5789
-
W B #4945 sztem ez a világ reálisabb mint az SW. -
benkoszabi #4944 ahogy olvasom az egésznek kezd oylan kultusza lenni, mint a csillagok háborujának:) -
#4943 Én is csak azért tudom mi az a HD mer ezt tanulom. Amúgy ez nem haladás, hanem felszereltség kérdése. Én pl. sose fogok a mostani géppel HD minőségben bármit is megnézni. :S -
#4942 Látom haladsz a korral :D
http://www.hdready.hu
http://hu.wikipedia.org/wiki/HDTV
http://hd.tx.hu
http://hdkalauz.extra.hu -
Dexantreal #4941 Kimondta,h nem nézem meg? :P -
#4940 bocs mozi -
#4939 ezt a filmet kötelező miziban megnézni,ha már ennyit vártunk rá.... -
Dexantreal #4938 Aha és miaza a HD? :S -
#4937 Hát én legelőször max HD -t fogok letölteni :D
De ha türelmetlen leszek és nem tudok várni HD -re akkor is csak DVDRip -et.
Persze miután megnéztem moziban :D -
benkoszabi #4936 sztem a halál mint név vagy jelző tökéletesen ráillik az alienre..jön, szemrebbenés nélkül halált oszt, és a halálba visz, az tök mindegy hogy te hivő krersztény vagy..meghalsz és kész...sztem még bizonyos szempontbol a magával a kaszással lehet párhizamot vonni -
Dexantreal #4935 Ja és látom má, hogy bizony ott van, betette!
"95 Dexantreal Nos, AvP az AvP, de ne legyen a címe az első részéhez hasonló, ami sokak számára gagyi volt. Hisz, akkor már egyből azt gondolja valaki, hogy ez is szar lesz... pedig csak a címre nézett rá. Adatassék meg egy filmnek a kellő tisztelet és, ha a film készítők egy remek hangzású címet adtak neki, akkor a magyar társadalom pár embere, aki asse tudta, hogy, akkor épp hova tette agyát a film cím adásakor; változtassa vissza az eredeti amerikai címre. Ebben kérem alássan semmi rossz nincs, nem kell minden szart átírni, csak azért, hogy megmutassuk: mi igenis áttudjuk írni! Nem, nem kell. Ennyit erről. "
Azt hittem nem küldte el :P. -
#4934 A Szlovákok vagy kik fordították rosszul, és mi magyarok azt vettük át anno. :S -
Dexantreal #4933 Akkor jó és thanks.
Én se fogok camos szart nézni :P, de majd csak kijön egy normális törés és, akko má mé ne tőőccsem le, nem? :P
Amúgy természetesen megnézem majd vmelyik hazai moziban!
Csak nemtom, kitudom-e várni, de kénytelen leszek. -
r4pt0r #4932 Ők is nagyon jól tudták hogy mi angolul, de erre forditották, és szerintem jó is. Ez van. -
#4931 A Nyolcadik utas a halál az Alien -nél az egyik taglien volt:
"It's Alien, the 8th passenger."
Igaz kicsit túl lett magyarítve, de hát ez van. De mégis megmaradt az Alien a címben. A Predator meg azt jelenti magyarul, hogy Ragadozó.
Amúgy máig nem értem, hogy az Alien szóból, hogy lett Halál mikor az Alien idegen -t és földönkívüli -t jelent. A Halál = Death nem pedig Alien (LOL).
Erről ennyit. -
#4930 Jah. Én is így olvastam egy teóriában amit senki sem erősített meg
Sőt. Még ennél is többet olvastam már csak az a baj, hogy egyik sem lett megerősítve.
Dexantreal: Mire lesz nézhető warez verzió addigra lesz magyar mozikban is. Aki meg nézhetetlen utlrapixeles camos verziót fog megnézni az ássa el már most magát, de jó mélyre.
Nemtudom miről beszélsz, de eddig 97 -en írták alá a petíciót, de senki sem fizetett semmiért. Azzal nem kell törődni ha megfigyeled a fizetős rész fölött kiírja, hogy "Your signature has been recorded". -
#4929 Ezen nincs értelme vitatkozni ez lesz és kész,és én ebben a "mi legyen a címe" feudban most nem veszek részt.Csak annyit fűzök hozzá hogy a többi filmnek is érdekes címe van. Predator-Ragadozó(ugyanaz???minek van lefordítva mikor a predátor szót magyarul is lehet használni) Alien - Nyolcadik utas a halál(miiii? mi köze van ehhez ???pedig ezt egységesen használták) és azt sem értem az alien miért = a halállal....angolul meg mér alien??? a predator is alien nem???akkor alien vs alien??? örüljetek hogy nem az van h nincs lefordítva, csak fonetikusan van leírva amit már lehet a helyesírási szabály szerint tehát akkor ilyen szép lenne "éliensz verzusz predátor rekviem" ...tovább is bonyolíthatnám de az egész értelmetlen. Amúgy meg miért érdekel csomó embert h hányan ülnek be a moziba? Számít h mekkora lesz a bevétel vagy mi??? Én mindíg úgy gondolom h egy film nekem készül főőőleg ha nagyon bejön és mégha másnak nem,nekem lehet hogy akkor is tetszik, sőőt már ültem moziban úgy hogy 3an voltunk a teremben és nagyon jó volt a film amit néztem. Tehát én telibesza*om hányan nézik meg. Szerintem tegyétek ezt ti is.
Engem inkább az érdekel h miért kapta a requiem alcímet, kíváncsi leszek kiderül-é a filmből... szép napot -
#4928 Az Aliens vs. Predadot 2: Rekviem még szánalmasabb lenne mivel Aliens vs. Predator filmek közül ez az első :D
Az első film címe simán ALIEN vs. Predator volt.
Felejtsük el azt a kettest a film címéből. -
benkoszabi #4927 sztem akkor is bizonyos szempontbol folytatűásnak tekinthető..ugyanis a predalien, az első rész végén Scar-ból kikelt mellkasrobbantó lesz ebben a filmben..én igy olvastam... -
Dexantreal #4926 Egyébként megjelenés után amcsiban sztetek mennyi idő után kerül fel warezre a film angolul?
S még mennyi idő, míg lesz felirat hozzá? :S
Addig simán eljön a hazai debütálás dátuma is? :S -
Dexantreal #4925 "Nos, AvP az AvP, de ne legyen a címe az első részéhez hasonló, ami sokak számára gagyi volt. Hisz, akkor már egyből azt gondolja valaki, hogy ez is szar lesz... pedig csak a címre nézett rá.
Adatassék meg egy filmnek a kellő tisztelet és, ha a film készítők egy remek hangzású címet adtak neki, akkor a magyar társadalom pár embere, aki asse tudta, hogy, akkor épp hova tette agyát a film cím adásakor; változtassa vissza az eredeti amerikai címre.
Ebben kérem alássan semmi rossz nincs, nem kell minden szart átírni, csak azért, hogy megmutassuk: mi igenis áttudjuk írni!
Nem, nem kell.
Ennyit erről."
Beírtam a szövegem, a mélem, a nevem, ami Dexantreal, erre baszki vmi fasz paypal geci jön ki...
... h fizessek... lol... neked is fizetni kellett?
Mert én, akkor nem fizetek... esetleg ezt te oda írhatnád.
Thanks. -
#4924 ok ezt nem értem -
#4923 istenem senki nem mondta hogy a cím a lényeg. De mivel ott van az is számít. Milyen mentalitás már az, hogy jólvan, ott van, szar, de kevésbé számít akkor maradjon csak?! -
#4922 am meg sztem az lesz a cím: Aliens vs predator 2 rekviem -
#4921 ja azokat énse tartom annyira félelmetesnek,meg ugyan úgy megtudja nézni a gyerek,ha nem moziban hát akkor letölti.......amúgy meg mire megjelenik akkor már nem annyira sok kell h, 18 legyek,és nálunk mindenkit beengednek a moziba..........
InfectedMann: Ti azért csináltok ekkora ügyet belőle mert nem tetszett az 1.része,de akinek tetszett(mint nekem)azoknak mindegy,főleg h nem a cím alényeg hanem a film. -
W B #4920 na... sok + 18 filmet láttam. a Predákat és Xenokat már nem is találom ilyesztőnek -
#4919 Nem. Majd amikor a kisgyereknek a mellkasát szétrobbantja a mellkasrobbantó az lesz a dúrva.
Meg azért repkedni fognak rendesen az emberi belsőszervek meg végtagok :D
A vér az kutyafasza. Az lesz brutál ahogy a vért feltálalják :D
Nem hiába kapott R besorolást az usa -ban. (R náluk az ami nálunk a 18+) -
#4918 Jaj má, ez hungarisztán. Itt mindent lehet. -
W B #4917 engem már egy nő (gyerekkel volt) lebácsizott... magyarán tohokrá hogy 15 vagyok, ha már bácsinak nevezne
amúgy meg mi a brutális? a vér? -
#4916 Akkor pedig ki kéne írni a topic címébe, hogy 18+ mivel szigorúan korhatáros film lesz.
Szülői (vagy legalábbis nagykorú) felügyelet nélkül nem igazán fogják beengedni a 18 éven aluli nézőket. -
W B #4915 még csak gyerek -
#4914 Jah végülis szarjunk bele igazad van.
Törődjünk bele, hogy magyar filmipar bármit meg tehet, ez egy igaz fan hozzáállása. Grat -
#4913 nem csak a magyarok nevezik át a filmeket,meg nekem tökmindegy mi a címe,nem tudom mért kell akora ügyet csinálni belőle. -
#4912 Nem folytatás lesz. Hisz nem az a címe, hogy Alien vs. Preator 2 hanem teljesen különálló címe van:
Aliens vs. Predator: Requiem.
A sztori még eléggé homályos. A lényeg, hogy lezuhan egy pred hajó. A rajta levő predik meghalnak. Az pred hajó arcmászókat is szállított így lesz majd a predalien. Aztán majd jön Wolf barátunk rendet rakni. Jön a katonaság is hancúrozni az idegen lényekkel. Aztán ki tudja mi lesz a végkifejlett.
Kb. ennyi a lényeg amit eddit tudunk. Szóval kb. semmit.
Más:
Aliens vs. Predator: Requiem Magyar Cím
Szeretnénk mínél több aláírást összegyûjteni, hogy az Aliens vs. Predator: Requiem magyar címe ne "Alien vs. Predator 2" vagy "Halál a Ragadozó ellen 2" legyen.
Elegünk van már abból, hogy a magyar filmipar úgy gondolja, hogy nekik mindent szabad és semmibe veszik az eredeti címe.
A film címe Aliens vs. Predator: Requiem nem pedig Alien vs. Predator 2.
A hivatalos oldalon is ez áll: www.avp-r.com -
benkoszabi #4911 “Szerettünk volna egy Csak 18 éven felülieknek szóló filmet készíteni és szerintem sikerült is” - folytatja Colin, a fiatalabbik Strause. “Úgy értem szétrobbantottuk egy kisfiú mellkasát, aki iszonyatos kínokat él át. Mindezt totálban megmutatva.” - van még kérdés?:D -
benkoszabi #4910 azt olvastam hogy akkorez lényegében az avp folytatása, annak avégén ugyanis kikel egy predalien...gondolom kinyirja ahajó legénységét, lezuhan a földre, kiszöknek az alienek, harcolnak az emberekkel, majd időközben megérkezik egyetlen egy predator, hogy ahogy én olvasam, "eltűntesse a nyomokat" - vagy vmi iylesmi volt..ez igaz, vagycsak maszlag....havalaki tudja nagyjából mi lesz a sztori..felvázolhatja nekem röviden....
-
Darkoo #4909 Öö nézz meg még párszor a videót:P
Egyrészt ez a jelenet is jól megvan vágva, amikor elkapja Dallast, akkor kivannak hagyva apró részek.
A másik, a jelenet végefele, Dale fekszik a földön és nem Dallas.. -
W B #4908 őőő. valami nem tünt fel? a predátor nem ölte meg azt akit láthatatlanban elkapot, inkább elrántotta az ALien elöl.... más kérdés, hogy amikor az alien már rajta vol akkor nem igazán törődött vele... -
#4907 Örülök, hogy sokaknak tetszett a részlet, de én inkább kihagyom. :)) -
#4906 Videó megnézése után...
Még ilyen kommentet nem olvashattatok tőlem: tetszett amit láttam és semmi negatívumot nem találtam a részletben:)