Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JonDavis

alienslive
téháiksz:)

gabe paul logan
VERINÁJSZ:)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Jrex
najó hagyjuk,ott van lejjebb az alien mother
de ha már ott jártok az alienpile-t elmondhatná valaki miaz(az az emberkoponyára emlékeztetõ

Jrex
Jrex
az alsó kép nekem is megvan
de ha már így képeket linkelünk
kicsit durva:)
egyébként nem tom mi de jól néznek ki:),valami alien anya

na én is adok képet nektek :)
hm...cuki
ez sem rossz... :)
najo, mi elött elkezdenétek fejemet a hejérõl levagdosni: Van valóság alapja, úgy hogy nyugi.

bocsi, már hiszek neked! szoval tényleg a TE rajzold? minden elismerésem!

ez brutális! honan van!?

rotator
Látom, te jobban tisztában vagy az alien-királynõ anatómiájával, mint Anderson, ez derék! :)

alienslive
Mi eben a vicces?
Bár ennyi idõ távlatából, már nem igazán tetszik ez a rajzom...
bár ez egy újabb rajzom a témában és ezt jobban is szeretem:D

JonDavis
Hát igen. Hivatalos forrás, hogy így néz ki Wolf Predator nõje:DD Na mondjuk egy vagány veterán harcosnak ilyen nõ dukál:()

SLICK
óóóóó heeee :DDDD
De jó csöcsei vannak :D

JonDavis

JonDavis

jó vicc. haha<#nevetes1>

alienslive
jé. tök régi rajzom. :)

gabe paul logan
És itt saját mintával is lehet kérni pólót?

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gabe paul logan
Hallod nem tudsz olyan pólónyomó helyet ami viszonylag olcsó és jó minõségû és Budapesti, mert nem akarok kesselni a szállítás miatt, inkább átvenném a cuccot. Tudom sok feltételem van , de nem vagyok otthon ebben a témában:)

Klemice
na basszus megnéztem az alien 1et
hát a hajó tényleg full olyan mint az alienek teste amirõl beszéltetek lentebb elég bizarr

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

de van ilyen! vagy legalább is hasonló! én megmondom õszintén a második száj dologról azt hittem 100% kitalálció... demégse.

Jrex
az nem valóságalap,mert az alienek kitalálása után fedezték fel,és semmi köze a xenomorphokhoz.

Bucser
túl van lihegve....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Klemice
hát igaz.. ha a csótányok is túlélik az atombombákat..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hát... ne becsüld le az evoluciót! Más kérdés hogy mi csak a selejt vagyunk...

Klemice
ne félj mire az evolúciós lánc odaérne a bolygó elpusztul

gabe paul logan
Na meg van, a lény neve Gyro'te
Az utolsó lény az oldal alján.
Annyira nem emlékeztem rá...de most már így hogy látom, nem is hasonlít arra a rajzra...szal lehet h nem is az, de az biztos hogy egy nemes vad a predeknél(a játékban legalábbis).

Jrex
lehet félreérthetõ amit írtam,az elõzekben csak az utólsó kép 1. és 2. felérõl beszéltem(a majpm meg a másik)

ja! és kb. meik bolygó stb.

õõõõ légyszives ezt jobban leírnád? kellene nagyon! kb. mekkora, táplálkozása stb. légyszi.<#vigyor5>

gabe paul logan
az a "masztodon" még egy avp játékban is benne volt, stratégia volt és ps2re adták ki csak, ott volt egy küldetés h 3 ilyet kellett levadászni és ezek a lények a sztori szerint tradicionális prédái voltak a predeknek és elég veszélyesek is voltak, ennél a résznél több klán is vetélytársként szerepelt ergo valami naon nagy vad ez a lény...jó kis küldetés volt

Jrex
az utólsó 1. képe sztem nincs az ûrhajón,csak a 2. miatt tettem be,mert az úgy tûnik mintha az lenne ami az alien koponya elõtt van a Gabe paul logan által berakott képen. amúgy egyetértek,de attól még nem muszáj egy bolygóról származniuk(hanem láttam egy filmenek kb az utolsó negyedóáját aminek nem tom a címét,de a szörnyek úgy néztek ki benne mint a predatorok csak alienszerûek voltak pl volt farkuk,nem volt "hajuk" stb,na az lehetne rokon faja)

a második sztem a predákkal rokon faj, vagyis egy bolygórol származhatnak. De csak 1 pár "csápja" van, míg a predáknak 2. és az is eltér.
az elsõ valamien növényevõ, kinézetébõl itélve a masztodonhoz hasonlítanám.

az utolsó kettõ... hát. az Alien részekbõl tudhatjuk hogy inteligens létformák nem nagyon vannak a "környékünkkön" de nem is járták be az egész galaxist... tehát az utolsó ketõtõl óckodik egy kicsit...

Jrex

ennél már nem vagyok biztos h abból való:

Te nem Ross Geller vagy a Jóbarátokból?:)

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
ITT VAN HE

TRÓFEÁK(itt bele is nagyíthattok az egér görgõjével)

Jrex
w.b. mindíg ezzel jössz,de semmi bizonyíték rá,akár én is mondhatnám ezt:)
amúgy az tényleg nem dínók,egyszer belinkeltem egy képet amin rajta voltak azok az állatok amik a p2 ûrhajón vannak.(az egész éllat nem csak a koponya),és valaki azt mondta az egyikre h. t-rex koponya,nem tom honnan vette,de nem az.errõl is akartam még beszélni,h azért is jó h, az avp1 ben régebben is voltak alienek a földön mert ott a p2 ûrhajón ugyebár nem egy predalien koponya:)

khm. a te most hülyének nézel? MÁR ÁLLÁST IS AKARTAK AJÁNLANI NEKEM A DINOSAURUSOK TERÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy a filmbõl csak részleteket láttam, és speciel a trófea falat láttam. engem semmi sem emlékezetett dínóra.

Punker
múzeumban voltál már? filmet láttad ?:)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

dínó koponya nehezen. a dinosaurusok anatómiája fejletebb a mienknél. csontvázuk könnyítet. vagyis ott nincs csont ahol nem musszály.

ha linkelsz egy képet akkor elkezdhetjük megvitatni<#dumcsi>

Klemice
amúgy megnéztem a predator 2-t megint
az alien és ember koponyákon kívül még milyenek lehettek ott az ûrhajóban volt még valami dínó is meg ilyenek nem lényeg csak hova járhatnak vadászni

gabe paul logan
És azért is beszélgetünk errõl mert nincs semmi avp-r hír most....és szerintem felesleges lenne átmenni egy már éve halott alien topicba, ha itt van mindenki, vagy mindíg mindenki írja be h "hé van egy felvetésem/kérdésem, olvassátok el az xy topciban":)

SLICK
Amúgy miért ne beszélhetnék ki a lények tulajdonságait, meg hasonlókat? Sztem nem zavar senkit, h fiktív lényekrõl beszélnek komolyan. Engem is nagyon érdekelnek az Alien és Predatorról szóló teóriák, meg h mi miért van és mivel van összefüggésben.
Csak most épp elfoglalt vagyok, nem tudtam bekapscolódni eszmecserébe.. :s

zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!!
zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!! zuhannyon Polgárdira!!!!
a biosz/kémia tanárom...
amúgy felõlem itt is lehetne az AvP Taksonyban... Csak az a baj, hogy Zalán atya egy hatásos prédikációval megoldaná a dolgot. Valásos Alienek és predátorok... hm. "Szebb világot prédikálunk"

Klemice
minden katasztrófafilm amerikában van :\
magyarországon is lezuhanhatna valami alien ûrhajó és lehetne egy kis etnikum téri mészárlást rendezni

Jrex
nem is elméleteket gyártottunk,hanem kérdéseket melyekre az egyik film adhatna vászat majd

:)

két külön dolog, hogy hosszasan beszélgetek valamirõl, és megint más elmélkedni a semmirõl :)

és mielõtt félreértenének a felek, nem a fantáziátokat vontam kétségbe ;)

jó ideig azért vettem ki a favoritok közül ezt a topikot, mert átment az egész hasonló zavaros találgatásokba soxor óvodás szinten, hogy mi lehetett ekkor és akkor, miért van ez és az...
és most nem arragondolok, hogy élhetnek-e idegen lények máshol, mert ezt vki így gondolja vki úgy, viszont ez nem az idegen civilizációk topik, hanem az AVP-R... és más diskurálni, és megint más 50 féle elméletet gyártani 100 hozzászóláson keresztül pl. arra a szerencsétlen ûrutasra, akit lehet hogy csak jólmutató dizájnelemkét tettek bele az elsõ részbe a készítõk, és semmi egyéb céljük nem volt vele... :)
kBagyula
Leszeded a logót a netrõl, majd be viszed egy póló gyártóhoz és készíttetsz magadnak egyet. pölö ide

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul