5789
-
#1411 Számomra a legfontosabb a sodró lendület. Ok legyen egy kis bevez az elején....
de a lényeg, h ha elkezdődik az akció akkó ne hullámozzon már....
AvP-ben pl.. bunyó,duma,jelentéktelen esemény,meggen bunyó megenn izé.....
A Bolygó neve halálban és a Predator 2.-részében jól oldották meg:
Akció+feszkó ez kell egy ilyen filmbe............sztem -
Darkoo #1410 Kicsit elkanyarodtunk a film témájától nem?
A lényeg a lényeg,mint a film címe is utal rá(Survival of the Fittest),csak a legrátermedtek élik túl az egészet.Azért lesz izgalmas,mert sok ilyen tökös karakter lesz a filmben,és nemtudni ki lesz a befutó... -
#1409 sörözős=kocsmáros ? -
Darkoo #1408 Rám gondolt Dexantreal -
Darkoo #1407 AvP Info!
Shane Salerno forgatókönyvíró nyilatkozott,hogy semmi köze nem lesz a sztorinak az előző részhez,és tudtják,miért lett olyan rossz az előző,ezeket a hibákat a mostani részben nem fogják elkövetni -
Dexantreal #1406 -
#1405 .........én nem is szereplek asszem........:) -
Dexantreal #1404 Vagy pedig a rejtélyes sörözős ember -
#1403 Vagy egy vénasszony.................... -
#1402 Remélem mindeki meghal a film végén,csak egy kis arctámadó marad életben -
Dexantreal #1401 , nem baj, addig is ők hajrá -
#1400 Szerezz magadnak egy barátnőt...Utána már a halálukat kívánod -
Dexantreal #1399 Nem baj, hajrá Reiiikkooo és Giiinaaaa. -
#1398 ha túlélik akkor sem kapod meg őket... akkor nem mindegy ha meghalnak látványosan? :D -
Dexantreal #1397 Hogy túléljék, annak inkább:P -
#1396 AvP2ben a két szép lánynak szurkolok majd,hogy szép halált haljanak -
Darkoo #1395 Ez volt a baj az AvP1-el...Mert ott nem szurkoltam Lexnek ,hogy élje túl. -
#1394 nekem az tetszik ezekben a filmekben hogy kurvajókvoltak a főszereplők,szal én full nekik szúrkoltam!!!mint egy rakat szörnyes filmben a szörnynek szurkol az ember , itt viszont az embereknek!Dutch és Ripley nagyon jó karakterek -
Darkoo #1393 Igazad van,az emberi viselkedés mentalitás más..Viszont egy Predatornak nincsennek emberi ézései,egy másik bolygóról jövő,más szabályrendszerrel megáldott galaktikus szadista állat -
Seten #1392
Valahogy tudtam, hogy ezt fogod mondani! :)
Gondolod a keleti-fronton is ezzel az indokkal mészárolták le a sebesülteket?
("Nézd már Jürgen/Szása! Ezt már elkezdte valaki megölni, fejezzük csak be!")
-
Darkoo #1391 Csak befejezi a munkáját,ugyanis volt nála fegyver,mielőtt megsebesült. -
Seten #1390
Ennyit arról, hogy a Predator nem öl sebesültet. A szemét dög!
-
Darkoo #1389 Egyik kedvenc jelenetem:) -
Darkoo #1388 És majd a filmben két katona beszélgetne egymással:
-Emlékszel Afganisztánra haver?
-Áhh!Igyekszem elfejteni...
Ugyanezt mondta Predator1-ben Duch is!
Mekkora poén lenne már,ha elsütnék ugyanezt...Szerintem -
Darkoo #1387 Tengerészgyalogosok,csak hegyi kiképzést kaptak.Coloradoban szoktak gyakorlatozni.Őket vetették be pl Afganisztánban is ha jól tudom. -
Seten #1386
O.k. csak akkor nem értem miért van odaírva, hogy: "MARINES_RECON".
-
Dexantreal #1385 -
Darkoo #1384 Egy jó hír!
Mivel Paul WS Anderson neve lekerült az imdb-n a film adatlapján a Writing Creditsből(Characters néven volt említve),így semmi köze nem lesz az AvP2-nek az első részhez,mivel az ő karakterei(alienek,predatorok és emberek,avp mítosza miszerint ragadozók jártak a földre piramist építeni) nem térnek vissza.
Kéremszépen ez azt jelenti,hogy teljesen új AvP univerzumot húznak a filmre,ami összeköti a két szériát(ALien ,Predator filmek) egymással.
Ez több mint kecsegtető
Szóval felejtsük el az első részt,tekintsük úgy,hogy ez lesz az első AvP film. -
#1383 ezeknek a bevetése nagyon fasza lenne egy kis tengerészgyalogosi képzéssel
legyen már 2007 vége -
#1382 Végre méltó AvP film készül úgylátom.Engem nem zavar, ha a jelenben játszódik,ha ezeket viszontláthatom a filmben:) -
Darkoo #1381 Persze lehet attól még,hogy tengerészgyalogosi kiképzésben részesültek:)Csak a pontos megnevézük 10th Mountain Division. -
Darkoo #1380 Nem..A colorado 10.hegyi vadász osztag a pontos megnevésük.10th Mountain Division angolul -
Seten #1379
A fotón ezek nem tengerészgyalogos felderítők?
-
Darkoo #1378 Ahol játszódik majd a film GUNNISON egy coloradoi kisvároska.Nos utánajártam hogy ez a település nagyon közel van Fort Carson katonai bázishoz...
HA realitást nézzük,az ott állomásozó hegyi vadászokat fogja majd a kormány bevetni az alienek és a perdatorok ellen.
Hegyi vadászok
Fincsi lesz,ha ezek összetűzésbe kerülnek a predikkel -
Darkoo #1377 Bár lehet pár évtizeddel később,ezt még nemtudni pontosan:) -
Darkoo #1376 A jövőben fog játszódni 2008 körül:) -
Prof William #1375 Lehetne Coloradoi kiváros de a JÖVŐBEN! :) -
#1374 minden estere nagyon brutálisan néz ki... kivi vok hogy a filmben hogyan formálják meg a Predalient, ez lesz az első alkalom, remélem nem rontják el -
Darkoo #1373 Igazad van -
#1372 majd ha lesz vmi jobb kép akkor berakom, de most még nem nézne ki jól a banner