5789
-
Darkoo #1371 Nah ez lenne az első kép...
PREDALIEN -
Darkoo #1370 Szorri nemjó a link...
Predalien1 -
Darkoo #1369 SLICK lenne egy ötletem..Mivel az új részben egy predalien lesz a főszereplő poénból cseréld le a bannerba az alient predalienre okés?
Itt van pl két kép .A második bannernek is elmenne
Predalien1
Predalien 2 esetleg bannerba beszúrni:) -
Darkoo #1368 Külföldi oldalakon az a pletyka terjeng,miszerint majd a kormány a filmben egy spéci kommandót fog beküldeni a városba,hogy kimenekítsék a bent lakókat.
Remélem igazaak a pletykák.Ujjabb ok ,ami miatt a réig ALienses,Predatoros érzést keltik majd az emberben.
Dehát a rendezők korábban megmondták,hogy ez is a céljuk... -
Dexantreal #1367 Franc, ez #1364-re ment,sry. -
Dexantreal #1366 -
Seten #1365
Lehet, végülis az egyik részben Butters-t is majdnem megölte egy Predator. :)
-
Darkoo #1364 És persze egy predator is élje túl a kalandot,akit megismerünk és megszeretünk,ahogy levadáássza áldozatait -
Dexantreal #1363 Jaaa, oké ,akkor nem szóltam, csak megjegyzés: Gina is élje túl. Sok statiszta, meg pár főszereplő megdöglik, ők meg a túlélők. -
Darkoo #1362 Kelly -t fogja játszani Reiko,akinek ugye lesz egy kislánya Molly. -
Dexantreal #1361 Ok.
Ki az a Kelly meg Molly? És élje túl már valamelyik csaj is a szexik közül -
Darkoo #1360 Semmi baj
Inkább lehet tippelni,hányan élik túl a végén?
Kelly és lánya Molly biztosan,Gina szerimtem meghal..Viszont Dallas és Ricky valamint Sheriff Morales talán túlélheti -
Dexantreal #1359 . Amúgy #1354-be nem láttam, hogy elírtad és nincs gé,oszt nem tudtam miről beszélsz. Nah jah, lehet, hogy kihagytalak úgy, mint te gyűjtöd infokat és ezért sry is, de dícséretet is kaptál, mert itt fórumozol:P. -
Darkoo #1358 AvP2 INFÓÓ!!!
Végre egy világsztár,azaz húzónév a filmben!
Aki nem más mint John Ortiz
Olyan filmekben játszott ,mint Miami Vice,Ridley Scott Amerikai Gengszerek filmje,vagy Spilberg Amistad művében!
Ő alakítja majd Sheriff Moralest!!!
Forrás:Infok -
#1357 de kár
vagy majd a stáblista után -
Dexantreal #1356 Azt a címet te kapod:P -
Dexantreal #1355 lol -
Darkoo #1354 Enem kihagytál a sorból,aki mindig friss informáciokkal látja el a forumot,és legaktívabb tagja -
Darkoo #1353 Büszkék vagyunk rád -
Dexantreal #1352 Azért jó kis fórumot eszkábáltunk össze,nem? Nagyon tetszik, meg büszke is vagyok rá, hogy Ibron nickemmel megnyitottam és idáig jutott. Na persze SLICKnek nagyon-nagy szerepe van benne,hogy ilyen pofássá varázsolta és most is ezr thanks neki!. De a legnagyobb dícséret mégis nektek, fórumozóknak jár -SLICKnek is -, akik írogatnak ide és életben tartják a topikot.
Cserébe kapunk majd 2007ben egy jó filmet -
Darkoo #1351 Nem szívesen szeretnék látni Aliens:2 részt.
Ez úgyis valami egyedi film lesz,ami különbözik az eddigi predator -alien filemktől.
És végülis azt ígérik,hogy ebben a filmben összekapcsolják a két szériát.De pont egy poros kisvárosban Coloradoban?Háát érdekes...meglátjuk mi sül ki belőle..
De amit még írtál,emlékeztet a Resident Evil filmekre.Azok borzasztó szenny filmek.
Különbözzön az eddig megszokott horrorfilmektől,attól lenne kíváló a film -
Dexantreal #1350 Hajj már:P. Nem úgy, hanem ők menekülnek meg először, a férfiak tartják a hátukat és aki tud az még kirohan. -
#1349 POntosan!Előszőr őket intézik el az alinek és a predatorok.
A férfiak utána következnek -
Dexantreal #1348 Jaja, úgyis hölgyeklé az elsőbbség. -
#1347 ÉS még kitudja,hány csinos nő fordul majd meg a filmben.Azok is mind éljék túl?:) -
#1346 Johhny Lewis videó
JOhhny Lewis lesz ugye az egyik főszereplő,aki Ricky karakterét játsza.
Ebben a jelenetben megismerhetjük őt,plussz csajozási tanácsokkal lát el -
Dexantreal #1345 Vagy a végén lihegve kirohan pár ember, miközben Alienék bent sülnek, meg rakat Predator -
Dexantreal #1344 Igen, a változatosság kedvéért jól jönne. De Reiko és Gina éljék túl. -
#1343 Azt csak a rendezői változatban fogod látni
Ilyen jelenetek azért kilesznek vágva majd a filmből -
#1342 Ugye két embertől(a Foxos fejes,és a korábbi díszlet tervező) is hallottuk,hogy a film hasonlítani fog Cameron Alienséhez!
Akkor gondolkozzunk egy kicsit: kisváros az erdős hegyek mélyén=Lv426 kolónia egy eldugott bolygón
megszakadt a kapcsolat a bolygóval=elzárják a környező utakat a katonaság,karantén alatt a környék,nincs hír a bent lakókról
kis különbségek lesznek pédáúl:
ugye az Aliensben a kolónián csak Newt élte túl a dolgokat.Itt most többen is küzdenek majd az életben maradásért a városkában.
ALiensben jöttek a tengerészgyalogosok= Itt majd jön Dallas és Kelly meg a nemzetőrség.+ a predatorok
Aliensben csapdába esnek a tengerészgyalogosok,nincs kiút = AvP2-ben elszabadúl apokol + még a predatorok is belepiszkítanak a levesbe,emberek keresik a városból a kiutat.
A végén felrobban a kolónia= a végén röhögve a predator felrobbantja az egész kócerájt.
-
#1341 Nem értelek:)Nemrég még azt írtad,hogy férfi legyen a főszereplő:) -
Darkoo #1340 Azt majd a South Park későbbi részeében úgyis kifigurázzák -
#1339 és anális beültetést végeznek cartmen -en
kenny -t meg ugye megölik -
Darkoo #1338 Ja..és a South Parkban fog játszódni Mert ugye az is Coloradoban játszódik -
Dexantreal #1337 Mi ezzel a baj?. Jelenben is lehet Coloradoban jó kis hororos alienes,predatoros emberes, lövödözős vérengzős sikongatós gatyába csinálós filmet, cska jó stáb, statiszták, szereplők miegyebek kellenek....szerintem
szerinted? -
Darkoo #1336 Viszont el kell keserítenem azokat,akik jövős sztorit reméltek...
Ugye látható az adatlapon Ricky neve.Ő nem más mint Dallas öccse.
Dallas ,Ricky,Kelly,Drew ezek a karakterek már ismertek a coloradó srciptből,amit egyszer leírtam ide 1 hónapja kb..
SZóval Igen nagy valószínűséggel(azaz szinte 100) jelenes coloradós kisvárosos hegyvidékes,erdős terepen játszódó sztorit kapunk!
-
#1335 ott a pont -
Dexantreal #1334 -
Darkoo #1333 Nekem a predatorok és alienek szimpik,és ennyi elég is -
#1332 hát nekem eddig egyik színész sem szimpi :S
csak a csaj a 24 -ből :D
de nemtudom elképzelni, hogy terroristák helyett most alienek meg predatorok előle menekük