5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    Ez FAKE. Ilyet még véletlenül se kérünk! Warez nincs!
  • gabe paul logan
    VÁÚ, meghallgattátok a zenét ami az avpuniverzumon van belinkelve?
    ROHADTUL tetszik, hogy az alien3ból(00:28tól kb 00:40ig a háttérben hallható) és az aliensből(00:52nél) is vannak visszacsengő dallamok, zene eddig 10/10
  • akyyy
    mi ez az aláirásgyüjtés? moziba requiemet mondtak a szinkronba. monjduk aláirnám, de miért pont fizetős
  • akyyy
    El is felejtettem, mikor voltam hitmennél, előtte leadták a magyar nyelvű előzetest, ami jó kis durvára sikeredett:D bár nem sokat számit, hitmen előzetesébe is más lett a szinkron, mint magába a filmbe:S

csak kár hogy már láttam. elkézelném ahogy azt hinné az ember hogy valami nyomi családi film, amikor egyszercsak a predator
  • gabe paul logan
    "Köztudott, hogy a Strause testvérek az AvP-R sikere után hozzáakarnak látni az AvP3 mozinak, mely már a távoli jövőben játszódik."

EZT UGYE CSAK FÉLRE FORDÍTOTTA VALAKI? Ha nem, bocs, viszont jó nagy pofája van az eredeti cikk írójának, vagy ha szószerint így mondták a rendezőknek...(szerintem !HA! sikere lesz hozzálátnak)
  • gabe paul logan
    A földespredátorosélienes pószter, asszem nem volt rajta magyarul semmi, de ez nem biztos nem néztem meg közelről, mert nem volt újdonság.
  • Darkoo
    Egyébként mi látható a promó poszteren? Mi a film címe magyarúl?
  • Darkoo
    Legközelebb fényképezd már le oké?:) Aztán töltsd fel ide.
  • gabe paul logan
    Voltam 7végén moziban, kinn van már az avp promója a falakon ;]
    ...bár már lehet h rég kinn van, nem voltam már 1 ideje.
  • Jrex
    gondoltam h azért tünt el.
    W.B.neked meg nem kell mindenbe belekötni, ott van h tulajdonságú
  • W B
    akkor a sima Alien 20% ember és csak 80%ban alien. LOL
    a hír ott kacsa hogy a predalien 100% alien
  • Darkoo
    Azért nem látod ott, mert nem igaz a hír. Szóval ezen ne is agyaljatok!
  • Jrex
    majd ha lesz valami érdekes hír,vagy valami.
    egyébként az avpuniverzumon volt egy hír amit már másnap nem találtam na mind1,az volt benne h a predalien 20%-ban predator 80%-ban alien tulajdonságú és a szájonát történő "szaporodás" a predatoroktol öröklik....elég fura
  • JonDavis
    És nem is lesz:P
  • Punker
    nincs
  • W B
    van itt valaki?
  • CsepeLee fiú #5009
    Így van.
  • rotator
    Ez alap, ő sem erre gondolt, csak kiemelte, szerintem.
  • gabe paul logan
    ...olyan film sehol nincs hogy h xy 1 , csak ezt kommentáltam.
  • gabe paul logan
    És semmi ilyesmiről nem írtam;]
  • rotator
    Nem érted! Aliens vs. Predator 2 az EU angol cím, de nincs olyan film, hogy Aliens vs. Predator, aminek a második rész lehetne. :) Az első ugyanis Alien vs. Predator, "s" nélkül.
  • gabe paul logan
    Láttál már olyan több részes filmet aminek az első részének a címében ott volt az 1.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Amúgy nem tök mind1 mi a címe és szerintem ettől nem kevesebb senki ha nem érdekli, az eredeti cím meg van és ez a lényeg. Én viszont elkezdek aláírást gyűjteni h ne rekviem legyen az alcíme, kb ennek is sok értelme lenne....ferdítenek igen, MINDENHOL ferdítik a címeket általában...erről ennyit.
  • Xerxész
    Mézesmadzagnak:

Wolf pofája

Kötelezően tessék megijedni a szeme láttán!
    Lenyűgöző!
  • InfectedMann
    Majdnem mondta, hogy mi a LoL.
    Csak az tartott vissza, hogy ne süllyedjek le a szintedre, de szívesen elküldtelek volna nagyon szép tályakra.
    Egy újabb kurva nagy fan aki szarik bele mi lesz csak legyen valami.
    Amúgy meg mint láthatod nálunk nem Aliens vs. Predator 2 lesz a címe hanem Halál a Ragadozó ellen 2.
    Úgyhogy nem tudom miről vakerálsz.
  • rotator
    Ez valahogy eddig fel se tűnt, jogos a 2 pont!
  • r4pt0r
    Teljesen mind1, mert pl amerikában meg nem tudnak leszinkronizálni egy animet mert teljesen más lesz. Szóval ez nem magyar találmány mindenhol ez van.
  • CsepeLee fiú #4999
    Csak tudnám, ki volt az a barom az EU-ban, aki az Aliens vs. Predator logóhoz egy kettest rakott. Mert Aliens vs. Predator 1 nem volt. Csak Alien vs. Predator.
  • Dexantreal
    meméne,lol:P.
  • matrix666
    LoL mi értelme van ennek a petíciós hülyeségnek, amikor egész EU-ban Aliens vs Predator 2 lesz a címe, LoL..
  • Dexantreal
    lolmászegénybaba
  • InfectedMann
    Talán a holdfényben.
    http://www.holdfenyteam.hu/

Amúgy meg csak szerintem külföldi oldalon lehet rendelni.
  • Punker
    ilyet hol lehet venni?

• Dexantreal
    of korsz
  • gabe paul logan
    "A film végén lesznek nagy meglepetések, az egyik legfontosabb, hogy egy hídat képezenek az Alien filmel majd."

"Az AvP-R története folyamán lesz egy kicsi betekintés az eredeti Alien filmbe is."

- kicsi szívem repes a boldogságtól ezek olvastán:)...legalábbis kíváncsi vagyok és én már tuti nem az öldöklés miatt ülök be a moziba v a predélien miatt
  • Rykov
    Rettegésben az Alien a király.
  • Jrex
    az aliens tényleg nem olyan félelmetes...
  • benkoszabi
    szerény véleményem szerint az ALIEN legijesztőbb (és itt most nem brutált értek) jelenete amikor dallast elkapja a szellőzőjáratban...amikor oldalrafordul a lámpával, és ott gugol mellette vicsorgó fogakkal....
    Én az egyet kb. ugy mertem végignézni, hogy ide-oda kapcsolgattam...nem erősségem a horror....
    Sztem az ALIENS-ben nem voltak már ijen meglepetészserű jelenetek...meg sokszor megvágták a filmet a trancsirozós jeleneteknél gondolom a korhatár-besorolás miatt..de hát mondjuk Cameron inkább akciórendező mint horror.....
  • viizo
    érdekes ízlés? :D

nemmondod!? Akkor tán még az is lehet hogy másképp öltözünk, másfajta zenét hallgatunk, mert esetleg más (érdekes) ízlésem van mint Neked!? :)))

nah, csak vicceztem :)

• Dexantreal
  • rotator
    "éliensz verzusz predátor kettő"