Hazafias játékot fejlesztenek Kínában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ez a sokk kis fasz aki itt élteti a rohadt vörös férgeket meg addig kellene ütni amig mozog.
Meg nézném meddig maradtak volna életbe moszkvában annak idején.Mikor a lakosság 90% beépittet ügynök volt.De ellég csak megnézni Észak Koreát a komunizmus igazi arca.
A Kommunizmus egyáltalán nem arrol szol hogy mi jo a népnek hanem hogy hogy lehet a legkonnyebben romba dönteni egy országot.
Örüljetek a Demokráciának,bár ez a piszkos komcsi kormány teljesen félre értelmezi a demokráciát.
Supperaddi: "Egyébként meg nekünk is voltak fényes gyõzelmeink..." ja kb. Mohácsig, aztán már mindig csak arra hajoltunk amerre az erõsebb szél fútt.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A forradalom meg eleve nem arról szól hogy a miénk...
http://www.tomcatpolo.hu/index.php?mod=polok&cat=22&id=284&color=white
Van szabadságszobrunk, csak nem olyan híres mint az amerikai :)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szalacsi meg egy iszonyat lejárt vmi.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aztán nem tudom, mit vergõdnek a kínaiak, hiszen a Battlefield 2 ben 3 ellenség feszül egymásnak:
USA, KÍNA, ARABOK
A világon az egyik legnépszerûbb FPS..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az nem volt nacionalista?
Másrészt meg megpróbáltam jáccani ezzel az 1848-as stratégiával, én nem tudom de nálam egyszerûen úgy befagyott mint az állat.
Valakinek van vele valami poz tapasztalata?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként meg nekünk is voltak fényes gyõzelmeink...
Szerintem ha csinálnak egy ütõs fps-t a Csangkaisek elleni háborúról akkor azzal nincs semmi baj csak mértékkeel a politikai propagandával...
Õnekik legalább vannak ilyen legendás hõseik, még ha ilyen idealizáltak is nekünk meg mi jut Dugovics Titusz 12 hóstette max egy 22 másodpercestechdemóra lenne elég vagy csináljunk egy parasztbunkerépítõs 3rd person shootert Szalacsival és majd lesz benne autómata téglavetõ, meg sorozatövõ habarcsoskanál...ja és bónusz 1 traktorbelsõs betonkeverõ lenne...
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#love11>#love11>
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny