Alvás igény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Teli voltál már,mi? 😊)))
egyszer aludtam 19 órát <#wilting>#wilting> (sziget után)
De amikor hajnalban megy valami jó kungfufilm, akkor csak 3-at alszok :o
Én tom hogy mikor alszom el és nem te......:@@@
És szálljál le rõlam!!!
xD
régebben volt olyan, hogy pár hétig percre pontosan délelõtt 10-kor keltem (semmilyen ébresztõ vagy rádió nem ébresztett)
ha lefeküdtem este 10-kor akkoris, ill. ha hajnali 5-kor, akkoris. furcsa volt :]
shit happens
lázadjunk a suli ellen 😄
... got nothin to share with you...
emberi jogom lenne akkor kelni, amikor a szervezetem ébred!
és itt tökmindegy hogy este 8-kor vagy éjfélkor fexem le, 6-kor sírni tudnék...
este 9kor fexel mindig és reggel kb 6:20-kor kelsz!
he kiszámolod az majdnem 9és fél óra!
Tea rulz
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Takimate: Ha megvan a REM szakasz akkor 1-2ora is teljesen oke. Az egeszsegtelen ha nincs meg a REM szakasz. Ha tobbszor van akkor meg mar nagyon fain vagy. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
xD
ehhez van egy történetem:
Tanítottak minket szióbaromságból azt egy vén mami tartotta(sziómami).
Péntekenként volt szióóránk aztán ez a téma jött elõ hogy ki mennyit alszik mennyi a szükséges alvásideje.
Csütörtökönként szoktunk discóba járni azt egyik haverom pénteken elaludt a sziómami óráján...Azt ráordít a mami:
-Magának mennyi az alvásigénye?M
- 2 óra-válaszolt az osztálytársam(mivel aznap csak 2 órát aludt)
-Magának valami baja van akkor -sziómami vissza
azt mintha mi semtörtént volna visszaaludt 😄DD
az osztály meg dölt a röhögéstõl
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(nekem ált 4 jön össze, kevés ez a 24 óra 😞