Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
amúgy érdekesség:
nem rég volt egy film a TVben +12 besorolással. A végén az emberre rázuhant egy jó nagy üveg szilánk (szikla😊 és át döfte, az ott szenvedett, szilánkkal a melkasában, és spicelt ki belõle a vér. Ez délután volt azt hiszem a TV ketõn. Én láttam már +18 besorolálus horrot, miben kevesebb a vér... khm.
magyarán: ettõl még lehet jó brutális az AvP-R
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
én is találtam a youtub-on egy új trailert, de nincs értelme berakni, mert 80%ban ua mint a többi, csak néhány új "jelenet" van benne
Így látatlanban ennyit tudok mondani.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahogy néztem a kis epizódokat, az elsõ 5 percet, végig az volt az érzésem, hogy egy pörgõs játékot látok.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
THX a megértést!
És ígérem hétvégére befejezem az apróbb simításokat a topik dizájnnal kapcsolatban, de egyszerûen suli miat tökre levok terhelve és nem haladok vele lópöcsnyit sem :| Meg mindent egyszerre akarok betenni és nem külön-külön...
mert sztem az nem felvétel amikor kívülrõl látja a hajót hanem csak a koordinátákat jeleníti meg képben...de lehet h ezért lehurrogtok...de ez így logikus
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kompi http://trailer.blog.hu/
Nem szeretnem nézni fél óráig, de akkor is. Vagy iszonyat gyorsan fejlõdik a kicsike, vagy addig kõröztek a Föld körûl, míg megnõtt?
Ezt most nem kell megfejteni, moziban remélem kiderûl...
Egy pörgõs akció horror filmet ami méltó legyen ahhoz, hogy egy napon emlegessük az Aliens -el vagy a Predator -al.
Ennyi.
De inkább a jövõ mint a múlt (már csak azkéne hogy az Aztékok szemszögébõl is bemutassák e lényeket 😄) és a jelennél a jövõ azért talán a lehetõségek tényleg szélesebb tárházát nyújtja.
Anno az AvP1 hogy szerepelt pénzügyileg?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Persze ezt már két helyen elrontották:
1.: a film az elsõ rész közvetlen folytatása (és ugye tudjuk hogy ért az véget)
2.: elég alaposan be lett mutatva e predalien (képek-videók)
Ezek után a lehetséges feszültségkelltõ módszereknek már lõttek. (sosem értettem a mai korban miért kell ennyire leleplezni a filmeket a bemutatásuk elött, alig-alig okoz a legtöbb már meglepetést)
De remélhetõleg maradt még puskapor a csõben..
Vegyétek fejemet! 😊
És igen, nagyon kritikusan fogok a filmhez hozzállni. Csak mert a testvérkék oly nagyszerû és reményt keltõ kijelentésekkel álltak neki forgatni, hogy az ember álla leesett attól, hogy ilyen tényleg lesz és létezni fog?
Aztán ugye jöttek egymásra a hideg zuhanyként ható hírek. De jólvan, totálisan pozitivan, megérithetlen magasságokba lehet emelni a filmet még a kijötte elött, de rámutatni a nem tetszõ dolgokra, az már halálos bün 😊 Nézzetek már magatokba is egy kicsikét 😊
Alig várom, hogy a film földbe döngöljön, és megelégedve távozhassak onnan. De ha olyant látok, ami nem tetszik, nos igen, azt szóvá teszem és fogom is tenni.
Kompi http://trailer.blog.hu/
alienslive: Colin elmondta, hogy ez a kis klip nagyon megvan vágva. Másrészt ez nem a 24, hogy percrõl percre történjenek az események 😄
NEm kötözködni akarok, csak ez a rész nekem ebben a formában még értelmezhetetlen. Remélem a moziban kapok rá választ...
Ennyire realisztikusak ne legyünk már egy ilyen filmhez...
Ennyi erõvel bõven lehetne hibát találni a korábbi Alien filmekbe is és Predator filmekbe.
Mellesleg ne várjunk már realisztikus dolgokat.
Arra ott vannak a dokumentumfilmek.
Jó, tegyük fel, a predator halálra szarta magát egy mutáns alien láttán (nem mintha nem látott volna már vagy félszáz fajtát belõle), ezért mint az idegbeteg el kezd lövöldözni a hajón.
Elõfordul, a predator is csak egy ember 😊
Aztán nézzük el, hogy a lezuhanó predator hajó, mely tele van nyúzó helységekkel, hálószobákkal, trófea teremmel, gyógyító helységekkel, navigációs központokkal, kb mikor lezuhan, csak akkora mint egy futball pálya egyik fele. De biztos csak letört belõle egy kicsi darabocska, a többi meg elégett a légkörben.
Az se nagyon vágjon földhöz, hogy a rambo filmeken felnövõ Wolf, videózik egy jót, és a vákum egy pontja ahol nincs semmi, max egy kicsi õsgáz molekula, átalakul képfelvevõvé, így látthatja piciny ürhajóját, mely lezuhanását oda-vissza tekerve végig nézheti. Vagy vegyük hogy csak távcsövezik, mely a fénysebességrõl nem halva, az idõ bármely pillanatára oda tud fokuszálni.
És persze piciny szuper kabinba bepattanva, harci sisakját magához véve (mert úgye ha ramboszalagot kötne homlokára még kinevetnék), elindul a rettentõen veszélyes prédákkal teli bolygóra tökegyedül, hogy helyre tegye a dolgokat. Mert õ az egyszemélyes végrehajtó, ahogy azt látthatta a Ponyvaregényben is. Nem ám, hogy a csúcsszuper fejlett faj eltüntetné a nyomaikat, és egy armadával szállnak ki a katasztrófa helyszínére, nem, õ egyedül magára vállalja ezt a terhet.
Tényleg jobb..
De legalább a véres hent film elõszelét megkaphattuk.