174
Alvás igény korosztályonként mennyi?
-
#54 bántottak? -
#53 0(nulla) -
#52 8-9 óra, de mostanában egyre kevesebb. -
#51 Mert Te aztán tod mi????
Én tom hogy mikor alszom el és nem te......:@@@
És szálljál le rőlam!!! -
#50 nekem ~10 óra az átlag.
régebben volt olyan, hogy pár hétig percre pontosan délelőtt 10-kor keltem (semmilyen ébresztő vagy rádió nem ébresztett)
ha lefeküdtem este 10-kor akkoris, ill. ha hajnali 5-kor, akkoris. furcsa volt :] -
laliking #49 ez nagyonigaz
lázadjunk a suli ellen :D -
#48 nem a kevés alvás a gond, hanem a rohadt koránkelés
emberi jogom lenne akkor kelni, amikor a szervezetem ébred!
és itt tökmindegy hogy este 8-kor vagy éjfélkor fexem le, 6-kor sírni tudnék... -
laliking #47 énmár csak tom... a testvéred vagyok :) -
laliking #46 de szmutyik vagy!!! ne hazudjál már mindig!!!!
este 9kor fexel mindig és reggel kb 6:20-kor kelsz!
he kiszámolod az majdnem 9és fél óra! -
#45 tudom , csak nem estére....:DDD -
#44 -
_Vegeta_ #43 A tej az pedig nagyon egeszseges brigike. Kar h utallom. :D
Tea rulz -
_Vegeta_ #42 Mindenki maga tudja. Volt mar olyan het h naponkent csak 2-3orat tudtam aludni, de volt olyan is amikor naponkent 10-14et.
Takimate: Ha megvan a REM szakasz akkor 1-2ora is teljesen oke. Az egeszsegtelen ha nincs meg a REM szakasz. Ha tobbszor van akkor meg mar nagyon fain vagy. :D -
#41 -
#40 -
#39 6-7-et alszok hétköznap, képtelen lennék 9re -
#38 akkor már értem miért lyukadt(remélem érted a célzást) ki nem ám nem lyukadt ki :D -
#37 mert túlsok savat termel és ha rendszeresen csinálod akkor kifog jukadni a gyomrod....... -
#36 miért? :) -
#35 :D én pénteken, szombaton járok disco, részegedés az efféle afférok elkerülése érdekében mert vasárnap alszom ki magam tanulás pedig nuku :) -
#34 tejet nem szabad inni este......nem tudtad? :DD
-
#33 Ez valami sziólógia kérdés? :DD
ehhez van egy történetem:
Tanítottak minket szióbaromságból azt egy vén mami tartotta(sziómami).
Péntekenként volt szióóránk aztán ez a téma jött elő hogy ki mennyit alszik mennyi a szükséges alvásideje.
Csütörtökönként szoktunk discóba járni azt egyik haverom pénteken elaludt a sziómami óráján...Azt ráordít a mami:
-Magának mennyi az alvásigénye?M
- 2 óra-válaszolt az osztálytársam(mivel aznap csak 2 órát aludt)
-Magának valami baja van akkor -sziómami vissza
azt mintha mi semtörtént volna visszaaludt :DDD
az osztály meg dölt a röhögéstől -
#32 van :) mi vagy te moderátor :) valaki mindig megszólja az embert[ spam ] :D -
#31 Ja én pont ilyen bagoly vagyok, teljesen mind1, hogy alszom 9 órát, ha korán kell kelnem szarul vagyok... -
Ronny #30 körül-körül nagyszerű szókincs:) -
Ronny #29 nekem 12 óra a minimum.Olyan 4 körül hazaérek és 6-7 körül már alszom is:) -
haxoror #28 Olvastam hogy van pacsirta és bagoly típusú ember, a pacsirta akkor érzi jól magát ha korán fekszik és korán kel, a másik meg sokáig fenntmarad viszont ha korán kell kelnie akkor mosott szar egész nap -
#27 haver szerint 1 nap 24 órából és egy éjszakából áll -
haxoror #26 18-tól 6 óra a minimum
(nekem ált 4 jön össze, kevés ez a 24 óra :( -
#25 Kolléganőm bizarr módra nyomja az alvást... este fél 9-9 óra felé lefexik, de már hajnali fél 5-kor fent kukorékol... -
#24 este 8-kor két pohár tej, és be az ágyba..:) -
#23 Én kb 6 órát alszok hétköznap, hétvégén meg 8-9. -
#22 Na az alvás igény az egy érdekes dolog, nekem sok alvásra lenne szükségem, pedig alig alszok 7-8 órát.....pedig 10 min. kéne........ -
#21 van már ilyen topic -
#20 5,5 és 7,5 óra alvás között szoktam szóródni.
Kevésnek érzem amikor csak 5-6 órát alszom. Szerintem egészségtelen is. A 7,5 vagy 8 óra lenne az igazi szerintem. -
[Walaki]D`Lair #19 min. 3-4 órát alszom, de általában 6-8 óra -
Unreal1942 #18 Elvileg a szervezetnek minimum 6-8 órára van szüksége.
Nekem nem is az órák száma hanem sokkal inkább a koránkelés a gond.
-
#17 min 6 óra -
#16 16-14 alattiaknak kell a legtöbb alvás, a fejlődés miatt..ezt olvastam. -
#15 7végén 11 órát aludtam áá de jó volt:))7 órát szoktam hétköznap. 7végén max. 10