Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
leszedtem,de csak a zenét meg a hangokat adja,képet nem mutat<#falbav>

InfectedMann
És ha letöltöd? (:
Ott a link az AVPU -s hírben!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jrex
egy szakadt képet mutat quiktime-ról,pedig nekem van.

Jrex
én nem tudom megnézni!!!!!nem nyitja meg<#rinya><#rinya><#rinya>

rotator
Na emberek, ez végre egy VALÓBAN JÓ elõzetes volt!!! Csak így tovább!

kBagyula
Köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

InfectedMann
ÉN simán tudom a szerverünkrõl húzni full sávszéllel:

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Fent van a videó az AVPU szerverén, lehet normál sebességgel húzni meg nézni is.

InfectedMann
MIÉRT NEM NÉZITEK AZ AVP UNIVERZUMON? Mindjárt kirakom a linket is ahonnan le lehet szedni.
Amúgy a Full képernyõs videó a "Stor" videó nagyított változata szal kamu (:

SLICK
Jó...a hiba nálam van, Quick Time-om meghalt, most orvoslom

kBagyula
Nem tudtad volna a windózod/böngészõd temp mappájából kibányászni a trélert és feltolni hozzád? Ez istentelen lassú így.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Avpuniverzum honlapján se játsza le neked?

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

SLICK
vmi más linket adjál már, mert nekem nem játsza le sehogy! THX

Én töltöm a szerverrõl le a gépre a videót, de valami eszméletlen lassú...
Még 1 óra amíg lejön.. A francbaa

InfectedMann
Jah amúgy meg te buktad be, de nagyon csúnyán mert van 2. álkapcsa.

Úgyhogy te vagy LOL (:

MIért láttál már filmben kifejlett Predalient???????????

Bukta a jó lekvárosbuktád az!

InfectedMann
Miért lenne bukta? Õk így képzelték el a Predalien -t.
Ez van. Ha ez neked bukta akkor nagyon sajnálom.

PREDAILIENNEK NINCS MÁSODIK SZÁJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUKTA!
lol
De nem?

ÚJ TRAILERR VAN EMBEREK!!!

IDEE!!!

Velg trailerstørrelse alatti rész!! Full módban! Jó minõségû!!

Baromi jóóóóóó ááááááááá

Jrex
Egy kicsit visszatérve a hõlátáshoz,szerintem az avp1 ben a predatorok azért látnak máshogy(másmilyen hõlátásban)mert ott minden hideg és akkor nem látnák a piramist meg hasonlókat,csak az alieneket meg az embereket....
Ja meg szerintem az avp2be kéne kutyalien is,szinte mindenkinek van kutyája....meg szívesen megnéznék agy rotált fejû dogalient is(nem csak simafejût)XD

InfectedMann
5 hónap?
Elvagy tévedve öcskös 😄
Én majdnem 1 éve várom a trailer -t 😄
Meg mit beszéljek a trailer -rõl? Ki lett vesézve. Szép és jó. Kicsit túl akciódús. Story -ból nem sok derül ki így nem is akarok találgatni, hogy mi lesz mert értelmetlen.
Majd ha megjön a green band trailer akkor talán lehet a story -ról beszélni, de nekem semmi kedvem találgatni meg teóriákat gyártani.

kBagyula
A trélerbõl olyan sok konzekvenciát nem lehet le vonni, láttuk, lesz akció bõven, valami le zuhan oszt ennyi nagyjából. Hál istennek nem lõtték le a pojént a rendezõk eddig. Majd a moziban ki derül, mi fog végül történni.

Jrex
csak 5?<#awink>

gabe paul logan
Meggajdultatok, nem? Nincs elképzelésetek, saját gondolatotok mi lehet a filmben? Itt a trailer, erre várt mindenki 5 hónapja és nem akartok beszélgetni róla? Érdekes emberkék vannak itt is...de hát ilyen a világ.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

kBagyula
😄DDDD
Poénos hangvételû cikk... 😊

Gyártok neked egy teóriát, mert látom, hogy nem nyugszol addig, amíg meg nem érted, hogyan zuhanhat le a hajó. Szóval...
Ha jól megnézed a trailer elejét, láthatod, hogy a hajó repül az ûrben. Aztán azt is láthatod, ha jól figyelsz, hogy egy robbanás történik a hajón (illetve annak belsejében), de ekkor már a hajó a Föld közvetlen közelében van, ahol már van gravitációs tér. Ergo ebbõl azt lehet leszûrni, hogy valóban a Föld az úticél. És mivel a Földhöz ilyen közel robban be a hajó, persze hogy még járnak a hajtómûvek. Innentõl lesz irányíthatatlan a hajó valószínûleg, de ez majd a filmbõl kiderül. De mint mondtam, lehet hogy csak kényszerleszállást hajt végre.
kBagyula
1. A filmbéli hajók mind alkalmatlanok légköri repülésre. Kivéve a leszállóegységek: Nostromo vontatóhajója - ércfinmító nélkül, Sulaco csapatszállítója és a Betty is. A 4. részben a nagy kutató hajó is a Földre tartott, de nem derül ki egyértelmûen, hogy hova, ez lehetett volna épp egy földkörüli támaszpont is.
2. Miután alkalmatlanok ezért valamely földtõl távolabb esõ helyen alacsony gravitációban gyártották õket. Az ûrben relatíve nincs (lég)ellenállás, így olyan órmótlannak néznek ki, amilyennek látjuk õket. Nem szükséges, hogy áramvonalasak legyenek.
(Manapság nagyon fontos kutatási ág az ûrkohászat, mert az alacsony gravitációban/légnyomáson kiöntött fémek másképp viselkednek, szilárdulnak meg.)
3. Az Aliens filmben a Föld körül egy baromi nagy ûrbázis található, ahol a nagyvasak kikötnek, anno a Nostromo is ide tartott. Innen feltételezem lehordják kisebb hajókkal a cuccot róluk.(pl. az AvP játék elsõ része is itt fejezõdik be, amikor a Marine-el játszunk.)

gabe paul logan
Ugyanmár, emberek vagyunk, errõl szól az élet...rengeteg csalódás, az én összeroppanásom nem ezen fog múlni, hogy mirõl szól az avp, hidd el<#vigyor>...nem olyan veszélyes dolog ez.

InfectedMann
Csak azt nem tudom miért kell azon agyalni, hogy lezuhan vagy leszáll mikor még senki sem látta a filmet.
Nem kell itt teóriákat gyártani mert a végén mindenki beleéli magát aztán jön a nagy kopp.

gabe paul logan
Sulacon meg ne naon agyalj...különben is ha szemfülesek vagytok megláthatjátok megkora is lehet valójában, mikoris kidopja a leszállóhajót az lv-426ra...a leszállóhajó meg kb egy 12fõs terepjáró(sõt sztem ennél kicsit nagyobb me plusz fegyverek meg egyebek)meg fedélzet. Amúgy sztem csak a hangár miatt nagy a sulaco, hiszen mi kéne még rá, a hibernálókamráknak egy terem+ a fürdõ,öltözö, fegyvertár, étkezõ, híd, raktárak, meg tuti vannak gépeknek szobák.

Hajók alakján meg ne agyaljatok, hiszen filmekben csak (elvileg) hülyén és értelmetlenül kinézõ hajók vannak...mer valóságban csak kúphajók léteznek, az aerodinamika miatt, hogy feltudjanak repülni az ûrbe. Tehát olyan hajók sose lesznek amik bármelyik filmben vannak, hiszen még ha az ûrbõl is startolna egy sulaco (pl), nem lenne értelme ha leszállna vhova, mert nem jutna vissza az ûrbe.

Persze tuti tudnánk valami fasza hajót csinálni ha idegen technológiához jutnánk.

gabe paul logan
1. Nem írtam, hogy teljesen nincs gravitáció. A mûholdak Föld körüli pályán keringenek nem csak úgy az ûrben, tehát mint a bolygók a nap körül , Hold a Föld körül, innen van a mûhold ...közel a föld körül van nagy gravitáció , az ûrben nincs észlelhetõ, azért sodródnak össze vissza az elhagyott cuccok és ha nagy dolog közelébe érnek aminek van grav. tere az beszippantja, tehát van grav. csak mindennek más milyen mértékû , különben minden összevissza menne és az egyiknap már az ablakomba lenne az Uránusz, vágács?
2. Nem filmes bakikon agyalok, hanem azon hogy kerülhet oda az ûrhaj és nem értem míért zuhan a Földre a trailerben mikor az ûrben tisztán látszik, hogy mûködik a hajtómûve, ergo mûködik a hajó rendesen és megy vhova=látszólag a Földre. Felvetettem a dolgot, de úgy látom értelmes gondolat nem születik evvel kapcs-ban, csak azt nyomatjátok hogy ne gondolkodjon az ember az avp-n, tudjátok mit...be is zárhatjuk a topicot és kinyithatjuk mikor megnézte mindenki a filmet.<#falbav>

Punker
az ûrben durrant szét, amúgy tök mindegy hogy nézz ki nincs légellenállás ami bezavarna 1 ilyennek, a jeladók érzékelõk lehetnek kitolva a sok érc ne zavarjon be, lásd a nagy hajókat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JonDavis
Úgy lenne a legjobb, ha a modern cuccokat mellõznék a filmbõl. Legalábbis érintõképernyõs számítógép nem kéne a filmbe:/

JonDavis
Annyi rakománnyal nem is nehéz visszazuhanni a Földre nemigaz?😛

Punker
leírás szerint 20 eze rtonna ércet vitt az kicsi tsok helyet foglal és nem könnyû 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kmarha
hát tekintve a film készülését ez nem is csoda 😊 Az volt akkor a fikció, hogy az a sok számítógép és tároló kapacitás látszólag befért egy pilóta fülkébe 😊

Mostani filmben meg már hogy nézne ki a lyukkártyával szaladgáló informatiusok? 😊 A nézõk fele azt se tudná mi az ott a kezében 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JonDavis
Nemhiszem hogy így kéne kinézni majd a jövõben egy szállítóhajónak.😊

HA mindent olyan tudományos szempontok szerint vizsgálunk, mint gabe paul logan.

JonDavis

JonDavis
Persze volt egy kisebb hajó, ami levállt a fõhajóról amikor leszálltak az Lv-426-ra, ez tény. A fõhajó olyan deformált alakú.Mindenféle oszlopok állnak ki belõle, mint egy gótikus székesegyház. Végeredményben meg ezt csak úgy írtam, hogy ezen agyaljon már😄D

A másik meg, a technikai visszafejlõdés. Ebben a részben lehet látunk jó kis számítógépeket, az Alienben az Anyával még passziánszozni se lehetne szerintem😛

Punker
mi? szerinted 1 teherszállító mekkora legyen?

Kmarha
😊 Nyugodj meg, és tanulj még egy kicsikét. Van gravitáció. Az egész világmindenség egy gravitációs tér. Gravitáció nélkül a Naprendszer sem létezne.

Lebegést még a Föld légkörében is el lehet érni (szabad esés).
Pedig ugye van ott is gravitáció.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

JonDavis
Inkább ilyeneken agyalj:

-Az Alienben miért olyan bazi nagy a Nostromo és olyan eldeformált alakja van, amivel ha tudományosan nézzük a dolgokat, képtelenség repülni az ûrben. Sõt! Egy olyan ûrhajó, amit valszeg sose terveznek meg épp eszû tudós szakemberek.

-Az Aliensben miért nem hagytak valakit azon a nyavajás Sulacon, hogy ha gubanc van a mentõhajóval le tudjon menni a bajba jutott csapatnak. Meg a Sulaco is bazi nagy hajó, mégis kevés ember tartozkodik rajta. Ekkora hatalmas hajót mi a ráknak építettek, ha csak pár embert szolgálnak ki rajta.

-Az Alien 4-ben, ha tisztában vannak azzal hogy az Idegennek savas a vére, miért egy nyavajás ûrhajón szaporítják õket, miért nem egy eldugott bolygón, ahol a madár se jár. Ott aztán akkor is kordába tudnák tartani õket,ha elszaporodnának tegyük fel. Persze ez így nem teljesen igaz😛

Tehát ilyeneken agyalj, ne olyanokon ami teljesen normális lesz ebben a filmben.<#ejnye1><#ravasz1>

Punker
kérdem újra ha szerinted nincs mitõl zuhant le a MIR és égett el? miért zuhannak le a mûholdak?

gabe paul logan
Nincs gravitáció legalábbis minimális, szerinted a zûrhajósok mér vannak kikötve mikor ûrsétára mennek? Mert soha nem tudnának visszamenni.

Hmmm már 1 hete ezen agyalok?<#nevetes1> ezt tegnap írtam vagy ma😄 amúgy meg fura és kész...DE OK látom eleged van....kérdeztem vmit és megint milyen válasz nekem is elegem van, ha valaki mégegyszer a filmmel kapcsolatban, sztorival vagy akármivel kapcs-ban feltételez valamit megkövezzük nyílvánosan ok?<#vigyor1><#bdead>

SLICK
hát vmi 200-300 körül lennék én is jpg-vel. Csak régebben szóltak már emiatt, hogy kicsit nagy a mérete :S
Na de mindegy.. látom majd, hogyan sikerül 😊

InfectedMann
Mennyivel lesz nagyonn a mérete jpg -be?
Nem hiszem, hogy olyan sokkal...
A mi fejlécünk 1024*355 ha nincs szévagdosva és összvissz 306kb a mérete jpg -ben.
Ne hiszem, hogy egy 800*250 -es kép olyan sokat foglalna jpg -ben.

Aha, te tudod.
Sok sikert hozzá!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SLICK
ez nem jó szvsz.. muszály gif-be tennem mert akkro meg nagy lesz a mérete :S

A többivel is ez a baj, szépet ígértem nem pedig kókány munkát... Egy ilyen trailer után megérdemli a topik is a tiszteletet h brutális legyen 😄

Tyuhhúúú....
....Slick ez igen szép banner!<#eljen><#hawaii>
Ez feldobta hangulatom.
Grat!<#eljen>
Ergo rég jártam itt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

JonDavis
Most ilyen felesleges dolgokon miért agyalsz már egy hete???

Nézd meg a filmet majd, és rájösz a dolgokra.

Nembiztos, hogy az lesz, amit te gondolsz a filmbe. Nehogy meglepõdj. Habár megfogsz tuti😊