Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
a: - van magam végeznék saját magammal
b: - ha magas helyen lennék levetném magam
c: - inkább szurjon le egy predator, minthogy lesavazzanak, meg megharapjanak, meg belémpetézzenek...meg stb. nyalánkságok....
(de valószinû hogy összesz*rnám és összep*sálnám magam ilyedtemben...lehet még el is ájulnék...nem nagyon hiszem hogy konyhakéssel vagy pisztollyal, de még gépfegyverrel sem mennék sokra, plána ha elfutnék...:D)
Az piacos mészárlós jelenetet meg hagyjuk.
Az Alienek nagyon hülyén néznének ki nappal világosban.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
amugy ami érdekes sztem, hogy olyan filmeket készintsenek, ami a mai korban játszódik..hogy miért? mert éli világát az amerika kisváros...nem hisznek sem az ufókban, sem a földöntúli lényekben, erre egyszercsak elözönlik õket a szörnyek, mennyire meglehetnek lepõdve, hogy msot mik ezek, honan jöttek...meg én azt szeretem ha az ember az esélytelene technikailag..ha a jövében játszódna a lézerbugyuszaikkal a katonák simán gyõzedelmeskednének...de itt....kis pistollya, kaszával, ásóval, meg láncfûrésszel....
ez kb. oylan, mintha egy predator landolna afrikában, és a törzs lenagyobb harcosa küzd meg vele....és a lándzsáján kivûl semmilye senincs..plussz még egy két oroszlánnal is megbirkózik a predi...ettõl érdekesebb ha a mi korunkban játszódna, sem mint a jövõben...
na meg a sötétség vagy világosság....mennyivel durvább jelenet lenne az, amikor valaki vásárol a piacon, fényes nappal, és a csatornából elõmásznak az alienek, és ott mindenkit lemészárolnak..mintsem sötétben......már kicist uncsi, mondjuk ettõl horror a horror...
(amugy sztem biztos lesz oylan film is majd, ahol már a föld teljesen el van lepve ezek által a lények által, és háboru dúl a földön...vagy vmiyilesmi bizti lesz..csakmár kcisit uncsi..:))
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Amúgy jogosak amiket írtál.
Vér. Vér. Vér. Vér. Vér.
Ennyi.
Több embert kaszaboltak le a trailerben mint egy átlag akció filmben :D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ez egy izig vérig fröcskölés, vérengzõs, belezõs film lesz..aminek nagyon örülök. itt aztán lesz minden, emberi fejel letépése, szétdurrantása predator módra, de lesz itt harapdálás, szurkálódás alien módra is:) - és hogy mirét jó ez, mert ezekhez a filmekhez, meg a 2 fõszereplõ szörnyhöz is hozzátaztoik a vér, az erõszak, a kasazbolás...és hát én megmondom õszintén, a predator kettõben nem nagyon láttam fröcskölõs jeleneteket, és hát az alien 2ben se nagyon...valahogy mindig elkapták a kamerát, vagy megvágták a jelenetet amikor épp megöltek volna egy Katonát...lehet igy kapták csak meg a tiniknek szoló besololûást..nem tudom...(a többi alient nem láttam mentésgemre)
Na de ebben...ebben öcsém...körülbelûl ugy fröcsög a vér meg a bél meg a sav, mint egy jó szaftos pörkölt:D a többit nem láttam mentésgemre legyen) - akárhova nézek fröcs, fröccs, fröccs...sikolyok meg minden...elvégre ez HORROR wazze....nem gyerekfilm....
Sztem egy film akkor brutálisan kemény, ha a nézõ szinte már fél a moziban a wszékben, és megnyugvásképp körülnéz, hogy a kröülöttelévõk még életben vannak-e..:P
Ami kicist fájó, hogy az elõszetes alapján megincsak sötét helyeken vagy este játszódik a történet...mondjuk horrornál ez megszokott...csak nemtom...mindig is vágytam egy oylan jelenetre, ahol az ellenfelek nyilt teepen, nappal, világosban küzdenek meg egymás ellen...nem pedig jiugnleben...
na de mindegy...jó lesz az a lényeg
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
LOL:D
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egy másik dolog:
"Ez a fázis tényleg az egyik legjobb jelenete a filmnek, olyan, mint a megerõszakolós jelenet az Alienben. " - vattafakk, viccs rész is this a filmben???:o
Egy még másik dolog:
Weawer a 2. legjobb akcióhõs(?ha jól emlékszem), Willis az 1. ...na igen '88-ban, de Weawer a '86-os alienben...tehát tényleg igaz alien4 könyvem elején az idézet, aminek egy része valahogy így szó "köszönjük Sigourneynak hogy megteremtette az elsõ akcióhõsnõt, akire felnézhetünk. Az elsõ Hõs igazából egy nõ volt." - bakker a szavazás alapján az emberek szerint is:)
A másik meg , eddig tényleg minden szép és jó volt, de ez a smacizós dolog hülyeség, ez az én véleményem és tartsa mindenki tiszteletben, szerintem idiótaság a rendezõktõl és AZ SEM ZAVAR HA ÉN VAGYOK EGYEDÜL EZEN A VÉLEMÉNYEN.
Ha az lenne hogy a predator elkezdene tojásokat rakni ahhoz mit szolnátok? MErt kb ugyanekkora változtatás lenne.
Elmondom miért van ez a változtatás dolog szerintem...MINDEN ilyen több részes filmben. Sosem adnak ki egy ilyen filmre pénzt a forgalmazók, ha nincs benne valami nézõ csalogató új baromság, mer ugye minek nézze meg a szerencsétlen ember ugyanazt másféleképpen = aliens-több idegen+királynõ,alien3-dogélien+riplí halála,alien4-szupariplí+emberélien,avp-predatorok+élienek, avp2-???nem elég ugyanazt megrendezni...predélien...á az túl kevés....szájbaköpdösõspredélienkirálínõ(hát nem röhejes???csak gondoljátok végig) ááá ezzzel tuti befutunk. Mondom a predátor meg repüljön és rakjon tojásokat...
Oké.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az USA nem mindig tartozik bele a nemzetközi szcénába :D
Most látom a banner alatt a dátumot.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Annyira keveset tudunk arról, hogy mit fogunk látni, hogy nagyon.
Sok a teória meg az ilyen olyan találgatások, de azoknak én nem adok hitelt mivel egyik sincs megerõsítve. Aki meg esetleg ezeket a meg nem erõsített dolgokat megeszi az utánna fürödjön is meg a levében. (:
Ennyi.
Fõleg a Predalienrõl. Egyedül az AvP2 game kiegészítésé-ben láttunk Predalien -t, azt meg inkább hagyjuk mert nem sokat tudtunk meg róla.
Nem is látta még senki a filmet. Azt sem tudjuk, hogy hogyan fog mûködni ez az egész folyamat meg még a sztoriról sem tudunk semmit. Szal elég képlékeny még az egész film. Kurvára nagy baromság úgy véleményt mondani az egész filmrõl, hogy láttunk pár trailert meg valami minimális bolhafingnyit tudunk a sztoriról.
gabe: Válogasd meg, hogy kiket idiótázol le. Tudok jobbat: Az AVP3 -at rendezd te. Lecke fel van adva. Lehet jobban csinálni.
Jrex: És miért a 4. Alienes filmbe tettek bele egy korcs mutáns újszülöttet?
Szal, mindegyik örökli a gazdatest vonásait. mi leginkább az emberbõl kikletet ismerjük. A 3. részben pl ott volt a kutyából kikelt (eredetileg tehén lett volna) ami fõleg négykézláb közlekedett és karcsúbb is volt az elõdökhöz képest.
Predalien jól néz ki.
Azt meg még nagyon nem tudhatjuk, hogy a hajon csak 2 arctámadó volt e...
Akkor meg. Áhh. Remélem okosan oldják meg.
No mindjárt megkeresen Colin -nak ezen írásait.
Legalábbis keresném ha nem lenne letiltva a külföldi oldalak 90% -a itt melóhelyen :S
Mindegy akkor majd otthon.
Lófaszt sem tudunk még a sztoriról.
Ez a szájbahányós hülyeségrõl meg nem is lehet tudni, hogy valós infó -e, legalábis én nem tudom, hogy Joda honnan szedtem mert ilyen hülyeséget nem találtam az AVP Galaxy -n.
Szerintem lesz királynõ a Predalien pedig teljesen különálló lesz a fõ bojtól.
Más:
Én lassan 1-2 éve 1280x1024 -es felbontást használok.
1024: 65%
1280: 20%
800: 10%
A többi nem jelentõs.
Tehát ahogy mondtam egy kis felmérést akarok végezni.
Ti milyen felbontásban böngésztek? 1024x768, 1280x1024 ? Ezt amiatt kérdezem, mert a hátteret úgy csinálnám meg és ne elgyen baj azzal, h szét van csúszva. Lényegében ezért keresek jó flash programozó egyéneket.
Lövésem sincs.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez úgy lesz, hogy a PredAlien egy fiatal királynõ lesz, aki egyedi módon, az embriók gazdatest szájába történõ öklendezésével teremti meg saját maga számára a testõrséget. A testõrök megvédik, hogy õ nyugodtan tudjon ivarérett királynõvé fejlõdni. Aztán, ha ez megtörtént, lehet hogy lesznek tojások is. A testõrök pedig nem lesznek sokan.
Colin kommentjeibõl egyértelmûen ez szûrhetõ le, ugyanis elég sok hozzászólást írt tegnap az AvP Galaxy fórumán.
Amúgy gondoltátok-e volna, hogy a sokat szidott Scar Predator az AvPbõl egy ilyen lényt "hoz majd a világra". <#vigyor2>#vigyor2> Gondoltátok-e volna akkor, hogy mekkora szerepe lesz neki késõbb?
Más->
AZ ARCMÁSZÓK MINT TI IS LÁTTÁTOK A LEZUHANT PREDATOR HAJÓRÓL SZÁRMAZTAK.
EZT ÉN VETTEM ÉSZRE EGYEDÜL?
HR Giger -nek volt egy ilyen koncepciója az arcmászóról:
http://avpuniverzum.hu/image/giger20.jpg
Innen ered a mostani megtermékenyítési módszer.
Amúgy holnap több idõm lesz és majd érdeklõdnék pár dologgal kapcsoaltban. Lenne pár kérdésem. Fontos, mert most tényleg nagyot akarok alkotni :)
Na a héten valóban elkészülök mindennel!! De várok ötleteket! A banner az viszont, remélem nagyot fog ütni ;) Az lesz az utolsó amit beteszek ^^
Majd kiderül.
Ez mitöl fugg, hogy melyik változik és hogyhogy ilyen gyors és nem egy evolucios folyamat?