5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• rotator
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ez nem lehet az első 5 perc!!! Esetleg az első 15, de vagy háromszoros gyorsítással! Há' mi vót ez??? Ha ilyen lesz a film, komolyan nem külön végig, mint valami pénzesebb fan project, össze-vissza vágásokkal, meg szedett-vedett zenei aláfestéssel! Na megnézem az AVP Galaxy-n, hátha Colin leírja, mi a szent sz** volt ez...
  • W B
    Aliens vs. Predator Requiem = SZ@R

1, vagy nagyun elkurták a filmet.
    2, vagy agyon van vágva
    3, Mindkettő

Az első öt perc alapján a harmadik az esélyes...
  • JonDavis
    Van új Japán tv spot. Abban mutatják Scar hulláját. Szóval akik eddig azt hangoztatták, hogy semmi köze nem lesz az első részhez, azok nagyon nem jól tudták..

• W B
    nekem kicsit más az izlésem, inkább barnásfeketés...
  • gabe paul logan
    igazad van a vörös még egzotikusabb(igazi), csak mostanába mindíg szőkét dob a gép, biztos ezért írtam, tudatalatti...no de ez egy más topicba való lenne

8 nap - 86 perc
    10 nap - 100 perc
    :] próbáltam asszociálni, bár szívem szerint 160 percig is elnézném az öldöklést és a kétségbesett emberkéket
  • gabe paul logan
    Mégis valahogy a Gyűrűk ura 3. epizódja után úgy jöttem ki a moziból, hogy ejjj, sok is volt jó is volt ennél többet nem lehetett kihozni ebből(pedig van bővített változat is) viszont én még az aliens-nél , sőt a directors cutnál is úgy éreztem, hogy több dolog is lehetett volna a filmben.
  • Dexantreal
    ne keverjük a szezont a fazonnal, köszöntem és ne légy mohó, ezt is köszöntem, örülj, hogy a két srác ott az élen volt olyan rendes és össze dobta ezt a filmet azzal a másik sok rendes és dolgos emberrel.
    Én má speciel nagyon várom és leszarom, hogy hány perces, órás, csak jöjjöööööööööööööönnnn!!!!!!
    "A rendező is megmondta, hogy isten őrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idő, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra" = én hiszek a rendezőnek.
  • W B
    a szőke helyet lehetne más? és mé csak 10 nap?
  • gabe paul logan
    (viát->vitát)
  • Jrex
    tudtok valamit az avp tv sorozatról vagy rajzfilmsorozatról?,nemtom,csak 1 fan mondta h lehet lesz de ő se tudja biztosra
  • gabe paul logan
    óóó mi csak többet kívánunk a jóból, ti 8 vagy 10 éjszakán át kívánnátok élvezni egy fullos szöszi társaságát? És asszem el is döntöttem a viát, tenkjúverimáccs
  • rotator
    4 éve, amikor a hivatalos Terminator 3 fórumon kiderült, hogy "csak" 109 perces lesz a film, olyan felhördülés volt, hogy szinte kő kövön nem maradt. :)
  • Dexantreal
    Elégedetlenkedők örüljetek, hogy van film.
    Erre meg a hosszán vitatkoztok.
    #5052-nek van igaza, így van, minden stimm lesz, okés, sirály, zsír, állat, überfrankó, akármi... ne aggódjatok.
  • Jrex
    de a stáblista nélkül kéne 90 percesnek lennie nem vele:)
  • JonDavis
    Nincs szarrá vágva egyáltalán, egyszerűen 90 perc lesz az időtartam és kész.
    A rendező is megmondta, hogy isten őrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idő, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra.
    És a moziból kijövet mindennel elégedettek leszünk!
    OKés?
  • gabe paul logan
    szánalmas az időtartam, ahhoz képest mennyi eseményt ígérnek
    lehet hogy sz*rrá vágták már azóta a filmet
  • rotator
    86 perc??? Tudom, nem a hossz számít, de azért ez kicsit aggasztó...
  • SLICK
    nekem 96 perc rémlik.... habár ami azt illeti ez a néhány perc nem sok..

Engem is idegesít h rövid, legalább 2 óra kéne, főleg ha össze akarják kötni az Alien filmekkel az egészet, így meg el lesz hamarkodva az egész :(
  • matrix666
    Egy előnye van! Nem ülöd szét a segged a moziba:P
  • viizo
    ez a 86 perc azért is szomorú, mert még vígjátéknál is túl rövid sok esetben a 86 perc, nemhogy vmi kőkemény akció esetében :///

kb 110-120 perc lenne az optimális ilyen filmeknél, grrr
  • Kmarha
    86 perces hent... hát igen, ennyit arról hogy probálják az Alienes hangulatot megteremteni. A nagy lóf...t
  • matrix666
    Na most néztem az avpuniverzumon, hogy mindössze 86 perces lesz a film...
    Hát ez kész, kapunk az AvP-nél is rövidebb filmet.
    Príma..
  • gabe paul logan
    csak tudod ezek a beszólások úgy jönnek le mintha mi fogyatékosok lennénk, mert van véleményünk meg képzelőerőnk meg mert szeretjük ezt a képzeletbeli világot...

(amúgy nem konkrétan csak neked szólt a véleményem, hanem az összes ilyen beírónak)
  • repvez
    mondtam egy szoval is hogy nem lehet ilyenekröl irni?
    Söt.. attól hogy nem vagyok járatos az AVP világába nagyon is felüditök ezek az irások, csak arra akartam rámutatni amig nem tudni biztosat addig felesleges pro és kontra dolgokban állástfoglalni az uj résszel kapcsolatban.
  • gabe paul logan
    én meg bírom h mint egy hülye gép mindíg valaki beírja ezt a barom üzenetet akármikor el kezdünk végre beszélgetni valamiről, a topic neve aliens vs predator szal hagy ugassak már bármiről evvel kapcsolatban
    thenkjúverimáccs, amúgy meg mehetsz adóbevallást készíteni meg 40 oldalas szakdolgozatokat megdiskurálni másik topicban, ha a valósághoz ragaszkodsz

"Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani"
  • Jrex
    jé itt mindenki városába vannak esőerdők sivatagokkal meg tengerparttal,fenyőerdőkkel eggyütt...hát nem hinném mert nálunk is csak 1 éghajlat van,nem lehet egy város vagy háztömb alapján meghatározni 1 egész bolygót...
  • W B
    hidd el, jó párszor jó ha valami elvonja figyelmed...
  • rotator
    Jobb, mintha drogoznánk, nem?
  • repvez
    birom ezeket az irásokat ami ebben a topicban van.Olyan mintha filozofia ora lenne.Olyan dolgokaon vitatkoznak emberek amik nem is léteznek vagy egy tollvonással az ellenkezöje is lehet az állitásuknak.
    Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani,mert engem is érdekel a film.
    Csak sztem felesleges belemagyarázni dolgokat egy olyan dologba amiröl fogalmunk sincs és csak kitalált..
  • W B
    más kérdés hogy a tüzesvérű ifjoncok még nem tudják mi a módi.
    De maga a faj akár minta is lehetne:
    -becsületes
    -Vadászik, ám szigoru keretek közt, és NEM ÍRTHATNAK KI FAJOKAT.
    a másik, megeshet hogy átzuhantak egy olyan dolgon mi előtt MI vagyunk. (klima változás, és ilyenek) DE ŐK legalább felfogták....
  • Punker
    te miről beszélsz? alienek ellen ez szerintem teljesen korrekt.....
  • gabe paul logan
    BECSÜLETES???Egy olyan faj aki, úgy küzd hogy láthatatlanná válik és plazmaágyút használ? Menjenek oroszlánokat őlni egy dárdával, mint az afrikaiak!
  • W B
    én a predátorokat becsületesnek hiszem, olyannak kik bolygójukat nem írtják ki.
    én szerintem a bolygójuk eredetileg is ilyen.
  • Xerxész
    Ja, még valami... Az a hajó, ami a képen "Predatorok bolygója" képen látható, minden bizonnyal Wolf hajója, mivel Colin azt mondta, ezzel a "otthoni" jelenettel kapcsolatban csak Wolfra akarnak koncentrálni.
    Nem fogunk látni mászkáló Predatorokat, pezsgő életet.
  • Xerxész
    Az a kép teljesen biztos, hogy a Predatorok bolygója. Colin maga erősítette meg.

És nem csupasz és kietlen, mert a háttérben kanyonok és erdők vannak (csak ezt így nehezen lehet kivenni, talán majd a filmben), ezt is Colin mondta.

De azért is mennek más bolygókra vadászni, mert a sajátjukon nem éle meg minden faj (pl ember), amit levadászhatnának.
  • Kmarha
    szerintem meg tök logikus. Ez egy fejlett faj, már rég kiaknázta és elpusztította a bolygójának nagyrészét (az emberből kiindulva). No meg minek mennének vadászni más bolygókra, ha a sajátjuk egy prédáktól hemzsegő dzsungel? (mert biza ha a dzsungelt nem irtották ki, akkor a benne élő vadakat sem mind)

Nekem igy tetszik.. csupasz, immáron kopasz világ. Attól még lehet hgoy anno dzsungel bolygó volt, és ott fejlödtek ki a Predik :)

A túl szögletesség viszont nekem is szemet szúr.. eddig semmi szögletest nem láttunk egy predátorral kapcsolatos dolgon sem.. ha jól emlékszem
  • Darkoo
    Az akép biztos, hogy a predek bolygója, a rendező is megerősítette...
  • gabe paul logan
    (vagy csak nem látszik minden jól a képen és ott a dzsumbuj a háttérben)
  • gabe paul logan
    Az avpuniverzumon az biztos h a predatorok bolygólya? Nem valami "egzotikus" hely, sziklás táj, láva ezerrel, én mindíg azt hittem valami dzsungel féleségben élnek...ja és túl szögletesek a formák és az a hajó is fura, ez nem lehet h ember kéz műve és valami jövőbeni jelenet?
  • Klemice
    ez olyan szintű megszólalás volt, mintha valami antikrisztus lennék
    csak találtam és megemlítettem...