Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nincs gravitáció? szerinted a MIR mitõl esett le?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabe paul logan
Akkor sem értem, kényszerleszállást az ûrbõl nem lehet végre hajtani😄
ott nincs gravitáció ami miatt lezuhannának, legnagyobb õrültség egy leszállni nem képes hajóval belépni egy bolygó légterébe, és ráadásul mûködik a hajó hajtómûve tehát nagy erõkkel megy vhova talán a földre, aztán h mér ???zuhan??? azt nemértem...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

InfectedMann
Mostantól ezen a címen keressetek minket:
http://www.avpuniverzum.hu

<#integet2><#pias>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
akkor magukat hazudtolják meg mert egy hírbe azt mondták,h semmilyen predator ûrhajó nem zuhan le(de lehet ezt arra értették,h csak kényszerleszállást hajt végre,bár ezt kétlem)

De az. Olvasd csak el azt hosszú interjút, amit a tesókkal készítettek.
Az egy Predator felderítõ hajó, de nem az AvPben szereplõ hajó. Annak minden bizonnyal más szerepe lesz, talán csak annyi, hogy onnan kezdi a pályafutását a PredAlien.
és nem preda hajó.

Mondok 2 okot neked, amiért lehet:
1. Meghalnak a pilóták. No comment, ezen nincs mit magyarázni, nincs aki irányítani tudná a hajót.

2. Meghibásodik a hajó navigációs rendszere és irányítása. Mondjuk a PredAlien hazavágja, talán ez a legvalószínûbb.

3. Gravitáció. Az elõzõ 2 ok következményeként a hajó irányíthatatlanul repül az ûrben, bekerül a Föld vonzáskörébe és lezuhan.

Egyébként az sem biztos, hogy lezuhan. Meglehet, hogy csak kényszerleszállás lesz. Az meg ne zavarjon meg, hogy lángokban áll a hajó, az a légkörbe belépés miatt van.
De majd a filmbõl kiderül.

Aztán meg ez a hajó nem tojásszállító, hanem felderítõ hajó, ezt Greg Strause nyilatkozta.
gabe paul logan
Bár én még mindíg nem értem hogyan tud egy ûrhajó(bármi sérülést is szenved) lezuhanni az ûrbõl, érzitek az ellentmondást?
(Más mondjuk, ha mindenki halott a fedélzeten és nincs konkrét cél a robotpilótának megadva és csak sodródik és beszippantja egy bolygó gravitációs tere...no de akkor mér égnek a hajtómûvek?)

Lehet, hogy valaki direkt kûld tojásszállítót a bolygóra, lehet hogy a predatorok szórakoznak megint...bár azt mondták hogy az avp folytatása ,nem?

kBagyula
Hálistennek Ámerikára zuhan, mert megérdemlik. 😄DDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JonDavis
Ez se rossz:

JonDavis
kBagyula
hmm...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
hát azért ilyen "pixeles" mert gif.
A gif nem igazán ismer annyi színt mint a jpg 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kmarha
lehet én néztem másik Alien 3mat, de nekem úgy tünt, hogy sztázis tartályban voltak (mintha a könyv szerint is), ahogy azt Bruce elöször tervezte. A tartályok meg vagy baleset vagy idõzítõ közbenjárásával szétnyiltak, szabaddá engedvén a 2-3 arcmászót. De hogy ki tette oda az igen, elgondolkodtató. Talán Bishop csempészett pe párat valahogyan..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Na épp errõl beszéltem. Az Alien3 kapcsán feldobtam a leglényegesebb dolgot: hogy kerültek a tojások a fedélzetre? A rajongók gyártják az elméleteket az író trehánysága miatt. Emiatt a "trehányság" miatt utálom egyre jobban a folytatásokat.Az alien 5-be tehetnének vegetáriánus, kékszemû, mûkörmös alieneket, amelyek egy rózsaszín Chevrolettel gázolják halálra az embereket...
Az. 😄 Vagy tojóka. 😄 Nem mind1?! XD
kBagyula
tojócsõ? 😄DD

Persze, hogy valahogy össze kellett kötni, ez világos, de akkor is logikai buktató. Nincs épkézláb magyarázat, mindent meg lehet cáfolni. :-)
Az Aliens nagyon szépen le lett zárva. Az én véleményem szerint nem is kellett volna folytatni, vagy nem úgy, ahogy az Alien3-ban van.
Az a "tojózsák vagy hogyhíjják" az a méhe Õnagyságának.
Amúgy szerintem az nem feltétlen szükséges ahhoz, hogy tojást rakjon le. Ha pedig igen, akkor pedig azzal magyarázom, hogy valahogy össze kellett kötni a második részt a harmadikkal. Kellett egy tojás a Sulacora, és mivel nem tudták hogyan odarakni, kitalálták, hogy a királynõ rakta még az Aliensben, mielõtt Ripley kidobta.
Jrex
de akkor már leszakadt a tojózsákja(vagy hogyhíjják),a kezébe meg nemláttam tojást😄

kBagyula
Láttam, igaz utánna. 😊

Szerintem elbeszéltek egymás mellett! 😊 Nézd meg Xerxész mire is válaszolta ezeket. 😊

kBagyula
Véleményem a következõ:
1. Tegyük fel, hogy tud Weyland corp. a lényekrõl, de nem feltétlenül tartozik mindenkire, aki a cégnél dolgozik az, hogy léteznek. Burke egy balek volt, be etették és odaküldte a telepeseket a Ripley által elmondott koordinátákra. Nyilván Burke nem volt olyan fontos ember a WY-nak, így feláldozható a küldetés sikertelensége esetén.
2. Nem biztos, hogy van tojásuk. Amit Bishop mondott, azzal csak célzott arra, hogy a Sulaco-ra a királynõ felhozott egy tojást is. Valószínû volt valami olyan algoritmus beléprogramozva, mint Ash-ba az Alien-ben. Mivel Bishop a cég tulajdona, így nem feltétlen hoz minden információt tudomására a legénységnek, azt hiszem ez érthetõ, mellesleg tud kommunikálni a hajó számítógépével.
3. Nem tudni mennyit vár a tojás. Idõben szerintem nem telt el 1-2 nap legfeljebb 1-2 hét az Aliens és az Alien3 közt idõrendben.

Biztos vagy benne, hogy ez "mindvégig velünk volt" idézet Bishoptól arra vonatkozott, amire gondolsz? Mert ha neadjisten igen, akkor van egy csomó nagy ellentmondás az egész szériában:
1. Ha tud a Weyland-Yutani az alienekrõl, miért csak az Aliens elején küldi ki Burke a telepeseket a hajóra, miért nem akkor, amikor benépesítik a bolygót, azaz korábban?
2. Miért küldi fel/vissza a csapatot az LV-426 bolygóra a Weyland-Yutani az alienek megszerzéséért, ha már úgyis van tojásuk?
3. Miért vár olyan sokáig az az egy tojás (ki tudja honnantól az Alien3 elejéig) a kikeléssel?

Szóval, szerintem hülyeség, amit mondasz. Ez a "mindvégig velünk volt" állítás arra vonatkozott, hogy az idõ alatt volt ott a hajón, amíg az LV-426 incidense után elértek a Fiorina bolygóhoz. A királynõ rakta a tojást a Sulaco-ra, még mielõtt Ripley kidobta volna a világûrbe az Aliens végén.
SLICK
Milyen a banner? :C Sztem ezt lehet elszúrtam, túl pixeles...

InfectedMann
Ahogy mondod 😛

SLICK
Van egy rossz hírem! A Topik háttér amit be akarok rakni, túl széthúz :| az tehát marad holnapra, amit ígértem avp- univerzumos meglepik hamarosan elkészülnek, még ma berakom õket... nem nagy durranás, hiszen flash-t nem tok programozni, így nem olyan szép mint amilyennek elterveztem. :c
Szándék a lényeg 😄

SLICK
nem egyenkétn fogom megcsinálni, hanem egyszerre 😄
nem gondoltam ennyire elhúzódik! Sry késésért, még max fél óra és kész leszek.

JonDavis
Hu SLICK nagyon jó lett az új topik😉

Annira jó sikerült, hogy észre se veszem a különbséget😄D

Jrex
"túltengett benne a hatalomvágy, és gondolta majd kikelvén királynõként végez a nagyanyjával és átveszi a vezetést" ez tetszik😄

Kmarha
A könyvekben ez az íróktól úgy volt megmagyarázva hogy:

add1: az emberió, észlelvén hogy gazdateste mozgásban van, stressznek kitéve, ergo nem beágyazva a kényelmes alien fészekben, akkor további fehérjéket és a számára szükséges anyagokat vonhat el a testõl, tovább bentmaradva, királynõvé továbbfejlödve

add2: a királynõ nélkül maradt populáció egyes dolgozói is képesek amolyan békatöbbnemüség mintájára királynõvé fejlödni, már kifejlett állapotban is

Nos a filmben a pete gondolhatott egy nagyot, és tényleg idegen környezetben érezvén magát add1 módjára, elkezdett taréjt növeszteni. Vagy csak túltengett benne a hatalomvágy, és gondolta majd kikelvén királynõként végez a nagyanyjával és átveszi a vezetést :I)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bishop mondata eddig le se esett nekem ilyen szinten! 😮 Dehát nem nagyon értem, hogy hogyan lehettek ott mindig...
Az Alien3 eleje el van rontva teljesen.
Feltehetnénk, hogy egy szuper arci kétlöketû, de nem szuper arci volt. Másrészt viszont az elmélet az, hogy egy embrióval kiürül a patron, és ennyi.
akkor az már hiper-szuper arcmászó <#pias>

Jrex
de a Ripley re mászó,nem is superfacehugger és mégis királynõ kel ki belõle.lehetséges h, 1 arcmászó 2 embriót hordozzon?,mert vannak akik szerint az alien3 ban csak 1 van.

Sulacon? már nem tudom hogy hívták azt az ûrhajót. a lényeg: Az ALien3ban Bisoph el mondja, hogy az idegenek mindig is a hajón voltak... vagyis valszeg a WY hejezte el a tojásokat...

1. Ok.
2. Hol? A Sulacon?
1, Azért vittek Antartiszi ásatásra fegyvert és mentek zsoldosok, mert a WY tudta mi van ott.
2, Alien3ban a tojások mindig is ott voltak, vagyis: már az ALiens2 eseményei elött is ott voltak.

enyire tudtam válaszolni.

SLICK
Na örömmel tudatom, hogy a délutáni órákban, felújítom a topikot 😊 Szerencsére összegyûlt jó pár kép, amibõl igazán széppé lehet tenni a topikot. Ne várjatok nagy szenzációt, lényeg h hangulatos lesz ^^

Látom nagy igyekezettel próbáljátok kitalálni a pár másodperces trailer alapján az egész filmet. Ha sikerül, akkor mi értelme lesz megnézni? Én a trailert megnéztem (összesen kétszer), és igazából csak a hangulatát akartam elkapni: véres akciófilmnek ígérkezik, sok, látványos hullával, az alien-filmekben megszokott nõi terminátorral, bocsánat, hõsnõvel.

Más: a producer/rendezõ/forgatókönyvíró NEM fanatikus rajongó. Kisebb-nagyobb dolgokra nagy ívben tesz, a rajongó meg agyalhat, hogy akkor most teszem azt az AvP1-ben látott pár perces alien-kifejlõdés hogy lehetséges, régészeti feltárásra az Antarktisz környékén hányan vinnénk magunkkal gépkarabélyt, vagy az Alien 3-ban honnan a tojás, mitõl rastás a predalien (hogy nézne ki a BobMarleyalien), stb. Ezekre nincs jó megfejtés. Aki ezeket a logikai bukfenceket elkövette, nem foglalkozott ilyen "apróságokkal". Innentõl jöhetnek az elméletek, hogy pl. az alien az Antarktiszi jég alatt eleve gyorsabban fejlõdik mint az ûrhajón, mert a mûanyag lassítja a fejlõdést, stb.
InfectedMann
Szerintem addig hûtsd le magad amíg Slicknek el nem durran az agya...
Aztán meg-> csinálj jobbat... (gondolom tudod mire értettem)

Megértem logan-t, mert olyan kérdést tett fel, amit bárki megkérdezhetett volna, ha nem tudja, hogy a predacs haja nem szõrbõl van. Én sem tudtam. Bár nem nagyon foglalkoztam vele. "Van haja, jó'van." :-)
Kmarha
hidd el, hogy ha én felnézek és hasonló kérdést láttok, ugyanugy nicket nem nézve, megmondom hogy hülyeség ilyenen agyalni. Visszaolvashatsz, párszor megtettem 😊

Nyugodtan lehet kérdezni ilyent is, demokráciában élünk. Látod, van aki válaszol is rá. Én meg olyan vagyok, hogy idegesitenek ezek a költõi kérdések, és megszólom az illetõt miatta. Legalább adok egy jó kis kezdõlökést a flamelésnek.

W B kérdései és sokszor válaszai pl annyira ki tudnak hozni a sodromból, hogy már nem egy forumon küldtem el finoman melegebb éghajlatra. Fõleg a meteor ütközés utáni 30 ezer éves hülyesége az amivel ki tud akasztani.

Jrex
ez kb olyan mint amikor beszúrtam 1 képet 1 nõstény predator a kicsinyével,akkor is h, leszidtak páran,pedig azért tettem be mert hátha valaki mást is érdekel rajtam kívül, õt meg csak ez érdekelte,és le kell szidni?

SLICK
jól van higgadj már le!!! Ne vedd már ennyire véresen komolyan! A topikot ne offold szét!

gabe paul logan
W B - például téged se küldött el senki melegebb éghajlatra az abszolút retardált kérdésed miatt..."ez most preatoriankirálynõ?"...nem csak rólad van szó, de a te baromságodat találtam meg leghamarabb...és én még nem is ilyen kaliberû kérdést tettem fel. MEg ha bunkóskodunk milyen hülyeség már az az alien-enciklopédia az aliensonline-on, meg az avpuniverzumon, csak azé higgyük el hogy az mind úgy van mer valami nagyokos leírta...há ba**ki, megjegyzem tele van mind2 ostobasággokkal... Nesztek én is tok szívozni, ha nem tud senki normálisan válaszolni egy sz*ros kérdésre. Annyit kellet volna írni, hogy "mi sem tudjuk, de igen nagy hülyeség ez a haj dolog"

Apám ,de felkúrtátok az agyamat, pedig nem valami könnyû dolog, de az igazságtalanság az kiborít mindíg.

gabe paul logan
Másik dolog...hogy itt már annyi szörszálhasogatás volt és annyi - most a ti szavaitokkal élek - hülye kérdés, ráadásul amit ti tettetek fel egymásnak, hogy úgy gondoltam talán, esetleg, véletlenül kérdezhetek valamit, mert ez elég érdekes, hogy a predaliennek haja van...öcsém ez a fórum errõl szól hogy ennek a ki****ott filmnek a rossz és jó tulajdonságairól beszéljünk és hogy kivesézzük alienmániás agyunkkal a sok hülyeséget amit a rendezõk, írók találtak ki. Szóval jobb lenne ha néhány ember magába szállna és visszaolvasná miket ír mielõtt magát az egekbe magasztálna(hála istennek ez még nem történt meg) és másokat lehülyézne...

gabe paul logan
Vagy tényleg szarul van kitalálva a lény mert HAJAT örököl...

Kmarha
azért hülye kérdés, mert ilyen lény nem létezik. Ilyen lényre nem vonatkozik ergo evuloció, genetika.. semmi. Az ilyen lény úgy néz ki, ahogy a készítõ kitalálta. Õ úgy gondolta hogy a plusz négy csáp nem elég arra, hogy kihangsulyozza a predator vonásait, igy hát rátett egy kis rasztát is, hogy még durvásabb legyen, még jobban megijedjenek a picik, ha megjelenik a képernyõn. 😊 Csak ezért.

Az a válasz megnyugtatna, ha a készítõk azt mondanák, hogy azért, mert van a predatorban egy olyan 5. gén, ami az emberben nincs meg, és ezt örökölte a predalien? Mert kb ez is olyan jó magyarázat lehetne, mint amit Jrex megadott.

Érzed?!

Shiwo
télleg..legközelebbi élien-filmben az élieneknek elkéne szabadulni az állatkertben 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
majd mikor a Macskalienek lesznek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../