Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
te mirõl beszélsz? alienek ellen ez szerintem teljesen korrekt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabe paul logan
<#wow3>BECSÜLETES???<#vigyor2>Egy olyan faj aki, úgy küzd hogy láthatatlanná válik és plazmaágyút használ? Menjenek oroszlánokat õlni egy dárdával, mint az afrikaiak!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

én a predátorokat becsületesnek hiszem, olyannak kik bolygójukat nem írtják ki.
én szerintem a bolygójuk eredetileg is ilyen.

Ja, még valami... Az a hajó, ami a képen "Predatorok bolygója" képen látható, minden bizonnyal Wolf hajója, mivel Colin azt mondta, ezzel a "otthoni" jelenettel kapcsolatban csak Wolfra akarnak koncentrálni.
Nem fogunk látni mászkáló Predatorokat, pezsgõ életet.
Az a kép teljesen biztos, hogy a Predatorok bolygója. Colin maga erõsítette meg.

És nem csupasz és kietlen, mert a háttérben kanyonok és erdõk vannak (csak ezt így nehezen lehet kivenni, talán majd a filmben), ezt is Colin mondta.

De azért is mennek más bolygókra vadászni, mert a sajátjukon nem éle meg minden faj (pl ember), amit levadászhatnának.
Kmarha
szerintem meg tök logikus. Ez egy fejlett faj, már rég kiaknázta és elpusztította a bolygójának nagyrészét (az emberbõl kiindulva). No meg minek mennének vadászni más bolygókra, ha a sajátjuk egy prédáktól hemzsegõ dzsungel? (mert biza ha a dzsungelt nem irtották ki, akkor a benne élõ vadakat sem mind)

Nekem igy tetszik.. csupasz, immáron kopasz világ. Attól még lehet hgoy anno dzsungel bolygó volt, és ott fejlödtek ki a Predik 😊

A túl szögletesség viszont nekem is szemet szúr.. eddig semmi szögletest nem láttunk egy predátorral kapcsolatos dolgon sem.. ha jól emlékszem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az akép biztos, hogy a predek bolygója, a rendezõ is megerõsítette...

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

gabe paul logan
(vagy csak nem látszik minden jól a képen és ott a dzsumbuj a háttérben)

gabe paul logan
Az avpuniverzumon az biztos h a predatorok bolygólya? Nem valami "egzotikus" hely, sziklás táj, láva ezerrel, én mindíg azt hittem valami dzsungel féleségben élnek...ja és túl szögletesek a formák és az a hajó is fura, ez nem lehet h ember kéz mûve és valami jövõbeni jelenet?

Klemice
ez olyan szintû megszólalás volt, mintha valami antikrisztus lennék
csak találtam és megemlítettem...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SLICK
Ez FAKE. Ilyet még véletlenül se kérünk! Warez nincs!

gabe paul logan
VÁÚ, meghallgattátok a zenét ami az avpuniverzumon van belinkelve?
ROHADTUL tetszik, hogy az alien3ból(00:28tól kb 00:40ig a háttérben hallható) és az aliensbõl(00:52nél) is vannak visszacsengõ dallamok, zene eddig 10/10

akyyy
mi ez az aláirásgyüjtés? moziba requiemet mondtak a szinkronba. monjduk aláirnám, de miért pont fizetõs<#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
El is felejtettem, mikor voltam hitmennél, elõtte leadták a magyar nyelvû elõzetest, ami jó kis durvára sikeredett😄 bár nem sokat számit, hitmen elõzetesébe is más lett a szinkron, mint magába a filmbe:S

csak kár hogy már láttam. elkézelném ahogy azt hinné az ember hogy valami nyomi családi film, amikor egyszercsak a predator<#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gabe paul logan
"Köztudott, hogy a Strause testvérek az AvP-R sikere után hozzáakarnak látni az AvP3 mozinak, mely már a távoli jövõben játszódik."

EZT UGYE CSAK FÉLRE FORDÍTOTTA VALAKI? Ha nem, bocs, viszont jó nagy pofája van az eredeti cikk írójának, vagy ha szószerint így mondták a rendezõknek...(szerintem !HA! sikere lesz hozzálátnak)

gabe paul logan
A földespredátorosélienes pószter, asszem nem volt rajta magyarul semmi, de ez nem biztos nem néztem meg közelrõl, mert nem volt újdonság.

Egyébként mi látható a promó poszteren? Mi a film címe magyarúl?

Legközelebb fényképezd már le oké?😊 Aztán töltsd fel ide.

gabe paul logan
Voltam 7végén moziban, kinn van már az avp promója a falakon ;]
...bár már lehet h rég kinn van, nem voltam már 1 ideje.

Jrex
gondoltam h azért tünt el.
W.B.neked meg nem kell mindenbe belekötni, ott van h tulajdonságú

akkor a sima Alien 20% ember és csak 80%ban alien. LOL
a hír ott kacsa hogy a predalien 100% alien

Azért nem látod ott, mert nem igaz a hír. Szóval ezen ne is agyaljatok!

Jrex
majd ha lesz valami érdekes hír,vagy valami.
egyébként az avpuniverzumon volt egy hír amit már másnap nem találtam na mind1,az volt benne h a predalien 20%-ban predator 80%-ban alien tulajdonságú és a szájonát történõ "szaporodás" a predatoroktol öröklik....elég fura

JonDavis
És nem is lesz😛

Punker
nincs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

van itt valaki?<#lookaround>

Így van.
rotator
Ez alap, õ sem erre gondolt, csak kiemelte, szerintem.

gabe paul logan
...olyan film sehol nincs hogy h xy 1 , csak ezt kommentáltam.

gabe paul logan
És semmi ilyesmirõl nem írtam;]

rotator
Nem érted! Aliens vs. Predator 2 az EU angol cím, de nincs olyan film, hogy Aliens vs. Predator, aminek a második rész lehetne. 😊 Az elsõ ugyanis Alien vs. Predator, "s" nélkül.

gabe paul logan
Láttál már olyan több részes filmet aminek az elsõ részének a címében ott volt az 1.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Amúgy nem tök mind1 mi a címe és szerintem ettõl nem kevesebb senki ha nem érdekli, az eredeti cím meg van és ez a lényeg. Én viszont elkezdek aláírást gyûjteni h ne rekviem legyen az alcíme, kb ennek is sok értelme lenne....ferdítenek igen, MINDENHOL ferdítik a címeket általában...errõl ennyit.

Mézesmadzagnak:

Wolf pofája

Kötelezõen tessék megijedni a szeme láttán! <#vigyor>
Lenyûgözõ!
InfectedMann
Majdnem mondta, hogy mi a LoL.
Csak az tartott vissza, hogy ne süllyedjek le a szintedre, de szívesen elküldtelek volna nagyon szép tályakra.
Egy újabb kurva nagy fan aki szarik bele mi lesz csak legyen valami.
Amúgy meg mint láthatod nálunk nem Aliens vs. Predator 2 lesz a címe hanem Halál a Ragadozó ellen 2.
Úgyhogy nem tudom mirõl vakerálsz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

rotator
Ez valahogy eddig fel se tûnt, jogos a 2 pont!

Teljesen mind1, mert pl amerikában meg nem tudnak leszinkronizálni egy animet mert teljesen más lesz. Szóval ez nem magyar találmány mindenhol ez van.

Csak tudnám, ki volt az a barom az EU-ban, aki az Aliens vs. Predator logóhoz egy kettest rakott. Mert Aliens vs. Predator 1 nem volt. Csak Alien vs. Predator.
meméne,lol😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

matrix666
LoL mi értelme van ennek a petíciós hülyeségnek, amikor egész EU-ban Aliens vs Predator 2 lesz a címe, LoL..

lolmászegénybaba

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

InfectedMann
Talán a holdfényben.
http://www.holdfenyteam.hu/

Amúgy meg csak szerintem külföldi oldalon lehet rendelni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Punker
ilyet hol lehet venni?

of korsz<#eljen>

gabe paul logan
"A film végén lesznek nagy meglepetések, az egyik legfontosabb, hogy egy hídat képezenek az Alien filmel majd."

"Az AvP-R története folyamán lesz egy kicsi betekintés az eredeti Alien filmbe is."

- kicsi szívem repes a boldogságtól ezek olvastán😊...legalábbis kíváncsi vagyok és én már tuti nem az öldöklés miatt ülök be a moziba v a predélien miatt

Rykov
Rettegésben az Alien a király. <#eljen>

err... http://cryptozone.extra.hu

Jrex
az aliens tényleg nem olyan félelmetes...

szerény véleményem szerint az ALIEN legijesztõbb (és itt most nem brutált értek) jelenete amikor dallast elkapja a szellõzõjáratban...amikor oldalrafordul a lámpával, és ott gugol mellette vicsorgó fogakkal....
Én az egyet kb. ugy mertem végignézni, hogy ide-oda kapcsolgattam...nem erõsségem a horror....
Sztem az ALIENS-ben nem voltak már ijen meglepetészserû jelenetek...meg sokszor megvágták a filmet a trancsirozós jeleneteknél gondolom a korhatár-besorolás miatt..de hát mondjuk Cameron inkább akciórendezõ mint horror.....
érdekes ízlés? 😄

nemmondod!? Akkor tán még az is lehet hogy másképp öltözünk, másfajta zenét hallgatunk, mert esetleg más (érdekes) ízlésem van mint Neked!? 😊))

nah, csak vicceztem 😊

<#hehe>

rotator
"éliensz verzusz predátor kettõ" <#vigyor>