Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
Azt meg nem értem miért hülye a kérdés? Mert nem ismerem a predator teljes anatómiáját???

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Ennyit kellett volna mondani a többieknek is, de úgy látom õk se tudták, mivel nem válaszoltak csak hõbörögtek...köszi a normális válaszért.

Hitleralien. az lenne úgy cuki. vagy Kasztoalien...

Jrex
mert a predator haja nem igazi haj (mert ugyanúgy húsbol vagy mibõl van )nem szörbõl,mint a mienk,ha a szört örökölné akkor a kutyalien hogynézne ki(meg az emberbõl kikelt is)XDXD

rotator
Még mindig nincs normális minõségû green band elõzetes?

SLICK
Talán õt is idegesítik a hülye kérdések? -.-

Kmarha
és miért kell kiabálni?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MERT! CSAK! ÍGY HOZTA LÉTRE A "TERMÉSZET".

Kmarha
azért örökli, mert tudja hogy igy majd félelmetesebben néz ki a film vásznon!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabe paul logan
Azt azért én mindíg nem vágom hogy a predalien mér örökli a pred haját??? Az emberalien nem örököl hajat....

InfectedMann
Ez valszeg csak egy beállított kép a forgatásról.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
a predalien keze alatt látszik a pred keze is,és vagy benne maradt,vagy csak próbafelvétel.

SLICK
a csukló pengék benne maradtak a fejében? Mert nem látom a Predator karját, hogy ott lenne a Predalien álla alatt :c

Jrex
szegény predalien,megkapta a koronájátXD

Rykov

err... http://cryptozone.extra.hu

Jrex
Én 2féle rotált fejû alient látok a filmben,de lehet nem jól látom.(a predalient kivéve)van az erõsebben bordázott amik akkor vannak amikor a pred 2 alient tart,a gyengébben recézett fejû meg a többinél.ha ti is láttok külömbséget akkor szoljatok.

rotator
Nem nemzetköti, csak UK! A többi találgatás.

rotator
USA premier: dec. 25.
UK premier: jan. 18.

Vajon nálunk mikor mutatják be?

Slick, egészítsd ki a bannert, mert az Arrow In The Head oldala hírül adta (a Fox meg megerõsítette), hogy az AvP-R nemzetközi premierének idõpontja 2008. január 18.
Tehát nekünk is 3 hetet kell rá várni...
InfectedMann
Egyetlen hiteles forrás van: AVP Univerzum 😉
Böngésszétek ezerrel mert ahogy új infó van fordítjuk ahogy idõnkbõl telik és rakjuk kifele. 😊
Valszeg jövõhéten indul be a www.avpuniverzum.hu domain cím 😊
Addig is tessék olvasgatni az oldalt az ideiglenes címre (extra.hu -s címrõl rögtön odairányítódtok)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

SLICK
Azért kicsit stílusosabban fogalmazz!

én utálom a cinematrix-ot meg az összes faszkalap cikkírót!!
De amit leírtak storyt röviden tetszik,rohadt alienek hulljanak csak az emberek meg potolhato tárgyak..
Remélem a hajón történteket is mutatni fogják!!!
A kis kölyökbõl való kirobbanást várom nagyon áhhhhhhhh minden csupa vér és sikoly félelem áhhhhhhhhhhhhhh
VÉGRE!!!!
kBagyula
A cinematrix általában hiteles.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jrex
direkt az XD
lsg: ezek a hírek tuti biztos hírek?

InfectedMann
Persze.
Az arcmászók nem hordoznak semmilyen tulajdonságot.
Azok teljesen "szüzek" ugyan úgy mint a bennük lévõ embrió ami a fejlõdés során felveszi a gazdatest egyes tulajdonságait és emlékeit.
Ennyi 😊

gabe paul logan
MAJDNEM én is belezavarodtam de nincs az alienek közt több generációs mutálódás, hiszen a királynõ bármilyen mutáns is mindig ugyanolyan tojásokat rak, lásd. emberalienqueen-mutáció után tojásrakás és mégis lehet predalien, tehát az arctámadó nem hordoz tulajdonságokat, bárki is rakja. Végre valami értelmeset is hozzászóltam a fórumhoz😊

InfectedMann
Ennyi erõvel maga az Alien is mutáns hisz kitudja mibõl fejlõdtek ki elõször 😊
Biztos nem emberbõl 😊

InfectedMann
Csak tudnám minek raknak a hírben AvP1 -es képet.
Az a Predalien mellkasrobbantó nagyon kilóg a képbõl.

kBagyula
nesztek

Kicsinyke hír.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ilyen fost rég raktak össze! gratula, napiszarra vele!
SLICK
Ez de fos :|

Jrex
a galériákba van,van ott még tyrannalienqueen is.
kis költségvetésû avp XD(paródia)

Jrex
ha a drone predalien nagyobb a predatornál,akkor a queenpredalien mégnagyobbnak kéne lennie,és annak külön van a tarajrésztõl az állkapcsos rész,6 tüskélye van a 4 légzõcsáp helyett és 4 keze,akármibõl kel ki a fõ vonásoknak meg kell lennie.ettõl még rakhat tojást v átalakúl nemn tom,de ott "még" nem queen.

Értem, bocsi.
Csak arra gondoltam, hogy mivel máshogyan fejlõdik, mint az eddigi filmes alien-ek, ezért lehet, hogy más módon rak tojást. Ha rak és esetleg õ egy queen. De ezt biztos csak a moziban tudjuk meg.
Klemice
yep attól függ milyen esz a xeno hogy mibe petézik bele
mert a gazdatest külsõ jegyeit viseli

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

khm. Nem mutáns a Predailen! csak egy variáns. remélem érted

Meg hát eleve azért predalien, mert mutáns.
De lehet egy queen predalien... Lehet olyan, hogy ez máshogy rak tojást?
Jrex
én tudom h, predalien.de nem queen!

gabe paul logan
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ emberek az egy predalien!!! NEm is láttam az aliens resurrection trailerét eddig😛 naon jó , szóval kezdhetünk aggódni az avp-r miatt, hiszen a 4 trailere jobb mint az avp-r -éXD
...komolyan.

Ez szerintem a predalien, mert mintha lennének csápjai. De a feje és a háta elég érdekes.
Jrex
hogy lenne egyszerre pretorian meg királynõ? nézz már meg egy átlagos királynõt,több keze van,a hátán lévõ tüskék stb.

ha meglesz!

Az nem kutya, hanem egy Chestburster. Felejtsd el a kutyát egyrészt azért, mert rossz a minõsége a trailernek, másrészt azért, mert a fény-árnyék viszony miatt csalóka a kép, harmadrészt pedig azért, mert többen is mondták, hogy az egy Chestburster.
De majd meglátod te is, ha meglesz végre a HD verzió.
Jrex
sztem jobb,az elején én is csak lestem...és ezt már nem törölhetik,vagy de?
Egyébként,csak én látok ki egy kutyát a csatornában,mikor rá világítanak?

rotator
Én elõször azt hittem, megint a nemzetközi elõzetessel van dolgom. 😊 Amikor átváltott a crap qualityra, akkorát nyihogtam... Eszembe jutott egy kamerás Trója release, amit úgy akartak elpasszolni dvdr-en, hogy az elején a Warner Bros. logót lecserélték fullos minõségûre, így aki éppen csak elindította, az azt hihette, hogy kijött jó minõségben. 😛