Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ott nincs gravitáció ami miatt lezuhannának, legnagyobb õrültség egy leszállni nem képes hajóval belépni egy bolygó légterébe, és ráadásul mûködik a hajó hajtómûve tehát nagy erõkkel megy vhova talán a földre, aztán h mér ???zuhan??? azt nemértem...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://www.avpuniverzum.hu
<#integet2>#integet2><#pias>#pias>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Az egy Predator felderítõ hajó, de nem az AvPben szereplõ hajó. Annak minden bizonnyal más szerepe lesz, talán csak annyi, hogy onnan kezdi a pályafutását a PredAlien.
1. Meghalnak a pilóták. No comment, ezen nincs mit magyarázni, nincs aki irányítani tudná a hajót.
2. Meghibásodik a hajó navigációs rendszere és irányítása. Mondjuk a PredAlien hazavágja, talán ez a legvalószínûbb.
3. Gravitáció. Az elõzõ 2 ok következményeként a hajó irányíthatatlanul repül az ûrben, bekerül a Föld vonzáskörébe és lezuhan.
Egyébként az sem biztos, hogy lezuhan. Meglehet, hogy csak kényszerleszállás lesz. Az meg ne zavarjon meg, hogy lángokban áll a hajó, az a légkörbe belépés miatt van.
De majd a filmbõl kiderül.
Aztán meg ez a hajó nem tojásszállító, hanem felderítõ hajó, ezt Greg Strause nyilatkozta.
(Más mondjuk, ha mindenki halott a fedélzeten és nincs konkrét cél a robotpilótának megadva és csak sodródik és beszippantja egy bolygó gravitációs tere...no de akkor mér égnek a hajtómûvek?)
Lehet, hogy valaki direkt kûld tojásszállítót a bolygóra, lehet hogy a predatorok szórakoznak megint...bár azt mondták hogy az avp folytatása ,nem?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A gif nem igazán ismer annyi színt mint a jpg 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az Aliens nagyon szépen le lett zárva. Az én véleményem szerint nem is kellett volna folytatni, vagy nem úgy, ahogy az Alien3-ban van.
Amúgy szerintem az nem feltétlen szükséges ahhoz, hogy tojást rakjon le. Ha pedig igen, akkor pedig azzal magyarázom, hogy valahogy össze kellett kötni a második részt a harmadikkal. Kellett egy tojás a Sulacora, és mivel nem tudták hogyan odarakni, kitalálták, hogy a királynõ rakta még az Aliensben, mielõtt Ripley kidobta.
1. Tegyük fel, hogy tud Weyland corp. a lényekrõl, de nem feltétlenül tartozik mindenkire, aki a cégnél dolgozik az, hogy léteznek. Burke egy balek volt, be etették és odaküldte a telepeseket a Ripley által elmondott koordinátákra. Nyilván Burke nem volt olyan fontos ember a WY-nak, így feláldozható a küldetés sikertelensége esetén.
2. Nem biztos, hogy van tojásuk. Amit Bishop mondott, azzal csak célzott arra, hogy a Sulaco-ra a királynõ felhozott egy tojást is. Valószínû volt valami olyan algoritmus beléprogramozva, mint Ash-ba az Alien-ben. Mivel Bishop a cég tulajdona, így nem feltétlen hoz minden információt tudomására a legénységnek, azt hiszem ez érthetõ, mellesleg tud kommunikálni a hajó számítógépével.
3. Nem tudni mennyit vár a tojás. Idõben szerintem nem telt el 1-2 nap legfeljebb 1-2 hét az Aliens és az Alien3 közt idõrendben.
1. Ha tud a Weyland-Yutani az alienekrõl, miért csak az Aliens elején küldi ki Burke a telepeseket a hajóra, miért nem akkor, amikor benépesítik a bolygót, azaz korábban?
2. Miért küldi fel/vissza a csapatot az LV-426 bolygóra a Weyland-Yutani az alienek megszerzéséért, ha már úgyis van tojásuk?
3. Miért vár olyan sokáig az az egy tojás (ki tudja honnantól az Alien3 elejéig) a kikeléssel?
Szóval, szerintem hülyeség, amit mondasz. Ez a "mindvégig velünk volt" állítás arra vonatkozott, hogy az idõ alatt volt ott a hajón, amíg az LV-426 incidense után elértek a Fiorina bolygóhoz. A királynõ rakta a tojást a Sulaco-ra, még mielõtt Ripley kidobta volna a világûrbe az Aliens végén.
Szándék a lényeg 😄
nem gondoltam ennyire elhúzódik! Sry késésért, még max fél óra és kész leszek.
add1: az emberió, észlelvén hogy gazdateste mozgásban van, stressznek kitéve, ergo nem beágyazva a kényelmes alien fészekben, akkor további fehérjéket és a számára szükséges anyagokat vonhat el a testõl, tovább bentmaradva, királynõvé továbbfejlödve
add2: a királynõ nélkül maradt populáció egyes dolgozói is képesek amolyan békatöbbnemüség mintájára királynõvé fejlödni, már kifejlett állapotban is
Nos a filmben a pete gondolhatott egy nagyot, és tényleg idegen környezetben érezvén magát add1 módjára, elkezdett taréjt növeszteni. Vagy csak túltengett benne a hatalomvágy, és gondolta majd kikelvén királynõként végez a nagyanyjával és átveszi a vezetést :I)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az Alien3 eleje el van rontva teljesen.
Feltehetnénk, hogy egy szuper arci kétlöketû, de nem szuper arci volt. Másrészt viszont az elmélet az, hogy egy embrióval kiürül a patron, és ennyi.
2. Hol? A Sulacon?
2, Alien3ban a tojások mindig is ott voltak, vagyis: már az ALiens2 eseményei elött is ott voltak.
enyire tudtam válaszolni.
Más: a producer/rendezõ/forgatókönyvíró NEM fanatikus rajongó. Kisebb-nagyobb dolgokra nagy ívben tesz, a rajongó meg agyalhat, hogy akkor most teszem azt az AvP1-ben látott pár perces alien-kifejlõdés hogy lehetséges, régészeti feltárásra az Antarktisz környékén hányan vinnénk magunkkal gépkarabélyt, vagy az Alien 3-ban honnan a tojás, mitõl rastás a predalien (hogy nézne ki a BobMarleyalien), stb. Ezekre nincs jó megfejtés. Aki ezeket a logikai bukfenceket elkövette, nem foglalkozott ilyen "apróságokkal". Innentõl jöhetnek az elméletek, hogy pl. az alien az Antarktiszi jég alatt eleve gyorsabban fejlõdik mint az ûrhajón, mert a mûanyag lassítja a fejlõdést, stb.
Aztán meg-> csinálj jobbat... (gondolom tudod mire értettem)
Nyugodtan lehet kérdezni ilyent is, demokráciában élünk. Látod, van aki válaszol is rá. Én meg olyan vagyok, hogy idegesitenek ezek a költõi kérdések, és megszólom az illetõt miatta. Legalább adok egy jó kis kezdõlökést a flamelésnek.
W B kérdései és sokszor válaszai pl annyira ki tudnak hozni a sodromból, hogy már nem egy forumon küldtem el finoman melegebb éghajlatra. Fõleg a meteor ütközés utáni 30 ezer éves hülyesége az amivel ki tud akasztani.
Apám ,de felkúrtátok az agyamat, pedig nem valami könnyû dolog, de az igazságtalanság az kiborít mindíg.
Az a válasz megnyugtatna, ha a készítõk azt mondanák, hogy azért, mert van a predatorban egy olyan 5. gén, ami az emberben nincs meg, és ezt örökölte a predalien? Mert kb ez is olyan jó magyarázat lehetne, mint amit Jrex megadott.
Érzed?!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../