52
-
#52 -
vincuska #51 es amikor a politikusunk ellopja a penzunket, o megussza. fenykep publikalasa egy gazdag ember telefonjarol - bun.
igen, az alfa gyereknek nem olyan jo mint nekem, de jo hogy delta gyerek vagyok. -
#50 Miéé, a k.rvát jól játsza, olyan életszerűen olyan beleéléssel -
#49 az erős, hogy színésznő... -
TomiBone #48 Marhára tudhatod, hogy Amerika kiknek a földje, ha le sem tudod írni helyesen. Menj, érettségizz le! -
CsabiDuke #47 Egy Hacker nem csinál ilyet... a Cracker tör fel mindent amit tud... sokszor összekeverik.
Tényleg nem örülne neki sztem senki hogy ha felnyomják a telója tartalmár a netre, de ha a telkönyvet feltörték, akkor sztem már az sms-ek is mentek, nem örülne ennek senki de azért ekkora büntetésnek nem kell lennie.. inkább fel kellene venni a kissrácot a T-Mobilhoz, és ki kellene vele javíttatni a biztonsági réseket. Volt már ilyenre példa, és nem keveset keres akivel ez megtörtént.. nem emelt vádat a feltört cég. -
#46 a sotsz parkos rész az nagyon állat, különösen amikor köhög szegény paris..... -
Alfa Of NS #45 Paris szerintem nem ronda, nehany kepen jol nez ki, de tenyleg a felmenoi miatt lett hires.
A telko feltoroje meg nyugodtan megerdemelte. Nehogy mar szabadon lehessen ilyet csinalni... -
#44 kiváncsi lennék, hogy ha az én telómat törnék föl askkor kapott e vona érte vlamit
ja és arra lennék még kiváncsi, hogy mennyit ..opott érte, hogy "szár" legyen
szerintem több .asz vot a kezébe mint kilincs -
jefferson83 #43 A pénzével együtt nagy nehezen, de valahogy csak elviselném :) -
#42 Nézzétek meg a Paris Hiltonos south park epizódot, nagyon állat. (812es) -
pemga #41 Ha jól emlékszem az benne van a szerződésükben, hogy politikáról egy szót sem. Hozz létre egy alapot, amiből a pereket lehetne finanszírozni :).
Szalacsit pedig a fanklub két éve befizette egy szeretetotthonba, már tolószékes szegény régóta. -
#40 De ha megtaláljátok nekem a Szalacsit esküszöm benevezem. A régi lakhelyéről már elköltözött sajna
SZALACSIT A VVBE ! SZALACSIT A VVBE ! SZALACSIT A VVBE !
Fogadok ti is néznétek a VVt ha a Szalacsi meg a Polgárjenő is benne lenne -
#39 Héé emberek, van egy ötletem. Csak sajna túl lusta és töketlen vagyok hozzá hogy megcsináljam én magam, szóval itt van ingyér: mindenki jelentkezzen a VV 3 vagy 4be (ami majd most indul abba) Akik elég jól néznek ki azokból biztos bekerül legalább egy. Na aztán ha benn van akkor szidja a politikusokat meg a médiát egész nap, meg szívassa a többi bekerült ostoba barmot, zabáljon, vedeljen, fingjon és böfögjön két pofára, valljon szerelmet az összes nőnek és férfinak, és dugja meg akit csak meglehet. Így aztán a sok műmájer megjátszott dögunalmas szereplő között tutira ő nyerné meg a VVt, aztán ilyen módon a médiába bekerülve szidhatná a politikusokat meg a médiát meg a magyar rendszert - ahol a bratyizás és nem a hozzáértés számít a pozíciók elnyerése terén - a nyilvánosság előtt. Na? Van olyan aki elég tökös hozzá?? -
#38 Ja és a gyengébbek kedvéért: a VV Anikó meg a Győzike is ugyanez a kategória, de legalább egy paraszthajszállal mégis jobbak, mert ugyan ők se értenek semmihez de legalább nem CSAK az örökségük miatt kerültek a médiába. -
pemga #37 Amit Jackie Chan meg tud csinálni az nem összehasonlítható ezzel. Majd ha Paris Hilton is felfut négykézláb egy bambuszrúdon, leszalad egy 52 emeletes épület meredek oldalán biztosítás nélkül (és túléli :)), verekszik toronyházak tetejének peremén és nem esik le, csempészfordulóval beparkol egy kiskocsival két parkoló autó közé, salakmotorral felugrat egy száguldó vonat tetejére, stb-stb. Majd akkor... Talán. :D -
#36 Ha elég gátlastalan a sexben, és hozza néhány extra bnőjét.. jöhet!:) -
#35 Ez a picsa mégis mióta színésznő??? Angolban van rá megfelelő szó, mediawhore. Ráadásul a magyar átlagcsajok százszor jobban néznek ki, egy magyar diszkóban csak a selejtes pasik jutnának neki. A pénzét se ő kereste ... semmit se tud, semmire se jó. Agyonlőni, nem kár érte ! -
#34 Ki nem állhatom az ilyen műbohóc felfuttatott 8 ált-eszű gagyi picsákat. 10 000 ilyen bohóc rohangál a világban.
Nem ér egy guriga taknyot a bőre!
-
#33 lál -
lazsi #32 Én azt hittem paris hilton meghalt Mr. Furkó seggében! :DDDD -
LaPalma #31 11 hónap a dutyiban az elég szar.
11 hónap ezzel a ribivel... az lett volna a kemény büntetés -
tdd #30 És még kitudja hányan törték fel a telefonját, csak éppen azok nem biztos, hogy közzé is tették a tel. számokat. Nem úgy mint ez a kiscsávó aki jól megszopta. -
jefferson83 #29 Jackie Chant nem bántani -
SirLord #28 Viasztestek= visit, nyafog, lenyom egy sztriptizt, azt megölik....szinésznö
de ha Jackie Chan is az, akkor ö miért ne? -
fishguy #27 11 hónap a mobilja feltöréséért---54 hónap a (nemlétező)szűzhártyájának a feltöréséért----- 24 év a koponyájának a feltöréséért!!! -
winnie #26 fogadok, hogy az utóbbi napoknak ez lesz a legnézettebb cikke - az olvasközönség is igénytelenedik? egy újság célja nem az, hogy kiszolgálja az olvasóit? -
davos80 #25 Az meg a másik... -
Andris #24 Ilyen hírek a Blikkben szoktak lenni... néha úgy érzem egyre igénytelenedik az SG -
#23 apuci pénzéből. jah. -
#22 amúgymeg az ilyen hekkereknek inkább jutalmat kéne adni hogy felfedik a biztonsági réseket :) -
#21 ömm....micsoda? szerintem a legutolsó F kategóriás színésznőtanonc is lelőne ezért a kijelentésért :D
visítani az utolsó ribi is tud.... -
vax #20 Hát ha csak ha azt nem, hogy az egyik legnagyobb "magán" alapítványát hozta létre ~ 20 mrd dolláros összeggel. -
davos80 #19 Én azt hittem Paris Hilton meghalt a viasztestekben, még él? bazzer... -
#18 en is ezen akadtam fel :D -
#17 színásznő:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
juzosch #16 És eddig az égvilágon semmit nem tett le az asztalra. Britney legalább dolgozik. -
p00h #15 azért elviselnéd ........ -
#14 "A tinédzser hacker a színésznő telefonjában tárolt közismert személyiségek neveit is közkinccsé tette a világhálón"
Nem neveit, hanem telefonszámait.... -
#13 Nekem ejön a csaj, bár tény, hogy kurva hülye, és kurva beképzelt...