Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3

Ilyenbõl nem szeretnék tükörtojást!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rotator
Az Alien fej nagggyon durrrva! <#guluszem1>

SLICK
uhh bazz köszi!!!! Csak kár h ennyi pénz.. Vennék egy életnagyságú Alien és Predator mellszobort :D

dante3
Aki figurákat szeretne vásárolni és pénze is van rá: Itt megteheti!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez csak a filmbe fog kiderülni úgyis, addig kár találgatni...

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
Igen arra, mert most én ezt konkrétan nem értem, hiszen az alien-bõl pont ezt vágta ki ridley scott, most meg mégis van ilyen, hogy egy példány is rakhat tojást?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Jrex
arra gondolsz h, bonyolítják az alienek életciklusát?

nyugi, majd jön Riply a végén és elintéz mindent<#hehe>

gabe paul logan
Kezd a nemteccés irányába haladni ez az egész sztori a részemrõl...

Jrex
nem zombik:) csak butábbak a királynõnél.
és Collinék azt is mondták h õ látja el a királynõ feladatát. ettl még nem biztos h királynõ lesz,tojhat a nélkül is legalább 1 et.

mindegyik nõstény, kivéve a heréket. a királynõ blokolja a szolgáit hogy ne kezdjenek el királynõsködni.

amúgy egy furcsaság: Az ALienek agyhalottak, kivéve a királynõt. mért?

rotator
Tudtommal mindegyik nõstény a heréket kivéve.

Colin "she" személyes névmással illette a PredAlient, tehát nõstény lesz, vagyis tojhat tojást. Ha nem is lesz királynõ, a fennmaradást fogja biztosítani. Nem vagyok annyira jártas az Alien kaszt terén, de úgy tudom, hogy egy nõstény van, az pedig a királynõ.

Amúgy meg nem sértõdtem meg, nincs harag. <#wink>
Jrex
mindenki azt vár ettõl a filmtõl amit szeretne benne látni,én sima predalient szeretnék,maj a folytatásba lehet predalienqueen.

gabe paul logan
Azt hogy elég furának tartom ,hogy predalienqueen lenne a filmben, még sima predalient sem láttunk, röktön egy királynõ???...és mivel ez elég nagy dolog tuti még az is hallott volna róla aki nem böngész minden fórumot. Meg szerintem itt is lett volna szó róla...de igazad lehet, csak érdekes hogy nem hallottam róla. Amúgy a trailerbõl egyáltalán nem derül ki hogy az egy királynõ, elég mini,akkora mint egy predator és ez látszik is, ne mondja senki hogy nem. A másik meg, hogy csomó jelenetben benne van a lény és a királynõk egyik filmben sem rohangáltak "rémisztgetni" az embereket, csak trónoltak valahol, itt meg a predalien összevissza mászkál és ráadásul KICSI királynõnek és még az sem volt, hogy egy dolgozó átalakult volna királynõvé,csupán ezekért nem gondolom hogy királynõ. És ha ezek miatt én ezt hiszem az szerintem nem az én hibám, hanem a rendezõké, hogy összevissza kúrják a filmek sztoriját.

És nem állítottam, hogy hazudsz, mér kell minden vélemény után megsértõdni.

Minikirálynõ? Láttad te egyáltalán a trailert? Jóval nagyobb a Predatornál. Amúgy mivel PredAlienbõl alakult át királynõvé, persze hogy nem szokványos lesz.

Mellesleg elmondod, hogy mit tudok rosszul? Naponta olvasom külföldi fórumok híreit, ahova maguk a rendezõk írnak, Colin egy privát levelemre is válaszolt már, amiben elárulta, hogy a Requiemben lesz visszautalás mindkét Predator filmre. Például. De azt is elárulta, hogy nem ez lesz a nagy dobásuk...
Nem szokásom valótlant állítani vagy híresztelni, elárulod, mégis mit tudok rosszul?
Jrex
a fenébe h nem azt teszi be,mind1 itt a lényeg:"Intelligens idegen életforma; egyik példányának megkövesedett maradványait a Nostromo legénységének tagjai megtalálják az elhagyott ûrhajó egyik hatalmas helyiségében. "

Jrex
tudtam h valahol azt olvastam h megkövesedett http://database.aliensonline.hu/

Jrex
a királynõ szerepét vállalja el,attól még nem biztos h. királynõ,csak gondolom tojik 1 tojást,nem kell azért mindent beleerõszakolni ebbe a filmbe, valamit csak kell hagyni a folytatás(ok)ra is:)

Az nem lehet, hisz nincs tojócsöve, és az a lény KB csak akkora, mint egy normál alien! O_o
SLICK
kicsit hülyén látod át te is a dolgot... Nagyon kevés idõ van a teljes kifejlõdésre. Én is szívesebben látnék egy nagyobb Predalient, de sztem ez is tökéletes lesz.

A stáb nevezte el a lényeket így, a filmben csak nem fognak tegezõdni velük... Igaz kicsit engem is zavarnak az idióta nevek, de a filmben ez nem lesz benne, szal nem tök mind1???

Szerk: ami azt illeti sztem is inkább csak sima Predalien. Nem kötelezõ erõltetni mindenhol a queen-t

gabe paul logan
EHHH akkor nagyon gagyin van megcsinálva a film, mert minikirálynõ lesz akkora a predalienqueen mint egy predator??????????????...bár szerintem te tudod rosszul, már bocs...

Amúgy meg minek ezek a hülye nevek a lényeknek? Miért nem nevezzük el mindet??? Józsika, Csabika, Szilvike....totális baromság...

Lesz királynõ benne, úgy fogják hívni, hogy Chet. És ami a lényeg, PredAlienQueen lesz.
De siman királynõ nem lesz a filmben.
gabe paul logan
Én nem tudom hogyan kapcsolnák össze...milyen ûrhajóval? Az alienben nem predator hajó volt...amúgy igen a filmben azt mondták mumifikálódott...és a tojások tényleg sokáig kibírják...a kékfény meg addig mûködik amig a "generátor" mûködik:) , ha játszottál az avp2:primal hunt-al, abban is volt h valami gép mûködtette a kék fényt és több ezer évig ment. Nemtom mi lesz ez az új világ, lehet az lv426, de akkor jól csinálják meg! És akkor a space jockey-knak is fel kell tûnniük a filmben...és remélem nem csak egy hajóvezérlõ rabszolgák, hanem fontos szerepük van.

...de fura h a trailerrel nem lõttek le minden poént, pedig láttunk pár jelenetet: uszoda, csatorna, erdõ, városi harc, kórház...ha általában egy trailerben ennyi jelenetet mutatnak akkor az a film ennyi is:) de jó lesz , hogy látunk még dolgokat:) sõõõt nagyon remélem hogy egy királynõt is.

Jrex
honnanveszed?,és sztem se kövület.

az mumifikálodott. (mindenhol így van) amúgy szólok: Az Alienek kaja nélkül akár több ezer évig is kibírják.

Jrex
táplálék híján meghótt.
amúgy honnan veszed ezt?meg volt szó valami kövülésrõl,de az nem úgy néz ki,mint egy kövület.

rotator
Hát az egy szép termetes példány lehetett. :P

a tojások szinte bármeddig elálnak.
a kis gyökér szerû képzõdményeivel tápanyagokat (ÁSVÁNYI SÓK) von ki a körülötte lévõ környezetbõl. ezzel életben tartva magát és az arcmászót. (minimális tápanyag is bõven elég)
a múgy az ûrutas az már mumifikálódott. de egy kérdés: hol van az ami belõle kelt ki?

Jrex
Lehet h hülyeség amit mondok,de lehet h az avp2 ben az a másik világ az Lv 426? talán a végefele oda zuhan le az az ûrhajó amit az alien-ben megtalálnak,nem?végülis nem lehet olyan régen ott mert a tojások még életképesek,de az ûrutast nemtom,h kövület-e,de még mûködik a hajó egy része,ami kékfényt világít a tojások felett(tényleg az mi lenne,tartósítja a tojásokat?)tehát sztem nem évezredek óta van ott.talán 120 éve?

repvez
tudnátok adni linket hogy hol találok alien és predátor fejekröl jo és részletes képet vagy rajzot?
Referencia képnek kell egy tetkohoz és matricára
gabe paul logan
XD Most néztem meg a RE3at, ami elvileg idén az avpr egyik riválisa...hát nem okozott csalódást, ugyanolyan szar mint az elõzõ részek.Inkább szunyókáltam volna másfél órát... Nekem még mindíg nem jön be ez a mátrix+mortalkombat+zombik...nevetséges, abszolút nem ad vissza horror hangulatot. pfõõõõ és nem is gondolnátok mekkora szerepe van az 1. részbeni lézeres biztonsági rendszernek...nagyobb mint bármelyik szereplõnekXD kivéve alice-t.
10/3 - 3 pont mert legalább zombik voltak benne,meg a "fõellenséget" jól meg kreálták, bár nem tetszett hogy beszélni tudott.

InfectedMann
Kettõt és könnyebbet...
Ha tudnánk már kiraktuk volna hírként az AVP Univerzumra ;)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Shiwo
ha a föld jó irányba forogna, tökéletes lenne..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jrex
más a Föld :)

gabe paul logan
Nekem nem tölti be...

Met
igen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rotator
bnad=band

rotator
Végre!!! Kijött a jó minõségû green bnad elõzetes: KATT
:)

gabe paul logan
Könyv mikor jön ebbõl a filmbõl?

SLICK
pedig másban nem különbözik, talán annyiban, hogy a Predator 3 pontos lézere villog :c

Jrex
nekem meg van egy kb 1,23MB-os mozgóképem a red band trailerbõl,csak azt nem tom ide beszúrni,az a telefonomon a képernyõkímélõ:)
ha kell valakinek elküldöm.

Jrex
na ez jobb mint a poszter:D(nem azért mert forog)

gabe paul logan
Már látom elõre, hogy nem sokára ilyen stílusú felnikkel repesztenek az autók...

Ez mekkora jóó máár!

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

ez nagyon baróóóó <#vigyor3>

de a legjobb ahogy kuncog az a kutya :D
SLICK
LOÁL :D Mennyit játszottam a nintendómon ezzel a kacsás játékkal :D

Klemice
az alienek fészke az nyálból van vagy az ürüléküket használják tényleg õk is pisilnek meg kakilnak?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

rotator
Bazz...