5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Nem értem mit filóztok ezen..
    Már rég köztudott,hogy nem az első rész történéseit folytatják.
  • Dexantreal
    A bújkálással mi a gond? A sima alienek is elbújtak arra a néhány órára, esetleg napra. A predalien miért ne tehetné meg akkor? De az is lehet, hogy majd az erdőben ugrik rá az arcmászó és ott egy elhagyatott ösvényen, vagy pár fa közt vígan kifejlődik.... számtalan varriáció van. Az se rossz ötlet, amit te írtál, hogy "befogadják". Bár gondolom arra gondoltál, hogy akkor külön helyet kap a predalien a hajón és tojhatja a tojásokat (ha predalien képes rá) és ebből mennek vadásznimajd predatorék és közbe valahogy majd elszabadul. Nem tudom:S.
  • Bokafix2
    Az AvP 2-vel kapcsolatban egyik haverom felvetette, hogy amikor a predélien kibújik a predátorból, hogy fog tudni életben maradni egy vadászokkal teli hajón amíg fel nem nő, hiszen kell neki minimum néhány óra, hogy teljesen kifejlődjön.
    Egy olyan modern bárkában, ami mérföldekkel jobb mint az emberé, és csupa túlkvalifikált tagból áll, nehéz lesz felcseperedni.
    Egy csecsemő predélien meg mit kezd egy ilyen bandával?
    Az alien-ben más volt, mert ott emberek voltak, csupa potenciális áldozat, itt viszont ő is az lehet.
    Vajon állandóan bújkálni fog, és egy predi se fogja majd észrevenni?
    Utána meg szépen leszáll a hajóról?
    Nehéz elhinni. Esetleg a predek befogadják... gyerekszoba, játékok, nevelőszülők stb.
    Mindegy kíváncsi vok rá, hogy oldják meg a dolgot.
  • Dexantreal
    De ez a "Frakkom ki van vele" ez nagyon nagy.....
  • InfectedMann
    :D :D lehet... :)
  • Dexantreal
    Eldobom agyam én is....akkoris mi így hagyjuk a topik címet. Persze, ha nem zavar titeket. Egyébként hírt akartatok...tessék most van. Lehet, hogy direkt nektek gyártották.
  • Darkoo
    Frakkom kivan az imdb.com al!!!

Mit szórakoznak a néppel?
    Megint átírták a film címét!
    "Alien Vs. Predator: AVP2"

agyrém...
  • gabe paul logan
    Az lesz megint a vége a dolognak h ja ez inkább mégse az alien filmek elődje...

Sikerült elindítanom az Island of the dead-et hááát nem tom, elég elvont, aki az avp részekhez van szokva, nem azt fogja kapni amit vár...
    Megkértem a készítőt(mer amúgy nagyon igényes game, szó se róla)h gondolkozzon egy aliens játékon Hicksel a főszerepben(az ő nézőpontjából érdekes lenne egy játék)
  • Darkoo
    Valami izgi hír tényleg jöhetne már..
    Pl kiderül,hogy mégis a jövőben játszódik, és tengerészgyalogos is lesznek benne..
    Persze ezek csak szép álmok..
    Ereszkedjünk csak le a földre,egészen coloradoba egy kisvárosig:P
  • InfectedMann
    kicsit kihalt la topic-unk :(

remélem jön hamarosan valami izgi hír
  • InfectedMann
    akkor még várhatunk az alien 5 -re
  • gabe paul logan
    Steve Perry Alien4 3 kötetes könyvének megfilmesítését KÖVETELEM!!!
    (ha már itt járunk még 10000000000000000 eurót és egy helikoptert +
    Jessica Alba-t a fenébe is!)
  • JonDavis
    AvP 2 láz után előszőr Predator 3 láz lesz
  • InfectedMann
    Alien 5 -ön majd Cameron még gondolkozik van lecsillapodott jövőre az AvP2 láz...
    De valszeg lesz...
    És sztem megcsinálja a saját folytatását az Aliens -nek vagy valamelyik könyvet filmesíti meg vagy a könyvekből merít 5letet...
    sztem...
  • JonDavis
    Alien 5-ről semmit nem tudni...

AvP2-ből simán lehet csinálni egy horrort.Egy olyat,hogy ha meglátod az alient, felszökik a pulzusod:)
    Az alkotók majd megoldják rendesen:)

Pl egy predator biztos kizsigerez egy emberkét, egy alien meg megkajolja egy manusz agyvelejét.
    Guszta film lesz szerintem:DD
  • InfectedMann
    1. Horrort akarnak az avp2-ből csinálni?

Ezt már rég mondták, hogy horrorisztikus hangulatot akarnak teremteni... Sztem túlélőhorror szerűség lesz... vagy mi a szösz...

2. Ha nem hoznak össze egy horrorisztikus filmet valami jó atmoszférával akkor lehet bmilyen über sztori...

És mondták, hogy inkább Alien film lesz mint Predator szal a Predik nem kapnak annyi szerepet szal...
  • gabe paul logan
    1.Alien5-ről vki tud vmit?
    2.Horrort akarnak az avp2-ből csinálni? A predator nak nem horror ahngulata volt hanem pánik, fura volt h a bolygó legkeményebb fickóira vki kedvtelésből vadászik.A könyvek olvasása közben sem a félelem járta át a szobámat, nem úgy mint az egyszerű alien-könyveknél.Sztem ez a horror dolog nem fog összejönni...
  • InfectedMann
    Hát ha akarunk Predalien -t akkor akkor máshogy nemtudják megoldani.
    Vagy tömeges Alien támadás egy magára hagyott Predator ellen.
    Majd kiderül, hogy lesz -e Predalien :)
  • JonDavis
    Amúgy nemtudom elképzelni ,hogy lesz majd predalien a filmben..Az első részben a szerencsétlen Scar nem figyelt, és levette a sisakját.
    Második részben,ha mindenkin lesz sisak, az arctámadó nehezen tud beléjük petézni:)
    PErsze lesz egy lúzer predator,aki nem figyel megint
    Remélem nem..
  • gabe paul logan
    már írtam a készítőnek 1 mailt(fura a német10 év tanulása után nehezebben megy mint az angol 0 év tanulás után)
  • JonDavis
    A sima AvP-ben is van
  • gabe paul logan
    A sima avp2ben is van predalien...
  • InfectedMann
    szal akkor azt akartam kifejezni, hogy van a játékben predalien ha jól olvastam és ezért valszeg kell hozzá a Primal Hun-t
  • gabe paul logan
    ez csak egy kiegészítő pálya, amatőr game én is csinálhatnék egyet, a primal hunt hivatalos, azt meg kell venni ezt elég letölteni
  • InfectedMann
    lehet, hogy kell az Primal Hunt???
    Ha van benne predalien :)
  • gabe paul logan
    Ok, nekem nem megy a játék. Beillesztettem az pályát közvetlenül az AvP2
    mappába, majd opciók, aktiváltam a pályát, játék , custom levels és tök üres, amúgy ez már több ilyen pályával előfordult már.
    Mi lehet a gond? Vkinek sikerült?
  • wesker24
    egy próbát azért mindenképp megérne a játék ki tudja hátha !!!
  • gabe paul logan
    Sztem ez nem hivatalos kiegészítő nem? Mármint nem a fox csinálta,bár lehet, ha lenne egy alien játéka 2 motorjából amivel Hicksel kéne átélni az aliens-t, érdekelne vkit is?
  • gabe paul logan
    island of the dead: szellemek, zombik, predik? PFF, ez nem igazi alien-game! és csak kiegészítő a 2höz(nincs grafikai újítás) a zene mindenesetre fa*za, egyszer végig tolom
  • Dexantreal
    Figy,küldök privit, mer én most nem tudok senkit felvenni vmiért:S...
  • Dexantreal
    Akkor vegyél fel msn-re és küldd el pls a torrent fájlt
  • InfectedMann
    én torrentezni szoktam szal warez site -okban nem vagyok járatos
  • Dexantreal
    Jahh, jó, de hát semmi hír még, hogy mi lesz AvP3-ban? Erre lettem volna kíváncsi...

Jah, de a Primal Hunt sincs meg...úgyhogy kellene egy oldal, amin fenn van mindkettő.
  • Dexantreal
    Mindenesetre töltöm
  • InfectedMann
    oda írtam, hogy (Bejelentve)
    Még mit írjak oda? Készül, Hamarosan, Semmi infó!

amúgy AVP2 kiegészítő tehát primal hunt nem kell csak AVP2 sztem!
  • Dexantreal
  • SLICK
    na holnap lesz új banner... ma tanulnom kell
  • Dexantreal
    Nah jahh, de akkor az alapot és Primal Huntot újból le kell szedni mi? Na de honnan?:S.... amúgy jónak ígérkezik a kiegészítő....az avpuniverzumban meg az AvP3-ról még semmi hír, csak oda lett téve.
  • InfectedMann
    fasza... nem tudsz msn -re jönni? :D
    csak, hogy ne flémeljük tele a topicot :D
  • Darkoo
    Most mar jó a hír:)