5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Rendezni, tuti mi sem tudnánk, én kérnék magamnak egy olyan rendezőt aki letett már az asztalra valamit és még 9 hasonszőrűvel mint én mondanánk neki hogy mitől lehetne alienes, predatoros és jós:) tehát lenne kb 10 assistant producer, úgy lenne jó.
  • Hoz_Hun
    "Mellesleg hajlok rá, h a topikban lévő emberkéket kéne Hollywoodba invitálni és kezükbe adni a lehetőséget, hogy milyen AvP filmet tudnak összedobni, ha minden a rendelkezésükre áll.
    Kíváncsi lennék mihez kezdenétek."

Hát jobbat összeraknék, mint ez! A forgatókönyv írónak irányvonalat mutatnék, de a rendezés az egy szakma (találnék valakit rá). Most komolyan, ha én lennék ott olyan pozícióban több tucat ember állna rendelkezésemre, hogy nagyon jót alkossak, csak meg kell hallgatnom az ötleteiket. És nem utolsó sorban vannak közösségi portálok ahol tömegével olvashatom el, mit is várnak el az alien/predator fanok.

... aztán jönnének a barom producerek, és átírnák az egészet és engem temetne mindenki.
  • Legend Killer
    Áhhá.
    Ok.
  • rotator
    Saját effektcégük van. HYDRAULX
  • Legend Killer
    Értem. Asszem megvárom a mozit.
    Csak egy pillanatra elfogott a vágy, h leszedjem, de hát bűnrossz minőségű gondolom.
    "Igazából azt, amihez értettek, jól megcsinálták, csak a többi borzalmas és nem áll össze olyan szépen..." = Mihez is értenek? nem vagyok jártas ebben.
  • rotator
    Ha nem tudsz várni, leszedheted, de már most egyre közelebb a bemutató, bár lehet, ezt azért írom, mert én már túl vagyok rajta. :)
    A Strause tesóknak sajnos nem adatott meg az igazi lehetőség: kaptak egy bűnrossz forgatókönyvet, egy borzalmas elődöt, amit valahogy folytatni kellett és egy minimális költségvetést. Mindemellett lehettek még egyéb korlátozások is, amik kötötték a kezüket, de ez most nem érdekes. A pénzből nagy sztárral nem tellett, ezért láthatóan a nagyobb részét az effektekre és a lényekre költötték, a maradékból szerződtettek pár ismertebb és kevésbé ismertebb tévés arcot, hátha valamelyik rejtett tehetségnek bizonyul majd. Még ha az is lett volna bármelyik is, ezekben a szerepekben egy Robert de Niro is megbukott volna. Igazából azt, amihez értettek, jól megcsinálták, csak a többi borzalmas és nem áll össze olyan szépen, ahogy azt egy valaha A kategóriás széria egy darabjától elvárná az ember.
  • öregharcsa
    hát igen ezt én is megnézném, hogy a sok "amatőr" már csak egy forgatási helyszinnel mit kezdene..bazz..csak keringene mint egy japán turista..
  • Legend Killer
    "Mellesleg hajlok rá, h a topikban lévő emberkéket kéne Hollywoodba invitálni és kezükbe adni a lehetőséget, hogy milyen AvP filmet tudnak összedobni, ha minden a rendelkezésükre áll.
    Kíváncsi lennék mihez kezdenétek."

Ja és ezt azért - had tegyem hozzá -, mert annyira okosnak hiszitek magatokat. És van is benne valami. Tényleg sokat tudtok az egész AvP cuccról, a két fajról.... leginkább predatorékról :P. Alien fan vagyok, igen :P, alienek rulz.
    Szal ezé kéne megnézni, h így, h tudnátok összekovácsolni egy ilyen nagy filmet és mi sülne ki belőle.
    Nem láttam még AvP2t, vagyis Requiemet, de véleményem az, h megpróbálták és sikerült jót összehozni.... az elsőnél biztos jobb.
  • Legend Killer
    Érdemes leszedni a kamos verziót?
    Látom vannak kritikák bőven, de azt ne feledjétek, hogy, ha ők - a rendező bratyók - nem lennének, akkor 2 se lenne és nem lenne miről csámcsogni, h de szar, v, de jó... már, aki azt mondja jó.
    Mellesleg hajlok rá, h a topikban lévő emberkéket kéne Hollywoodba invitálni és kezükbe adni a lehetőséget, hogy milyen AvP filmet tudnak összedobni, ha minden a rendelkezésükre áll.
    Kíváncsi lennék mihez kezdenétek.
    Egyébként Dexantreal vagyok.
    gabber sikeresen törölte a nickem. Írtam fellebezést, nemtom mire jutok vele, me másoccor küldtem el.
    Modikról mit gondoltok? Vannak túlkapások, szigorúak, nem szigorúak és hülyék, nem hülyék?
    Erre nem muszály válaszolnotok.
    És tudom, off. Sry.
  • Kmarha
    hallotad már a francia ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t? Fülsértő! :D
  • Met
    most nem mindegy, hogy milyen nyelven mondják, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ?
  • rotator
    Meg francia nyelvű...
  • wesker24
    Ahogy olvastam a kommenteket sokkal jobb minöségű az eddigi megjelent Cam-es verzioknál csak hát még a 4-dik verzió is sötét egyes részeken !!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Torrent de inkább megvárom mig felrakják a magyar torrent oldalakra is
  • Seten

Hol?

• wesker24
    Most néztem van egy 4-dik minőségű verzió is !!
  • rotator
    Vili, nekem megvolt mind3.
  • gabe paul logan
    jaja, de azért mérföldnyi különbség van a 2 között, a "legújjabb" olyan mint ha moziban néznéd...szerintem ott sem fog látszódni minden a sötét jeleneteknél.
  • rotator
    Hja, elég felemás lett így. A 2. kötetet viszont nem lelem sehol, pedig megvolt. :((
  • öregharcsa
    csak azt sajnálom hogy a trilogiát nem tudta befejezni..(avp)
  • rotator
    Szerintem nincs, csak egy nagyon-nagyon rossz, egy nagyon rossz és egy szimplán rossz minőségű kamerás.
  • Seten

Van nemkamerás verziója? Hol találok?

• Rykov
    Ez szent igaz. A magyar Han Solo könyvek valami Isteniek! Bánom is, hogy anno nem vettem meg mindet. :(
  • rotator
    Kifejezetten pred fanoknak egyszer érdemes, szerintem.
  • Kmarha
    te jó ég!!! Ennyire szar? Kész, most már a fene megy el rá a moziba... :( e forum teljesen eltántorított tőle.
  • rotator
    Ismerem. :)
    Tény, hogy a 90-es évek elején érdekes volt a magyar könyvkiadás. Kissé elszomorító (vagy nem is tudom), hogy utólag kiderült, a jobb könyveket mind magyarok írták, az eredetiből fordítottak rendre alulmúlták hazánk fiainak képzeletét. Az így kitalált Han Solo könyvek pl. bármely általam ismert Star Wars regényt magasan ütöttek.
  • öregharcsa
    höhö..persze hogy nem tudnak róla hiszen álnév..(Gáspár András)...(pedig jó kis könyvek voltak tőle..)

életrajz...

anno ezért bukott qwa nagyot a valhalla mert nem "licencelték" a neveket (aliens,predator,star wars..)a könyveikhez...
  • MarkBlade
    Ebben lehet valami.. :)
  • Hoz_Hun
    Agree. 100%-ig.
  • rotator
    Hát pl. a Damien Forrestal könyveket valószínűleg azért nem filmesítik meg, mert fogalmuk sincs róla, hogy léteznek. :))
  • MarkBlade
    Nem hülyék.. Amerikaiak.. az külön kategória..:()
    Pedig az Alien 2 világa az ideális időpont.. abban kellene forgatni..
    A mostani technikákkal egy isten filmet lehetne forgatni..
  • Hoz_Hun
    Ez az amit én sem értek. De tippem van: szerintem nem akarnak diszletekre, meg űrhajós jelmezekre költeni. Ó'csób ha jelenkorba teszik a cuccot... a hülyék.
  • MarkBlade
    Csak azt nem értem minek kell tők új storykat kitalálni? Miért nem lehet a régi AvP könyveket megfilmesíteni.. Szerintem azok teljesen korrektek.. Ez vonatkozik az Alien könyvekre is..
  • gabe paul logan
    Mindenki egyetért vele(d), csak azok hepciáskodnak akik nem látták még.
  • immovable
    agree
  • Rykov
    Teljesen egyetértek. Csak tudnám, hogy engem miért hurrognak le sokan sokszor sok helyen, ha hasonlókat írok.
  • rotator
    Sajnos egyetlen megállapításodat sem tudom cáfolni.
  • Hoz_Hun
    Még meg sem említettem a csomó fa**ságot ami a filmben van:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Könnyebben bevesz a gyomrom egy Alien bébit, mint azt a marhaságot, hogy az predailen "csókolózás" útján petézik bele az arra kiszemeltbe. De ezen még túllépek. Az se zavar, hogy egy Predator a saját hajóján pánikba esve lövöldöz a saját géptermében. Az sem, hogy a lezuhanást 1 db ügyeletben lévő Predator veszi, aki rögtön tettre készen elindul. De azért jó tudni, hogy ha akarnak két óra alatt itt is vannak, hogy Alieneket takarítsanak el. A legkajakabb Predator magával hozza a mágikus kifogyhatatlan kéklötyijét eltakarítani a nyomokat, de jó ötletnek találja megnyúzni az arra tévedt embert és felaggatni a fára. Sőt erre ideje is van. Tinédzserként az én álmom is az volt, hogy a középsuli koszvadt medencéjénél veszítsem el a szüzességem. Az amics katonák nagyon képzettek: egy veterán lazán vezet tankot, helikoptert vagy bármi más katonai vagy civil járművet, ami útjába kerül. További tények; Gunnison kisváros közel harmada a csatornákban él. Egy Predator fegyver használata rendkívül egyszerű; akár egy tinédzser is játszva kezeli. Néhány Predator annyira hülye, hogy elfelejti szkennelni az Alienharcból hazahurcolt társukat. Alienek vére a közhiedelemmel ellentétben nem minden esetben olyan maró hatású és nem véletlenszerűen fröccsen (csak a filmben jelentéktelen szerepet játszókra veszélyes). Amerikában olyan jól élnek az emberek, hogy egy 5,700 fős kisvárosban is temérdek mennyiségű kisbaba születik. Amcsiknál egy ezredesnek is joga van atomcsapást mérni saját városukra.
    Na nem is folytatom, mert oldalakig tartana…
  • gabe paul logan
    Úgy hogy láttuk a nem tré felvételt is és arra is azt mondtuk hogy rakás kaki.
  • Seten

Hogy vennék el a kedved a moziba való megnézéstől azok akik még csak egy tré cam-os verziót láthattak? :)

• Seten

Panzer VIII-as? Az meg milyen? :)