Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
1.Nincs sztori. Semmi. Nulla.
2.Nincs egy épkézláb párbeszéd.
3.Még egy ici pici kerettörténet sincs.
4.A predélien kb 1 perc alatt lesz adult. 😊
5.Abszolut nem félelmetes a film. (Pedig én meg tudok ilyedni még az ürgolyhók alatt is.) 😄
6.A filmet a káosz jellemzi.
+
1.A harcok jók, kicsit pankráció jellegûek, de jók.
2.Látványosnak látványos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utólag bocsánat, de már piszokul elegem van. Addig nem mondom hogy rossz vagy nem, míg NORMÁLISAN nem látom. aki meg a kamerás alapján itél az egy
Azért nézze meg mindenki akit érdekel 1000 forintos mozijegyet megér.
Egyszeri popcorn mozinak jó.
Na én is megnéztem CAM-os verzióban.Háááát!A rossz minõségetõl eltekintve ez egy überszar F kategóriás hent film lett, mint egy régi gagyi zombifilm. Az, hogy ez a véleményem nem a rossz minõség miatt van, mert az csak a harcokban volt hátrány, hanem a hangulat nulla, sem alien sem pred hangulata nincs, egy kicsit olyan semmilyen. Teljes idõ- és képzavarok uralkodnak a filmben, történet nulla (ebbõl a szempontból az 1 istenkirály volt, nekem az még tetszett is) pedig ilyen filmben is jó ha van sztori. Ahogy elõttem is többen leírták a párbeszédek a tõmondatokra redukálódtak, nincs egy épkézláb párbeszéd a filmben s kb alapfokú angol elég a megértéséhez. Szóval nagy csalódás (nekem). Moziban már tuti nem nézem meg, max letöltöm a dvd verziót, ha lesz és megnézem itthon házimozin, de félek, hogy az "alap véleményemen" nem fog változtatni, mert egy film akkor is jó ha szar a kép. Rossz minõségû képbõl is el lehet dönteni, hogy maga a film jó vagy sem, a többi csak emeli az élvezeti értékét.
Szóval nekem 3.0/10 míg az elsõ rész nálam 5.5/10 volt.
Még nem láttam a filmet,csak majd a moziban fogogm.Nade ha azt mondjátok h akinek tetszett az 1. rész annak tetszeni fog akkor nekem tetszeni fog😊 (nekem még a gagyi filmek közt is van ami tetszett vagy nézhetõnek gondoltam miközben mások szidták,pl DNA ,az sztem nézhetõ volt)
És sztem sem lehet Cam-os verzióban élvezni egy filmet.Nyáron pl a Hp5-öt néztem meg úgy és nagyon sz@r volt,nem tetszett,de utána normálisverzióban nagyon jó volt...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Amúgy a véleményem nem változott. Alapvetõen nagy hiba a jelenkorba helyezni a történetet. Az én kivonatomban Nostromoo legénysége az ELSÕ ember, aki elõször találkozik az Aliennel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
err... http://cryptozone.extra.hu
Teljesen egyetértek veled, elejétõl végéig. Sajnálom, hogy sokunknak csalódást okozott. És elõre sajnálom azokat akiknek még fog... kifacsart ízlés kell ahhoz, hogy az eredeti filmekhez hasonlóan szeresse ezt valaki. :S
Csapjunk bele a közepébe!Ez bizony rossz lett.A kifejezetten bíztató elõzetes még felcsillantotta a reményt,hogy a két idegen faj újabb földi csatája már jobb lessz,mint a 2004-es,és elvárásaimat tovább növelte a remek poszterek és képek serege,de pár perccel a film nézésének megkezdése után már éreztem:itt akár abba is hagyhatnám.
Pedig olyan szépen indult minden:A Strause testvérek kijelentették,hogy õk bizony hatalmas fanjai a két ûrlénynek,rengeteg ötletük van akár már a harmadik részre is,és õk most megmutatják,hogy nagyon nagyot tudnak alkotni.Továbbá az sem hangzott rosszul,hogy végre nem gyerekmatiné lesz a film,mert itt végre totálban mutatnak minden egyes kivégzést,dõlni fog a vér.
Ennyi szép és jó után megkaptam 2008 elsõ igazán nagy csalódását.Az egyetlen pozítivum az lett,hogy ez bizony tényleg nem gyerekeknek való,és ez az egyetlen,amit teljesítettek a marketingdumák közül.Az alienek maró hatásu testnedvde tonnaszámra fröcsög,a Predator meg akit meglát,annak esélye sincs arra,hogy megmeneküljön.
Ami igazán fáj,hogy annyit szerintem megérdemelne mind az Alien,mind a Predator,hogy a film ne csak egy B-kategóriás hent legyen,hanem rendelkezzen egyfajta atmoszférával,legyen véres,de csak módjával,és fõleg azt,hogy ne csak embervadászat legyen,hanem egy félelmetes horror.De még csak véletlenül sem.Igaz,86 perce nem lehet belesûriteni egy jó felvezetést,kidolgozott ijesztegetõ elemeket,meg még valami színészi játék félét sem,nemigaz?A rendezõk az ezerszer látott kliséket durrogtatják el újra és újra,nem törõdve semmivel sem.
A színészeket most direkt nem fogom bántani,mert nincs miért.Õk csak azt tudják nyújtani,amire egy ilyen szinten rossz forgatókönyv esélyt ad,és itt még Depp-nek,vagy De Niro-nak is minden tehetségét elõ kellett volna hoznia,hogy valami élvezhetõ nyújtson.A párbeszédeknél külön figyeltem,szinte nincs 5 szónál hosszabb mondat a filmben!!!!Ez azért már nagyon gáz.
A zene viszont korrekt,legalábbis az elején.Utána meg már úgysem azzal foglalkozunk,lesz máson sírnivaló.Egyik kedves barátom írta,hogy õ már nem bízik abban,hogy ebbõl a témából normális filmet lehet összehozni,maximum akkor,ha egy igazán neves rendezõ vállalja a projectet.Egyetértek vele,maximálisan.
Javulást az elsõ rész óta azért meglehet figyelni,de a nagyobb elvárásaim miatt mindenképpen azt mondanám:ennél bizony még az elsõ is jobb volt(Így szépülnek meg az emlékek?),és ennek megfelelõ lesz a végén az értékelés is.
2.0/10
Egyébként abban nincs igazatok,hogy egy rossz cam-os verzió nem tudja átadni a hangulat jelenlétét,illetve hiányát:Lásd Sweeny Todd.Épp most néztem meg Cam-ben,és ..szavak nincsenek rá milyen jó lett.Pedig nem sokkal szebb,mint a AVP 2😊Legközelebb már biztosan jó verzióban nézem meg,de nem bírtam várni😊
http://videodrome.freeblog.hu/
még nem láttam ,de asszem moziban fogom megnézni,csak így bele belenézek a commentekbe de ahogy nézem nagyon szapulják
pedig elõzetes infokkal épp azt a hitet erõsítették meg bennem hogy az avp1 popcorn mozival ellenkezõleg ez egy épp klaszikus film lesz mint az Alien+s,Predator 1
jelen esetben ugye van 2 idegen faj a maguk különálló filmjeikkel(amik nagyszerûen sikerültek)..ezekben nagyrészt lelövik az összes poént, (értem ezalatt a lények speckóit:rejtõzés,savköpés..stb..ezmiatt para,izgulás..beszarás..)az összes izgis részt..ezeket már csak megismételni lehet(ne).
itt igazából már kibontakozik az amit eddig csak vártunk a filmeken(hírekben)..a 2 lény(faj) gigászi harca egymás ellen és ebbe csöppennek bele az emberek mint módosító tényezõ(akár veszélyesek is lehetnek.. mert azok..)
namármost hogy minden szempontból izgis,fasza meg miegymás jelzõkkel ellátott fim legyen ahhoz qwa nagy szerecse kell...mivel minden ember mást vár a filmtõl...gondolj bele:én azt szeretném hogy a predatorok szétkapjanak mindenkit, te mondjuk az alienek-nek drukkolsz, egy harmadik meg az embereknek(hmm van ilyen??<#vigyor1>#vigyor1>)...itt(így) mindenki csalódottan fog kijönni a moziból..ki ez miatt, ki az miatt...egyszerûen ezt összehozni majdnem lehetetlen...mindenkinek más elvárásai vannak....
na jó, a forgatókönyv és egyéb bakik nem megbocsájthatóak...ott csak figyelniük kellett volna az egészre..
és ez a gáz, ha az nem jó bachatják a filmüket...
nekem tetszett(már amit láttam belõle) és megnézem moziban is hogy hogy jön le ez a vászonról iagazán...
http://pspfilez.extra.hu/
De az elsõnél jobb jelzõ már talán biztat arra, hogy a sok rossz mellé, mondjam majd valami pozitivumot is.
Majd megláttjuk 😛 Lehet lejebb kéne adnom az igényeimet, és csak megprobálni élvezni az egészet. majd megprobálom, messze van még az a 31.e (ha kibirom)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha tényleg sikerült a lehetetlen, és alulmulja, én soha többet nem nézek meg filmet moziban. Ez még az lesz, amire csakazért is elnézek.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Felülmúlni pofon egyszerû dolog.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Kár, hogy nálunk vetítik legkésõbb... az embernek látnia kell a saját szemével, hogy mennyire tré egy film ez.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
EZT NEKTEK HOGY SIKERÜLT VÉGIGNÉZNI? mert kb 0, azaz NULLA amit látni lehet benne, sötét, homályos, kivehetetlen benne minden, és nem a látásommal van probléma...
Szmájlik melletvan az hogy MAKRÓK
ON
Semmi olyan nincs benne ami az elõdökhöz emelhetné...
Az elsõ megnézve, sajnálva a pénzt a mozira, azt mondja, milyen szar volt az elsõ rész mert semmit sem látott belõle.
Aztán van a második fajta. Vagy megnézi moziba (ez a jellemzõbb) vagy szar kamerás verzióban, és azt mondja, szar volt, mert nincs hangulata, hihetetlenül gagyi, dedós szintû, óriási logikai bakikba botló története van, nulla izgalommal és semmi de semmi rémiszgetéssel.
Aztán jön az elsõ fajta, ki megnézi moziba, vagy letölti HD minõségben, és szorja a "hú de kurva jó" jelzõket, mert hogy alien és predator harcolt olyan látványvilágban, hogy az ember álla le kell hogy essen.
Nos, ahogy a mozinézõ másodverziós, úgy a HD-s is hasonló véleményen marad: maximalista látványvilág, hála a számítógépnek, és nulla tartalom, hála az emberbõl lévõ rendezõnek.
De persze, én csak általánosítok.