5789
-
Dexantreal #4985 Jah jó van, hajrá! -
#4984 Nem hisze, hogy használni fog, de legalább azzal a tudattal fogok meghalni, hogy mi megpróbáltuk és nem néztük ölbe tett kézzel.
Hogy kinek akarom elküldeni? Ez egyértelmű. A forgalmazónak. :D -
#4983 Tényleg emlegetik Pilóta néven az Űr-utast.
Amúgy az Alien4 alapjában véve egy jó film, bár nem a legjobb Alien film, de simán megvan egy kalandfilm hangulata, ami faszányos nagyon.
Avp1-ről ez nem mondható el sajnos... -
Dexantreal #4982 Attól még meglehet próbálni, nem? :P
De kinek akarod elküldeni?
Meg ott sok az értelmes komment, nem csak, hogy akaarjukkk!!!!, meg ilyesmi; bár azok is számítanak természetesen.... de mindegy.
Ennyi erővel azt is mondhatnám a te hsz-odra kontrázva: egyáltalán ér vmit ez az aláírás? ->ezt értem erre: "Szálljunk már vissza erre a bolygóra"
Felesleges ezzel foglalkozni, amilyen tahók, le se szarják a mi aláírási akciónkat. -
W B #4981 nekem a legvége nagyon tetszet, ahogy levetette magát és a zenei alá festés. és a legvége, amikor az az üzenet... ezzel a résszel le lett zárva az alien story.
Vagy mégsem? Nem kellet volna Ripleyt újra klonozni. Hisz azidegen űrhajó még mindig ott volt sértetlenül... -
#4980 Ez nagyon szép, nekem nem volt erőm így leírni, de egyetértek...
kiegészítem, alien3: a szörnyű valóság h ripley nem tud szabadulni a multjától(új jelenétől???) és a sorsától sem, hiszen most bebizonyosodik h tényleg SENKI nem éli túl az idegenekkel való találkozást, ebben a részben végre nem kell sajnálnuk az áldozatokat:D hiszen "rossz emberek"...nem is ez a lényeg, hanem h ez a végkifejlett ahol ripley meghal annak ellenére h megmenthetné saját magát és nem kéne beteljesülnie annak amitől mindíg is rettegett, ez a rész valóban róla szól a főszereplő sagajank a vége és nincs hatalmas végkifejlett hiszen egy eldugott poros koszfészekben menti meg a világot, és senki nem fog tudni nemes tettéről. És természetesen gyönyörűen zárul a film, ahogy megjelenik a rádión ripley egykori üzenete, még kicsit szomorú is voltam amikor előszőr meghallottam:( ...bezárul a kör. PLUSZ HATALMAS pirospont a zenéért és az atmoszféra megteremtéséért+ ezek és a vallásos hangulat ötvözéséért -
W B #4979 pont eza két illető a lényeg benne :)
amúgy ripley már 58 éves. Majd az ALien nem tudom hányban majd mankóval fogja a dögöket terrorozálni, és neki ki ölthető mű prótkója lesz =) -
CsepeLee fiú #4978 Én is szeretem az A4-et, de Ripley-t és az újszülöttet kihagyhatták volna. -
#4977 Alien: durva horrorfeeling, jéghideg lehelletként érződik az ember tarkóján az óriási űrben a hajó és civil utasainak magányossága, az elveszettség, hogy fogalmuk sincs, mit keresnek ott, hol vannak és mi vár rájuk
Aliens: mivel itt már többen vannak, többségében katonák és akcióra készülnek, így kevésbé horrorisztikus, bár azért vannak benne székből kiugratós jelenetek bőven
Alien 3: ezt a részt másfélszer láttam és dögunalmas volt, nem értem
Alien Resurrection: mint Alien film, csapnivaló, de mint a sorozat paródiája, jópofa, szerintem abszolút nem rémisztő, innen is látszik, hogy a horrort nem literben (vér) mérik -
#4976 érdekes ízlésetek van h az alien4et szeretitek...no comment, legalább nem hiába készült:) -
viizo #4975 nálam pont a másodiknak van legkevésbé félelmetes atmoszférája, inkább tartom non-stop akciófilmnek, mint vmi horrornak, emiatt ki is lóg nálam valamelyest a quadrológiából :)
persze ez nem von le az értékéből semmit, mert ugye nálam a második rész a negyedik mellett a kedvenc :)
viszont 1-2 jelenetet leszámítva sosem paráztam az Aliens nézésénél, nem úgy mint pl. a nyomasztó elsőnél, vagy dark és überpesszimista harmadiknál.
a negyedik külön kategória, bár az sem vmi agyonparáztatós, mégis megvan benne minden (high-tech, dark, vér, feszültség, egyediség és ami plussz, az a humor) ami az első háromban külön-külön megvolt és amit azokban szerettem. -
#4974 de amikor megláttam az újszülöttet,ja meg a csúnya Ripley klónokat... -
W B #4973 ja -
#4972 Nemtom én a 4 -től egyáltalán nem szartam össze magamat.
Abban inkább csak vérengzés van.
Ha az ember egyedül sötétben nézi meg az Alien -t vagy az Aliens -t akkor azoknak van a legfélelmetesebb atmoszférája. -
#4971 ha valakit érdekel szerdán a film+-on lesz az a film amelyikben olyanok a szörnyek majdnem mint a predatorok, a címe tökéletes ragadozó,pedig az a cápaember másik címe,na mind1
sztem mind alien film jó,de a legfélelmetesebb sztem a 4. -
#4970 Szerinted ~130 aláírás elég lesz?
Anno az első résznél ~300 se volt elég, hogy valamit elérjünk.
Szálljunk már vissza erre a bolygóra. -
Dexantreal #4969 Aláírással mi van?
Mikor mutatja meg vki egy illetékesnek? -
Dexantreal #4968 + én nem vagyok annyira nagy fan, mint ti, hogy átrágom a tényeket, meg minden és mittoménmi. -
Dexantreal #4967 mialap?
kit érdekel, senki nem lehet tökéletes bazdmeg :P. -
#4966 Space Jockey azt kezit csókolom.. nem fogom én magyarul becézni :)
Mellesleg az alien 4-5 könyv valamelyikében előbújnak az űr mélyéről, csak hogy SPOILER végignézzék a Föld pusztulását :) -
W B #4965 az eredeti hivatalosa neve a Pilóta. csa késöbb ragadt rá az űr utas név. -
#4964 W B:
Milyen pilóta?
Space Jockey vagy Űrutas. Honnan jött ez a pilóta faszság? Úristen.
Amúgy meg ne terjessz hülyeségeket mert közel sem biztos, hogy lesz Alien5. Nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz mint, hogy lesz.
Amúgy meg számomra az összes rész kellően véres volt :D -
W B #4963 EZ ALAP!!! -
Dexantreal #4962 Hol van az már.... megkell néznem a filmet, akkor megint.
Thanks infot. -
r4pt0r #4961 Az elsőben aholt voltak a tojások, annak a hajónak a vezetője a pilóta. :D -
Dexantreal #4960 De mi a segg az a pilóta? Minek a neve? A bolygó, a film, vagy vmi hülye faj? lol -
W B #4959 Pilóta a hivatalosa neve, másnéven űrutas -
Dexantreal #4958 Milyen pilóták?
Nekem amúgy asszem a 2dik és 4dik tetszik. -
Dexantreal #4957 Má egyre nehezebben tudom kivárni a második részt.
Belenéztem elsőbe és azon még most is megakad a szemem, mikor a labirintusban az alien átdöfi a Predatort és ott ugye láthatatlan... de nem az a baj, hanem az alien farka is láthatatlan volt, lol.
Emlékeztek rá?
Mellesleg sokan írták, hogy nagyon összevissza mozgatták a kamerát.... sztem azé annyira nem. -
CsepeLee fiú #4956 Én Gabe-bel értek egyet, hogy a harmadik a legdurvább, DE az Aliens-ben is volt némi brutalitás. -
#4955 A 4. Abban ment a trancsír rendesen. -
W B #4954 ?! -
#4953 ja, aliensben semmi brutál nem volt, a 4ben se láttunk sok vért fröcsögni...és az alien3ban több vér van mint az 1ben tehát a 3, de mindegyiknek megvan a maga varázsa, kivéve az utolsó 2 alien filmnek -
W B #4952 nekem a négy már csak azért sem tetszik mert nekem valami ért az első 3 rész ideje tetszik. a fegyverek, ezközök, a kor, stb.
AMúgy az Alien5 majd a Pilóták szülőbolygóján fog játszódni... elvileg -
viizo #4951 a negyedik ;)
és ez sztem a legjobb rész is az Aliens mellett... :)
persze eléggé egyedül vagyok EZEN a fórumon a véleményemmel, de ez nem baj :)))
-
CsepeLee fiú #4950 Szerintem a harmadik. -
W B #4949 sztem a négy. azt úgysem láttam, csak részleteket... de azok véresek voltak -
benkoszabi #4948 sztem mindkettő az...csak más idősikban...
egy kérdés...melyik volt szerintetek a legvéresebb, legbrutálisabb alien film? - már ha volt iylen...és melyik jelenete/jelenetei -
Dexantreal #4947 Haladok én :P, csak nem vágom mi az, de látom Rykov is csakazé, mert foglalkozik vele, szal azé tudja :P. -
#4946 ja,hihetőbb.