5789
-
hogy másodjára is megnéztem igaz camosan ,azt kell mondanom jobban tetszett az első része -
hát tényleg nagy hülyeség hogy csatlakozzam GABE-hoz hol marad így az igazi feling? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az új rendezők szerint, mielőtt kifejlett királynő lenne egy lény, az így termékenyít...bár ez egy akkora kibaszottnagy faszság hiszen hatékonyabb mint a tojásos cucc, tehát visszafejlődik a lény???????????????????????kurva anyjukathhháááááhááááá végre leírhattam -
SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Nemsokat tudok az egészről csak szemetszúrt hogy a predélien úgy köpködi a az élien tojásokat min Joe bácsi a tökmagot.Na most valaki sötétítsen már fel hogy van ez mert edigiekben kicsit körülményeseben mentek a dolgok mint ahogy ezt a nagyfiú előegya -
aham akkor nem szóltam -
W B #5303 +16. -
Akik itt nagyon védik a filmet, úgy hogy nem is látták azt hiszik mi itt a film ellen vagyunk zsigerből. Nem a kivitelezéssel van probléma, mert még a szar kamerás felvételen keresztül is látványos a film, hanem hogy egy agyatlan "zombi" filmet csináltak két nagyszerű "univerzummal" rendelkező saga összegyúrásával. Nincs sztori, nincs semmi, csak harc. A régi A meg P filmekben pont az volt a jó, hogy volt egy kerek történet, félelem, sejtelmesség stb...itt meg nagy semmi. Most néztem meg másodszor, de véleményem ugyanaz mint eddig. Egy szépen kivitelezett hent lett. Mintha fognád az AvP játékot és elkezdenéd skirmish-ben nyomni, cél a frag azt annyi. Amit még nem értek, hogy ez mitől lett 18+-os film.?? -
Pedig a predatoros részek korrektek lettek, ott jó irányba indultak el. Az alienek csak statisztálnak, az emberek meg kiborítóak, ez itt a problem. -
de akkor honnan tudod mi látszik és mi nem, ő látta a lényeget a filmből és még sokan mások is és meg van a véleményük és néhány éles kép nem emeli aliens szintre a filmet -
W B #5299 épp az hogy nem néztem meg! -
Amúgy ezeket te honnan tudod, mikor te is csak a camosat nézheted meg maxXDXDXDXD (így van persze ahogy mondod,mert a camosan is látszik amúgy) -
Én mondjuk nem attól kívánok oda lenni ahogy a predator a falhoz csapkodja az idegeneket, meg agyon lövi őket,mert ezek a jelenetek nem látszanak csak...tudom avp, de akkor mutathattak volna valami újat, nem megcsinálják ua-t más köntösben...de ezt meg nem kellett volna megtenniük ,mert folytatásról van szó, ez a film kb olyan mint a king kong rímékje, mondjuk ott legalább peter jackson egy újjabb szintre emelte a sztorit...de itt, leígérték a csillagokat az égről nekünk meg aliens, alien meg predator hangulatot , de sajna ezekből semmi nem jön át, max a zene, akkor meg inkább nézem a régi részeket. -
OK biztos jobban fog tetszeni, ha majd megnézem jobb minőségben, de még mindig fent tartom a sztorival kapcs véleményemet. Pedig én baromira drukkoltam a filmért,itt is minden nap ovasgattam a kommentjeiteket, hogy minden kis hírmorzsáról tudjak, vagy lestem a különböző weboldalakat, nagy kedvenceim ezek a lények, még a szobám falán is egy pred szobor van, de hát sajna nekem nem jött be. -
W B #5295 legalább SPOILER-be raktad volna!
+ az apró részletek terén én a látványt is értem. Ilyen elem. pl. az hogy az Alienek kinézete, a fészkük kénézete, és a pilóta űrhajó belseje (8. utas a halál) lényegében megegyezik. pl. ez egy olyan dolog mit TE gagyi kamerás felvételből nem tudnál kivenne. -
"story apró részleteken is mulhat!"
igen egy krimiben vagy thrillerben -
csakhogy egyátalán nincs sztori ez itt a baj -
az a gyerekes, hogy begurulsz másokra, mert nekik nem tetszik amit te annyira vársz és ezért kussra inted őket, értem én, hogy az ember körömszakadtáig akar hinni abban, hogy jó az amit annyira vár már régóta, de azért mert másoknak nem tetszik (akármilyen verzió alapján is) ez miért fáj neked
lényeg hogy te jól szórakoz, az hogy nekem vagy másnak nem tetszik az ne fájjon már..ugyan -
W B #5291 de hogy nem! Bőven kell minőség, a story apró részleteken is mulhat! -
W B #5290 te meg egy illegalitásos illető.
meg nem gyerekes hogy két kitalált lény gyilkolja egy mást? -
de ahhoz hogy el tud dönteni, hogy a sztori jó vagy sem ahhoz nem kell minőség -
W B #5288 a predalien dologban egyet értek, az leső ötperc alapján, meg abban hogy zűrzavar, de majd csak a NORMÁLIS megtekintés után... -
gyerekes vagy -
Első dühömet kiadva egy higadtabb kritika. :D
-
1.Nincs sztori. Semmi. Nulla.
2.Nincs egy épkézláb párbeszéd.
3.Még egy ici pici kerettörténet sincs.
4.A predélien kb 1 perc alatt lesz adult. :)
5.Abszolut nem félelmetes a film. (Pedig én meg tudok ilyedni még az ürgolyhók alatt is.) :D
6.A filmet a káosz jellemzi.
+
1.A harcok jók, kicsit pankráció jellegűek, de jók.
2.Látványosnak látványos. -
W B #5285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!K*rv* anyatákat már. Fatálisan nem fogjátok fel hogy naná hogy szar kamerás felvétel alapján?! Lehet hogy szar a film, de a kamerás alapján a kis pofátokat ki ne nyissátok. Nem vagytok külömben a kritikusoknál SEM a más csürhénél, ezek miatt
utólag bocsánat, de már piszokul elegem van. Addig nem mondom hogy rossz vagy nem, míg NORMÁLISAN nem látom. aki meg a kamerás alapján itél az egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!**** -
Sorry ha vkinek ezzel a lelkébe tiportam, de sajna szar lett.
Azért nézze meg mindenki akit érdekel 1000 forintos mozijegyet megér.
Egyszeri popcorn mozinak jó. -
Szevasztok!
Na én is megnéztem CAM-os verzióban.Háááát!A rossz minőségetől eltekintve ez egy überszar F kategóriás hent film lett, mint egy régi gagyi zombifilm. Az, hogy ez a véleményem nem a rossz minőség miatt van, mert az csak a harcokban volt hátrány, hanem a hangulat nulla, sem alien sem pred hangulata nincs, egy kicsit olyan semmilyen. Teljes idő- és képzavarok uralkodnak a filmben, történet nulla (ebből a szempontból az 1 istenkirály volt, nekem az még tetszett is) pedig ilyen filmben is jó ha van sztori. Ahogy előttem is többen leírták a párbeszédek a tőmondatokra redukálódtak, nincs egy épkézláb párbeszéd a filmben s kb alapfokú angol elég a megértéséhez. Szóval nagy csalódás (nekem). Moziban már tuti nem nézem meg, max letöltöm a dvd verziót, ha lesz és megnézem itthon házimozin, de félek, hogy az "alap véleményemen" nem fog változtatni, mert egy film akkor is jó ha szar a kép. Rossz minőségű képből is el lehet dönteni, hogy maga a film jó vagy sem, a többi csak emeli az élvezeti értékét.
Szóval nekem 3.0/10 míg az első rész nálam 5.5/10 volt. -
Én azt hittem h a B kategória a filmeknél az a cgi minősége a filmben...
Még nem láttam a filmet,csak majd a moziban fogogm.Nade ha azt mondjátok h akinek tetszett az 1. rész annak tetszeni fog akkor nekem tetszeni fog:) (nekem még a gagyi filmek közt is van ami tetszett vagy nézhetőnek gondoltam miközben mások szidták,pl DNA ,az sztem nézhető volt)
És sztem sem lehet Cam-os verzióban élvezni egy filmet.Nyáron pl a Hp5-öt néztem meg úgy és nagyon sz@r volt,nem tetszett,de utána normálisverzióban nagyon jó volt... -
ja az avp1ben legalább ott volt a piramis, ami lenyűgözött engem teljesen, legalábbis olyan szempontból ahogy mindíg újraélesztették az univerzum legveszedelmesebb lényét és az nem tudott semmit csinálni csak tojta a tojásokat h az univerzum legelvetemültebb vadászai bevethessék magukat, és ráadásul minket embereket használtak, na ez a sztori fasza, csak rosszul van megoldva az egész -
kenderzen #5280 Belenéztem ennek a nagy camos verzionak a samplejébe , hát tényleg xartse látni belöle. Elhiszem mikor azt mondjátok hogy kalapszarlett a film de azt a kis pozitivot is elveszti ami még lehetbenne ha ilyen szutyokba végig eröltetitek . -
Hoz_Hun #5279 Sajnos egyetértek. A jó fajta bemutató miatt felcsillant bennem a remény, de amikor meglátam milyen hosszú is a film... na akkor ért az első csalódás, de a remény csak a film felénél halt meg teljessen. A legnagyob hibája a filmnek a full gagyi sztori. Mintha két macit ráeresztünk kétoldalról a málnásra aztán középen találkoznak és öszepofozkodnak. Behelyettesítve kb erről szól a film. Nem több nem kevesebb. Szóval nem erőltették túl a fantázia mirigyüket a forgatókönyv írók. A két Alient (merthát a predator is tulajdon képpen egy idegen) ledegradálták jó hentes munkás emberkének. Gondolkodni nem kell nekik, csak vágni aki eléjük kerül. A népek meg csak futkoznak össze vissza.
Amúgy a véleményem nem változott. Alapvetően nagy hiba a jelenkorba helyezni a történetet. Az én kivonatomban Nostromoo legénysége az ELSŐ ember, aki először találkozik az Aliennel. -
Rövid, de még így is vannak benne unalmas részek második nézésre... Kicsit olyan Űrgolyhók feelingje van, abban a Lord Helmet jelenetei viszik a hátán a filmet, közte kevésbé vicces inzertekkel, az ember legszívesebben már tekerne a következő Helmetes részhez. Na itt ugyanez van, csak a predatorral. Node legalább ezt jól megcsinálták, az AVP-ben egységesen trágya volt minden. :) -
hát..rövidnek tényleg rövid.. -
Most újranéztem , jobb minőségben(véleményem ua), de az első negyedórát nézve mindenki azt fogja mondani majd ránk h idióták vagyunk és ez egy nagyon jó film...jaja csak utána valamiért mintha el kezdenének kapkodni a rendező urak. Szűk ez a 86perc , biza! -
Jah... az a poén, hogy míg nyereséges, lesz folytatás... és ami nyereséges, azt a színvonalat tartják. :( -
Dehogy veszteséges! Kevesebb pénzből készült, mint az AVP és marketingre is alig költöttek, a nullszaldó már simán megvan a külföldi bevételt beleszámítva és még pár hétig termelheti a lóvét. Utána kiadják dvd-n, eladják a jogokat kábeltévéknek és egyebek, ezek behoznak ugyanennyit, ha nem többet. Simán nyereséges lesz, éppen csak az örökranglistára nem kerül fel. Ellenben az AVP-t nem fogja utolérni, amiből a Fox okosai majd levonják a tanulságot: PG-13 múvi kell a népnek, mindent újradesignolni, felpumpálni, oldschool feelinget kidobni! -
Hála a Foxnak, szerintem ugyanennyi lett volna a költség ha egy jobb rendezőt alkalmaznak és egy jobb forgatókönyvért fizetnek, de ha több is lett volna, a bevétel ellensúlyozta volna. (sz*rból nem lehet várat építeni) -
"Sajnos" az előzetes nagyon nézőcsalogató, de csak egy agyatlan hent a film, akkor inkább nézem a Terrorbolygót, ami hozzáteszem élvezetes agyatlan hent. -
viizo #5271 ha veszteséges lesz, a rajongók még jobban megszívják, mert az fix hogy több A, P film nem fog készülni egy nagyon hosszú ideig -
Ámen, egyperces néma gyász a eredeti predator és alien filmekért...én amúgy máig nem értem a foxot, hogy ekkora szabású projekthez, amiben 2 fő szörnyecskéje szereplne, miért nem szerzett egy olyan rendezőt aki fel tud nőni a feladathoz. Sajna ebben a rohadt világban a pénz beszél, de most jó beszopják, mert veszteséges, legalábbis nyereséges biztos nem lesz a film. -
Barátom, szívemből szóltál. :(
Teljesen egyetértek veled, elejétől végéig. Sajnálom, hogy sokunknak csalódást okozott. És előre sajnálom azokat akiknek még fog... kifacsart ízlés kell ahhoz, hogy az eredeti filmekhez hasonlóan szeresse ezt valaki. :S