5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Dicsak, lol.
    Oké.
  • InfectedMann
    Joda hamarosan elkészül egy összefoglalóval Colin kommentjeiről és talán utána mindenki tisztán fogja látni az újítás lényegét.
  • Jrex
    nem tudom mért a 4. részben volt,de az előző részek jól megvoltak nélküle talán ezért,és ez a szájon át történő gondolom a természetes szaporodása lesz,nem mutáció eredménye
  • InfectedMann
    Dicsak. Az a nemzetközi premier.
    Az USA nem mindig tartozik bele a nemzetközi szcénába :D
  • Dexantreal
    Mégsem december 24 lesz a premier amcsiban? :S
    Most látom a banner alatt a dátumot.
  • InfectedMann
    Ott a pont.
    Annyira keveset tudunk arról, hogy mit fogunk látni, hogy nagyon.
    Sok a teória meg az ilyen olyan találgatások, de azoknak én nem adok hitelt mivel egyik sincs megerősítve. Aki meg esetleg ezeket a meg nem erősített dolgokat megeszi az utánna fürödjön is meg a levében. (:
    Ennyi.
  • InfectedMann
    Úgy beszélünk itt az Alienekről mintha létező faj lennének.
    Főleg a Predalienről. Egyedül az AvP2 game kiegészítésé-ben láttunk Predalien -t, azt meg inkább hagyjuk mert nem sokat tudtunk meg róla.
    Nem is látta még senki a filmet. Azt sem tudjuk, hogy hogyan fog működni ez az egész folyamat meg még a sztoriról sem tudunk semmit. Szal elég képlékeny még az egész film. Kurvára nagy baromság úgy véleményt mondani az egész filmről, hogy láttunk pár trailert meg valami minimális bolhafingnyit tudunk a sztoriról.

gabe: Válogasd meg, hogy kiket idiótázol le. Tudok jobbat: Az AVP3 -at rendezd te. Lecke fel van adva. Lehet jobban csinálni.
    Jrex: És miért a 4. Alienes filmbe tettek bele egy korcs mutáns újszülöttet?
  • alienslive
    ALIENekről picit:
    Szal, mindegyik örökli a gazdatest vonásait. mi leginkább az emberből kikletet ismerjük. A 3. részben pl ott volt a kutyából kikelt (eredetileg tehén lett volna) ami főleg négykézláb közlekedett és karcsúbb is volt az elődökhöz képest.
    Predalien jól néz ki.
    Azt meg még nagyon nem tudhatjuk, hogy a hajon csak 2 arctámadó volt e...
  • gabe paul logan
    OTT A LÉNYEG NÁLAD, nem az a baja senkinek hogy ez így működik, csak miért most? Ha már az emberek nagy része azon is felháborodik hogy más helyen van a predek vállágyúja, más színű a szeme, más a szája...akkor mi ne lehetnénk felháborodva EZEN? És ez nem elhanyagolható részlet és szerintem nem csak az alienfanokat zavarja. Azért vicces hogy benyaltak ezek a srácok a nézőknek, hogy régi hangok régi idegenek régi fíling, oszt nesze csak idióták ezek is...
  • InfectedMann
    Nah ahogy látom valós infó.
    Akkor meg. Áhh. Remélem okosan oldják meg.
    No mindjárt megkeresen Colin -nak ezen írásait.
    Legalábbis keresném ha nem lenne letiltva a külföldi oldalak 90% -a itt melóhelyen :S
    Mindegy akkor majd otthon.
  • InfectedMann
    Ez is egy jó elmélet.
    Ezt az AVP Univerzum -on is leírhatnád az aktuális hírnél (:
    LINK
  • InfectedMann
    Látom itt is túlteng az IQ.
    Lófaszt sem tudunk még a sztoriról.
    Ez a szájbahányós hülyeségről meg nem is lehet tudni, hogy valós infó -e, legalábis én nem tudom, hogy Joda honnan szedtem mert ilyen hülyeséget nem találtam az AVP Galaxy -n.
    Szerintem lesz királynő a Predalien pedig teljesen különálló lesz a fő bojtól.

Más:
    Én lassan 1-2 éve 1280x1024 -es felbontást használok.
  • Jrex
    meg mért már a 6. alienes filmbe akarják ezt bele tenni?
  • rotator
    Jelenleg kb. a következő az általános trend:

1024: 65%
    1280: 20%
    800: 10%

A többi nem jelentős.
  • Dexantreal
    Nekem lövésem sincs, ehhez nem értek :S :S.
  • SLICK
    Na helló mindenkinek!
    Tehát ahogy mondtam egy kis felmérést akarok végezni.
    Ti milyen felbontásban böngésztek? 1024x768, 1280x1024 ? Ezt amiatt kérdezem, mert a hátteret úgy csinálnám meg és ne elgyen baj azzal, h szét van csúszva. Lényegében ezért keresek jó flash programozó egyéneket.
  • Dexantreal
    Mindenkti felkaszabol esetleg?
    Lövésem sincs.
  • Dexantreal
    lol
  • gabe paul logan
    Ez jobban hangzik,de akkor is fura...amúgy senki ne hivatkozzon giger-re mert azon a képen, egy normálisan petéző arcmászó van...nem is értem miért hivatkoztok rá, csak még korai stádiumban volt a lény megrajzolása, mi köze a kifejlett idegenekhez???
  • Klemice
    én gondoltam hogy elég nagy jelentősége lesz majd annak a predaliennek aki az avp végén kibújt de hogy kerül az vissza a földre? potyautasozik a predator hajóján?
  • Xerxész
    Nem, barátom, ez nem így lesz.
    Ez úgy lesz, hogy a PredAlien egy fiatal királynő lesz, aki egyedi módon, az embriók gazdatest szájába történő öklendezésével teremti meg saját maga számára a testőrséget. A testőrök megvédik, hogy ő nyugodtan tudjon ivarérett királynővé fejlődni. Aztán, ha ez megtörtént, lehet hogy lesznek tojások is. A testőrök pedig nem lesznek sokan.
    Colin kommentjeiből egyértelműen ez szűrhető le, ugyanis elég sok hozzászólást írt tegnap az AvP Galaxy fórumán.

Amúgy gondoltátok-e volna, hogy a sokat szidott Scar Predator az AvPből egy ilyen lényt "hoz majd a világra". Gondoltátok-e volna akkor, hogy mekkora szerepe lesz neki később?
  • gabe paul logan
    B...B??? ....F kategóriás horror baromság, nem kapták meg a licenceket egy királynőre vagy mi fa** van? Vicces, több ezer embert fog megtermékenyíteni egy lény??? Az kb hetekig tartani, ezt az orbitális hülyeséget. És akkor minek van fészek, ha nincs boly, ki irányítja az idegeneket ha nem a királynő??? Miért kell átalakítani azt , ami egyszer már tutira bevállt??? ....egy csöködt predélien lesz a főnök, semmi köze a főnökséghez, csak mer ő az új lény ba**ki? NO for MOZI, YES for LETÖLTÉS
  • InfectedMann
    Miért nem a www.avpuniverzum.hu címet használod?

Más->
    AZ ARCMÁSZÓK MINT TI IS LÁTTÁTOK A LEZUHANT PREDATOR HAJÓRÓL SZÁRMAZTAK.
    EZT ÉN VETTEM ÉSZRE EGYEDÜL?

HR Giger -nek volt egy ilyen koncepciója az arcmászóról:
    http://avpuniverzum.hu/image/giger20.jpg

Innen ered a mostani megtermékenyítési módszer.
  • Dexantreal
    Hajrá!
  • SLICK
    Ja és még vmi... esetleg ha vki ért a flash programozáshoz az segíthet az ötletek megvalósításában!
    Amúgy holnap több időm lesz és majd érdeklődnék pár dologgal kapcsoaltban. Lenne pár kérdésem. Fontos, mert most tényleg nagyot akarok alkotni :)
  • SLICK
    na hála a jó égnek, hoyg normális képek jelentek meg.
    Na a héten valóban elkészülök mindennel!! De várok ötleteket! A banner az viszont, remélem nagyot fog ütni ;) Az lesz az utolsó amit beteszek ^^
  • Dexantreal
    Egész érdekes.
    Majd kiderül.
  • Dexantreal
    Deakkomosmé írta be a muksó azt, amit? :S
  • rotator
    Eddig a legtöbb helyen bizakodva néztek a film elé, de ez a predalien kép betett, megy az oltás rendesen. :)
  • repvez
    már lehet hogy volt rola szo,de én még erre soha nem jottem rá, hogy most minden egyes gazdatestböl átvesz infot a kifejlödö alien?Mert akkor minden egyes aliennek máshogy kéne kinézni, mivel mindegyik akár más fajbol is kellhetett ki.Ezzel szembe a nagy átlag egyforma,de amelyik megváltozott az elég radikálsan.LD a már vicc kategoriába illö emberalien mutánst és most a predalient.
    Ez mitöl fugg, hogy melyik változik és hogyhogy ilyen gyors és nem egy evolucios folyamat?
  • W B
    figyeljetek! ezt azzal fogják megmagyrázni, hogy predátor hímnős... pedig tudjuk hogy nem...
  • Rykov
    Honnan tudnánk ugyan, hogy hosszú idő lenne az átalakulás? A Mellkasrobbantó is igen hamar levedlik.
    Ez a Predalien petélés pedig evolúciós visszafejlődés... semmi előny nincs abból, ha elhagyják a Tojás--->Arcmászó szakaszt. Így egyetlen egyedtől függ a fészekalj sorsa.
  • CsepeLee fiú #4832
    Az a két arcmászó eredete máshonnan van... ^o)

Most elsőre nekem sem tetszik a "szájbahányós" dolog, de lehet, hogy jó lesz. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tojna egy tojást, ami által a későbbiekben királynő lenne. Bár ahhoz kicsit hosszú idő kéne.
  • Jrex
    nekem csak annyi nem tetszik h a csápjai külön vannak az állkapcsától

meg ez a szájbahányós dolgot se komázom,akkor inkább tojjon 1 tojást,vagy változzon királynővé.
    de a trailerben volt 2 arcmászó
  • kBagyula #4830
    Nekem nem tetszik az a predalien. Olyan a képe, mint egy királyráké.
  • Darkoo
    Az Aliens idején annyi újítás volt a filmben, mint égen a csillag.

Kb most itt is jól beújítanak. Meglátjuk a filmben hogy alakulnak a dolgok..
  • W B
    most látom a hírt... remélem kamu. ha nem... akkor méltó lesz az elődjéhez.
  • Rykov
    És azt is olvastad, hogy fognak szaporodni az Alienek? :( Akkor nem örülnél ennyire.
    A Predalien nem fog tojásokat rakni, nem lesznek arctámadók, hanem majd a Predalien fogja felöklendezni a petéket, és a gazdatestekbe fogja hányni. Lenyomja majd a torkukon.
    Nem én találtam ki! :(
  • W B
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szupi
  • W B
    AvP2: Gyászos kezdet
    Vagyis élesben kezdődik az emberek és ALienek közt a harc...