1051
-
zairin #611 hát ez az eye guy elég béna a filmben...az eredeti verzió jobb sz.tem...
-
#610 Csekkoljátok a ben-10.net-et fenn van a SotO 2es verziója benne Eye Guy-al. -
XLR8 #609 Nekem se -
#608 huh fogalmam sincs :s -
Nekrofil #607 Hej srácok!Volt régen egy animációs mese a cartoon network-ön,a címére lennék kíváncsi!A mesében meg az volt,hogy a föld ilyen kihalt puszta lett,2 részre váltak az ebmerek,az egyik oldalon volt egy ügynök,aki a főshős is volt egyben!Másik oldalon meg sok katona volt, az élükön meg vmi mutáns ember,aki belelesett vmi űrből jött meteoritból kijövő fekete lébe!Kicsit kusza talán vkinek rémlik vmi.. -
bertold1995 #606 sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni hogy nekem meg van A Ben 10 mozi - Secret of the Omnitrix angolul és hogy nem tud-e hozá valami magyar feliartot
-
#605 A következő rész szept 22-én lesz, és azután egészen a filmig nem lesz új.
Na ezt yol megaszontam.. de biztos megértitek majd!:D -
#604 az előszereplősig nem lesz új rész? :( nagy kár -
#603 Azok a részek szerintem még nem voltak adásban, sőt lehet hogy az élőszereplős filmig nem is lesz új rész pedig lesz 1-2 nagyon jónak ígérkező pl.: Ken Ten de nem akarok spoilerezni...
wiki link -
#602 amúgy néztem a cartonnetwork.com-on hogy van már vagy 8 új Ben 10 rész, és egyik sincs fönt a ben-10.net-en :-/ -
#601 van egy másik verzió is amihez ugye nincs seed mininován és nem heatblast van az elején animonál hanem eye guy -
otomka1991 #600 a cartoonnetwork.comon látta ben10 sekcio és karakterek ott eye guy -
Snowboarder12 #599 ja, és és nem vagyok lusta. midig el szoktam olvasni mások hozzászóllásait ;) -
Snowboarder12 #598 azt vágom, hogy a Secret of the Omnitrix elején látható, de melyik részben változik azzá és honnan tudod hogy mi a képessége? -
#597 olvass vissza (10 hozzászólás kb kép is van minden jó lusta vagy) -
Snowboarder12 #596 csá! ez az új idegen: Eye Guy melyik részben volt?
-
#595 mivel külön részt is kapott :) -
#594 eszembe jutott... na jó megmondta haver: Tom Jones! ő énekli a Duck Dodgers főcímdalát! :D -
#593 Van:
Itt
DE 0 seed, 0 leech -
#592 más verzió van már fenn valahol? -
#591 Beismerem igazad volt :)
Ilyen miatt nem fogok veszekedni...elismerem ha valakinek igaza volt :)
Csak tény hogy az első verzióban ennek a lénynek a képének még nem volt értelme...így már van :) -
#590 Én megmondtam!:P -
#589 Na akkor ezaz amelyiknek láttuk már a körvonalát az első verzióban is...lehullt a lepel :) -
#588 sugár jön a középső szeméből -
#587 "Ha szemmel verni lehetne... egész nap a f*szomat nézném" :D
erről most ez jutott eszembe... mi a különleges funkciója? szemmel ver? -
#586 Nah.. Itt van az új idegen, ami a Secret of the Omnitrix elején látható!
Eye Guy! -
#585 amúgy az élőszereplős film elég érdekes elképzelés... -
#584 kemény gyerekek írni sem tudnak :)
a film alapverziója kijött de lesznek más verziók is :) aki kíváncsi járjon utána pl wikipedia és társai -
#583 nem tudok belépni a www.ben-10.net-re! :(
ötlet? -
#582 by the way, Ben is gyerek, ha átváltozik az idegenek maradnak felnőtnek, szal mikor Ben átváltozik alapból gyerek idegeneknek kellene lenniük... -
Cat 02 #581 jajj már Ben rajzfilmfigura, csak nem törik már el szerencsétlen kezét -
XLR8 #580 De ez a kérdés sokáig foglakoztatja az embert, nem? -
#579 Egyértelmű.. Ha Ben eltöri a karját, akkor Csupakézként is törött lenne a karja.
Bizonyítékok:-Amikor Ben megfázott, az idegenek is betegek voltak.
-és amikor kisgyerek lett, az idegenek szintén megfiatalodtak.. -
otomka1991 #578 bocsi nem volt érthetö a fogalmazás:D rossz billentyüzet:D Hát nem tom de sztem kitértek már rá amikor ben megfázott.DE nagyából az történhet hogy elgyengülne vagy franc tudja:D Az érdekellne hogy a Ben 10k-s részbe volt valamilyen menö omnitrixes kesztyű a jövöbelibenen az omnitrixhez ti látáttok? Ja és a mindenkilapja.hu oldal téleg jo pl: észre se vettem hogy amikor ben átalakul és ugye az omnitrix jele van rajta: ha megérintik a jobb fekete nyilat a kövi ürlényé alakul ha a balt az elözövé (mint ahogy az óraba vannak sorendbe)apropo ben 10k ba is ezt csinálta az idösebb a fiatalal. és ha a fehéret emberé alakul (ahogy vilgax ezerszer csinálta) -
otomka1991 #577 hat nem tom de sztem kitértek mar ra amikor ben megfázott nagyából az történhet hoyg elgyengül vagy franc tudja. az érdekell hogy a ben 10k ba volt valamilyen menö omnitrixes kesztyű hozzá ti látáttok?
ja és a mindenki lapja oldal téleg jo pl észre se vettem hogy amikor ben átalakul és ugye az omnitriy jele van rajta ha megérintik a jobb fekete nyilat a kövi ürlényé alakul a ha balt az elözövé (mint ahogy a oraba vannak sorendbe)apropo ben 10k ba is ezt csinálta az idösebb a fiatalal. és ha a fehéret emberé alakul (ahogy vilgay ezerszer csinálta) -
#576 Nem tudhatjuk mi van olyan típusú sérüléskor...lehet hogy az omnitrix meggyógyítja...
amúgy jó kérdést tettél fel...valszeg kitérnek majd rá egy rész erejéig! -
XLR8 #575 Itt egy érdekes kérdés amit az egyik haverom kérdezett: ha Ben eltörné a karját és átváltozna pölö Fourarms-á akkor hogy nézne ki? -
#574 A ben 10 részek közt van összefüggés?Elég idiótán adja le a Cartoon.Összevissza semmi értelme. :/
Van pár folytatjuk,és még sose láttam a folytatását... -
#573 ki a fene énekli a főcím dalt? ezen gondolkozok már egy órája! -
vmisi94 #572 ben 10-ből