5789
-
#5026 Ez FAKE. Ilyet még véletlenül se kérünk! Warez nincs! -
#5024 VÁÚ, meghallgattátok a zenét ami az avpuniverzumon van belinkelve?
ROHADTUL tetszik, hogy az alien3ból(00:28tól kb 00:40ig a háttérben hallható) és az aliensből(00:52nél) is vannak visszacsengő dallamok, zene eddig 10/10 -
#5023 mi ez az aláirásgyüjtés? moziba requiemet mondtak a szinkronba. monjduk aláirnám, de miért pont fizetős -
#5022 El is felejtettem, mikor voltam hitmennél, előtte leadták a magyar nyelvű előzetest, ami jó kis durvára sikeredett:D bár nem sokat számit, hitmen előzetesébe is más lett a szinkron, mint magába a filmbe:S
csak kár hogy már láttam. elkézelném ahogy azt hinné az ember hogy valami nyomi családi film, amikor egyszercsak a predator -
#5021 "Köztudott, hogy a Strause testvérek az AvP-R sikere után hozzáakarnak látni az AvP3 mozinak, mely már a távoli jövőben játszódik."
EZT UGYE CSAK FÉLRE FORDÍTOTTA VALAKI? Ha nem, bocs, viszont jó nagy pofája van az eredeti cikk írójának, vagy ha szószerint így mondták a rendezőknek...(szerintem !HA! sikere lesz hozzálátnak) -
#5020 A földespredátorosélienes pószter, asszem nem volt rajta magyarul semmi, de ez nem biztos nem néztem meg közelről, mert nem volt újdonság. -
Darkoo #5019 Egyébként mi látható a promó poszteren? Mi a film címe magyarúl? -
Darkoo #5018 Legközelebb fényképezd már le oké?:) Aztán töltsd fel ide. -
#5017 Voltam 7végén moziban, kinn van már az avp promója a falakon ;]
...bár már lehet h rég kinn van, nem voltam már 1 ideje. -
#5016 gondoltam h azért tünt el.
W.B.neked meg nem kell mindenbe belekötni, ott van h tulajdonságú -
W B #5015 akkor a sima Alien 20% ember és csak 80%ban alien. LOL
a hír ott kacsa hogy a predalien 100% alien -
Darkoo #5014 Azért nem látod ott, mert nem igaz a hír. Szóval ezen ne is agyaljatok! -
#5013 majd ha lesz valami érdekes hír,vagy valami.
egyébként az avpuniverzumon volt egy hír amit már másnap nem találtam na mind1,az volt benne h a predalien 20%-ban predator 80%-ban alien tulajdonságú és a szájonát történő "szaporodás" a predatoroktol öröklik....elég fura -
#5012 És nem is lesz:P -
#5011 nincs -
W B #5010 van itt valaki? -
CsepeLee fiú #5009 Így van. -
#5008 Ez alap, ő sem erre gondolt, csak kiemelte, szerintem. -
#5007 ...olyan film sehol nincs hogy h xy 1 , csak ezt kommentáltam. -
#5006 És semmi ilyesmiről nem írtam;] -
#5005 Nem érted! Aliens vs. Predator 2 az EU angol cím, de nincs olyan film, hogy Aliens vs. Predator, aminek a második rész lehetne. :) Az első ugyanis Alien vs. Predator, "s" nélkül. -
#5004 Láttál már olyan több részes filmet aminek az első részének a címében ott volt az 1.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Amúgy nem tök mind1 mi a címe és szerintem ettől nem kevesebb senki ha nem érdekli, az eredeti cím meg van és ez a lényeg. Én viszont elkezdek aláírást gyűjteni h ne rekviem legyen az alcíme, kb ennek is sok értelme lenne....ferdítenek igen, MINDENHOL ferdítik a címeket általában...erről ennyit. -
Xerxész #5003 Mézesmadzagnak:
Wolf pofája
Kötelezően tessék megijedni a szeme láttán!
Lenyűgöző! -
#5002 Majdnem mondta, hogy mi a LoL.
Csak az tartott vissza, hogy ne süllyedjek le a szintedre, de szívesen elküldtelek volna nagyon szép tályakra.
Egy újabb kurva nagy fan aki szarik bele mi lesz csak legyen valami.
Amúgy meg mint láthatod nálunk nem Aliens vs. Predator 2 lesz a címe hanem Halál a Ragadozó ellen 2.
Úgyhogy nem tudom miről vakerálsz. -
#5001 Ez valahogy eddig fel se tűnt, jogos a 2 pont! -
r4pt0r #5000 Teljesen mind1, mert pl amerikában meg nem tudnak leszinkronizálni egy animet mert teljesen más lesz. Szóval ez nem magyar találmány mindenhol ez van. -
CsepeLee fiú #4999 Csak tudnám, ki volt az a barom az EU-ban, aki az Aliens vs. Predator logóhoz egy kettest rakott. Mert Aliens vs. Predator 1 nem volt. Csak Alien vs. Predator. -
Dexantreal #4998 meméne,lol:P. -
#4997 LoL mi értelme van ennek a petíciós hülyeségnek, amikor egész EU-ban Aliens vs Predator 2 lesz a címe, LoL.. -
Dexantreal #4996 lolmászegénybaba -
#4995 Talán a holdfényben.
http://www.holdfenyteam.hu/
Amúgy meg csak szerintem külföldi oldalon lehet rendelni. -
#4994 ilyet hol lehet venni?
-
Dexantreal #4993 of korsz -
#4992 "A film végén lesznek nagy meglepetések, az egyik legfontosabb, hogy egy hídat képezenek az Alien filmel majd."
"Az AvP-R története folyamán lesz egy kicsi betekintés az eredeti Alien filmbe is."
- kicsi szívem repes a boldogságtól ezek olvastán:)...legalábbis kíváncsi vagyok és én már tuti nem az öldöklés miatt ülök be a moziba v a predélien miatt -
#4991 Rettegésben az Alien a király. -
#4990 az aliens tényleg nem olyan félelmetes... -
benkoszabi #4989 szerény véleményem szerint az ALIEN legijesztőbb (és itt most nem brutált értek) jelenete amikor dallast elkapja a szellőzőjáratban...amikor oldalrafordul a lámpával, és ott gugol mellette vicsorgó fogakkal....
Én az egyet kb. ugy mertem végignézni, hogy ide-oda kapcsolgattam...nem erősségem a horror....
Sztem az ALIENS-ben nem voltak már ijen meglepetészserű jelenetek...meg sokszor megvágták a filmet a trancsirozós jeleneteknél gondolom a korhatár-besorolás miatt..de hát mondjuk Cameron inkább akciórendező mint horror..... -
viizo #4988 érdekes ízlés? :D
nemmondod!? Akkor tán még az is lehet hogy másképp öltözünk, másfajta zenét hallgatunk, mert esetleg más (érdekes) ízlésem van mint Neked!? :)))
nah, csak vicceztem :)
-
Dexantreal #4987 -
#4986 "éliensz verzusz predátor kettő"