1051
-
Gokou #771 A Samurai Jack témáról annyit hogy nekem is a tököm televan már azzal hogy különböző időpontokban különböző részeket nyomnak (KISZÁMÍTHATATLAN...)
A szinkron sztem jó (meglehet szokni), de azért nekemis jobban tetszik az angol (sokkal keményebbek, ami növeli a rajzfilm színvolnalát.) -
Daza500 #770 A Jetix-en azért van egy jó sorozat, az X-Men: The Animated Series.
Persze hang nélkül, mert annak is elég okádék szinkronja van.
A Jetixről amúgy már a kezdetek óta ordít a távol keleti bugyuta színvonal... -
#769 A CN lassan már a Jetix szntjére süllyed.Még nincs olyan borzalom,mint az,de nem áll messze tőle.Cn-en mostanában nem látom az Ed,edd &Eddy,se a Fosterék házát..Nem adják?
Viszont van most ez a fasság,a szőr feláll tőle a hátamon,az a Kém a családban.Essig csak rajzolt cuccok mentek,erre itt ez a fasság.Annyira elmebeteg baromság,hogy az nem igaz.
Azért mondom,hogy még nincs Jetix szinten,mert amik ott mennek,azoktól mindig a mentő visz el.
Mi megy rajta?YinG yang yo vagy mi a seggem.2 idióta nyúl van benne és csinálják a nagyobbnál nagyobb idiótaságokat.Azhátn azaz iggy rcbuckle,vagy mi,az meg az a degradált karakterdizájnjával,meg a törnéeteivel visz a sírba.Meg a sok film sorozat....Sok agymosó szenny.Most emgveték a Narutót(Nárúútóót),a szinkronra is bactak,ezért lett ilyen gány az is...
A CN sem áll messze ettől,szinkronban kezd közeledni hozzá(Robotboy,Cartoon karnevál Blooja),ezek a random epizódok....Hát nem tom... -
XLR8 #768 Az tényleg jó csatorna, éjjel-nappal a régi klaszikusok... mostanában azt szoktam nézni, már amikor kiszabadulok a gép mögül. -
Gokou #767 Amugy a Cartoon Network Boomerang is jó csatorna, mert a régi klasszikusok mennek rajta, csak UPC-n lehet fogni az a baj... -
Ry0K3N #766 Swat Kats, Real Adventures of Johnny Quest még, a régieket kéne leszinkronizálni és leadni nem ezeket a mostnai hulladékokat, nem hiszem hogy olyan drága lenne megvennia licenset és leszinkronizálni tekintve miylen régiek. Ja és még a régi classic Batmant kihagytam, az is mekkora volt annak a bevezetője is felejthetetlenné vált -
#765 A Billy és Mandy-t én is imádtam, de egyszer csak nem volt tovább:P. Bátor a gyáva kutyát azt se szerettem, de amikor már kezdtem volna megbarátkozni vele, levették(vagys én nem láttam többet). Amiért néha CN-t nézek, az a Ben10, de azt is állandüan ismétlik, és nem egyszer volt olyan, hogy megkezdődik a Ben10, errre Ben, elkezd egy pillanatra lengyelül vagy mien nyelven hablatyolni, erre én megijedek, hogy:"hát de a főcim zenéje magyar volt, akkor meg mi a fákk?" Hát kiderült, hogy csak egy pillanat volt, és átváltott magyar nyelvre.:P. aMGEE mondta, hogy az ed edd & eddy újrészeit lengyelül vetítik. Hát igen, engem is néha szétb*szott az ideg, mit ne mondjak:P. Úgy hogy már CN-t se nézek hanem gépezek estig, és este meg a House-t, meg a Barátokköz-töt szoktam nézni, és kész. Leszoktam a tévéröl. -
Daza500 #764 Műholdas TV-vel. Műholdvevő + antenna. Drága, de megéri. -
aMGEE #763 Csupán azért műveli ezt ez a sz*rházi patkánypofáju strici népség, mert úgy vannak vele hogy a koszos gójok nem számítanak! Az ő fajtájuk kapja mindíg a legjobbakat, minket meg sz*rba se néznek, csupán a lerágott csontot hagyják nekünk... mert ők azt látják, hogy mi ezzel is beérjük és nem teszünk ellene semmit!!! -
Gokou #762 Hol lehet az angolt fogni???
aZonnal beköttetném ha tudnám! -
Daza500 #761 A probléma az volt, hogy 2002-ben csináltak egy közép-európai CN-t az angolból.
A brit CN sugárzását meg abbahagyták. Mármint a kábel TV szolgáltatók.
Egy vidéki ismerősömnél nemrég volt szerencsém látni a mostani angolt.
Csak néztem, mennyivel jobb a műsor rajta. Teljesen más rajzfilmeket vetítenek. -
XLR8 #760 Én csak 17 vagyok de szerintemis überkirályak voltak a régi rajzfilmek. Szerintem a Cartoon Network vége az lesz hogy összeolvasztják más rajzfilmcsatornákkal. Pedig ha olyan venné ott a kezébe az írányítást aki ért hozzá akkor a Cartoon régi fényében tündökölne. -
Gokou #759 Én is, pedig csak 20 éves vok ;-)
De minden rajzfilmre emlékszem, és nemcsak halványan hanem kristály tisztán. -
Daza500 #758 Hja...a régi szép idők.
még az első Cartoon Network '95 környékén.
Captain Planet, Space Ghost, Centurions, Challenge of the Go-Bots,
Galaxy Trio, Birdman...
Én ezeken nőttem fel. :) -
Gokou #757 Hát igen, a mostani "fiatalság" már azt sem tudja mi az a Beetlejuice, vagy pl, 2 stupid dog... ez szomorú/// -
Gokou #756 Énis írtam már a Cartoon-nak de semmi visszaigazoló válasz nem jött hogy mért is szüntettek be egy nagycsomó frankó rajzfilmet és mért adnak helyettük rosszabbnál rosszabbakat. Fogadom egy-két év és annyira sz*r lesz hogy max 3-10 éves korig lesz majd a nézőközönség.... -
#755 Pedig régen mekkora show volt ez a csatorna bakker...minden műsorát imádtam :) Boci és pipi, Billy és Mandy, Bátor a gyáva kutya, I Am Weasel, The Mask, stb...persze minden angolul ütött igazán
whááááá bárcsak ezeket újra nyomnák :) -
Gokou #754 Őszintén egyetértek veletek!
Ez a csatorna mára már annyira elkorcsosúlt hogy nem érdemes nézni! -
Daza500 #753 Teljes mértékben egyet tudok érteni.
Nincs ezzel a véleménnyel semmi gond.
A CN színvonala a magyarosítás óta egyre csak süllyed.
Ami a szinkronokat illeti, szerintem szinte az összes rajzfilmnél úgy össze van csapva, mint egy sonkás szendvics.
Érződik, hogy alig fektetnek bele komolyabb munkát, ez főleg a Dexter-nél van így.
BORZALOM.
Talán a DC Comics-féle adaptációknál (Justice League, Teen Titans, stb...) lehet mondani, hogy el van találva. De semmi több.
De én még mindig AZT nem értem hogy a '70-es évek beli lerágott Scooby Doo-t mi a jó büdös francért kell ennyire erőltetni.
Meglátom, már ökölbe szorul a kezem, hidd el.
Abban a CN Moziban meg szintén több évtizede lefutott Hanna-Barbera-féle filmeket adnak mostanában, meg valami idétlen gyereknek készült angol Musical-t is láttam már.
Már több tucat levelet küldtem ezeknek többféle e-mail címre, többféle hangnemben és témában próbálkoztam valahogy a tudtukra adni bizonyos dolgokat, és a válasz: NAGY SEMMI.
Ez meg egyszerűen BUNKÓSÁG. Máshogy nem lehet kifejezni, hogy még válaszolni se méltóztatnak.
Elborult, nyamvadt, töketlen csatorna ez már...kár érte.
Idén lejár a T-Kábel szerződés nálunk, átállunk műholdas TV-re, nézem inkább az angolt. -
#752 nem baj, ha hosszú, de azért tagold néha enterekkel, mert így nagyon nehéz olvasni :)
amúgy átérzem a problémád, ezért is szoktam le arról, hogy a CN-en nézzek szerializált (folytatásos) rajzfilmeket, mert lehetetlen normálisan követni az epizódokat! képtelenésg! nekem még egyszer sem sikerült, pedig már megpróbáltam a Ben 10-nél is meg a Xiaolin Showdown-nal is... egyiknél sem sorban adták a részeket, ezért is szedtem le netről
érdekes, hogy pont a Samurai Jacket mondod, pont nemrég töltöttem le a négy évadot belőle (már meg sem próbáltam CN-en követni), és szépen megnézegettem angolul, nem nehéz, lehet érteni, meg nincs is benn annyi beszéd :)
meg úgy általában sem néztem már egy hónapja CN-t, elvétve kapcsolok inkább oda, de aztán azonnal el is nyomom a szarabbnál szarabb razfilmek miatt, vagy mert már kismilliószor láttam (mint ahogy te is írtad) -
aMGEE #751 Ez már télleg felháborító, amit ezek művelnek! Eddig se voltam annyira oda a csatornáért (hála a sok segfejnek, akik tönkreb*szták) de ez már mindennek a teteje! Eddig az Ed, Edd és Eddy, a Szamuráj Jack és még talán a Dexter laboratóriuma voltak azok a rajzfilmek, amiért egyáltalán a csatornára kapcsoltam, de mivel az Ed, Edd és Eddyből az új részeket lengyelül vetítik, a régieket pedig állandóan ismétlik és a Dexter laboratóriumából meg állandóan ugyanazt a kb 20-30 részt ismétik (holott 78 részes), már kezd rohadtul elegem lenni a Cartonn Network-ből! Az egyedüli mencsvár a Szamuráj Jack lett volna, de... nem tudnék a jóizlés határain belül nyilatkozni arról, hogy milyen aljas, pofátlan módon veszik el ezek a férgek ettől is az ember kedvét! Kb. másfél hónapig vettem föl folyamatosan videóra (tudván hogy mivel ez egy igen jó rajzfilm, talán már többé nem is vetítik), de az történt hogy a negyvenvalahanyadik résznél egyszerűen megszűnt, és valami f*s cartoonkarnevál f*szság ment helyette! Először azt hittem, hogy sohatöbbé nem vetítik újra a Szamuráj Jack-et, de aztán néhány hét múlva újra elkezdték, de nem ott, ahol legutoljára abbagyták, hanem a 8. epizódtól! Elsőre azt hittem hülyét kapok, de úgy voltam vele, hogy türelmesen kvárom még a hátralévő időt. Addig meg figyeltem folyamatosan az epizódokat, mert ezekenél sosem lehet tudni... Nos elérte a 32. vagy 33. epizódot. Vártam volna a következőt, de mit láttam? Hát csak azt, hogy újrakezdték az egész sorozatot az legeslegelső résztől!!! Hát azt hittem hogy a guta üt meg! Egyszerűen nem bírtam felfogni amit látok! Hogy úrjra másfél hónapig kell várni, újra folyamatosan figyelni, hogy az epizódokat nem e randomszerűen vetítik... Esküszöm, ha lenne ezeknek valami email címük vagy telefonszámuk vagy ilyesmi, olyan szívesen elküldeném őket a jóédes anyjuk sárgarézzel kivert retkes h*ugyos p*csájába... Ilyet eddig egy csatornánál sem láttam! Ezt még egyik adó sem merte megcsinálni, amit ezek már megengednek maguknak!!! Egyszerűen lese sz*rják se a tv-nézőt, se magát a csatornát! Ha tudnám hogy melyik hol lakik, már rég rájukgyújtottam volna a házukat! Nem elég hogy megpróbálják ezt az egyetlen jó rajzfilmet is megultáltatni a nézőkkel, még azt is megpróbállják elérni, hogy senki se tudja felvenni, mert a tv-műsornál azt írják oda, hogy 20:00-kor kezdődik. Odakapcsolok 19:50-kor, és mit látok? Azt hogy már javába nyomatják (nemegyszer vágtam emiatt majdnem valamit a tv-hez)! Következő alkalommal már 19:00-kor kapcsolok oda, hogy még véletlenül se maradjak le róla (figyelve eközben a rosszabbnál rosszabb műsorokat), és azt veszem észre hogy nem 20:00-kor, hanem kb olyan 20:15-kor kezdik. Utána kapcsolok elfele, azt egy rövid idő múlva véltlen megint erre a csatornára tévedek, és megint mit kell h lássak? Há azt, hogy még midíg a Szamuráj Jack megy, csak egy másik epizód, holott úgyláttam a műsoroknál, hogy csupán egy részt vetítenek! Utána már nem 20:00-kor, hanem 19:00-kor kezdték, amiről persze én megint utólag értesültem, mivel semmivel sem jelezték a műsorváltozást! Azért mondom h ez az egyetlen jó rajzfilm már, mert ami még jó volt, azt vagy megszűntették vagy ismétlik, vagy helyettük valami sokkalta rosszabbat vetítenek (de ízlések és pofonok)! Nemhinném hogy mindenki annyira oda volna a Robotboyért (mondjuk nekem már elsőre is a hideg futkosott tőle a hátamon, csak a trágya szinkron miatt). Aztán ha pl csomó ideig vetítenék a Mizujs Scooby-doo-t (amit sztem többen is szeretnek) és csakúgy hirtelen megszűnne és a helyére kétszerannyi Robotboy vagy valami sokkal rosszabb kerülne? Vagy találomra vetítenék? Nos, így már talán érthető, hogy miről papolok. Elnézést amiért ilyen hosszú lett, de nem tudtam ezt rövidebben kifejteni. -
Gokou #750 ÁÁÁ!
Ez a Cartoon Network már sz*rt sem ér!
Rég volt a legjobb (angolul) úgy kb. 9-10 éve mikor mentek a nagy klasszikusok! -
#749 nekem a robotboy végén lévő zene kéne mp3-ban -
XLR8 #748 Tök jó ez a kép, csak kéne egy kicsit világosabb. De kössz az erőfeszítést -
Cat 02 #747 ez de idióta sorozat :D
1et láttam de az odabaxott xD mindig énekelt vmi hülyeséget a zöld :D -
Daza500 #746 Jó hogy már nem a Teletubbies-t rakják át onnan erre. -
#745 nekem nem! :(
ezt én is megtaláltam, nekem egy közeli kép kéne a nyúlról, amikor ilyen rettenetes nagy vigyorral mosolyog! :) -
remélem ezek kellettek :D -
Ry0K3N #743 Höhö, méghogy véres.... jó vicc
a régi CN-en mentek ennél durvábbak is
-
#742 szerintem ritka szar! én is csak azt a kérdést tudom feltenni, mint Daza :| angol műsor, tegyék ki a BBC-re, ott majd nézi aki akarja -
#741 nekem arról a nyúlról kéne kép! -
XLR8 #740 A Storm Hawks-ról jut eszembe...
valaki nem tud keríteni egy képet Gólyáról?
-
Daza500 #739 -d
+f -
Daza500 #738 Az valószínű, ekkora gyökérséghez méltó ilyen cím.
De nem értem, miért egy Rajzdilm-csatornán adják... -
#737 ? nem tom, de valami "értelmes" fog menni a Cn-n: Kém a családban (szem e a címe) -
XLR8 #736 Én még nem láttam. mi a címe? -
Daza500 #735 Az. Al Bundy stílusban... -
#734 Hát nem tom. Én is csak néztem amikor láttam a reklámját. Hálivódi film. Hát perszeeeeeeeeee:P. Nagy spy kids copy:P. -
Daza500 #733 Gyerekek, mi ez a hülye, idegesítő, ultragagyi FILMSOROZAT (nem rajzfilm) most a CN-en ??!! -
#732 már egy csomót megnéztem! :(