5789
-
#5146 25.-e van és még nincs camos verzió? mi a fene.. -
donatus13 #5145 thx -
#5144 az elsőt nem ismerem, viszont a második az Clint Mansell - Requiem For a Dream -
donatus13 #5143 HI Ezen a traileren lévő zene cime kéne ami a végén van :S thx -
#5142 Minden AvP fannak kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! -
W B #5141 10/10?
nálam ár csak max 9/10 lehet. -
#5140 HÁT asszem boldog karácsonyt mindenkinek, és én szerintem nem tudom kivárni a magyar premiert, majd valamikor osztályzom a filmet egy 10es skálán, ennyit fogok árulkodni:) -
#5139 ez már volt valahol,asszem az aliensonline-on -
#5138 -
#5137 Egy kis Off:
- Hallottad, hogy kijött az új Alien film?
- Hű, és mi a címe?
- Tudja a halál...
Ezt nem hagyhattam ki, akármilyen fárasztó -
#5136 :D haaaj aki még szarnak hiszi a filmet az nézze meg a nemzeti gárda akcióban c. jelenetet...oldszkúl -leszarom hogy koppintot zene meg képsorok- fíling, imádni való:P -
#5135 Happy holidays:) -
#5134 akkor meg mitt kell itt sz@rozni?jobb filmek vannak a 16 os karikába mint sok 18-as karikásban(lásd sziklák szeme,az nagyon nemjó meg stb):)a sok kis csicska tizenegynéhány éves meg azzal akarna keménykedni h hű én 18 as filmet néztem meg minden........ -
W B #5133 csak rossz előérzet.
amúgy érdekesség:
nem rég volt egy film a TVben +12 besorolással. A végén az emberre rázuhant egy jó nagy üveg szilánk (szikla:) és át döfte, az ott szenvedett, szilánkkal a melkasában, és spicelt ki belőle a vér. Ez délután volt azt hiszem a TV ketőn. Én láttam már +18 besorolálus horrot, miben kevesebb a vér... khm.
magyarán: ettől még lehet jó brutális az AvP-R -
#5132 Most nem tom honnan szedtétek at, ha már 16+os lesz a film, akkor már meg is lesz vágva? Szvsz hülyeség.. Jajj meg olvasom az idiótábbnál idiótább megnyilvánulásokat az avpuniverzumon... hát gratulálni tudo kegyes embereknek, hogy a besorolás miatt máris szar a film. Az ilyeneknek a nyakába lépnék, komolyan! -
W B #5131 Je!!!! +16 lesz a besorolás. magyarán nyugodtan nézhetem :) ÁM! lehet hogy 86 perc helyet kapunk egy félórát így... :( -
#5130 Jóvanna! -
#5129 HA ebben az évben nem lett ezerszer belinkelve ez a videó, akkor egyszer sem..
UNCSI!!!! -
#5128 LOL -
#5127 semmi, ne baszogassátok már...karácsony és békesség van
én is találtam a youtub-on egy új trailert, de nincs értelme berakni, mert 80%ban ua mint a többi, csak néhány új "jelenet" van benne -
#5126 Azon kívűl, hogy a feliratok keletiek, mi a különbség? -
#5125 Jól lehúzta az a múvivebes(?) kritika a filmet...mondjuk nekem mindegy, csak ne legyen az alien4 meg az avp szintjén...a lényeg pedig hogy hogyan kapcsolják össze az aliennel , én személy szerint ezt várom, valami ilyesmi nélkül nem sok értelme lenne a filmnek... -
#5124 Lehet törölték őket YouTube -ról.
Így látatlanban ennyit tudok mondani. -
#5123 nem tudjátok nekem mért nem jönnek be youtubés honlapok ahol videókat lehet nézni a gamestaron se tudom megnézni a trailert mert nem nincs ott a videó????? -
#5122 én csak azt ismerem, tavaly ilyenkor még antikvárium volt, kb. idén nyár óta sport üzlet -
#5121 Ez azért enyhe túlzás. :) -
#5120 Új trailer! -
#5119 Kíváncsi vagyok már a filmre :)) -
#5118 Tavaly ilyenkor én még voltam ott...csak arra emlékszem, hogy kijöttem a metróból...de tuti az andrássyn volt, bár én nem úgy emlékszem, hogy sarkon lett volna. -
#5117 nem antikváriumra gondolsz? a Bajcsy és az Andrássy út sarkán VOLT egy -
#5116 Kis OFF:
Ma Predator Jeans üzletben vettem farmert magamnak :DD -
#5115 Van itt valaki aki pesti? Van egy jó kis könyvesbolt az 1es metro vonalán, csak már elfelejtettem, hogy hol kell leszállni:S bajza utca talán, de nem biztos...alien könyvet szeretnék venni, de ha tud valaki más jó boltot pesten annak is örülnék. -
#5114 Hehe, úgy tűnik akkor ezzel nem vagyok egyedül. :D -
#5113 Igen. Mert csak az avp-ben voltak ekkora logikai hibák... -
viizo #5112 egyre erősödik egyébként az az elképzelésem, hogy nem is annyira külön filmet, hanem inkább az AVP JÁTÉKOK filmes feldolgozását készítik el.
Ahogy néztem a kis epizódokat, az első 5 percet, végig az volt az érzésem, hogy egy pörgős játékot látok. -
alien5 #5111 Nem tudja valaki, hogy videót hol lehet nézni hozzá? -
#5110 eredetileg lett volna még egy plusz meglepi ami sajnos nem valósult meg, puszta hangulat fokozónak lett volna jó, de avp univerzumon most találtam hozzá anyagot talán most kis csiszolással tudok belőle alkotni vmit. Remélem nem lesz monoton :D -
#5109 Én már nagyon várom azt a topic design -t :P -
#5108 Na asszem elérkeztünk arra a pontra, hogy megkérnék mindenkit arra, hogy aki már megnézte a filmből való részleteket (5 perces videó, spotok) és itt szeretne ezekről beszélni azt inkább Spoilerben tegye, mert mások lehet nem akarnak olvasni erről, mivel majd teljes egészében akarják megnézni filmet és nem akarják lelőni egyből a poént.
THX a megértést!
És ígérem hétvégére befejezem az apróbb simításokat a topik dizájnnal kapcsolatban, de egyszerűen suli miat tökre levok terhelve és nem haladok vele lópöcsnyit sem :| Meg mindent egyszerre akarok betenni és nem külön-külön... -
#5107 én nem a véleményedre ragtam be ezt a jelet hanem arra a távcsöves hozzászólásodhoz...
mert sztem az nem felvétel amikor kívülről látja a hajót hanem csak a koordinátákat jeleníti meg képben...de lehet h ezért lehurrogtok...de ez így logikus