Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán lehet h a bátyámnak lesz igaza h õ vár januárig mert egy ilyen filmre csak az akció miatt érdemes beülni:S
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ez az a minõség, ami nagyban épít az ember fantáziájára is. Lehet, így még jobb lesz, mint a rideg valóság. 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN ID.: Beegabor
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
elkezdték keményen a letöltögetéseket, egészségükre.
a kivágott képek alapján ráadásul ritka rossz cam-os minõség, szal lehet lehúzni, kritizálni a filmet ez alapján, hajrá igényes honfitársaim!
és persze odaírják, hogy 'Eredeti relase'... legalább a helyesírásra figyelnének, ha már odahazudnak egy ilyet 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az utolsó mozis felvételem ami volt sötét filmbõl az a matrix 3 volt rettenetes volt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
😄DD
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
(ha valaki talál egy requiemet a neten küldjön már egy pm-et)
ennyi
Annyira bíztam, hogy jó lesz a film, de sajnos egyre több helyen azt olvastam, hogy csalódást okozott az új rész. Persze tudom, hogy úgyis az dönt majd, ha megnézem/megnézzük, de kicsit szomorúan vettem tudomásul az eddig tényeket: 4/10 pont, F, B-, B+, 2/5 pont. Ilyen és ehhez hasonló kritikákat láttam. Persze lehet, hogy Disney filmekre szakosodott kritikusokat ültettek be, vagy 3 gyerekes családanyákat. Kitudja még ez is lehet. Na mindegy én kitartok. Bírtam az elsõt, a különálló részeket és ez a legfontosabb.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
És már van rengeteg pozitív kritika is.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Eddig van két hervasztó kritika, bár azt ezek is elismerik, hogy az akciórészek jól sikerültek, a többi viszont kuka. 😞
nálam ár csak max 9/10 lehet.