Cartoon Network

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
van egy másik verzió is amihez ugye nincs seed mininován és nem heatblast van az elején animonál hanem eye guy

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

a cartoonnetwork.comon látta ben10 sekcio és karakterek ott eye guy
ja, és és nem vagyok lusta. midig el szoktam olvasni mások hozzászóllásait ;)
azt vágom, hogy a Secret of the Omnitrix elején látható, de melyik részben változik azzá és honnan tudod hogy mi a képessége?
Klemice
olvass vissza (10 hozzászólás kb kép is van minden jó lusta vagy)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

csá! ez az új idegen: Eye Guy melyik részben volt?
Klemice
mivel külön részt is kapott :)

Broafka
eszembe jutott... na jó megmondta haver: Tom Jones! õ énekli a Duck Dodgers fõcímdalát! :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

seriesfanatic
Van:
Itt
DE 0 seed, 0 leech<#szomoru1>

Klemice
más verzió van már fenn valahol?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magoo
Beismerem igazad volt :)
Ilyen miatt nem fogok veszekedni...elismerem ha valakinek igaza volt :)
Csak tény hogy az elsõ verzióban ennek a lénynek a képének még nem volt értelme...így már van :)

DantszEE
Én megmondtam!:P

Magoo
Na akkor ezaz amelyiknek láttuk már a körvonalát az elsõ verzióban is...lehullt a lepel :)

Klemice
sugár jön a középsõ szemébõl

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Broafka
"Ha szemmel verni lehetne... egész nap a f*szomat nézném" :D

errõl most ez jutott eszembe... mi a különleges funkciója? szemmel ver?

DantszEE
Nah.. Itt van az új idegen, ami a Secret of the Omnitrix elején látható!

Eye Guy!

Klemice
amúgy az élõszereplõs film elég érdekes elképzelés...

Klemice
kemény gyerekek írni sem tudnak :)
a film alapverziója kijött de lesznek más verziók is :) aki kíváncsi járjon utána pl wikipedia és társai

Broafka
nem tudok belépni a www.ben-10.net-re! :(
ötlet?

Broafka
by the way, Ben is gyerek, ha átváltozik az idegenek maradnak felnõtnek, szal mikor Ben átváltozik alapból gyerek idegeneknek kellene lenniük...

jajj már Ben rajzfilmfigura, csak nem törik már el szerencsétlen kezét

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

De ez a kérdés sokáig foglakoztatja az embert, nem?
DantszEE
Egyértelmû.. Ha Ben eltöri a karját, akkor Csupakézként is törött lenne a karja.
Bizonyítékok:-Amikor Ben megfázott, az idegenek is betegek voltak.
-és amikor kisgyerek lett, az idegenek szintén megfiatalodtak..

bocsi nem volt érthetö a fogalmazás:D rossz billentyüzet:D Hát nem tom de sztem kitértek már rá amikor ben megfázott.DE nagyából az történhet hogy elgyengülne vagy franc tudja:D Az érdekellne hogy a Ben 10k-s részbe volt valamilyen menö omnitrixes kesztyû a jövöbelibenen az omnitrixhez ti látáttok? Ja és a mindenkilapja.hu oldal téleg jo pl: észre se vettem hogy amikor ben átalakul és ugye az omnitrix jele van rajta: ha megérintik a jobb fekete nyilat a kövi ürlényé alakul ha a balt az elözövé (mint ahogy az óraba vannak sorendbe)apropo ben 10k ba is ezt csinálta az idösebb a fiatalal. és ha a fehéret emberé alakul (ahogy vilgax ezerszer csinálta)
hat nem tom de sztem kitértek mar ra amikor ben megfázott nagyából az történhet hoyg elgyengül vagy franc tudja. az érdekell hogy a ben 10k ba volt valamilyen menö omnitrixes kesztyû hozzá ti látáttok?

ja és a mindenki lapja oldal téleg jo pl észre se vettem hogy amikor ben átalakul és ugye az omnitriy jele van rajta ha megérintik a jobb fekete nyilat a kövi ürlényé alakul a ha balt az elözövé (mint ahogy a oraba vannak sorendbe)apropo ben 10k ba is ezt csinálta az idösebb a fiatalal. és ha a fehéret emberé alakul (ahogy vilgay ezerszer csinálta)
Magoo
Nem tudhatjuk mi van olyan típusú sérüléskor...lehet hogy az omnitrix meggyógyítja...
amúgy jó kérdést tettél fel...valszeg kitérnek majd rá egy rész erejéig!

Itt egy érdekes kérdés amit az egyik haverom kérdezett: ha Ben eltörné a karját és átváltozna pölö Fourarms-á akkor hogy nézne ki?
berlinboy6329
A ben 10 részek közt van összefüggés?Elég idiótán adja le a Cartoon.Összevissza semmi értelme. :/

Van pár folytatjuk,és még sose láttam a folytatását...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Broafka
ki a fene énekli a fõcím dalt? ezen gondolkozok már egy órája!

ben 10-bõl
vki tudja honna lehet az összes magyar részt letölteni?
hello mindenki. ezt az oldalt már láttátok? http://ben10omnitrix.mindenkilapja.hu/
szerintem nagyon fasza! XD
vki nem tudja honnan tudom letölteni a ben 10 3 évadját magyaul?
még sose írtam le csak úgy hallás után ment
best rész :D

Magoo
Apropó September 1-én leadják a Secret of the omnitrix filmet MÁSHOGY! Tehát bizonyos jelenetek mások lesznek benne! Reméljük felkerül a ben10 oldalra. Kíváncsi leszek miben lesz más!

Magoo
A sorozat címe Duck Dodgers! Cat 02, ha nem megy az írás ne eröltesd...
Bloo neve pedig azt hiszem Blooregard. direkt nem Blue-nak írják...
Duck Dodgers amúgy szerintem is a legjobb sorozat volt és máig az, sõt meg is van mindegyik epizód magyar szinkronnal! Az az egyetlen olyan sorozat amelyiknek sokkal jobb a szinkronja mint az eredeti hangja! Balázs Peti zseniálisan tolja SzuperDodként! Kadét és a Marslakó hangja pedig kb 90%-ban megegyezik az angol hanggal. Dod hangja totálisan más mint az angol...de pont azért tökéletes!

Broafka
kár hogy már nem adják :(
a fõcím zenéje is jó volt, amit az a híres muki énekel... fene nem jut most ezsembe a neve! :(

Bloo ? az nem Blue ? :DDD
1ébkáént Dodge DoDgers a beszt XD

Broafka
a nagy sikerre való tekintettel, elkezdik japánban is vetíteni a Ben 10-et :)
egy kis ízelítõ a japán hangokról! :)
XLR8-é nem is olyan rossz! :)
több infó: www.ben-10.net

tigeroo
regelés levan tiltva..mind1
macseta.netipar.hu

stargatelost
bakker, árulja el nekem valaki, mi az értelme a péntekenként a kedvencem baromságnak, ha nem tudják normálisan adni az adott rajzfilmet?
pl tegnapelõtt a Ben 10 nyert ugye, aminek egy eléggé összefüggõ a sztorija, és most micsináljon az, aki még nem látta végig, ha nem képesek normális sorrendbe leadni? Aznap csak párszor néztem bele, de kettesével ugrálták át a részeket....nevetséges....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
amúgy még Coco-t is birom! :D

Nekem Boom a kezvencem.
Broafka
az tényleg nagyon jó, a Bloo miatt! akkora poénjai vannak, marha jó! :)
de én Eduardot is szeretem! :)

Zillo
foster's home for imaginary friends-nalam ez abefuto :) nemtudok betelni bloo-val

Alah Alik Ya Sidi!

tigeroo
akkor mondanátok pár oldalt priviben? nembaj ha fizetõs..
Broafka
az amúgy szerintem olyan borzalom! :D
akkor már inkább pindúr pandúrok! :D

egyébként meg a fizetõs, meg meghívós magyar torrentek sokkal jobbak mint az ilyen ingyen fellelhetõ angolok, csak sajnos van amit csak ott tudsz megszerezni...

Egy warezon láttam. 6 rész van fent. Ha érdekel szólj.

btw Jetixeseket lehet leszedni :)