5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• JonDavis
    Nyugi én se látom a bannert...
  • Dexantreal
    Illetve a banner nem szaros, csak a firefox nah....mer, ha igen, hát én nemtom mit csinálok....nincsen firefox-m és nem szeretem és emiatt nem fogom feltenni grr..
  • Dexantreal
    Mivan a fáájörfokszal?:S....csak azzal látható a szaros banner? Mindjár dobok 1 hátast bazzz....én nem szeretem a firefoxot
  • InfectedMann
    háttér tegnap még tényleg nem volt vagy is éjfél után, de Firefox 2 RC2 -vel volt banner :)
  • Dexantreal
    Ááááá eltűűűnt a banner és a háttérkééééééppp.....nekem legalábbis nem hozza be most:S...
  • InfectedMann
    jó kis karácsonyi ajándék lenne :D
  • JonDavis
    Jó munkát a site-hoz:)
    Hát örüljünk annak,hogy 1-2 hónap ,és remélhetőleg jön az első teaser trailer a filmről
  • InfectedMann
    sztem mindenki :D
    jó is fasza hangok lesznek remélem a teaser trailer -ben :P
    nah jó8 all :)
    egész napi meló után rámfér a pihi :D
    hnap még suli :S úgyhogy csak du. dolgozhatok a site -on...

• JonDavis
    Még kicsit furcsa megszoknom az új dízájnt...
    Viszont remélem frankó lesz az új banner SLICK

Oh még olyan messze van a film premierje...És még a film sztoriját se ismerjük..:((
    Szerintem az első teaser trailert,amin csk betűk és ábrák lesznek rongyosra nézem
  • InfectedMann
    gondolom az új design miatt nincs idejük... lehet ők is dolgoztak rajta ezerrel :)
    csak jelentkeznek hamarosan :D :D
  • SLICK
    a moderátort várom mert msot jó pár dolog nekem is fura most és megint új dolgoakt kell csinálni a topikhoz...
  • InfectedMann
    hoppáááááááááááááááááááá új gizján de nagyon über faja :)
    slick akkor ahogy tudod intézd majd a siteunk bannerják vagy linkjét :)
    köszi :)
  • SLICK
    na csinálhatok új bannert :DDD
    jó az új dizájn hoyg egy kicsit offoljak :)
  • InfectedMann
    Bellick -et a PB -ből :D
    Meg Burrows -t :D Meg a néger csávót...
    Meg Jack -et a 24 -ből :D :D
  • JonDavis
    Kemény zsaruk
    Ki ismeri azt a sorozatot?A kopasz rendőrcsávót kéne szerepeltetni a filmben,ő elbánna velük.
  • Darkoo
    HA egy városban játszódik,max a helyi rendőrök rendet tesznek
  • matrix666
    Csak legyenek benne katonák,akik harcolnak az idegenekkel.
    HA tényleg hallgattak a fanokra,akkkor lesznek a történetbe tengerészgyalogosok.
    Vagy fegyveres osztagok.Nem akarok még egy Alien 3 at látni!Mikor puszta kézzel,és semmi fegyver nélkül harcolnak a filmben!
    Akkor sírok kínomban majd a moziba.
  • JonDavis
    Legyen igazad
  • Darkoo
    Nos mit tudunk eddig?
    Hogy a története Cameron Aliens-éhez hasonló lesz!Akkor NAGYON AJÁNLOM,hogy lesznek benne különleges alakulatok.Plussz a rendezők olyan atmoszférát akarnak teremteni,mint az első ALien filmben,valamint a történet is követni fogja a sémákat.
    Ennek tudatában következtetni lehet egy lehetséges sztorira.
    Coloradoi bányászok találnak a föld mélyén egy ősi predator hajót(Ripley-ék találnak egy ősi űrhajot az Lv-426-on és az NEM!!! predator hajó),majd behatolnak a belselyébe,ahol tojások százai találhatók,majd megfertőzödnek,visszamennek a városba,és ugye az alienek szépen elszaporodnak.
    Majd egy vészvillogó jelzi az űrben kószáló egyik predator hajónak,hogy egy rég elveszettnek hitt hajójukat felfedezték,valamint az ott található gyilkos organizmus elszabadult.Gyorsan elszáguldanak a Földre,és megpróbálnak rendet teremteni,nehogy az alienek inváziója kiterjedjen.
    Közben a városlakok közül a legszerencsésebbek valahogy elmenekülnek környező hegyekbe,valamint búvóhelyet keresnek(Mint a terminator filmekben a megmaradt túlélők a robotok ellen:) ) és megpróbálják valahogy átvészelni a két faj háborúját.
    Persze a kormány megneszeli az ügyet,hatalmas óvintézkedések közepette(lezárják a környéket, karantén alatt a város),egy spéci alakulatot,valamint harci helikoptereket(egy helikopterbalesetet le is forgattak nemrég) küldenek a veszélyes zónába..
    Hogy kik élik túl,mi lesz a végkifejlett?2007ben kiderül!
    A sztorija nagy valószínűséggel ez lesz!
  • matrix666
    Egy 10éves kislány,aki megvédi szeretett öccsét? Mégis mit akar az a feka kislány? Egy feka kislány,ki tökösebb még az AvP-s Lexnél is?Mit akar már az alienekkel meg predatorokkal szembe?Semmi esélye..
    Ugyanúgy nincs annak a bájgúnár képű Rickynek apizzafutárnak,meg a sápadtarcú Moralesnek.
    HOl vannak a 80as évekbeli akcióhősők ?Izomkolusszós egykézben a gépfegyverrel mindenkit leigázó hősök?
    Egy AvP moziba ilyen hősök kellenek..
    Nem 10 éves gyerekek,20on éves naplopók,meg a törvény őre,Walker a texasi kopó..
  • matrix666
    Jó az oldal tényleg:) Oda is kéne vinni az embereket,hogy regisztráljanak a forumban:)
    A film sztorija tehát egy kisváros lesz.Ahol a megmaradt emberek együttműködve a túlélés megoldásást keresik.Nemrossz nemrossz.DE őszintén..Mai modern világunkban pillanatok alatt kitudódik az információ,aztán jönne egy egész hadereg ,hogy megakadályozza a világvégét.Hogy ebből mi sül majd ki,azt nemtudom..De ha arról fog szólni,mint a Silent Hillben,hogy a várost egy hatalmas mély tátongó árok veszik körül,seki se be,azt csak a városlakók szenvednek benne,abból köszönöm szépen nem kérek
  • InfectedMann
    megvalósítható... de jelenleg az adatbázist fejlesztjük, fordítjuk stb...
    épp most fejeztem be az Alien 4 stáblistájának a fordítását... kb. 2 óra volt...
    És akkor még hátra van az AvP meg Predi 1 - 2... meg amit az AvP2 -ből tudni lehet..
    Szal van munka rendesen :)
  • bigfoot
    egy kis ötlet ha megvalósítható
    vmi alien vagy predator zene szóljön a háttérben:)
  • otrosinka
    sztem is jo az oldal....informáciot a népnek, köseeeeeee
  • Darkoo
    AvP2 Infók!
    Változások a filmel kapcsolatban!
    Részletek:avpuniverzum
  • Dexantreal
    Igényes, klassz és kirély meg number 1 oldal, kedvencek közé való.
  • InfectedMann
    Hehe
    THX a többiek nevében is :)
  • bigfoot
    jó kis oldal!
  • JonDavis
    Megnyílt a legujabb AVP információ és hir oldal!
    Most néztem meg nagyon jóóó!
    Legujabb infókat olvashatjátok ott!
    AvPuniverzum!!!
  • gabe paul logan
    De azokat miért"Alien Resurrection-beli idegenek " -nek hívják?
    Mámegint klónoznak ripleyből vagy mi, azok mitől ilyen különlegesek. alienek azok is vagy nem? Csak nem barázdált volt a fejük mint az aliens-ben...

• Dexantreal
  • Darkoo
    "Alien Resurrection-beli idegenek "
    LÁthatod hogy többes számba van:) Vagyis azokra az idegenekre kell itt gondolni,akik elszabadultak az űrhajón,és végeztek a katonákkal,illetve a kalózcsapat valamennyi tagjával.
    Human alien nem lesz benne szerencsére nyugodj meg:)
  • gabe paul logan
    A cikk ezen részét nem értem:"A végére egy kis forgatási kulisszatitok. Szemtanuk állítják, feltűnnek majd a filmben az Alien Resurrection-beli idegenek is"

MI??? a fehér? A többi rendes alient meg vmi nagyokos a kutyaalienről másolta a 3ból.Talán a legtöbb idegen az alien2beliekről lesz mintázva,istenem az szupi lenne(a vegyes ötlet amúgy tök OK)
  • Darkoo
    Én kíváncsi vagyok így is rá
  • Darkoo
    Ha érdekelnek az eddigi spoileres infók menj ide és olvasd el a legutóbbi hírt:
    Spoileres hírek
  • gabe paul logan
    Honnan tudtok a sztoriról?Engem is érdekelnek az ilyen ínyencségek, akármilyen
    (rossz) is lesz mindíg reménykedve várom(mint a magyar válogatott meccsét,különbség h ide elég 1 jó rendező,vki azt mondta anderson is az , akkor lehet h hiába reménykedek...így múlik el múlt dicsősége???)

FÉÉÉÉÉlni akarok megint rohadt rendezők!!!Nem csak a sz*ros pénzetekkel játszotok,hanem több millió ember érzéseivel!!!
  • JonDavis
    Ez az első hivatalos poszter a filmről
  • JonDavis
    Ugye egy coloradoi kisvárosban játszódik,és családos emberek lesznek a hősök ,valamint egy pizzafiú is téblából benne.Akkor ilyen legyen a film posztere.Egyetértetek velem?

• JonDavis
    Ettől függetlenül a film reélem nem a gyerekek lemészárolásáról szól majd,hanem a börtöntből szabadult Dallasról,illetve az ex-katona Kellyről,illetve a film közepén feltünő tengerészgyalogosokról...
  • Inquisitor
    " tuti mamár nem trendi gyereket ölni a "blockbuster"-ekben "

Bezzeg a "13-as számú rendőrőrs ostromában" még lelőtték a kiscsajt fagyistúl.