5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• dante3

Ilyenből nem szeretnék tükörtojást!
  • rotator
    Az Alien fej nagggyon durrrva!
  • SLICK
    uhh bazz köszi!!!! Csak kár h ennyi pénz.. Vennék egy életnagyságú Alien és Predator mellszobort :D
  • dante3
    Aki figurákat szeretne vásárolni és pénze is van rá: Itt megteheti!
  • Darkoo
    Ez csak a filmbe fog kiderülni úgyis, addig kár találgatni...
  • gabe paul logan
    Igen arra, mert most én ezt konkrétan nem értem, hiszen az alien-ből pont ezt vágta ki ridley scott, most meg mégis van ilyen, hogy egy példány is rakhat tojást?
  • Jrex
    arra gondolsz h, bonyolítják az alienek életciklusát?
  • W B
    nyugi, majd jön Riply a végén és elintéz mindent
  • gabe paul logan
    Kezd a nemteccés irányába haladni ez az egész sztori a részemről...
  • Jrex
    nem zombik:) csak butábbak a királynőnél.
    és Collinék azt is mondták h ő látja el a királynő feladatát. ettl még nem biztos h királynő lesz,tojhat a nélkül is legalább 1 et.
  • W B
    mindegyik nőstény, kivéve a heréket. a királynő blokolja a szolgáit hogy ne kezdjenek el királynősködni.

amúgy egy furcsaság: Az ALienek agyhalottak, kivéve a királynőt. mért?
  • rotator
    Tudtommal mindegyik nőstény a heréket kivéve.
  • Xerxész
    Colin "she" személyes névmással illette a PredAlient, tehát nőstény lesz, vagyis tojhat tojást. Ha nem is lesz királynő, a fennmaradást fogja biztosítani. Nem vagyok annyira jártas az Alien kaszt terén, de úgy tudom, hogy egy nőstény van, az pedig a királynő.

Amúgy meg nem sértődtem meg, nincs harag.
  • Jrex
    mindenki azt vár ettől a filmtől amit szeretne benne látni,én sima predalient szeretnék,maj a folytatásba lehet predalienqueen.
  • gabe paul logan
    Azt hogy elég furának tartom ,hogy predalienqueen lenne a filmben, még sima predalient sem láttunk, röktön egy királynő???...és mivel ez elég nagy dolog tuti még az is hallott volna róla aki nem böngész minden fórumot. Meg szerintem itt is lett volna szó róla...de igazad lehet, csak érdekes hogy nem hallottam róla. Amúgy a trailerből egyáltalán nem derül ki hogy az egy királynő, elég mini,akkora mint egy predator és ez látszik is, ne mondja senki hogy nem. A másik meg, hogy csomó jelenetben benne van a lény és a királynők egyik filmben sem rohangáltak "rémisztgetni" az embereket, csak trónoltak valahol, itt meg a predalien összevissza mászkál és ráadásul KICSI királynőnek és még az sem volt, hogy egy dolgozó átalakult volna királynővé,csupán ezekért nem gondolom hogy királynő. És ha ezek miatt én ezt hiszem az szerintem nem az én hibám, hanem a rendezőké, hogy összevissza kúrják a filmek sztoriját.

És nem állítottam, hogy hazudsz, mér kell minden vélemény után megsértődni.
  • Xerxész
    Minikirálynő? Láttad te egyáltalán a trailert? Jóval nagyobb a Predatornál. Amúgy mivel PredAlienből alakult át királynővé, persze hogy nem szokványos lesz.

Mellesleg elmondod, hogy mit tudok rosszul? Naponta olvasom külföldi fórumok híreit, ahova maguk a rendezők írnak, Colin egy privát levelemre is válaszolt már, amiben elárulta, hogy a Requiemben lesz visszautalás mindkét Predator filmre. Például. De azt is elárulta, hogy nem ez lesz a nagy dobásuk...
    Nem szokásom valótlant állítani vagy híresztelni, elárulod, mégis mit tudok rosszul?
  • Jrex
    a fenébe h nem azt teszi be,mind1 itt a lényeg:"Intelligens idegen életforma; egyik példányának megkövesedett maradványait a Nostromo legénységének tagjai megtalálják az elhagyott űrhajó egyik hatalmas helyiségében. "
  • Jrex
    bocs,mindíg elfelejtem h így kell.
  • Jrex
    tudtam h valahol azt olvastam h megkövesedett http://database.aliensonline.hu/
  • Jrex
    a királynő szerepét vállalja el,attól még nem biztos h. királynő,csak gondolom tojik 1 tojást,nem kell azért mindent beleerőszakolni ebbe a filmbe, valamit csak kell hagyni a folytatás(ok)ra is:)
  • CsepeLee fiú #4764
    Az nem lehet, hisz nincs tojócsöve, és az a lény KB csak akkora, mint egy normál alien! O_o
  • SLICK
    kicsit hülyén látod át te is a dolgot... Nagyon kevés idő van a teljes kifejlődésre. Én is szívesebben látnék egy nagyobb Predalient, de sztem ez is tökéletes lesz.

A stáb nevezte el a lényeket így, a filmben csak nem fognak tegeződni velük... Igaz kicsit engem is zavarnak az idióta nevek, de a filmben ez nem lesz benne, szal nem tök mind1???

Szerk: ami azt illeti sztem is inkább csak sima Predalien. Nem kötelező erőltetni mindenhol a queen-t
  • gabe paul logan
    EHHH akkor nagyon gagyin van megcsinálva a film, mert minikirálynő lesz akkora a predalienqueen mint egy predator??????????????...bár szerintem te tudod rosszul, már bocs...

Amúgy meg minek ezek a hülye nevek a lényeknek? Miért nem nevezzük el mindet??? Józsika, Csabika, Szilvike....totális baromság...
  • Xerxész
    Lesz királynő benne, úgy fogják hívni, hogy Chet. És ami a lényeg, PredAlienQueen lesz.
    De siman királynő nem lesz a filmben.
  • gabe paul logan
    Én nem tudom hogyan kapcsolnák össze...milyen űrhajóval? Az alienben nem predator hajó volt...amúgy igen a filmben azt mondták mumifikálódott...és a tojások tényleg sokáig kibírják...a kékfény meg addig működik amig a "generátor" működik:) , ha játszottál az avp2:primal hunt-al, abban is volt h valami gép működtette a kék fényt és több ezer évig ment. Nemtom mi lesz ez az új világ, lehet az lv426, de akkor jól csinálják meg! És akkor a space jockey-knak is fel kell tűnniük a filmben...és remélem nem csak egy hajóvezérlő rabszolgák, hanem fontos szerepük van.

...de fura h a trailerrel nem lőttek le minden poént, pedig láttunk pár jelenetet: uszoda, csatorna, erdő, városi harc, kórház...ha általában egy trailerben ennyi jelenetet mutatnak akkor az a film ennyi is:) de jó lesz , hogy látunk még dolgokat:) sőőőt nagyon remélem hogy egy királynőt is.
  • Jrex
    honnanveszed?,és sztem se kövület.
  • W B
    az mumifikálodott. (mindenhol így van) amúgy szólok: Az Alienek kaja nélkül akár több ezer évig is kibírják.
  • Jrex
    táplálék híján meghótt.
    amúgy honnan veszed ezt?meg volt szó valami kövülésről,de az nem úgy néz ki,mint egy kövület.
  • rotator
    Hát az egy szép termetes példány lehetett. :P
  • W B
    a tojások szinte bármeddig elálnak.
    a kis gyökér szerű képződményeivel tápanyagokat (ÁSVÁNYI SÓK) von ki a körülötte lévő környezetből. ezzel életben tartva magát és az arcmászót. (minimális tápanyag is bőven elég)
    a múgy az űrutas az már mumifikálódott. de egy kérdés: hol van az ami belőle kelt ki?
  • Jrex
    Lehet h hülyeség amit mondok,de lehet h az avp2 ben az a másik világ az Lv 426? talán a végefele oda zuhan le az az űrhajó amit az alien-ben megtalálnak,nem?végülis nem lehet olyan régen ott mert a tojások még életképesek,de az űrutast nemtom,h kövület-e,de még működik a hajó egy része,ami kékfényt világít a tojások felett(tényleg az mi lenne,tartósítja a tojásokat?)tehát sztem nem évezredek óta van ott.talán 120 éve?
  • repvez
    tudnátok adni linket hogy hol találok alien és predátor fejekröl jo és részletes képet vagy rajzot?
    Referencia képnek kell egy tetkohoz és matricára
  • gabe paul logan
    XD Most néztem meg a RE3at, ami elvileg idén az avpr egyik riválisa...hát nem okozott csalódást, ugyanolyan szar mint az előző részek.Inkább szunyókáltam volna másfél órát... Nekem még mindíg nem jön be ez a mátrix+mortalkombat+zombik...nevetséges, abszolút nem ad vissza horror hangulatot. pfőőőő és nem is gondolnátok mekkora szerepe van az 1. részbeni lézeres biztonsági rendszernek...nagyobb mint bármelyik szereplőnekXD kivéve alice-t.
    10/3 - 3 pont mert legalább zombik voltak benne,meg a "főellenséget" jól meg kreálták, bár nem tetszett hogy beszélni tudott.
  • InfectedMann
    Kettőt és könnyebbet...
    Ha tudnánk már kiraktuk volna hírként az AVP Univerzumra ;)
  • Shiwo
    ha a föld jó irányba forogna, tökéletes lenne..
  • Jrex
    más a Föld :)
  • gabe paul logan
    Nekem nem tölti be...
  • Met
    igen
  • rotator
    bnad=band
  • rotator
    Végre!!! Kijött a jó minőségű green bnad előzetes: KATT
    :)