Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenbõl nem szeretnék tükörtojást!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
és Collinék azt is mondták h õ látja el a királynõ feladatát. ettl még nem biztos h királynõ lesz,tojhat a nélkül is legalább 1 et.
amúgy egy furcsaság: Az ALienek agyhalottak, kivéve a királynõt. mért?
Amúgy meg nem sértõdtem meg, nincs harag. <#wink>#wink>
És nem állítottam, hogy hazudsz, mér kell minden vélemény után megsértõdni.
Mellesleg elmondod, hogy mit tudok rosszul? Naponta olvasom külföldi fórumok híreit, ahova maguk a rendezõk írnak, Colin egy privát levelemre is válaszolt már, amiben elárulta, hogy a Requiemben lesz visszautalás mindkét Predator filmre. Például. De azt is elárulta, hogy nem ez lesz a nagy dobásuk...
Nem szokásom valótlant állítani vagy híresztelni, elárulod, mégis mit tudok rosszul?
A stáb nevezte el a lényeket így, a filmben csak nem fognak tegezõdni velük... Igaz kicsit engem is zavarnak az idióta nevek, de a filmben ez nem lesz benne, szal nem tök mind1???
Szerk: ami azt illeti sztem is inkább csak sima Predalien. Nem kötelezõ erõltetni mindenhol a queen-t
Amúgy meg minek ezek a hülye nevek a lényeknek? Miért nem nevezzük el mindet??? Józsika, Csabika, Szilvike....totális baromság...
De siman királynõ nem lesz a filmben.
...de fura h a trailerrel nem lõttek le minden poént, pedig láttunk pár jelenetet: uszoda, csatorna, erdõ, városi harc, kórház...ha általában egy trailerben ennyi jelenetet mutatnak akkor az a film ennyi is:) de jó lesz , hogy látunk még dolgokat:) sõõõt nagyon remélem hogy egy királynõt is.
amúgy honnan veszed ezt?meg volt szó valami kövülésrõl,de az nem úgy néz ki,mint egy kövület.
a kis gyökér szerû képzõdményeivel tápanyagokat (ÁSVÁNYI SÓK) von ki a körülötte lévõ környezetbõl. ezzel életben tartva magát és az arcmászót. (minimális tápanyag is bõven elég)
a múgy az ûrutas az már mumifikálódott. de egy kérdés: hol van az ami belõle kelt ki?
Referencia képnek kell egy tetkohoz és matricára
10/3 - 3 pont mert legalább zombik voltak benne,meg a "fõellenséget" jól meg kreálták, bár nem tetszett hogy beszélni tudott.
Ha tudnánk már kiraktuk volna hírként az AVP Univerzumra ;)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha kell valakinek elküldöm.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
de a legjobb ahogy kuncog az a kutya :D
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐