Alvás igény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Én is ilyen bagoly vagyok. Nyáron 3-4-kor fekszem le és 12-13-kor kelek. Ha akrámilyen fáradt vagyok, akkor sem tudok éjfél/1 elõtt elaludni, aztán meg lehet kelni 6:30-kor 😞 És persze már rossz a kedvem egész napra. Hétvégén azért általában megvan a 10-11 óra. Kénytelen leszek vmi rugalmas munkaidejû állást keresni majd...

andriska
Ha nem alszok 10 órát,akkor rossz lesz az egész napom :|

SpecTator
mivan vagy ennyire szereted cicerot vagy ennyire utálod de ha ennyit foglalkozol vele akkor a fórumozok az elsõre asszociálnak ugyanis a logod már kissé morbid nemgondolod? <#idiota>

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

általán 7-8 órát..

SpecTator
milyen népszerü lett ez a topic.....láthattuk 2 testvér vitáját is...és náluk egy 14 év alatti szabja a feltételeket....😊)))

Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
<#kacsint>

Sickness
Én soha nem alszom mert nemhagy a cziczám, dorombol a gecie.!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

z0ty
9-10 óra, ebbõl hétköznap olyan 7,5-8 szokott összejönni.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Hanga
😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

PrasCo
Alvásigényem? Egyszerû. Naponta "csak még egy perc" <#vigyor3>
Gabesz amd64
hogy ezek a mai fiatalok milyen lusták<#ejnye1><#ejnye1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

N1ggA
akarom mondani 14-15 😄

Spread De Love!

N1ggA
Ha nem ébresztenek fel, akkor 14-45 óra

Spread De Love!

Szabi84
csak álmos

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gabesz amd64
nagyon ügyes vagy<#taps><#taps><#taps>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Szabi84
Én tavaly házibuliban 24 órás fenntlét és egy kiadós hányás után délre hazaértem megebédeltem, lefeküdtem, másnap délben felkeltem.És ebédeltem egy jót!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gabesz amd64
az szép(19óra)!
Teli voltál már,mi? 😊)))

Gabesz amd64
ne harciaskodj már!nézmár meg kivel beszél

nyami
hétköznap 5-7 órát alszom... 7végén amennyit csak tudok <#smile>
egyszer aludtam 19 órát <#wilting> (sziget után)

hétköznap 6-7 órát alszok , hétvégén 13-at 😄
De amikor hajnalban megy valami jó kungfufilm, akkor csak 3-at alszok :o

Hanga
bántottak?<#boxer>

Hanga
0(nulla)

robotnyk
8-9 óra, de mostanában egyre kevesebb.
Brigicsaj
Mert Te aztán tod mi????
Én tom hogy mikor alszom el és nem te......:@@@
És szálljál le rõlam!!!

xD

cSuwwi
nekem ~10 óra az átlag.
régebben volt olyan, hogy pár hétig percre pontosan délelõtt 10-kor keltem (semmilyen ébresztõ vagy rádió nem ébresztett)

ha lefeküdtem este 10-kor akkoris, ill. ha hajnali 5-kor, akkoris. furcsa volt :]

shit happens

ez nagyonigaz
lázadjunk a suli ellen 😄

... got nothin to share with you...

NeoMaN
nem a kevés alvás a gond, hanem a rohadt koránkelés
emberi jogom lenne akkor kelni, amikor a szervezetem ébred!
és itt tökmindegy hogy este 8-kor vagy éjfélkor fexem le, 6-kor sírni tudnék...

énmár csak tom... a testvéred vagyok 😊

de szmutyik vagy!!! ne hazudjál már mindig!!!!
este 9kor fexel mindig és reggel kb 6:20-kor kelsz!
he kiszámolod az majdnem 9és fél óra!

Brigicsaj
tudom , csak nem estére....😄DD

xD

Brigicsaj

xD

A tej az pedig nagyon egeszseges brigike. Kar h utallom. 😄
Tea rulz

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mindenki maga tudja. Volt mar olyan het h naponkent csak 2-3orat tudtam aludni, de volt olyan is amikor naponkent 10-14et.

Takimate: Ha megvan a REM szakasz akkor 1-2ora is teljesen oke. Az egeszsegtelen ha nincs meg a REM szakasz. Ha tobbszor van akkor meg mar nagyon fain vagy. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

SpecTator
<#mf3><#gunyos1><#lama><#hehe>

Brigicsaj
<#mf1>

xD

IlluminatoR
6-7-et alszok hétköznap, képtelen lennék 9re

SpecTator
akkor már értem miért lyukadt(remélem érted a célzást<#mf2>) ki nem ám nem lyukadt ki 😄

Brigicsaj
mert túlsok savat termel és ha rendszeresen csinálod akkor kifog jukadni a gyomrod.......<#idiota>

xD

SpecTator
miért? 😊

SpecTator
😄 én pénteken, szombaton járok disco, részegedés az efféle afférok elkerülése érdekében mert vasárnap alszom ki magam tanulás pedig nuku 😊

Brigicsaj
tejet nem szabad inni este......nem tudtad? 😄D

xD

Gabesz amd64
Ez valami sziólógia kérdés? 😄D
ehhez van egy történetem:
Tanítottak minket szióbaromságból azt egy vén mami tartotta(sziómami).
Péntekenként volt szióóránk aztán ez a téma jött elõ hogy ki mennyit alszik mennyi a szükséges alvásideje.
Csütörtökönként szoktunk discóba járni azt egyik haverom pénteken elaludt a sziómami óráján...Azt ráordít a mami:
-Magának mennyi az alvásigénye?M
- 2 óra-válaszolt az osztálytársam(mivel aznap csak 2 órát aludt)
-Magának valami baja van akkor -sziómami vissza

azt mintha mi semtörtént volna visszaaludt 😄DD
az osztály meg dölt a röhögéstõl

SpecTator
van 😊 mi vagy te moderátor 😊 valaki mindig megszólja az embert[ spam ] 😄

Sanyix
Ja én pont ilyen bagoly vagyok, teljesen mind1, hogy alszom 9 órát, ha korán kell kelnem szarul vagyok...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

körül-körül nagyszerû szókincs😊

nekem 12 óra a minimum.Olyan 4 körül hazaérek és 6-7 körül már alszom is😊

Olvastam hogy van pacsirta és bagoly típusú ember, a pacsirta akkor érzi jól magát ha korán fekszik és korán kel, a másik meg sokáig fenntmarad viszont ha korán kell kelnie akkor mosott szar egész nap

artschiatwork
haver szerint 1 nap 24 órából és egy éjszakából áll <#idiota>

18-tól 6 óra a minimum

(nekem ált 4 jön össze, kevés ez a 24 óra 😞

artschiatwork
Kolléganõm bizarr módra nyomja az alvást... este fél 9-9 óra felé lefexik, de már hajnali fél 5-kor fent kukorékol... <#sniffles>