Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha már ott jártok az alienpile-t elmondhatná valaki miaz(az az emberkoponyára emlékeztetõ
de ha már így képeket linkelünk
kicsit durva:)
egyébként nem tom mi de jól néznek ki:),valami alien anya
hm...cuki
ez sem rossz... :)
najo, mi elött elkezdenétek fejemet a hejérõl levagdosni: Van valóság alapja, úgy hogy nyugi.
Bár ennyi idõ távlatából, már nem igazán tetszik ez a rajzom...
bár ez egy újabb rajzom a témában és ezt jobban is szeretem:D
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
hát a hajó tényleg full olyan mint az alienek teste amirõl beszéltetek lentebb elég bizarr
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az utolsó lény az oldal alján.
Annyira nem emlékeztem rá...de most már így hogy látom, nem is hasonlít arra a rajzra...szal lehet h nem is az, de az biztos hogy egy nemes vad a predeknél(a játékban legalábbis).
az elsõ valamien növényevõ, kinézetébõl itélve a masztodonhoz hasonlítanám.
az utolsó kettõ... hát. az Alien részekbõl tudhatjuk hogy inteligens létformák nem nagyon vannak a "környékünkkön" de nem is járták be az egész galaxist... tehát az utolsó ketõtõl óckodik egy kicsit...
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
amúgy az tényleg nem dínók,egyszer belinkeltem egy képet amin rajta voltak azok az állatok amik a p2 ûrhajón vannak.(az egész éllat nem csak a koponya),és valaki azt mondta az egyikre h. t-rex koponya,nem tom honnan vette,de nem az.errõl is akartam még beszélni,h azért is jó h, az avp1 ben régebben is voltak alienek a földön mert ott a p2 ûrhajón ugyebár nem egy predalien koponya:)
Amúgy a filmbõl csak részleteket láttam, és speciel a trófea falat láttam. engem semmi sem emlékezetett dínóra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ha linkelsz egy képet akkor elkezdhetjük megvitatni<#dumcsi>#dumcsi>
az alien és ember koponyákon kívül még milyenek lehettek ott az ûrhajóban volt még valami dínó is meg ilyenek nem lényeg csak hova járhatnak vadászni
Csak most épp elfoglalt vagyok, nem tudtam bekapscolódni eszmecserébe.. :s
zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!!
a biosz/kémia tanárom...
amúgy felõlem itt is lehetne az AvP Taksonyban... Csak az a baj, hogy Zalán atya egy hatásos prédikációval megoldaná a dolgot. Valásos Alienek és predátorok... hm. "Szebb világot prédikálunk"
magyarországon is lezuhanhatna valami alien ûrhajó és lehetne egy kis etnikum téri mészárlást rendezni
két külön dolog, hogy hosszasan beszélgetek valamirõl, és megint más elmélkedni a semmirõl :)
és mielõtt félreértenének a felek, nem a fantáziátokat vontam kétségbe ;)
jó ideig azért vettem ki a favoritok közül ezt a topikot, mert átment az egész hasonló zavaros találgatásokba soxor óvodás szinten, hogy mi lehetett ekkor és akkor, miért van ez és az...
és most nem arragondolok, hogy élhetnek-e idegen lények máshol, mert ezt vki így gondolja vki úgy, viszont ez nem az idegen civilizációk topik, hanem az AVP-R... és más diskurálni, és megint más 50 féle elméletet gyártani 100 hozzászóláson keresztül pl. arra a szerencsétlen ûrutasra, akit lehet hogy csak jólmutató dizájnelemkét tettek bele az elsõ részbe a készítõk, és semmi egyéb céljük nem volt vele... :)