5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• repvez
    ez jobb :D
  • Jrex
    XD
  • rotator
    Hol látsz itt sztorielemet?
  • SLICK
    Mint mondtam, ha már elemeséled a fél sztoryt akkor spoilerbe tedd!
  • rotator
    Én az imént fejeztem be és nem bántam meg. Egy mozizást meg fog érni januárban és valószínűleg az AVP-vel ellentétben befittyentem majd dvd-n is. Leginkább olyan a film, mintha Predator 3 lenne némi alienekkel fűszerezve, emlékezetes színészi alakítás (hogy ne mondjam emberi karakter) nélkül.
  • gabe paul logan
    cam vagy nemcam, nálam 11kor indul útjára az őrület, a lényeget a sztorit érteni fogom, nem kell minden csillogást látni ahhoz...
    aztán lehet h a bátyámnak lesz igaza h ő vár januárig mert egy ilyen filmre csak az akció miatt érdemes beülni:S
  • rotator
    Nem értem a fanyalgókat, annyira nincs is croppolva a kép!

• gabe paul logan
    Hát nincs benne nagy csattanó és ráadásul will smith viszi a hátán a filmet(egy ismeretlen színésszel szerintem nem is ment volna moziba), de van üzenete a filmnek(mint az összes világvége filmnek, csak ezt most lehet is érezni és utalnak is rá konkrétan)
  • rotator
    Az első harmada. A második harmad erősen gyengélkedik, a vége pedig átmegy ratyiba. Szerintem. :)
  • gabe paul logan
    inkább nézze meg mindenki az im legend c. filmet, kellemes meglepetés
  • akyyy
    hát azt ekimgenézi mármit a camosat, az lol
  • Bogdogege
    Részemről maradok a képregényeknél, tripla nulla a film igaz a mimősége is.
  • rotator
    Kamerás filmből állóképet kiszedni nem ildomos! :)
    Ez az a minőség, ami nagyban épít az ember fantáziájára is. Lehet, így még jobb lesz, mint a rideg valóság. :)
  • Klemice
    az a legtutibb amikor valami nagyhajú ember beül a kamerás csávó elé és bennevan egy fej a felvételben ^^
  • Seth
    Mit akarsz, ez tökéletes cam minőség. Mosott ,szar kép, szar hang , nemtom mi a gond vele
  • Bogdogege

• viizo
    71 leech, 105 leech, stb...

elkezdték keményen a letöltögetéseket, egészségükre.

a kivágott képek alapján ráadásul ritka rossz cam-os minőség, szal lehet lehúzni, kritizálni a filmet ez alapján, hajrá igényes honfitársaim!

és persze odaírják, hogy 'Eredeti relase'... legalább a helyesírásra figyelnének, ha már odahazudnak egy ilyet :D
  • Klemice
    na megnéztem a képeket hát nagyon ratykó
  • Klemice
    hát igen elég sötét film és ezt megnézni mozisban
    az utolsó mozis felvételem ami volt sötét filmből az a matrix 3 volt rettenetes volt
  • rotator
    Hát a kiadott első 5 perc az valóban nem az első 5 perc. Hanem kb. az első 6. :((( Na mindegy, jó szórakozást azoknak, akik megnézik így, a többieknek respect.
  • Kmarha
    igen, ez az amit sosem értettem meg :D Vagy megvárja egy lopott dvdről másolt verziót, vagy megnézi a moziban.. hónapnyi várakozás után hogy nem lehet még pár hetet kibirni? :D
  • viizo
    hónapokat várnak az emberek egy filmre, erre alig várják hogy megnézzék rossz cam-os verzióban :o

:DDD
  • kBagyula #5164
    Hát amit lehúztam az iccaka az a tréler volt egymás után betéve vagy 100x .:P
  • repvez
    már magyar oldalon is láttam képpekkel mellékelve ugyhogy van nem fake camos verzio is,de a minösége sztem kuka a képek alapján nem lehet kivenni az alakokat a sötétben
  • rotator
    Sample alapján nem fake és egész korrekt minőség, csak brutálisan croppolva van. Nem tom, nézők hangja lesz-e benne, mert anélkül nem feelinges. =) Én az elsőt kamerásan néztem meg és sokkal jobb volt, mint utána moziban, azzal a kb. 10 csendes, pattogatott kukoricát majszolű, unott emberrel.
  • gabe paul logan
    sose értettem minek raknak fel fake dolgokat??? egyes emberek ennyire unatokoznak??? mert mondjuk ha fizetni kell egy kódért és úgy fake akkor ok, de így...arra is gondoltam, hogy lehet hogy ezeket pont az egyes film forgalmazók részlegeiben készítik, hogy ne bízzunk a kalóz dolgokban és menjünk moziba...én ezt tenném
  • kBagyula #5160
    Haj, le ne szedjétek, jó nagy fake. Komolyan mondom!
  • phalanx
    terrent oldalakon már fent van a moziból felvett verzió, gondolom olyan is ...
  • Darkoo
    Bizony. Az tényleg jó lenne. De mindjárt adják a filmet a japánoknál, azok az egyet is imádták, ha ők elkezdenek szavazni majd, tartósan 7 fölött marad:P
  • viizo
    imdb

jelen állás szerint 838 szavazat, 7.6-os átlag.

ha tartósan 7 fölött maradna, jó jel.
  • viizo
    picit elkezdtem parázni, de nem vészesen, úgyis csak január végén értékelünk :)
  • kBagyula #5155
    hmm...
  • rotator
    No az a szavazás semmit nem jelent, az ilyeneket egy egyorrú is meg tudja pörgetni. A legjobb értékelés az valami 70%-os lett, a többi mind rosszabb, néha sokkal. A fanok véleménye is eléggé szélsőséges, van aki imádja (bár amelyiket én olvastam, az kb. egy 10 éves gyerek szintjén írt), másoknak nagyon nem tetszett, általánosságban csalódás.
  • gabe paul logan
    bár az avpgalaxy-n a szavazás azt mutatja hogy 55%ban imádják az emberek...amúgy meg az alien3 nem tetszett senkinek pedig szerintem remek volt, a resurrection-t meg az avp-t sokan szerették...ennyit más emberek véleményéről, ízlések és pofonok, majd meglátjuk

(ha valaki talál egy requiemet a neten küldjön már egy pm-et)
  • Klemice
    majd megnézed a filmet és eldöntöd jó-e
    ennyi
  • vandyke
    Hello mindenkinek!
    Annyira bíztam, hogy jó lesz a film, de sajnos egyre több helyen azt olvastam, hogy csalódást okozott az új rész. Persze tudom, hogy úgyis az dönt majd, ha megnézem/megnézzük, de kicsit szomorúan vettem tudomásul az eddig tényeket: 4/10 pont, F, B-, B+, 2/5 pont. Ilyen és ehhez hasonló kritikákat láttam. Persze lehet, hogy Disney filmekre szakosodott kritikusokat ültettek be, vagy 3 gyerekes családanyákat. Kitudja még ez is lehet. Na mindegy én kitartok. Bírtam az elsőt, a különálló részeket és ez a legfontosabb.

üdv,
  • Jrex
    én ugytom h 26-án lesz amerikában
  • rotator
    Nem, valóban csak 1 oldalt néztem meg (ezeket nem), viszont ez jó hír! Leginkább azoknak a véleménye érdekelne, akiknek az Alien/Aliens tetszett legjobban, de az AVP-t nem szívlelik.
  • Darkoo
    Valószínűleg nem jártál az imdbn, vagy az avpgalaxyn, de az emberek java része imádta a filmet. Az éjféli vetítésen szinte mindenkinek tetszett.
    És már van rengeteg pozitív kritika is.
  • rotator
    Türelem, az USA-ban még délelőtt/kora délután van, még csak matiné előadás volt belőle. :)
    Eddig van két hervasztó kritika, bár azt ezek is elismerik, hogy az akciórészek jól sikerültek, a többi viszont kuka. :(