5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    ámen
  • Klemice
    jó film lesz ez
  • Kmarha
    hidd el, ha lesz köze az alien predator szinvonalhoz, és nem tiporja sárba az elődöket, ahogy azt az avp1 tette, akkor megenyhül a szívem. Ellenkező esetben, a film megy a tiltó listára.
  • drjones
    Tényleg olyan kardinális kérdés ez? Engem nem nagyon izgat melyik verzió győz.
  • rotator
    Nagyon jól. A hivatalos infók szerint 60 millióból készült, de több, a projecthez közel álló emberke szerint legfeljebb ennek a 2/3-a lehet az igaz, esetleg marketinggel lehetett ennyi (azt nem szokták beleszámolni a költségvetésbe). De mégha el is hisszük a 60 milcsit, akkor is 80 millát hozott csak az USA-ban és további 90 milliót világszerte, vagyis helyből 110 millió profit, viszont erre még rájönnek a DVD eladások (manapság filmek egy jó részénél ez akár több is lehet, mint a mozis bevétel, itt mondjuk azért nem hinném), kábel-tv vetítési díjak és egyéb árukapcsolások, szóval lehet számolgatni. :)
  • alienslive
    Látom nem sikerült értelmezni, amit írtam.
    Nem szeretnem nézni fél óráig, de akkor is. Vagy iszonyat gyorsan fejlődik a kicsike, vagy addig kőröztek a Föld körűl, míg megnőtt?
    Ezt most nem kell megfejteni, moziban remélem kiderűl...
  • InfectedMann
    Kmarha: Nekem van egy olyan érzésem, hogy bármennyire is jó lesz a film túlságosan kritikus szemmel fogod nézni. Nem a világ legtökéletesebb filmjét próbálták meg elkészíteni Strause -ék hanem egy filmet ami hű marad az eredeti Predator és Alien saga -hoz.
    Egy pörgős akció horror filmet ami méltó legyen ahhoz, hogy egy napon emlegessük az Aliens -el vagy a Predator -al.
    Ennyi.
  • Kmarha
    A jövő is klissé akkor már nem? :D Én kiváncsi vagyok, hogy itt a kisvárosban hogy fog kinézni a pred-alien hangulat. Anno a pred 2 nagyon bejött :)

De inkább a jövő mint a múlt (már csak azkéne hogy az Aztékok szemszögéből is bemutassák e lényeket :D) és a jelennél a jövő azért talán a lehetőségek tényleg szélesebb tárházát nyújtja.

Anno az AvP1 hogy szerepelt pénzügyileg?
  • rotator
    Az talán kissé túlzottan klisés és - az eddigi Alien filmeket tekintve - másolós lett volna. Meglátjuk, meg azt is, hogy mekkorát szól a film a kasszánál, mivel ha jól szerepel, akkor a következő rész már végre a jövőben és nem a Földön fog játszódni.
  • Kmarha
    pl szerintem pont jó lett volna a predalien a film végén megjelenő főgonosznak. Addig meg kis feszültség kelltés hogy egyre furcsább nyomokat, hullákat találnak.. vaj mi okozhatta ezeket. És a pici predalien szépen felnövekedik (az Aliennek sikerült a feszültséget fentartania igy)
    Persze ezt már két helyen elrontották:
    1.: a film az első rész közvetlen folytatása (és ugye tudjuk hogy ért az véget)
    2.: elég alaposan be lett mutatva e predalien (képek-videók)
    Ezek után a lehetséges feszültségkelltő módszereknek már lőttek. (sosem értettem a mai korban miért kell ennyire leleplezni a filmeket a bemutatásuk elött, alig-alig okoz a legtöbb már meglepetést)

De remélhetőleg maradt még puskapor a csőben..
  • Kmarha
    Jha, hát ezer bocsánat, hogy volt véleményem az 5 percről, ami ellenkezett azzal a véleménnyel hogy : "húúúúúúúú haaaa, überkirályistenes".

Vegyétek fejemet! :)

És igen, nagyon kritikusan fogok a filmhez hozzállni. Csak mert a testvérkék oly nagyszerű és reményt keltő kijelentésekkel álltak neki forgatni, hogy az ember álla leesett attól, hogy ilyen tényleg lesz és létezni fog?

Aztán ugye jöttek egymásra a hideg zuhanyként ható hírek. De jólvan, totálisan pozitivan, megérithetlen magasságokba lehet emelni a filmet még a kijötte elött, de rámutatni a nem tetsző dolgokra, az már halálos bün :) Nézzetek már magatokba is egy kicsikét :)

Alig várom, hogy a film földbe döngöljön, és megelégedve távozhassak onnan. De ha olyant látok, ami nem tetszik, nos igen, azt szóvá teszem és fogom is tenni.
  • kenderzen
  • drjones
    Miért talán azt szeretnéd nézegetni fél órán keresztül ahogy szép lassan a növöget? Szerencse hogy nem vagy rendező mert túl pörgősek lennének a filmjeid.
  • Jrex
  • rotator
    A zeneszerző oldala myspace-en, meghallgatható egy track a zenéből!
  • InfectedMann
    No majd kiv. leszek, hogy a filmről mit fogsz írni.

alienslive: Colin elmondta, hogy ez a kis klip nagyon megvan vágva. Másrészt ez nem a 24, hogy percről percre történjenek az események :D
  • alienslive
    Én csak azt nem értem, hogy a kikelt predalien ilyen gyorsan felcseperedik? Gyorsabban, mint az avp-ben? Mert elején mutat bolygó (Föld?), mutat test, mutat kikelés, mutat lezuhanás. Vagy addig keringtek a bolygó kötűl?
    NEm kötözködni akarok, csak ez a rész nekem ebben a formában még értelmezhetetlen. Remélem a moziban kapok rá választ...
  • JonDavis
    HA ebbe az öt percben teljesen fölöslegesen belekötöttél, akkor a 90 percről írsz majd egy regényt, melyben részletezed a hátrányait?:)

Ennyire realisztikusak ne legyünk már egy ilyen filmhez...

Ennyi erővel bőven lehetne hibát találni a korábbi Alien filmekbe is és Predator filmekbe.

Mellesleg ne várjunk már realisztikus dolgokat.

Arra ott vannak a dokumentumfilmek.
  • Kmarha
    hmm.. jobb?

Jó, tegyük fel, a predator halálra szarta magát egy mutáns alien láttán (nem mintha nem látott volna már vagy félszáz fajtát belőle), ezért mint az idegbeteg el kezd lövöldözni a hajón.

Előfordul, a predator is csak egy ember :)

Aztán nézzük el, hogy a lezuhanó predator hajó, mely tele van nyúzó helységekkel, hálószobákkal, trófea teremmel, gyógyító helységekkel, navigációs központokkal, kb mikor lezuhan, csak akkora mint egy futball pálya egyik fele. De biztos csak letört belőle egy kicsi darabocska, a többi meg elégett a légkörben.

Az se nagyon vágjon földhöz, hogy a rambo filmeken felnövő Wolf, videózik egy jót, és a vákum egy pontja ahol nincs semmi, max egy kicsi ősgáz molekula, átalakul képfelvevővé, így látthatja piciny ürhajóját, mely lezuhanását oda-vissza tekerve végig nézheti. Vagy vegyük hogy csak távcsövezik, mely a fénysebességről nem halva, az idő bármely pillanatára oda tud fokuszálni.

És persze piciny szuper kabinba bepattanva, harci sisakját magához véve (mert úgye ha ramboszalagot kötne homlokára még kinevetnék), elindul a rettentően veszélyes prédákkal teli bolygóra tökegyedül, hogy helyre tegye a dolgokat. Mert ő az egyszemélyes végrehajtó, ahogy azt látthatta a Ponyvaregényben is. Nem ám, hogy a csúcsszuper fejlett faj eltüntetné a nyomaikat, és egy armadával szállnak ki a katasztrófa helyszínére, nem, ő egyedül magára vállalja ezt a terhet.

Tényleg jobb..

De legalább a véres hent film előszelét megkaphattuk.
  • viizo
    jó az 5 perc, tényleg már szinte egymagában is jobb mint az egész első AVP :)
  • Dexantreal
    Jól lehet titeket olvasni így reggel.
    Szépen megreggeliztem alatta.
    Komolyan az a para amit kivágtatok az elején, h összevissza vagdosva, vagy nem.... Slickkel egyet értek :P.
    Nem kell aggódni.
    #5082: jó ez az eszme futtatás, azt az 5 perces bigyót meg nem néztem.
    Majd mozi és úgy :P.
  • kBagyula #5085
    Lehet, hogy az csak egy jeladó volt a pred home planetre, a történteket jelezve.
  • gabe paul logan
    bocs, rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy a predator önmegsemmísítőjének a robbanása tűnik fel a városnak, no meg végülis nem is robbant...vagy lehet h nem is fog, azért szöknek ki a dögök?
  • JonDavis
    Szóval nem tünik az AvP folytatásának. Mintha egy alien vadászatról tértek volna haza.

Viszik az arctámadókat sztázishengerekben, valamint az egyik megnyúz egy alient.

Tehát korántsem biztos, hogy a Földről szálltak fel, mint az első rész végén!
  • JonDavis
    Predhajó, hát ez csutkára a trailer, és nem az AVP-s dög. Fehér, és tényleg csak az orra hasonlít, de nagyon predatoros. Tetszik. Belsőre már inkább AVP-s, de mégis inkább áraszt predatoros érát. Pedig sajnos itt mintha azért nem történt volna akkora változás. Mégis, az oltár is jobb hogy nem olyan túlcsicsázott, ráadásul a trófeák a falon, meg a mérete nagyot dob. Amúgy érezhető, hogy Chet kikelése és a randalírozása között valami hiányzik. Nagy az ugrás, ráadásul míg az elején a hajó érezhetően elfelé tart a Földről, addig utánna meg vissza. Ráadásul, mintha ez a hajó nemrég tért volna vissza egy kis alien vadászatról. Az első áldozat éppen egy alien koponyát nyúz meg. Szóval a Strause testvérek vagy totál máshogy képzelik az AVP-t, vagy ez egy másik hajó. Vagy nem tudom, de a jelenet nagyon tetszik. Iszonyú hangulatos, hogy kicsit bepillantást nyerünk a predatorok életébe. Nem nagyon, éppen csak megtudjuk, hogyan nyúzzák meg áldozataikat, milyen a kabinjuk a hajón (vagyis inkább körlet). És, ami ütött, hogy ez az egész beavatásdi sehol sincs. Nincs a sityakjuk megjelölve. Hála istennek! Mellesleg, csodás utalás az Aliensre. Az egyik bedobozolt arcmászó nekiugrik a tartály üvegének. És ugyan azt a hangot hallani, mint az Aliensben. Nagyon szép.
  • rotator
    Szerintem maga az ötlet elég nagy baromság. Eddig nem néztem meg egy ilyet se, most kivételt tettem. Na mindegy!
    A predik egyénként állati jól néznek ki és mozognak. Megvan az a "kecsesség", ami a Kevin Peter Hall predekben volt. :) Annak viszont nem örülök, hogy mégiscsak az AVP folytatása lesz (történetben). Reméltem, hogy azt lehúzták a retyón...
  • JonDavis
    Ez egy jól bevált szokás, hogy mindig vágott formában teszik fel a studiók a premier előtt a kis filmrészleteket.

Így volt ez Die Hard 4.nél, ahol a film első 5 perce is szét volt vágva.

Vagy a Frank Milleres 300 filmrészletek, szintén vágottak voltak.

De lehetne sorolni..

Ez jól bevett szokás.
    Hogy mégse a teljes anyagot rakják fel, maradjon meglepetés a moziba is.
  • kBagyula #5079
    Jó lesz ez, érzem. :)
  • JonDavis
    avpgalaxy foruma meg megy..
    Ott meg megtudod nézni Colin Strause profilját.

Gaben: Az atomrobbanás már a film vége fele lesz.

Teljesen logikus, hogy ez a film eleje.

Minden külföldi oldalon így van ez elkönyvelve.
  • rotator
    Na már megy. Vágva van és ideiglenes zenéket használtak fel. Tiszta gagyik ezek a Foxnál.
  • gabe paul logan
    Én a pö**ömet teszem rá, hogy nem így indul a film, hanem a városka és a szereplők bemutatásával, mert egy egy kilóméteres kráter , meg egy atomrobbanás után nem hiszem, hogy folyna tovább az idilli élet, ahogy azt a trailerekben láttuk. and thats the bottom line,because i sad so
  • rotator
    Itt viszont nem írták, AVP Galaxy meg nem megy...
  • JonDavis
    Mellesleg ezzel a megnyilvánulássoddal többet ne égesd itt magad.
  • JonDavis
    Nem látod,. hogy szanaszét van vágva?????

Avpuniverzumon is írva vagyon, meg avpgalaxyn is írta a rendező!!

Meg miaz hogy szar????

Már ez az öt perc jobb mint az első AvP.

Menj innen, ha nem vagy igaz rajongó!
  • SLICK
    óóóó istenem, mit paráztok?? Ennél jóval több minden van, annyira látszik szét van vágva az egész. Na ja, majd rögtön lelövik nekünk a poént. Nem kell itt túldramatizálni!
  • gabe paul logan
    MI A GEC* VAN??? Valaki magyarázza már el már nekem, egyszerű embernek is. köszi
  • Jrex
    Mivel oda van írva h vágva van,meg simán fel lehet fogni h egyszerűen nem tud ilyen gyorsan történni semmi ezért:
    2.
    sztem tök brutál :D
  • rotator
    Ne viccelj...
  • drjones
    Az siohunton ezt találtam: Alien.vs.Predator-Requiem.2007.DivX.English.Extendet.Wide.Screen.PUKKA
    letöltöttem, de amikor el akarom indítani, egy üzenetet dob ki, amiben ezt írja: Ezt csak a torrentmoviesupport.com-on található playerrel lehet lejátszani. Ofkorsz fizetős. Úgy tűnik benyaltam (meg még sokan). Okos, de idegesítő.
  • rotator
    LOL, szétesett az oldal a forgalomtól, ideiglenesen bezárták. Páran szerintem bediszkulhattak. :))