1051
-
#651 szerintem az egész mese egy xar :D meg Markovics Tomit is unom már...jó szinkronhang, de akkor sem kéne mindenhova ő.... (Dexter, Mókusfiúból Andy) -
XLR8 #650 Valaki hallota már az új Johnny Test magyar főcímdalát? Mert szerintem szar és a régi jobb volt... -
#649 hát elég negatív kritika jött hogy mi ez a szar
most jobb mint a barátok közt az fix ha meg angolul nézed még használ is -
#648 furcsa, amikor beírtam a fórum keresőbe hogy Ben 10, akkor nem hozta nekem eztelő :-/
nah mind1, kössz
amúgy már ideje volt nyitni neki külön topikot, csak féltem hogy a ***** op-ok, majd közlik hogy "befér a cartoon network topikba is"
pff -
#647 erre a postra reagálva nyitottam :) -
#646 de -
XLR8 #645 nekem ez az új rész nemnagyon tetszet mert szerintem az előző részeket alulmúlta -
#644 nincs is ben 10 topik
amúgy, faja rész volt ez a Ben 4 good buddy vagy mi a szar! :D -
Daza500 #643 Mostmár van Ben 10 topik. Mostmár lehet itt másról is írni végre ? -
#642 mi olyan jó ebben a Bentenben'?
igen, kinek mi! de már leírtam a Ben 10 topikban a véleményem róla! :D annyira szerintem nem jó, olyan x+1 kategória -
#641 4. évad egyik része :) mindegy még nem adták le -
XLR8 #640 van benne valami... -
#639 hát akkor nem értem, miért raktak ki egy fake képet...no mind1....
amúgy nem lenne okosabb csinálni egy Ben 10 topikot? itt már úgyis csak arról van szó :) -
#638 Ez a kép a "Washington B.C." című részből van. Nem akarok kötözködni, de első ránézésre látszik, h át van firkálva.. -
#637 ken 10 ? -
#636 sztem ez a ken10 részből lett megszerezve.. -
otomka1991 #635 nem tom de tuti vlmeik részbe volt mert én emlékszem h gwenek ien haja volt aszem ien viszaemlékezés lehetet nem tom -
#634 http://epguides.com/Ben10/
innen van, és ez eléggé megbízható oldal, tv.com társoldala, ha mondhatjuk így, innen nézem mindig, mikor jön a a kövi rész egy sorozatból...nem értem miért raknának ki egy fake képet... -
#633 Hát ez szerintem vmi painttel átrajzolt kép. Legalábbis eléggé úgy néz ki.. -
#632 de ha egy felnőtt szinkronizálja, vagy egy idősebb gyerek (mint ugye lentebb írtam :Szalai Csongor a magyarban) akkor nincs gond a azzal, hogy meváltozik a hang , mivel nem történik ilyen (esetleg ha megfázik :D)
amúgy a Kacsamesékben is a három kölköt is nő szinkronizálta magyarban :)
eddig három évadon vagyok túl magyarul, hát nemtom bevállaljam az angol negyedik évadot...igaz az első részt is megértettem, úghyogy lehet sort kerítek rá :) a szerelésre mit mondanak angolul?
amúgy erre rud valaki magyarázatot adni? :
http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000399014028991388
ilyen rész nem is volt , hogy Gwennek hosszú haja van... (vagy egy ki nem adott korai pilot? vagy csak lyukas a memóriám? :D) -
#631 Nem durvaság...sőt nagyon is bevett szokás. Még mindig jobb mint leszerződtetni egy valóban 10 éves gyereket aki a 4. évad végére már 14 éves és totál megváltozik a hangja....ha pedig nő tolja akkor nem változik meg. Apropó, Bart Simpson erderti hangja a Simpson családban is nő ha nem tudnád! :) -
#630 mi? nő szinkronizálja angolba? hát az már durvaság :-O
az első részt láttam csak angolul (többit magyarul), de fel sem tűnt...durvaság -
#629 ez van :) nem volt nagy durranás a rész várjuk a szezonfinálét
-
#628 Lehet hogy a hosszas kihagyás miatt, de az új részben Ben hangja több helyen nagyon lányosnak tűnt! Tudom hogy nő az eredeti hangja, de általában fiúsabb szokott lenni. Most volt 1-2 elvétett hangú jelenet sztem. :) Fura ilyet még nem vettem észre azelőtt...
Amúgy picit üres járat volt a mostani rész sztem, de no gond...várjuk a filmet :D -
#627 fenntvan ben10net -
XLR8 #626 remélem hamar -
#625 ma... :D
az más kérdés hogy mikor lesz fennt neten -
otomka1991 #624 mikor jön az uj resz? -
#623 jaja királysáág -
XLR8 #622 Holnap jön az új rész! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! -
#621 akkor már megvan a MENről a fehér basszeres csaj :D -
#620 most ment a Viván az Interaktívban a Grenma zenekar (életben nem hallottam még róluk), és az énekesük Szalai Csongor, aki ugyebár Ben hangja többek között, de még Omi-nak , és Ray Ray -nek és rengeteg másnak is a hangját kölcsönözte már :)
hát én névről nem ismertem eddig, mindig csak a hangját ismertem fel, és egyáltalán nem gondoltam volna hogy punk zenekara van, és emellett még szinkronizál is, le a kalappal :) -
#619 de úgy nem hangzik jól igaz hogy rímel de a hangrend más -
XLR8 #618 Egyépként az is lehetne a címe hogy Ben X. Mert X=10=ten -
Snowboarder12 #617 jól van na. nem esett le ;) -
#616 :)
22-én új rész -
#615 Hát nem is tudom, talán:
Secret of the Omnitrix
és nem 2 hanem
2es verzió
-
Snowboarder12 #614 és a ben-10.net-en hol van? -
Snowboarder12 #613 hello. mi az a SotO 2? -