Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
na mind1:))
az lenne a kérdésem, hogy camp lazlo részeket lelehet-e valahonnan tölteni..
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de többet én sem tudok
A bemutató alapján amúgy jónak tûnik az idegenek kidolgozása (pl Heatblast), de az akció jelenetek valamiért olyan Power Rangers szintünek tûntek :(
Na de nem szólom le elõre...kíváncsi leszek!
de nem tudná + mondani v.ki hogy mikor lecc a 4.évad magyarul vagya film?
Elölrõl elkezdeni elég nagy hülyeség lett volna.
Az a kép amint lentebb linkeltetek az a WayBig...nézzétek meg a törzsét a lábát és egyebet. Egyszerûen csak 1-2 apróbb dologban térnek el. Elképzelhetõ, hogy 2 külön gárda csinálta a végsõ nagy Waybig-et és az árnyékát az órába...Eltértek egymástól...megesik...
Nincs mit vitatkozni ezen. AZ AZ és kész. nem egy másik idegen...
Hogy Vilgax hogy jutott ki arról foglamam sincs...de valahogy csak kijutott...
u.i.: ha ez a filmecske egy történet folytatás volt, akkor Vilgax hogy jutott ki Grandpa Max idegen begyûjtõ cellájából?
ha pedig nem folytatásos volt, akkor elbúcsúzhatunk Big Ben-tõl, és hogy ez eleve megtörtént a sorozatban, de akkor viszont úgy kellett volna kezdeni hogy megtalálja az órát, hogy mnidenki értse, az viszont nem fért volna bele az idõbe :-/
szal nem értem! :D
Ui.: Szerintem ez a Waybig hihetetlen szar ötlet volt!:S
na félre a viccel, nem tudja v.ki hogy szinkronnal mikor lecc a ben10 4. évad? + talán a film magyar nyelven?
Tényleg jól meg volt csinálva, és örülök hogy stílusban nem változott, mármint a rajzolása ugyanaz maradt.
Story: egy 1 órás rajzfilmben szerintem 10/10 az megkaphatja a maxot. Ötletes volt, és egy órába mindezt besûríteni, gratula.
látvány: sajnos rajzolva van, így olyan nagyon nagy effekteket nem lehetett beletenni, de lehetett követni az eseményeket, és míg a régi rajzfilmeknél ahol egy bizonyos elemnél piros színnek kellett lennie, ott távolabbról nézve már más színben ragyogott, itt viszont ha közelrõl mutatták a pirosan és narancson izzó Omnitrixet akkor az kicsiben is (mikor egész Ben-t mutatták) az akkor is piros volt, remélem azért lehet érteni mirõl gagyogok :) szerintem olyan 8/10
az új idegen kicsit túl nagyra sikeredett szerintem, különleges képességei meg nem is nagyon voltak, nah meg mi a neve? Big Ben? :D
szó ami szó, jól sikerült szerintem, én is egy olyan 8/10-et adok rá
én abszolút nem ítélem el a véleményedet, a régi kézi mesék valóban jobbak voltak, bár mondjuk volt egy kettõ régi mese amihez használtak számítógépet, és még úgy is jók voltak.
de változik az idõ, és változnak a gyerekek is.
Most mondd meg õszintén, milyen gyerekeket látsz te kint az utcán? mi az elsõ szavuk amit megtanulnak? A bazd meg, vagy a k anyád! Erõszakosak, és buták, ez van, erre van vevõ a rajzfilmiparban is.
Ami azt illeti a Ben 10 viszont egy egészen jól sikerült rajzfilm, annak ellenére hogy a fele erõszakos. Viszont a fele vicces, és tényleg van storyja. Jó mese ez azért! :)
Amúgy meg manapság már egyre nyilvánvalóbb, hogy a CN-es mesék többsége már nem gyerekeknek szól, hanem javarészt felnõtteknek! És ezt minden poén nélkül mondom!
A Ben10-rõl is tudják a szakik, hogy javarészt 16 év fölöttiek nézik!
Amúgy meg azért beszélünk annyit errõl a mesérõl, mert tényleg Qrva jó! :)
Az egyetlen ami nem tetszett annyira, hogy kevés jelenet játszódott a Földön lehetett volna kicsit több is, no de így is megérdemel egy 8/10 a Ben 10 skálán.
jobban mondva HeatBleast, mert csak õt látni a végén.
De Ben szerintem elég béna választás volt! :-/
Innen!:P
Klikk az omnitrix-re a nagyon rövid bemutatóért!
Feltéve ha van olyan aki még nem látta ezt site-ot :)