5789
-
#1531 úgyhogy mi se bolondítsuk a olvasólat ;) :)
u.i.: faszom, hogy csak VIP tudja a hozzászólását szerkeszteni :S -
#1530 utána kerestek sztem ők is :D :) -
Darkoo #1529 AxP-n volt fent az infó..
De most néztem ,hogy lekerült onnan a hír.. -
#1528 és már le is lehet tölteni:
http://aliensvspredator2.filefront.com/file/Island_of_the_Dead;70562 -
#1527 ezek az infok honnan vannak mert én ilyent találtam?
"AvP2 SP Campaign
Island of the Dead, the single player campaign for AvP2 Game is now released.
It's a story over 4 chapters. In the attachment is a picture to it.
The Island is based on the 5 paintings of the swiss artist Arnold Böcklin he did in the 1880's , called TOTENINSEL (german, that means Isle of the Dead)."
http://www.alienvspredator2.com/ főoldal -
Darkoo #1526 Ez egy különállló rész, nem az AvP3 úgytudom.
Egy szimpla AvP játék,de jónak tünik:) -
#1525 Húha !! ezek szerint jön a játék 3 része az nagyon király !!! Már alig várom !!
Amugy nekem a játékban a kedvenc karakterem a predator volt !!! -
Darkoo #1524 Új AvP játék a láthatáron!
Részletek itt: avpuniverzum -
Dexantreal #1523 Pedig biztos kaszálnék, ha értenék hozzá...de épp ez a baj, hogy nem mozgok otthon gép témában. -
#1522 u.i.:
belőled sem lesz egy programozó, multimédia fejlesztő -
Dexantreal #1521 Oks...és ez jó net?:S Amúgy thanks! -
#1520 verziószám: 6.0.xxxxx
tehát 6-os IE -d
sztem ez eléggé logikus -
Dexantreal #1519 Bár így eléggé hangyányi a betűméret, szal, ha kell beteszem nagyba a képet és slick max majd törli késöbb. -
Dexantreal #1518 Nah, tessék a névjegyben található adatok. Ezt pls fordítsa le nekem valaki érthetőre, én most elmegyek filmet nézni. Előre is thanks! -
Darkoo #1517 Nem ismert még a sztori,ezek csak találgatások
De bízom benne,hogy valami normális ötlettel előállnak,hogy neh boruljon fel az eddigi alien filmek történése... -
Darkoo #1516 Azért kellett párbeszéd oktató,mert a színészek java európai,és gyakorolni kellett a megfelelő angol akcentust -
Darkoo #1515 Ez egy idíóta haloween-es alien jelmez,látta már planetavp-n, szóval neh ijedjetek meg -
Darkoo #1514 Jó lenne bannernak,csak kikéne egészíteni még valamivel.
De bízom SLICK-nek hogy vacsorára összeüt valami finom bannert -
#1513 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLJ! Most az a sztori h az amerikai kormány katonákat küld, me rájönnek mi történt? Most ez a rész az alien részek elődje, akkor viszont senki nem tudhat az idegenekről!!!!Sőőőt nem maradhatnak túlélők sem akik fecsegnének, mert a jövőben senki nem tud semmit!EH! -
Darkoo #1512 Nahát ilyen fegyverek biztos ,hogy nem lesznek a filmben!Erről neh is álmodjatok:D
Különben is ez úgy nézki,mint valami disznópörkölő -
Dexantreal #1511 Jahh nem szóltam....de most nem otthon vagyok, majd otthon lesem meg. -
Dexantreal #1510 Hehh?Hol súgó, mivan?:S... -
#1509 Súgó akart az lenni -
#1508 Sógó/Névjegy :D -
Dexantreal #1507 .....biztos minden második szavukat elfelejtik. Á, nem.... szerintem csak nem akarnak semmilyen hibát és mindenre alaposan odafigyelnek, így erre is.
-
Dexantreal #1506 "Másodpercenként több tucat töltényt darál az alienbe,akik ott fekszenek le"
Ennyi erővel akkor az MG-42 is megteszi....egyébként hogy tuodm megnézni, hogy hányas internet explorelem van?:S... -
#1505 AvP 1 stáblistában ilyent találtam:
"Párbeszéd Oktató"
Hát akkor úgylátszik tényleg nem valami képzett színészek voltak ha még a párbeszédet is gyakorolniuk kellett -
#1504 Ugyen ez volt a GYűrűk Urában...
ott is színész játszotta Gollam szerepét, hogy segítsen vele a 3D-s részlegnek -
#1503 Gondolom ez csak ilyen segéd cucc majd a 3D -s részekhez...
gondolom én... mert azért ez még nem valami hiper szuper alien
Sztem -
#1502 Az egyik szemtanu írta,hogy látta,hogy a szemközti utcájában forgatott a stáb!LE is sikerült fényképezni azt az alient,amit használnak a filmben!TÖk kúúl nem?
-
#1501 -
#1500 hát jah...
ilyen vézna nyikhaj tiniknek nem nagyon :D
kell vmi izomagyú team akik ezeket a fegyvereket kezelik :D
amúgy jó az a kép bannernak csak hát azért valamivel felkell dobni...
ha eddig is ilyen profi banner volt slick megint csinál biztos valami faszát... -
#1499 A coloradi városlakók,különösen a nők,nem adják olcsón a bőrüket.Ha jönnek az idegenek ,nem xaroznak.
-
#1498 Ez a legjobb bannerkép nem?
-
#1497 Ez a fegyver külön alienek és predatorok ellen lett kifejlesztve biztos!
Másodpercenként több tucat töltényt darál az alienbe,akik ott fekszenek le
Predatorok ellen is igen hatékony csúzli!Viszont egy ilyen fegyver csak Swarcinégernek áll jól -
#1496 De azért remélem nem Internet Explorer -t használsz mert én meg attól fogok dobni egy hátást :D
Amúgy meg nemtudom mi bajod van a Firefox -al...
A Firefox 2 RC2 már az 1.5 -nél is fényévekkel jobb és gyorsabb és szebb...
De ezeket sztem ne itt vitassuk meg :D
---
Fegyver->
Huhhh bazzeg... ha ilyen pityuk lesznek akkor biztos lesznek a filmben izomagyú hősök :D :D
---
de amúgy a banner most itt sem látszik :D
de tegnap éjjel meg ma reggel egy ideig volt háttér meg banner...
és ez sztem nem böngésző függő... -
Dexantreal #1495 Bár nemtom Colorádóba melyik fegyver boltban lehet ilyet venni, meg a hadseregnél se hinném, hogy van ilyen. Merhogy a jelenben lesz, de ez a fegyver.....pff... nem annyira tűnik közeli jövőbelinek.... mondjuk az is igaz, hogy nem vagyok otthon fegyvereknél:P. -
Dexantreal #1494 Kemény -
#1493 A filmforgatáson tesztelik az új fegyvert!Nagyon baba mi?
-
Dexantreal #1492 Ok.....a többiét nagyjából látom...pl Bud Spencer és Terence Hill topikjának bannerét nem, meg BF 2142-jét...SP meg igen....