) hogy kivegyenek egy szobát:)
  • W B
    rosszultudod. a darazsaknál, és a handgyáknál is a dolgozok/katonás stb. mind nőstény. a királnyő freomonjaival "gátolja" őket.
  • Jrex
    de csak ha valami okból nem tudja magát(ezt olvastam itt az adatbázisban)
  • gabe paul logan
    A hímek termékenyítik a királynőt szerintem, mint a darazsaknál meg a hangyáknál, 1 nő van és több hím:D ...hát aki nem tudja pontosan, az is elképzelheti mi mehet ott néha:D
  • W B
    juj
  • Klemice
    pömpölőőőő
    kuki pénisz :D
  • kBagyula #4629
    Persze, ügyesen használják a macska almot. El is ássák. :DDDD
  • W B
    milyük?!
  • Klemice
    ezeknek az alieneknek van pömpölőjük?
  • gabe paul logan
    Hát én ezzel sem szívesen találkoznék sehol...talán még groteszkebb így , nem hosszúkás fejjel...ránéz az ember és látszik rajta hogy humanoid, de mégis teljesen idegen. Félelmetes.
  • Jrex
    vagy nem. talán a trailer alapján próbálták megcsinálni,de nem sikerűlt "élethűre",ha jobban megfigyelnéd,az előzetesben hosszabb a feje,a végén laposodik,nem ennyire felegyenesedett a haja meg olyan mintha be lenne fonva,és olyan furán kifele áll a töve,és nem csak így lóg a levegőbe:)