Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és látom má, hogy bizony ott van, betette!

"95 Dexantreal Nos, AvP az AvP, de ne legyen a címe az elsõ részéhez hasonló, ami sokak számára gagyi volt. Hisz, akkor már egybõl azt gondolja valaki, hogy ez is szar lesz... pedig csak a címre nézett rá. Adatassék meg egy filmnek a kellõ tisztelet és, ha a film készítõk egy remek hangzású címet adtak neki, akkor a magyar társadalom pár embere, aki asse tudta, hogy, akkor épp hova tette agyát a film cím adásakor; változtassa vissza az eredeti amerikai címre. Ebben kérem alássan semmi rossz nincs, nem kell minden szart átírni, csak azért, hogy megmutassuk: mi igenis áttudjuk írni! Nem, nem kell. Ennyit errõl. "

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Azt hittem nem küldte el 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Rykov
A Szlovákok vagy kik fordították rosszul, és mi magyarok azt vettük át anno. :S

err... http://cryptozone.extra.hu

Akkor jó és thanks.
Én se fogok camos szart nézni 😛, de majd csak kijön egy normális törés és, akko má mé ne tõõccsem le, nem? 😛
Amúgy természetesen megnézem majd vmelyik hazai moziban!<#eljen><#hawaii>
Csak nemtom, kitudom-e várni<#hehe>, de kénytelen leszek<#shakehead>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Õk is nagyon jól tudták hogy mi angolul, de erre forditották, és szerintem jó is. Ez van.

InfectedMann
A Nyolcadik utas a halál az Alien -nél az egyik taglien volt:
"It's Alien, the 8th passenger."

Igaz kicsit túl lett magyarítve, de hát ez van. De mégis megmaradt az Alien a címben. A Predator meg azt jelenti magyarul, hogy Ragadozó.
Amúgy máig nem értem, hogy az Alien szóból, hogy lett Halál mikor az Alien idegen -t és földönkívüli -t jelent. A Halál = Death nem pedig Alien (LOL).

Errõl ennyit.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Jah. Én is így olvastam egy teóriában amit senki sem erõsített meg <#vigyor>
Sõt. Még ennél is többet olvastam már csak az a baj, hogy egyik sem lett megerõsítve.

Dexantreal: Mire lesz nézhetõ warez verzió addigra lesz magyar mozikban is. Aki meg nézhetetlen utlrapixeles camos verziót fog megnézni az ássa el már most magát, de jó mélyre.
Nemtudom mirõl beszélsz, de eddig 97 -en írták alá a petíciót, de senki sem fizetett semmiért. Azzal nem kell törõdni ha megfigyeled a fizetõs rész fölött kiírja, hogy "Your signature has been recorded".

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gabe paul logan
Ezen nincs értelme vitatkozni ez lesz és kész,és én ebben a "mi legyen a címe" feudban most nem veszek részt.Csak annyit fûzök hozzá hogy a többi filmnek is érdekes címe van. Predator-Ragadozó(ugyanaz???minek van lefordítva mikor a predátor szót magyarul is lehet használni) Alien - Nyolcadik utas a halál(miiii? mi köze van ehhez ???pedig ezt egységesen használták) és azt sem értem az alien miért = a halállal....angolul meg mér alien??? a predator is alien nem???akkor alien vs alien??? örüljetek hogy nem az van h nincs lefordítva, csak fonetikusan van leírva amit már lehet a helyesírási szabály szerint tehát akkor ilyen szép lenne "éliensz verzusz predátor rekviem" ...tovább is bonyolíthatnám de az egész értelmetlen. Amúgy meg miért érdekel csomó embert h hányan ülnek be a moziba? Számít h mekkora lesz a bevétel vagy mi??? Én mindíg úgy gondolom h egy film nekem készül fõõõleg ha nagyon bejön és mégha másnak nem,nekem lehet hogy akkor is tetszik, sõõt már ültem moziban úgy hogy 3an voltunk a teremben és nagyon jó volt a film amit néztem. Tehát én telibesza*om hányan nézik meg. Szerintem tegyétek ezt ti is.

Engem inkább az érdekel h miért kapta a requiem alcímet, kíváncsi leszek kiderül-é a filmbõl... szép napot

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

InfectedMann
Az Aliens vs. Predadot 2: Rekviem még szánalmasabb lenne mivel Aliens vs. Predator filmek közül ez az elsõ 😄
Az elsõ film címe simán ALIEN vs. Predator volt.
Felejtsük el azt a kettest a film címébõl.

sztem akkor is bizonyos szempontbol folytatûásnak tekinthetõ..ugyanis a predalien, az elsõ rész végén Scar-ból kikelt mellkasrobbantó lesz ebben a filmben..én igy olvastam...
Egyébként megjelenés után amcsiban sztetek mennyi idõ után kerül fel warezre a film angolul?
S még mennyi idõ, míg lesz felirat hozzá? :S
Addig simán eljön a hazai debütálás dátuma is? :S

"Nos, AvP az AvP, de ne legyen a címe az elsõ részéhez hasonló, ami sokak számára gagyi volt. Hisz, akkor már egybõl azt gondolja valaki, hogy ez is szar lesz... pedig csak a címre nézett rá.
Adatassék meg egy filmnek a kellõ tisztelet és, ha a film készítõk egy remek hangzású címet adtak neki, akkor a magyar társadalom pár embere, aki asse tudta, hogy, akkor épp hova tette agyát a film cím adásakor; változtassa vissza az eredeti amerikai címre.
Ebben kérem alássan semmi rossz nincs, nem kell minden szart átírni, csak azért, hogy megmutassuk: mi igenis áttudjuk írni!
Nem, nem kell.
Ennyit errõl."

Beírtam a szövegem, a mélem, a nevem, ami Dexantreal, erre baszki vmi fasz paypal geci jön ki...
... h fizessek... lol... neked is fizetni kellett?
Mert én, akkor nem fizetek... esetleg ezt te oda írhatnád.
Thanks.

Jrex
ok ezt nem értem

Kmarha
istenem senki nem mondta hogy a cím a lényeg. De mivel ott van az is számít. Milyen mentalitás már az, hogy jólvan, ott van, szar, de kevésbé számít akkor maradjon csak?!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jrex
am meg sztem az lesz a cím: Aliens vs predator 2 rekviem

Jrex
ja azokat énse tartom annyira félelmetesnek,meg ugyan úgy megtudja nézni a gyerek,ha nem moziban hát akkor letölti.......amúgy meg mire megjelenik akkor már nem annyira sok kell h, 18 legyek,és nálunk mindenkit beengednek a moziba..........
InfectedMann: Ti azért csináltok ekkora ügyet belõle mert nem tetszett az 1.része,de akinek tetszett(mint nekem)azoknak mindegy,fõleg h nem a cím alényeg hanem a film.

na... sok + 18 filmet láttam. a Predákat és Xenokat már nem is találom ilyesztõnek

InfectedMann
Nem. Majd amikor a kisgyereknek a mellkasát szétrobbantja a mellkasrobbantó az lesz a dúrva.
Meg azért repkedni fognak rendesen az emberi belsõszervek meg végtagok 😄
A vér az kutyafasza. Az lesz brutál ahogy a vért feltálalják 😄
Nem hiába kapott R besorolást az usa -ban. (R náluk az ami nálunk a 18+)

kBagyula
Jaj má, ez hungarisztán. Itt mindent lehet.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

engem már egy nõ (gyerekkel volt) lebácsizott... magyarán tohokrá hogy 15 vagyok, ha már bácsinak nevezne<#eplus2>
amúgy meg mi a brutális? a vér?

InfectedMann
Akkor pedig ki kéne írni a topic címébe, hogy 18+ mivel szigorúan korhatáros film lesz.
Szülõi (vagy legalábbis nagykorú) felügyelet nélkül nem igazán fogják beengedni a 18 éven aluli nézõket.

még csak gyerek <#vigyor1>

InfectedMann
Jah végülis szarjunk bele igazad van.
Törõdjünk bele, hogy magyar filmipar bármit meg tehet, ez egy igaz fan hozzáállása. Grat <#falbav>

Jrex
nem csak a magyarok nevezik át a filmeket,meg nekem tökmindegy mi a címe,nem tudom mért kell akora ügyet csinálni belõle.

InfectedMann
Nem folytatás lesz. Hisz nem az a címe, hogy Alien vs. Preator 2 hanem teljesen különálló címe van:
Aliens vs. Predator: Requiem.

A sztori még eléggé homályos. A lényeg, hogy lezuhan egy pred hajó. A rajta levõ predik meghalnak. Az pred hajó arcmászókat is szállított így lesz majd a predalien. Aztán majd jön Wolf barátunk rendet rakni. Jön a katonaság is hancúrozni az idegen lényekkel. Aztán ki tudja mi lesz a végkifejlett.
Kb. ennyi a lényeg amit eddit tudunk. Szóval kb. semmit.

Más:
Aliens vs. Predator: Requiem Magyar Cím

Szeretnénk mínél több aláírást összegyûjteni, hogy az Aliens vs. Predator: Requiem magyar címe ne "Alien vs. Predator 2" vagy "Halál a Ragadozó ellen 2" legyen.
Elegünk van már abból, hogy a magyar filmipar úgy gondolja, hogy nekik mindent szabad és semmibe veszik az eredeti címe.
A film címe Aliens vs. Predator: Requiem nem pedig Alien vs. Predator 2.
A hivatalos oldalon is ez áll: www.avp-r.com

“Szerettünk volna egy Csak 18 éven felülieknek szóló filmet készíteni és szerintem sikerült is” - folytatja Colin, a fiatalabbik Strause. “Úgy értem szétrobbantottuk egy kisfiú mellkasát, aki iszonyatos kínokat él át. Mindezt totálban megmutatva.” - van még kérdés?😄
azt olvastam hogy akkorez lényegében az avp folytatása, annak avégén ugyanis kikel egy predalien...gondolom kinyirja ahajó legénységét, lezuhan a földre, kiszöknek az alienek, harcolnak az emberekkel, majd idõközben megérkezik egyetlen egy predator, hogy ahogy én olvasam, "eltûntesse a nyomokat" - vagy vmi iylesmi volt..ez igaz, vagycsak maszlag....havalaki tudja nagyjából mi lesz a sztori..felvázolhatja nekem röviden....
Öö nézz meg még párszor a videót😛
Egyrészt ez a jelenet is jól megvan vágva, amikor elkapja Dallast, akkor kivannak hagyva apró részek.

A másik, a jelenet végefele, Dale fekszik a földön és nem Dallas..

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

õõõ. valami nem tünt fel? a predátor nem ölte meg azt akit láthatatlanban elkapot, inkább elrántotta az ALien elöl.... más kérdés, hogy amikor az alien már rajta vol akkor nem igazán törõdött vele...

rotator
Örülök, hogy sokaknak tetszett a részlet, de én inkább kihagyom. 😊)

gabe paul logan
Videó megnézése után...

Még ilyen kommentet nem olvashattatok tõlem: tetszett amit láttam és semmi negatívumot nem találtam a részletben😊

InfectedMann
repvez: Ha nem csak nézted volna hanem olvastad volna is a hírt van link az IGN -re ahol kb. 5-6 fajta minõségben le lehet szedni.

InfectedMann
AvP1 sztori röhejes votl ezzel a piramisos baromsággal.
A faj eredete meg maradjon titok. Azért ilyen félelmetesek (:

Kmarha
hatalmas.. nem mindegy? Talán már a Pangea idejében éltek emberek mi?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jrex
nem az inkák az elõdjeik!!!!!!!

Kmarha
ja és tök jó hogy az incák az antarktiszon emeltek templomot.. sõt, azt is megtudhattuk a filmbõl, hogy pár ezer évvel ezelött a déli sarkon trópusi éghajlat volt.

a kérdések halmazára: Az ÕS anya.
A dögök telepatikusan komunikálnak, és ennek a képeségnek az távolság nem akadály. vagyis amit csinálnak egy jól megszervezett birodalom kiépítés. Lasson évezrede alat. Ki használták a predátorokat. (ugyanis szinte az össze beavatási templom megsemmisült, illetve elfoglalták) És most az ember van a soron....
ez az én véleményem

azon gondolkoztam ma, hogy az elsõ film alapsztorija, miszerint predik tiszteletére6vagy segitségével emelték ezredekkel ezelõtt a templomokat/piramisokat, nem is volt akkora baromság...mármint történetként beleszõni a filmbe...a tudósok máig nem tudják, hogy hogyan is voltak képesek épiteni ilyen piramisokat az egyiptomiak, illetve délamerikában az inkák..tehát ezt jól beleszõtték a filmbe sztem...
én mondjuk majd az elkövetkezõ filmek közül8márha lesz9 megnéznék egy oylat, ahol kicsit mellékvágányra terelik a gyilkolást, és a 2 faj eredete lesz a fõ téma...természetesen nem ugy gondolom, hogy abban az egy filmben kiderül minden a 2 lényrõl...mert az egésznek ez a varázsa...hogy szinte semmit sem tudunk róluk, és a fantáziánkra van bizva hogy hogyanis alakult ki maga az alien mint faj...(talán kicsit a cápákhoz lehetne õket hasonlitani, azokat sem ismerik a tudósok, kiszéámithatatlan gyilkológépek a tengerben)
Amugy az alien eszik is, vagy csak ugy magától megnõ..és kaja nélkül el van? - mert azt olvastam, hogy a mellkasrobbantó felfalja azt akibõl kikelt....de ez nem minden esetben volt igy, vagy van igy..az ALIEn-ben sem falta fel azt akinek a pocakjából kibujt, cask gyorsan elrohant....
Szal aki szakibb mint én az megmagyarázná hogy ez hogy is van?
VAgy kicsit több infót is leirhatna ide nekem, meg még akiket érdekel azoknak is, mert amik site-okon vannak fenn azok nem egyértelmûek legalábbis nekem...
Sztem amugy amitõl még egy alien is fél, az a cica😊 - és a magasfrevkenciáju hang mint a riasztó a legelsõ filmben...vagy talán még a tûz..nem is a meleg..hanem maga a tûz...
Egyûáltalán van érzése, érzéseik, van célja? mert nem minden esetben öl a fajfentartás miatt...hisz akit megöl azt alapból nem tudja felhasználni semmire, megenni meg nem eszi meg az embert, ha már halott...akkor miért ölhet? belevan programozva....lényegében oylanmint egy terminator, gyilkologép...mert azt már észrevettem több filmen is, hogy az alien nem ront csõstül a háznak, tehát azért õ is becserkészi az áldozatát, sosem ront neki általában senkinek....
MrSpock
Uhh meglookoltam a videot!Végre valami hardcoremuvi!Lesz benne vér meg minden.Remélem azért a sztori is rendben lesz,bár ide nemnagyonkell,mert az emberek belecsöppennek a 2 faj harcába.
Persze azértnemárt ha van valami koncepció.
Nekem tetszett ez a kis szösszenet,és úgynézki feliratkozott a várólistára.<#eljen>

Go Jeff Go!!!!

http://www.sorozatok-foruma.hu/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2119

Azt írják, hogy "A Halál a Ragadozó ellen - Az erõsebb gyõz" lesz a magyar cím. WTF, errõl tud valaki valamit?
kBagyula
Állat a vidió. Lassan az egész filmet látjuk darabokban majd. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

repvez
Megvan valahol letölthetö változatban is?El kéne vinnem valakinek akinek nincs nete
alienslive
áááá....ez nagyon jónak igérkezik!

videó spojler vagy mi

Ha jol vettem észre a predátor lerárántorra az embert, és nem kinyírta, mert tõle 5 méterre ugrot le egy alien.... lol, de aztán szét is locsantot két embert

Predator. Fegyvertelent úgysem ölhet. és nálam ami fegyvernek nevezhetõ az csak az ellenörzöm. szülõkszámára halálos meglepiket tartogat, meg számomra is. Amúgy a táskámban mindig van egy svájci bicsak... magyarán engem kinyírna... szupi

alienslive
olyannal nem találkozhatok😊
de inkább valami gyors halál, ha elvonatkoztatunk. akkor viszon inkább egy alien. mondjuk 2. álkapcsával fejbeharap.

és ha nem jelmez?

alienslive
én mindketõrõl letépném a jelmezt, aztán hazáig rugdosnám...
Jelmezt meg haza vinném...

csak nyugodtan! a királynõ feje szépen fog mutatni a falamon!

gabe paul logan
"Ha runer akkor van még esélyed, ha dron, akkor nem." -> mire gondolsz?

Hát én tuti inkább életet adnék egy éliennek minthogy hamutárca legyen a koponyámból😊 voáááá valami csinos kis királynõnek és viszlát emberiség...vicceltek ha én halok mindenki jön velem😊

mért teted itt fel a kérdést? úgysem léteznek! legalább is remélem...
Amúgyis: Predátor fegyvertelent nem õlhet.
Az Alien meg, attól füg, hogy mien. Ha runer akkor van még esélyed, ha dron, akkor nem.