5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• JonDavis
    Gyerekeket bese engedik majd megnézni,mivel a Fox főnőke megmondta,hogy nagyon brutális véres 18as besorolást fog kapni.Jah és persze horrorfilmnek készül elvileg.Akkor meg simán legyilkolják a gyerkeket.Csak max nem mutatja majd a kamera,hanem a történetből megtudjuk.
    Úgy mint az Aliensben tette James Cameron.Mutatta a kolónián játszadozó gyerekeket,ezzel is érzékeltette,hogy bizony a kis lúrkókat se kímlélik az idegenek.
  • gabe paul logan
    Ja és tuti h ha kölykök lesznek a movieban akkor kapunk egy jurassic parkot, tuti mamár nem trendi gyereket ölni a "blockbuster"-ekben, inkább majd a gyerekek is bemehetnek a moziba megnézni, milyen szép kalandfilm!sajna ez van
  • gabe paul logan
    Na ez egy jó predalien terv, csak 1 kicsit lehetne barnásabb beütése,mondjuk nemtom miért kéne annak lennie,csak a játékokban az volt,de mondjuka runner se fehéres színű az alien 3ban hanem fekete, jó ez ahog van szolídan de más mint a többi
  • otrosinka
    A jég és vér c. könyvben is sarkvidék volt.
    csk ott lezuhantak a vadászok, gondolom innen az 5let...
    de van igazság abban amiket írsz............
  • Bokafix2
    Remélem is, hogy az alien-predator filmek univerzumában fog játszódni az AvP 2. mert az első rész környezete sehogy se illik bele egyik szériába se. Nem tartom rossz rendezőnek Anderson-t, viszont gáz, hogy az első és a második predátor filmnek homlokegyenest ellentmondó atmoszféra jelenik meg az AvP-ben.
    A két predátor filmből egyértelműen kiderült, hogy a prediket a háború és a hőség vonzza. (ugyebár )Erre a sarkvidéket tolják az arcunkba.
    Hol a francban van viszont hőség egy sarki jégvilágban? Ja, és amikor odaértek sehol nem volt még harc - ők kezdtek sorban hullát gyártani a kint őrködő szerencsétlenekből.
    A másik, hogy az élijeneket is berakják ebbe a környezetbe, holott a négy alien film is ettől távol játszódik, az űrben, illetve hajók belsejében, meg a kolóniák telephelyein található épületekben stb.
    Egyértelmű, hogy senki sem várja, hogy egy Far Cry féle trópusi szigetre tuszkolják be a dögöket, hogy kempingasztalok és napernyők között kergessék egymást, de valami köztes megoldást találhattak volna, amely mindegyik karakterhez közelebb áll.
    Nem lenne jó ha ilyesmin hasalna el a film. Ja, és a szereplőkről nem is beszélve - akik az 1-ben voltak. Ilyen kétdimenziós papírmasé karaktereket ritkán látni. Egyáltalán nem tud értük izgulni a néző és abszolút közömbösek, de ezt sok értékelés is írta. Egyedül a néger csajszi teljesítményére nem lehet panasz, viszont röhejes a végén, miután élijen anyucit búvárrá avatták, hogy ott áll a mínusz 60-70 fokban egy db pulóverben, amikor ilyen hidegben már a kerozin is azonnal fagy.
    Remélem, hogy a második rész némileg átgondoltabb lesz, elfogadhatóbb színészi teljesítménnyel, megfelelő környezettel, normális történetvezetéssel és zúzós akciókkal.
    És persze nem ártana egy pár csavar sem a filmben, mert nem igazán jó a kiszámítható lineáris történet.
    De bízok a producerekben, hogy akad még pár trükk a varázsdobozban.
  • Darkoo
    Én akkor fogom csak igazán,ha letisztul,hogy mi is lesz konkrétan a sztorija,és kijön az első ütős trailerje
  • otrosinka
    Na jó megfogtál...ez már valami...........
    Egyre jobban várom a filmet ( meg a predator 3-at is ...majd ), ja és kösz az infókat. Mire is mennénk......

na elég, még elhízik a májad.
    fasza kép, megy a telomra
  • Darkoo
    Ugyanaz a predalien kész formában...
    Predalien

Most már tetszik?
  • otrosinka
    Ez + vagyon-nagyon veszélyes, de a lába az nem teccik nekem.............
  • Darkoo
    Aliensben Cameron nem kímélte a gyerekeket se a kolónián..
    Nos hírt kaptunk,hogy lesznek gyerekek is a filmben...Remélem a rendezők kicsinálják őketHisz James Cameron is kinyírta az összes gyereket a filmjében..Csak Newt maradt.Itt is fog gondolom maradni 1-2
  • otrosinka
    wáá...kell nekem
    kúl
  • Darkoo
    Állítólag így fog kinézni a predalien a filmben
    Predalien
  • Darkoo
    EMBEREK!!!
    Ezt mindenki nézze meg,nagyon ajánlom!

RoboCop vs Terminator vs PREADTOR!!!!! WÁÁÁ VIlágbüntető videó!:)
  • otrosinka
    pedig kva jó film a dolog/valami.......
    Seten: ezen már én is agyaltam.....
  • gabe paul logan
    Nem láttam,de a játék után megakartam nézni, kösz h emlékeztettél.

Más: ha különálló akkor nem kellett volna weyland-nek benne lenni, meg az alien alkotóinak hozzájárulniMÉRGES vagyok!!!
  • Seten

Nem azér de szerintem a csaj az "AvP"-ben úgy végezhette, mint Kurt Russel a "Thing"-ben. :)

• Darkoo
    Az AvP első része az eddigi alien és predator filmektől független,egy különálló univerzum volt,ezt Anderson is megerősítette egyik interjújában..

Az AvP 2 része mint már írtam korábban, a két franchise-t probálja majd összekapcsolni,szóval az alien/predator filmek univerzumában fog játszodni vélhetőleg..

Ezt a Lexest dolgot meg úgy fogd fel,mint a Sliders sorozatban.Egy párhuzamos világban történtek az események...:)
  • gabe paul logan
    És Lex? Ő nem tud semmit, megúszta és nem mondja el senkinek, sőt kapott 1 lándzsát is!!!Már rossz! Minden szemtanúnak halnia kell!!! A társaág elődje meg tudhat az idegenekről, ez logikus is lenne mert az alienben megtudták fejteni az adást, azt is tudták h veszélyről van szó. Az lenne elfogadható h már előtte is keresték a lényeket amikkel a földön találkoztak, ezért kutatják az űrt nagy erőkkel, felfedeznek új világokat.

Az avp film ötlet alapból nem jó, az alien film a "parázásról,undorról szól",
    a pred filmek pedig a bátorság,becsület,büszkeség az alapja.Nem lehet jól összerakni a kettőt filmen.
  • Darkoo
    HA megfigyelted,az első részben is úgy okoskodtak,hogy neh tudodjon ki az alienek létezése.MEglátod majd, a második részben is ez lesz a tendencia.
    Gondolom azért titkolják a sztorit,mert olyan csavaros,és látványos lesz,amit nem érdemes időben lelőni,majd a moziban mindeki ámul és bámul rajta:)
  • gabe paul logan
    De ez éppen a vissza taszító bennük h emberszrű de mégse...
    amúgy a 2ben a legjobb tényleg ahogy egyik falról a másikra ugrálnak,egymás hegyinhátán a szellőzőben kúsznak, ezeket hogy csinálták?Pedig nem kellett hozzá spec effekt meg semmi és mégis a legtutibb!

JA! Szerintem nem jó ötlet a múltban játszódó alien filmet csinálni hiszen 21** (valamennyi) -ig senki nem hallott ezekről a lényekről, és most egy nyílvános helyen lesz háború?Elba***ák az egész alien sztorit!Nem kéne meg adni a jogokat!
  • Darkoo
    Damien Forrestal: A kelepce nem hivatalos AvP könyv,semmi köze az eredetileg megjelent A Préda ,Vadászok bolygója,Háború trilógiához,ami a hivatalosan megjelent közé sorolandó:)
    Ezt a könyvet meg egy álcanév alá bújt magyar ürge írta..Lehet hogy jó kis olvasmány,de nem hivatalos könyv:)
  • HUmanEmber41st
    Ehh, most találtam csak meg ezt a szobát.( Ritkán olvasok filmes híreket)
    De éppen ma olvastam ki sokadszorra Damien Forrestal: A kelepce ( The Hydra Factor) c könyvét. Most valami ilyesmire lehet számítani a készülő filmben is?
  • Darkoo
    Az első részben nagyon látszott,hogy ember mozgatja,és csak egy báb:) ,viszont az Aliensben szerintem zseniálisan oldották meg a problémát.Mind a királynő mint a dolgozók szerintem nagyon jól mozogtak benne,és persze külalakra a legszebbek ezidáig:)
  • Magoo
    Igen de az első 2 filmben meg túl emberi volt a mozgásuk. TÚLON TÚL
    És ez sajnos nagyon szembetűnő :(
    Ezért jó a 4-ben ;)
    Nekem bejön a raptoros mozgás!
  • gabe paul logan
    Az mé van hogy az alien-ek mozgása az avp-ben, alien4-ben inkább hasonlít a velociraptorokéra könyörgöm ezek rovar szerű lények, amikben aza félelmetes hogy hasonlítanak testfelépítésben az emberre!
  • SLICK
    ez sem 2. résznek készül ^,^
  • InfectedMann
    felejtsük el már sztem az első részt :D
    tegyünk úgy mint ha nem is létezne...
    nem méltó se az alien se a predator sorozathoz...
    vegyük úgy, hogy az avp2 az első avp film :)
  • gabe paul logan
    + nem hülyeség amúltban(nekünk jelen) játszódó sztorit készíteni hiszen ripley
    jelentése: olyan életforma az alien amihez hasonlót nem található az eddig felfedezett kb 200 világban...és pl a néger csaj az avpből már ismeri őket,az avp2 nek is biztos lesznek túlélői(nemtom de 1 ilyen élményt én nem tudnék magamba tartani,pont úgy ahogy ripley tette az aliensben,azt se értem h a világot nem érdekli hova tűnt mr weyland + 20 fő?)
  • gabe paul logan
    Szóval az avp2 köti össze az pred ill alien filmekt, de hát az avp-ben már benne volt weyland nem?Az tetszett egyedül benne vagy csak a színész nem akart gonoszként távozni sorozattól?(amikor az irodában játszik a tollal az poén:)=késtáncoltatás)Azt is kideríthetnénk végre ki a yutani(weyland-yutani corp.)?
    Örömmel a hallom h nem lesz pws anderson(nem akarok még egy mortal kombat klónt látni! Újra parázni akarok 1 élien/predátor filmen)
    Így hogy összekapcsolódik a predator és alien sorozat... szóval hááátöööö....
    nahát Bill Paxton mindkét sorozatban(mostmár ugyanabban 2x) szerepel!!!!
  • Dexantreal
    Na jólvan szaros 10 szmájli szabály...nem engedte elküldeni és most me írhatom előről. Szóval röviden: sok sikert az oldalhoz én bizti látogatni fogom, csak géportált tudom használni, de már azzal se szarakodok....használni, vagyis weboldalt csinálni...ki az illetékes? Ezer thanks előre is az oldalért....

rohadt 10 szmájlis hsz szabály...
  • InfectedMann
    No akkor...
    mindenbizonnyal elkészül az avp2 magyar fan és hír site...
    egyeztettem az illetékessel :D :)
    jövőhétre valszeg már készlesz...
    Jah és nem ilyen Frontpage -el meg Dreamweaver -el összerakott szarra számítsatok :D
    annál igényesebb lesz jóval...
  • Dexantreal
    ....én arcmászóra gondoltam elején, de ez is jó.
  • kBagyula #1419
    rájaugrott az alien egy szikláról és szétvágta a rotor, a vére pedig széjjelmarta a helit ami lezuhant...
  • Dexantreal
    Minek egyet? Ott a film hivatalos oldala, áállandóan nyomják fel a dolgokat, Darkoo meg lesi ezerrel. De felőlem.
  • Dexantreal
    Inkább Predator. Tudtommal Alien nem tud repülni és a gép magasan száll. De lehet, hogy csak szimplán befuccsolt valami a helibe...
  • Dexantreal
  • Dexantreal
    De már ezt nyilatkozta régen, nem? Ha igen, köszönjük a megerősítést, ha nem, akkor köszönjük a nyilatkozatot....
  • InfectedMann
    minden tiszteletem az eddigi infókért

össze lehetne gyűjteni az eddigi infókat és lehetne belőlük egy site-ot csinálni...
    vagy rossz 5let?
    így aki először jár itt nemkell kérdezősködnie meg visszaolvasnia :)
    az infok összegyűjtése után én megcsinálnám a site -ot :)
  • otrosinka
    Mondom én h kétlábon járó hírforrás vagy....királyság...
  • Darkoo
    Lesz benne akció,sőt katasztrófa is:)
    Tegnap Mount Seymor hegynél vettek fel egy helikopterbalesetet a stáb tagjai valószínőleg a fő karakterrel DAllassal.Olvastam az AxP oldalon.
    Vagy egy katonai helikopter szenvedett balesetet,akik próbáltak segíteni a városlakoknak,vagy egyéb.
    Vagy egy predator lőtte le,vagy egy alien rosszalkodott a helikopterben