5789
-
W B #4704 ja! és kb. meik bolygó stb. -
W B #4703 őőőő légyszives ezt jobban leírnád? kellene nagyon! kb. mekkora, táplálkozása stb. légyszi. -
#4702 az a "masztodon" még egy avp játékban is benne volt, stratégia volt és ps2re adták ki csak, ott volt egy küldetés h 3 ilyet kellett levadászni és ezek a lények a sztori szerint tradicionális prédái voltak a predeknek és elég veszélyesek is voltak, ennél a résznél több klán is vetélytársként szerepelt ergo valami naon nagy vad ez a lény...jó kis küldetés volt -
#4701 az utólsó 1. képe sztem nincs az űrhajón,csak a 2. miatt tettem be,mert az úgy tűnik mintha az lenne ami az alien koponya előtt van a Gabe paul logan által berakott képen. amúgy egyetértek,de attól még nem muszáj egy bolygóról származniuk(hanem láttam egy filmenek kb az utolsó negyedóáját aminek nem tom a címét,de a szörnyek úgy néztek ki benne mint a predatorok csak alienszerűek voltak pl volt farkuk,nem volt "hajuk" stb,na az lehetne rokon faja) -
W B #4700 a második sztem a predákkal rokon faj, vagyis egy bolygórol származhatnak. De csak 1 pár "csápja" van, míg a predáknak 2. és az is eltér.
az első valamien növényevő, kinézetéből itélve a masztodonhoz hasonlítanám.
az utolsó kettő... hát. az Alien részekből tudhatjuk hogy inteligens létformák nem nagyon vannak a "környékünkkön" de nem is járták be az egész galaxist... tehát az utolsó ketőtől óckodik egy kicsit... -
ennél már nem vagyok biztos h abból való:
-
Darkoo #4698 Te nem Ross Geller vagy a Jóbarátokból?:) -
#4697 ITT VAN HE
TRÓFEÁK(itt bele is nagyíthattok az egér görgőjével)
-
#4696 w.b. mindíg ezzel jössz,de semmi bizonyíték rá,akár én is mondhatnám ezt:)
amúgy az tényleg nem dínók,egyszer belinkeltem egy képet amin rajta voltak azok az állatok amik a p2 űrhajón vannak.(az egész éllat nem csak a koponya),és valaki azt mondta az egyikre h. t-rex koponya,nem tom honnan vette,de nem az.erről is akartam még beszélni,h azért is jó h, az avp1 ben régebben is voltak alienek a földön mert ott a p2 űrhajón ugyebár nem egy predalien koponya:) -
W B #4695 khm. a te most hülyének nézel? MÁR ÁLLÁST IS AKARTAK AJÁNLANI NEKEM A DINOSAURUSOK TERÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy a filmből csak részleteket láttam, és speciel a trófea falat láttam. engem semmi sem emlékezetett dínóra. -
#4694 múzeumban voltál már? filmet láttad ?:) -
W B #4693 dínó koponya nehezen. a dinosaurusok anatómiája fejletebb a mienknél. csontvázuk könnyítet. vagyis ott nincs csont ahol nem musszály.
ha linkelsz egy képet akkor elkezdhetjük megvitatni -
#4692 amúgy megnéztem a predator 2-t megint
az alien és ember koponyákon kívül még milyenek lehettek ott az űrhajóban volt még valami dínó is meg ilyenek nem lényeg csak hova járhatnak vadászni -
#4691 És azért is beszélgetünk erről mert nincs semmi avp-r hír most....és szerintem felesleges lenne átmenni egy már éve halott alien topicba, ha itt van mindenki, vagy mindíg mindenki írja be h "hé van egy felvetésem/kérdésem, olvassátok el az xy topciban":) -
#4690 Amúgy miért ne beszélhetnék ki a lények tulajdonságait, meg hasonlókat? Sztem nem zavar senkit, h fiktív lényekről beszélnek komolyan. Engem is nagyon érdekelnek az Alien és Predatorról szóló teóriák, meg h mi miért van és mivel van összefüggésben.
Csak most épp elfoglalt vagyok, nem tudtam bekapscolódni eszmecserébe.. :s -
W B #4689 zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!!
zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!!
a biosz/kémia tanárom...
amúgy felőlem itt is lehetne az AvP Taksonyban... Csak az a baj, hogy Zalán atya egy hatásos prédikációval megoldaná a dolgot. Valásos Alienek és predátorok... hm. "Szebb világot prédikálunk" -
#4688 minden katasztrófafilm amerikában van :\
magyarországon is lezuhanhatna valami alien űrhajó és lehetne egy kis etnikum téri mészárlást rendezni -
#4687 nem is elméleteket gyártottunk,hanem kérdéseket melyekre az egyik film adhatna vászat majd -
viizo #4686 :)
két külön dolog, hogy hosszasan beszélgetek valamiről, és megint más elmélkedni a semmiről :)
és mielőtt félreértenének a felek, nem a fantáziátokat vontam kétségbe ;)
jó ideig azért vettem ki a favoritok közül ezt a topikot, mert átment az egész hasonló zavaros találgatásokba soxor óvodás szinten, hogy mi lehetett ekkor és akkor, miért van ez és az...
és most nem arragondolok, hogy élhetnek-e idegen lények máshol, mert ezt vki így gondolja vki úgy, viszont ez nem az idegen civilizációk topik, hanem az AVP-R... és más diskurálni, és megint más 50 féle elméletet gyártani 100 hozzászóláson keresztül pl. arra a szerencsétlen űrutasra, akit lehet hogy csak jólmutató dizájnelemkét tettek bele az első részbe a készítők, és semmi egyéb céljük nem volt vele... :)
-
#4685 Leszeded a logót a netről, majd be viszed egy póló gyártóhoz és készíttetsz magadnak egyet. pölö ide -
W B #4684 nem tudjátok honan lehet WY polót szerezni? Azzal suliba menni :) -
#4683 Jó ez a kép. Be tettem háttérnek. :D -
W B #4682 kicsit valahonnan ismerős "Save money. Live better."
Meg van! [URL=http://kbarts.hu/gallery/spacenagy/weyland.jpg]a "better" miatt ismerős. "jobb világokat építün"[/URL]
én már komolyan félek -
#4681 :DDDDDDDDDDDDD
link
:P Még a szlogenjük is frankó:
Save money. Live better.
-
W B #4680 JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Valóság alap!!!! VÉGÜNK! JÖNNEK AZ ALIENEK ÉS PREDÁTOROK! deszerencsére amerikában fognak idén karácsonykor randalírozni :) ha egy is ide tolja képét akkor: -
#4679 Wal-Mart. Jelenleg is a legnagyobb kereskedelmi lánc az USA-ban... olyasmi mint itt a Teszkó. :DDDD
;) -
W B #4678 őőőőő Walmar vagy mi a neve. van ilyen cég?! A fil története szerint a WY felvásárolja a Walmart... most ne nézzetek hülyének de ugye a WY nem létezik? ha igen akkor megírom a végrendeletem -
Question #4677 Vannak, akik szerint Giger azért lett ilyen sikeres, mert fajunk félelmeit szólítja meg az alkotásaival. Félelmet a elgépiesedő környezettel, modern betegségekkel pl AIDS, rák,degenerációval, társadalmi elidegenedéssel,(na ez pont jó szó ide...:D)stb szemben. Giger és az alien Franchise nem véletlen kedvelt dolgozattémája kezdő jövőkutatóknak. -
#4676 egyetértek,lehetnek hasonlólények az universumban.és engem amúgy is érdekel amit nem tudok és kíváncsi vagyok ezekre a dolgokra akár valós akár nem (túl kíváncsi vagyok) -
#4675 Szerintem muszáj néha elvonatkoztatni az élettől...és nem azon agyalni h baszki a héten 2x is ugyanazt a ruhát veszem fel, vagy bassszájba nemtok menni a haverokkal hétvégén sütögetni, vagy az a ribanc mé csinálja ezt velem ha ezt mondja...stb(nem akarok novellát írni) ...szal elvonatkoztatni és azon agyalni h egy másik világban ahol az idegenek jelentik a legnagyobb gondot hogy és miként mennek/mehetnek a dolgok, vagy akár lehet ez a gyűrűk ura ....stb jó néha kikapcsolni és nem a hétköznapi szarságokon agyalni...ez megnyugtat. EGyik kedvenc fantáziavilágunkrós diskurálni, más véleményeket meghallgatni...egyszerűen jó...és tudjuk hogy nincsenek idegenek , de mégis jó:)...amúgy meg ki tudja? Minden dolognak van alapja:P és lehet mint a man in blackben mondták...hollywoodon keresztül készítik fel az emberiséget arra ami rá vár...és ne legyen később akkora meghökkenés...minden lehet:D -
W B #4674 ha nem tudsz valamiről hosszasn elméjedve beszélni akkor nem vagy fan. (fan és rajongó két különböző dolog?) -
viizo #4673 még mindig valósabb - muhahahaha - ugyanannyira valótlan mindkettő ;)
bocs hogy kötekedek, de ez kb dedós szint, hogy egy, csak a fantáziában élő (könyvek / filmek), nem létező univerzumról valós szinten beszélgettek :)
kb ugyanaz mintha mondjuk james bond családi körülményeiről menne komoly eszmecsere a 007-es topikban :)
mondom ezt úgy, hogy én is A / P rajongó vagyok -
#4672 egyébként azok az "írásjelek" amik a 2. trailer végén a fegyverenvannak,azok nem egészen újak,tegnap fedeztem fel, az 1. avpben de nem olyan feltünőek: akkor láthatóak amikor a 3 "tartályt" ledobják a predatorok és abban vannak a beavatásra váró ifjoncok,na amikor földet/pontosabban havat:)/érnek és kinyílik az "ajtaja" azon látszanak nagyon aprók,én rá zoom-oltam és látszódtak,igaz nem olyan jól mint a trailerben:) -
#4671 meg ha ez érdekel minket,akkor mér baj? -
W B #4670 még mindig valóságosabb az AvP világ mint a Gyűrűk ura vagy hasonlók. Erreől lehet beszélni értelmesen. -
viizo #4669 már sorry hogy lehúzó leszek, de olyan komolyan vitatkoztok ezekről, hogy az már fáj...
mintha legalábbis egy valós létező fajról menne az eszmecsere, és nem egy valaki általt kitalált mesebeli lényekről, amelyeknek a valósághoz semmi köze...
nem veszitek Ti ezt egy kicsit túl komolyan, srácok? -
Question #4668 Van ilyen teória. Az Idegenek eljutottak egy írásbeliséggel bÍró civilizáció szintjére, de egy kataklizma visszavetette őket, és ismét az újraéledő ragadozó gének biztosították a túlélésüket. A mindent maguk körül kiírtó szperparaziták pedig valójában szocializáció és társadalmi minták nélkül maradt gyerekek... -
#4667 Én is szeretném tudni ezeket....de mindenesetre nagyon bizarr...mostanára az alien filmek elvesztették ezt a hangulatot amit ez a hajó adott és kb elkísérte az egész filmet 2(-3) részen át,most már csak a gyilok megy....reméljük az avp-ben lesz valami finomság is. -
#4666 nemtudom,engem inkább a fészekre emlékeztet az űrhajó...engem inkább az érdekel mért van belenőve a székbe a pilóta,lehet ő maga az űrhajó,vagy lehet h predatorok voltak az utasok és csak egy a pilóta néz ki így(de a többi predator filmbe se szerepelt,úgyhogy nem tom) -
#4665 NA EZT MÁR JOBB OLVASNI:)