Hazafias játékot fejlesztenek Kínában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk egy FPS amiben Petõfi NEM halt meg, hanem visszatért mint egy "Halhatatlan Szüperhõs" és mitom én kiket darál majd le gépfegyverével, és kardjával, nomeg erõs pofonjaival <#nyes>...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

zippofcy
Igazából a kommunizmussal "csak" annyi a baj hogy ugyanúgy véreskezû diktátorok elnyomásához kapcsolódik mint ahogy a fasizmus és nemzetiszocializmus. "A mindenki egyenlõ" elvét már maga a kommunizmus megcáfolta azzal a másik szlogenjével hogy "Mindenkinek szükséglete szerint, mindenki képessége szerint" Arrõl már nem is beszélve, hogy az - utólag - a kommunizmus fõ ideológusának kikiáltott Marx a maga idejében mivel is bírálta a modern jogrendszereket? Hogy a "nem egyenlõ embereket azonos feltételek szerint ítéli meg". Szóval még Marx szerint se egyenlõek az emberek. Ennyit errõl. De a diktátoroknak mindig kell vmi aminek az elve szerint elnyomhatják népüket. Legyen az akár a népük felsõbbrendûségének elve, akár a társadalom osztálymentességének elve, akár a terrorizmus elleni harc hisztériájának elve. Inkább csak az a szomorú, hogy 100 év alatt semmit sem fejlõdtek a társadalmak: ma is ugyanúgy el lehet nyomni az embereket mint a múlt század elején lehetett.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

A Kommunizmus mindig is a lelki rokant emberek gyüjtöhelye volt.Maguk köré gyüjtöték a társadalom szemetét.
Ez a sokk kis fasz aki itt élteti a rohadt vörös férgeket meg addig kellene ütni amig mozog.
Meg nézném meddig maradtak volna életbe moszkvában annak idején.Mikor a lakosság 90% beépittet ügynök volt.De ellég csak megnézni Észak Koreát a komunizmus igazi arca.
A Kommunizmus egyáltalán nem arrol szol hogy mi jo a népnek hanem hogy hogy lehet a legkonnyebben romba dönteni egy országot.
Örüljetek a Demokráciának,bár ez a piszkos komcsi kormány teljesen félre értelmezi a demokráciát.
... elfoglalni Tajwan-t meg ilyenek :)
zippofcy
Che se volt nagyobb harcos mint Petõfi, és az egészsége se volt sokkal jobb <#vigyor1>

Supperaddi: "Egyébként meg nekünk is voltak fényes gyõzelmeink..." ja kb. Mohácsig, aztán már mindig csak arra hajoltunk amerre az erõsebb szél fútt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A kínai hazafias játékban taiwaniak garmadáját kell halomra lõni, aztán köztörvényes bûnözõket kivégezni, végül a szólásszabadság gyakorlóit megkínozni. Az end-sequenceben pedig a pártfunkcionáriusok kórusban éneklik a komcsi népdalokat ... mint a Fel sárgák, proletárok, Nem nézünk ferde szemmel rád, Tízcentis farkunk lóg a lábunk között, stb. <#vigyor1>

Che mostanában élt Petõfi meg több mint 150 éve ráadásul Che-nek egyértelmû halála volt a forradalomért Petõfirõl meg volt ez a talán nem is halt meg hanem szibériában családot alapított vagy mi cucc.

A forradalom meg eleve nem arról szól hogy a miénk...

Itt pattognak azzal a csegevárááával, közben nem tudnak rola semmit, csak nagyon fa*za gyerek aki hordja... revolution? ott van nekünk Petöfi, nem kell külföldröl debütált nemzeti hös köszike...
http://www.tomcatpolo.hu/index.php?mod=polok&cat=22&id=284&color=white

" mert nincs nagy faluk, vagy szabadságszobruk,"

Van szabadságszobrunk, csak nem olyan híres mint az amerikai :)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Látom te is ismered a magyar történelmet...

Szalacsi meg egy iszonyat lejárt vmi.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

NEOreg3
kéne egy-két büntetõpont? NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pl én is toltam, de akkor még nem volt ingyenes..
Aztán nem tudom, mit vergõdnek a kínaiak, hiszen a Battlefield 2 ben 3 ellenség feszül egymásnak:
USA, KÍNA, ARABOK
A világon az egyik legnépszerûbb FPS..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

NEXUS6
Egyrészt ezt a nacionalistagámafejlesztést az amcsik indították el az amerikasarmyval.
Az nem volt nacionalista?

Másrészt meg megpróbáltam jáccani ezzel az 1848-as stratégiával, én nem tudom de nálam egyszerûen úgy befagyott mint az állat.
Valakinek van vele valami poz tapasztalata?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

MÉG MINDIG NEM TUDOK DEMOT LETÕLTENI MIRO29
Hát ha azt nézzük, hogy amit akadályoznak bejutni annak a 99%-a valóban szemét, akkor ez nem is olyan nagy butaság részükrõl. Lei Feng kalandjaival pedig szépen megtanulnak játékot fejleszteni, aztán néhány év mulva lehet hogy már azt várjuk hogy mi is lesz a következõ kínai játék? :)
Nadde kérem! Miért ez a nagy pesszimizmus? Most miért kell "fikázni" a magyar történelmet, és hõsöket? Ezekre is büszkék kell legyünk, nem kell egybõl lenézni a magyarokat, mert nincs nagy faluk, vagy szabadságszobruk, meg mittomén. Ilyesmit pont egy magyarnak nem kéne mondania.
Egyébként meg nekünk is voltak fényes gyõzelmeink...
Jah A kínaiak népi hõse Lei Feng az ameriaké meg rambó meg dzsiájidzsó....

Szerintem ha csinálnak egy ütõs fps-t a Csangkaisek elleni háborúról akkor azzal nincs semmi baj csak mértékkeel a politikai propagandával...

Õnekik legalább vannak ilyen legendás hõseik, még ha ilyen idealizáltak is nekünk meg mi jut Dugovics Titusz 12 hóstette max egy 22 másodpercestechdemóra lenne elég vagy csináljunk egy parasztbunkerépítõs 3rd person shootert Szalacsival és majd lesz benne autómata téglavetõ, meg sorozatövõ habarcsoskanál...ja és bónusz 1 traktorbelsõs betonkeverõ lenne...

<#taps><#banplz><#falbav><#love11>
Davidus
a komcsik is irtotték a zsidókat de mindegy...

V9ykn8_TZL0

hát igen... nem ártana. Nyomhatnánk egy jó kis FPS-t a török ellen, vagy valami: "Hungarian Revolution" Petõfi bõrébe bújva <#nevetes1> ...de viccet félre téve igazad van. Valahogy itt senkit nem érdekel a nacionalizmus...

TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu

Antifasiszta
éljenek a hõs kommunisták!

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

ide is kellene már valami ilyesmi...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ott a C&C: Generalisok abban is lehetnek hazafiasak a kínaiak.

jAH LOOL
Davidus
World of China... le kell majd verni a diáklázadást meg ilyenek:P

V9ykn8_TZL0