Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
értem.<#vigyor3>de a p2-ben elég fura h, csak az embereket látja höbe,minden más kék(úgyemlékszem,de megnézem),de a trailerben látszanak a fák kövonalai.

akyyy
nah megnéztem az összes alien filmet plusz avp-t hdben, plusz a ragadozókat -.-

szal jöhet az avp2

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

InfectedMann
Ennyi 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Shiwo
a fa körött lévõ levegõnek különbözik a hõmérséklete a fáétól

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jrex
tényleg,ha csak a kibocsátotthõt látják,akkor hogy nem rohannak neki a fának?<#idiota>

rotator
Errõl jut eszembe egy õrületes baki a Predator 2-ben, ahol a maszk levétele után is következetesen mindig kékben lát a predi, holott az elsõ rész óta tudjuk, hogy olyankor totál pirosban lát szegényke. 😊 Egy special editionben kijavíthatnák (nem nagy durr, csak színezgetni kell), meg akor már egyúttal megcsinálhatnák az igen csúnya köd effektet is, ami a hajóban a végén van (esetleg javíthatnának a predik méretein is, mert eléggé törpék, ahogy Harrigan körül állnak).

SLICK
bocsi lehet én fogalmaztam rosszul 😄 Végülis azt akartam kifejezni vele, h nem a piros, hanem a kék látásmód az eredeti, ha emberekre vadásznak.. 😊 És erre értették azt, h visszatérnek az eredeti látásmódhoz.

"a maszkjuk által bármilyen tartományban látnak"

Akkor miért vagyok tévedésben? Ezt régen is tudták.

SLICK
te sztem tévedésben élsz.. legalábbis egy részben:
Az AvP 1-ben a Predator hõlátása piros volt, holott a Predator filmekben normális kék színû infravörös látást használtak. Erre értik, hogy eredeti látásmód. Személy szerint nekem sem tetszett ez a látásmód ami az AvP-ben volt, piros színûvel az AvP játékokban az Alieneket vadászta így.
Abban igazad van, hogy a maszkjuk által bármilyen tartományban látnak, de akkor is a régi dolgok tették egyedivé a Predatort.

Mi az, hogy a régi látásmódja?

Ha a sisakjuk rajtuk van akkor olyan spektrumban látnak amilyenben akarnak.

Igen, a green-band trailer leírását tették közzé. És a sztoriról is több mindent fogunk megtudni. Ugye eleve 13 mp-cel lesz hosszabb, mint a red-band, plusz a véres jelenetek helyett is más képsorok lesznek. Szóval, azért lesz mit kielemezni megint.
matrix666
Hát nemtudom, én már alig várom, hogy megnézzem, neked meg nincs kedved megnézni?
Akkor meg ne is nézd meg!!

gabe paul logan
Hááát, eddig semmi nem volt mostmeg özönlenek az elõzetesek, nemtom lesz-e kedvem ezt már végig nézni...XD

...na végre kevesebb gyilok, több sztori...hurrááá, habár lehet hogy az a trailer lesz aminek a sztoriját közzétették.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

InfectedMann
Olvassátok az AVP Univerzumot 😊
Új hír virít kint tegnap késõ este óta...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kmarha
No akkor viszont jó kis vértõl lucskos mozit kapunk 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hogy Colint idézzem: "Ne aggódj, akad még bõséggel a sokkoló jelenetekbõl, de ezek egy trailerben sem lesznek láthatóak!"
És ez közvetve ugyan, de azt vonja maga után, nem másfél órás lesz, hanem jóval hosszabb. Egyébként eleve nem másfél órásra (90 percre) jósolták, hanem kb. 108 percre. Ennek már több mint fél éve. Azóta bejelentették, hogy kaptak pénzt új jelenetek leforgatására, amiket szintén betehetnek a filmbe. Szóval biztos nem másfél órás lesz...én kb. 2 órásra, esetleg picivel hosszabbra saccolom.
InfectedMann
ha 2.5 óra nem is, de 2 órás biztos lesz... 1.5 órába egyszerûen nem lehet sztem egy jó AvP filmet belegyömöszölni (lásd AvP1 😄)...

SLICK
nem úgy volt, hogy másfél óránál vmivel lesz több a film? :o

vagy ha én emlékszek rosszul akkor sry, szeretem a hosszú filmeket 😛 2- 2,5 óra vmi nagyon jó lehet ^^

Majd beülök a legnagyobb adag popcornnal és vigyorogva nézem az Alienek akcióit, meg a Predatorokét és az emberekét<#eljen><#finom><#hehe>, de leginkább Alienekét 😛<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

InfectedMann
Hát ha így érzed akkor szerintem a filmet már ne is nézd meg <#pias>
Ez nem egy másfél órás akciófilm lesz mint az AVP... min 2 - 2.5 órás lesz a rendezõk szavaiból ítélve. Még valamikor régebben utaltak rá, hogy kb. milyen hosszú lesz.

Kmarha
ja csak ezzel az a baj, hogy nagy valószínüséggel, a trailerrel láttuk is majd az egész filmet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

InfectedMann
2 percbe elég sok akciót belesûrítettek szóval 😄
Ha jól számoltam összesen ~18 gyilok van a trailerben (Alien+Ember kivégzés együtt véve). Szal nem csoda, hogy pörgõs a trailer 😄

SLICK
Amúgy, így sokadjára megnézve a trailert én is belekötnék egy dologba, ami már az elsõ részben is szemetszúrt. Nem tom, hogy a trailer miatt e vagy sem, de itt is kapkodják a kamerát minden felé. Pl mikor a csajt falra szegezi shurikennel a Predator akkoris vagy "30"-szor váltanak kamerát. Egem csak ez idegesít. Egybként meg semmi más hiba nincs benne, szal így visszaolvasva a topikban, egyesek olyan nagyon benéznek vmit, h azon kiakadok :|

InfectedMann
ahogy a kollega is írta kb. összehugyozta volna magát a röhögéstõl, hogy mit akar az a kis pöcs a játékszereivel 😄

ja, rögtön KirályTigris mi?

Shiwo
valszeg röhögött volna

gabe paul logan
Mondjuk azért kicsit köcsögök a predatorok, hisz mind2 részben megadták a tiszteletet a fõhõsnek hogy "pusztakézzel" küzdjenek meg egymással.Azért van idézõjelben és azért köcsögök a predatorok mert azért csak használta mind2 a késeket a kezükön....ehömmm ennyit a fair harcról. Nemtom mitszóltak volna ha mondjuk harrigannél lett volna dugiban egy sokkoló vagy egy fokhagyma spray.

Shiwo
mert õk puszta kézzel is veszélyesek egy Predatorra..míg mondjuk az embernek puszta kézzel annyi esélye lenne ellene, mint hógolyónak a pokolban

gabe paul logan
<#vigyor2>DE SZERENCSÉTLEN IDEGENEKNÉL NINCS IS FEGYVER!!!!!!!!!!!<#vigyor2>

A Ragadozó 2. részében is van 1 jelenet, mikor megkülönböztet egy játék puskát egy igazitól. (A temetõnél, mikor Harrigan meglátogatja a kollegája sírját.)
InfectedMann
Onnan tudják megállapítani, hogy mi számít fegyvernek nálunk, hogy a Predator filmek alapján már elég régóta figyelnek minket stb. stb. bla bla bla 😄

Shiwo
hõlátással sztem különbséget tud tenni egy mûanyag és egy valódi pisztoly között..más kérdés, hogyha nem töltött a stuki...de sztem nem áll meg megnézni, hogy most tényleg fegyver volt-e az áldozatnál, és vszeg a vajazó késért is nyugodt szívvel kinyír, lévén avatott kezekben az is halálos fegyver

úgy mint az ember. így lehetek ártatlan áldozatok, de egy veterán vadász tudná.

gabe paul logan
Engem ez már naon idegesít, akkor meg miaz isten fa.....fája
amúgy a predatorok honnnan tudják eldönten mi számít fegyvernek, pl a bozótvágókéssel komoly sebet lehet ejteni de a vajazó késnek éle sincs tehát nem tudnám megsérteni, viszont ugyanúgy néz ki csak kissebb kiadásban...apropó lehet hogy valakinél csak vizipisztoly van vagy csak mûanayag töltényt lövö pisztoly???Viszont ugyanúgy néz ki mint az igazi...honnan tudja kit ölhet meg és kit nem???

Shiwo
a további hitetlenkedõknek: itt jól látszik a stuki a csajnál..

az nem predátor hajó ami lezuhant! haho

Kmarha
azért tegyük hozzá, hogy az akkor van, ha vadászik. Annak a szabályai, nem az életben maradásé.

Most úgy néz ki, hogy lezuhant egy bolygóra, elszabadultak az Alienek, és még egy két lábon járó faj is õt próbálja meg kinyirni, csak mert pikkelyes a bõre. Hát jó Rambo módjára kinyir mindent és mindenkit aki elé szalad.

Ez már nem vadászat, ez bosszú és életben maradás.

Punker
a kiscsajnál 1 tücsök pöcs stukker van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Megnéztem, valami tényleg van nála. Így már OK. :-)
van nála fegyver. nézd meg jobban (és fegyvertelen hímre sem támad)

Nekem nagyon bejött a trailer. 1 dolog nem tetszik benne: mikor a Predator a falhoz szegezi a szõke csajt. A lánynál nem látszik fegyver, és eddig a Ragadozó imázsa úgy lett felépítve, hogy "fegyvertelen nõstényre" nem támad.
InfectedMann
wow... lesz az elején pár mp -ig vagy esetleg percig egy Predator hulla... sokat számít... 😄

JonDavis
azûûûrbõõõl😄

rotator
Ha 1 predator lesz, akkor honnan jön a predalien?
😊

InfectedMann
EGYETLEN EGY KIBEBASZOTT PREDATOR LESZ.
KB. 1 MILLIÓSZOR ELMONDTÁK A RENDEZÕK.
De aki csak az Sg.hu -n tájékozódott a filmrõl annak aláírom a szegénységi bizonyítványát. Innen látszi, hogy mennyire érdekel 1-2 embert a film.

Most nem fogom az avpuniverzumon ~170 hír közül visszakeresni azokat ahol szóesik arról, hogy egy Predator lesz.

InfectedMann
Nem minden bizonnyal hanem a rendezõk mondták, hogy egy tapasztalt veterán Predatorral lesz dolgunk.
Ti egy hírt sem olvastatok? <#idiota><#hehe>

Ez a predátor már mindenbizonnyal "veterán". vagyis egyszerre 2 alien nem okoz gondot neki

Kicsit nézzétek meg jobban a trailert, azt javaslom. Az, aki a végén szétlövi egy Alien fejét a Predator plazmapisztolyával, az nem tini, hanem a fõszereplõ Steven Pasquale (Dallas Howard a filmben), és minimum 35 éves...de inkább több.

A címét meg nem cseszték el, ha gondolkodnál egy kicsit. Az elején lesz benne még 1-2 Predator, nem az egész film alatt. De ezek is meg fognak halni. És mivel a film teljes tartalmában csak a Farkas fog játszani, ezért a címe úgy jó, ahogy van.
Shiwo
hát..ha több is lesz, akkor jól elbszták a címet, mert az aliens az többesszám, de a predator az csak egy (predators lenne, ha predátorokról lenne szó, nem predátorról)

Punker
én nem mondtam hogy 1 lesz, amúgy alienek szerintem nem lesznek azért gyengék, csak õket fogja mindenki öldösni mert a predatorok álcázzák magukat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"