5789
-
#4744 Könyv mikor jön ebből a filmből? -
#4743 pedig másban nem különbözik, talán annyiban, hogy a Predator 3 pontos lézere villog :c -
#4742 nekem meg van egy kb 1,23MB-os mozgóképem a red band trailerből,csak azt nem tom ide beszúrni,az a telefonomon a képernyőkímélő:)
ha kell valakinek elküldöm. -
#4741 na ez jobb mint a poszter:D(nem azért mert forog) -
#4740 Már látom előre, hogy nem sokára ilyen stílusú felnikkel repesztenek az autók... -
Darkoo #4739 Ez mekkora jóó máár!
-
viizo #4738 ez nagyon baróóóó
de a legjobb ahogy kuncog az a kutya :D -
#4737 LOÁL :D Mennyit játszottam a nintendómon ezzel a kacsás játékkal :D -
#4736 az alienek fészke az nyálból van vagy az ürüléküket használják tényleg ők is pisilnek meg kakilnak? -
#4735 Bazz... -
#4734 -
#4733 téháiksz:) -
#4732 VERINÁJSZ:) -
#4731 najó hagyjuk,ott van lejjebb az alien mother
de ha már ott jártok az alienpile-t elmondhatná valaki miaz(az az emberkoponyára emlékeztető -
#4730 najó az előbb nem jött be -
#4729 az alsó kép nekem is megvan
de ha már így képeket linkelünk
kicsit durva:)
egyébként nem tom mi de jól néznek ki:),valami alien anya -
W B #4728 na én is adok képet nektek :)
hm...cuki
ez sem rossz... :)
najo, mi elött elkezdenétek fejemet a hejéről levagdosni: Van valóság alapja, úgy hogy nyugi. -
W B #4727 bocsi, már hiszek neked! szoval tényleg a TE rajzold? minden elismerésem! -
W B #4726 ez brutális! honan van!? -
#4725 Látom, te jobban tisztában vagy az alien-királynő anatómiájával, mint Anderson, ez derék! :) -
#4724 Mi eben a vicces?
Bár ennyi idő távlatából, már nem igazán tetszik ez a rajzom...
bár ez egy újabb rajzom a témában és ezt jobban is szeretem:D -
#4723 Hát igen. Hivatalos forrás, hogy így néz ki Wolf Predator nője:DD Na mondjuk egy vagány veterán harcosnak ilyen nő dukál:() -
#4722 óóóóó heeee :DDDD
De jó csöcsei vannak :D -
#4721 -
#4720 -
W B #4719 jó vicc. haha -
#4718 jé. tök régi rajzom. :) -
#4717 És itt saját mintával is lehet kérni pólót? -
#4716 link -
#4715 Hallod nem tudsz olyan pólónyomó helyet ami viszonylag olcsó és jó minőségű és Budapesti, mert nem akarok kesselni a szállítás miatt, inkább átvenném a cuccot. Tudom sok feltételem van , de nem vagyok otthon ebben a témában:) -
#4714 na basszus megnéztem az alien 1et
hát a hajó tényleg full olyan mint az alienek teste amiről beszéltetek lentebb elég bizarr -
W B #4713 de van ilyen! vagy legalább is hasonló! én megmondom őszintén a második száj dologról azt hittem 100% kitalálció... demégse. -
#4712 az nem valóságalap,mert az alienek kitalálása után fedezték fel,és semmi köze a xenomorphokhoz. -
#4711 túl van lihegve.... -
#4710 hát igaz.. ha a csótányok is túlélik az atombombákat.. -
W B #4709 hát... ne becsüld le az evoluciót! Más kérdés hogy mi csak a selejt vagyunk... -
#4708 ne félj mire az evolúciós lánc odaérne a bolygó elpusztul -
W B #4707 egy plusz pont a valóság felé... már tényleg kezdek félni -
#4706 Na meg van, a lény neve Gyro'te
Az utolsó lény az oldal alján.
Annyira nem emlékeztem rá...de most már így hogy látom, nem is hasonlít arra a rajzra...szal lehet h nem is az, de az biztos hogy egy nemes vad a predeknél(a játékban legalábbis). -
#4705 lehet félreérthető amit írtam,az előzekben csak az utólsó kép 1. és 2. feléről beszéltem(a majpm meg a másik)