Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ilyen miatt nem fogok veszekedni...elismerem ha valakinek igaza volt :)
Csak tény hogy az elsõ verzióban ennek a lénynek a képének még nem volt értelme...így már van :)
errõl most ez jutott eszembe... mi a különleges funkciója? szemmel ver?
a film alapverziója kijött de lesznek más verziók is :) aki kíváncsi járjon utána pl wikipedia és társai
ötlet?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bizonyítékok:-Amikor Ben megfázott, az idegenek is betegek voltak.
-és amikor kisgyerek lett, az idegenek szintén megfiatalodtak..
ja és a mindenki lapja oldal téleg jo pl észre se vettem hogy amikor ben átalakul és ugye az omnitriy jele van rajta ha megérintik a jobb fekete nyilat a kövi ürlényé alakul a ha balt az elözövé (mint ahogy a oraba vannak sorendbe)apropo ben 10k ba is ezt csinálta az idösebb a fiatalal. és ha a fehéret emberé alakul (ahogy vilgay ezerszer csinálta)
amúgy jó kérdést tettél fel...valszeg kitérnek majd rá egy rész erejéig!
Van pár folytatjuk,és még sose láttam a folytatását...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
szerintem nagyon fasza! XD
best rész :D
Bloo neve pedig azt hiszem Blooregard. direkt nem Blue-nak írják...
Duck Dodgers amúgy szerintem is a legjobb sorozat volt és máig az, sõt meg is van mindegyik epizód magyar szinkronnal! Az az egyetlen olyan sorozat amelyiknek sokkal jobb a szinkronja mint az eredeti hangja! Balázs Peti zseniálisan tolja SzuperDodként! Kadét és a Marslakó hangja pedig kb 90%-ban megegyezik az angol hanggal. Dod hangja totálisan más mint az angol...de pont azért tökéletes!
a fõcím zenéje is jó volt, amit az a híres muki énekel... fene nem jut most ezsembe a neve! :(
1ébkáént Dodge DoDgers a beszt XD
egy kis ízelítõ a japán hangokról! :)
XLR8-é nem is olyan rossz! :)
több infó: www.ben-10.net
pl tegnapelõtt a Ben 10 nyert ugye, aminek egy eléggé összefüggõ a sztorija, és most micsináljon az, aki még nem látta végig, ha nem képesek normális sorrendbe leadni? Aznap csak párszor néztem bele, de kettesével ugrálták át a részeket....nevetséges....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de én Eduardot is szeretem! :)
Alah Alik Ya Sidi!
akkor már inkább pindúr pandúrok! :D
egyébként meg a fizetõs, meg meghívós magyar torrentek sokkal jobbak mint az ilyen ingyen fellelhetõ angolok, csak sajnos van amit csak ott tudsz megszerezni...