Alvás igény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nappalos mûszak elõtt elsõ napon kb. 3-4 órát szoktam aludni,a 2. napon már jobban alszok akkor 5-6 órát sikerül.
Éjszakás elõtt 8-9 órákat,szabad napon pedig kb 10 órát alszom.
4-5 hónap szenvedés után, mire végre teljesen kiürült minden nyoma a korábbi életmódnak már végre visszatért a régi énem és tudok rendesen aludni.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Voltam nyitás után!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
átlagban 8-10 órát alszom, fél-egy órás szakaszokban.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
de joo h van ez a forum :)
én nem alszom jól sajnos :( fõleg az elalvás nehéz
ezt találtam, nekem tetszik, csak még gondolkodom, szerintetek megéri befektetni??
Köszi!
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
You\'ll never walk alone!
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
ha álmos vagyok és csak 1-1,5 órára lefekszem, utána még rosszabb lesz, ha felkelek faj a fejem, a gyomrom, szoval nekem legalább 3-4 ora alvás kell egybe.
ejj de rossz lesz megint visszaszokni a reggeli isibe járáshoz
faterom napi 4-5 órát alszik, 24/7 , na az amit en nembirnek ki
Emancipate yourself from mental slavement!
A rekordom 14 óra, 40 fokos láznál. De az átlagom, szorgalmi idõszakban napi 5-6 óra, vizsgaidõszakban 30 perc és egy óra közt mozog. Heti egy 10 órás regenerációs durmolással. Szerintem ezt még bírni fogom pár évtizedig :D
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tudod a gránátjaim... <#idiota>#idiota>
émmeg megyek kómába esni :))))
RÉgebben olvastam vhol hogy egy lengyel faszi a második világháborúban még csak kis srác volt, felrobbant a közelében egy kézigránát és úgy megijedt hogy napokig nem tudott aludni aztán vhogy úgy maradt, többé egyáltalán nem igényelte az alvást az orvosok sem tudták megmondani hogy hogyan csinálja ja és nem álmatlanság(insomnia) teljesen okés ébrenlét <#wow1>#wow1>
Lehet szereznem kéne pár kézigránátot és el kellene kezdenem kisérletezni! <#idiota>#idiota>
Én ma 2,5 órát aludtam + még 6*5 percet. :D
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
amugy ez velem is így van. ha pl csukot szemmel pihenek és egy pók van melettem a falon öszönösen kinyitom és felé nézek, anélkül ,hogy tisztába lenék azzal ,hogy miért is nézek oda.
amugy kis ontopic: van ismerõsöm aki beéri 2 óra alvással..pedig nem él azért passzív életet...
nekem kell 6ó átlagban..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
de olyan is volt/van bár ritkán hogy elalvás vagy felkelés határán ilyen féléber álomban majdhogy haluzok mert végülis valósan cselekszem elképzelt dolgok hatására..
általában olyan dolgokat látok hogy pók ereszkedik rám vagy hogy mászik a falon..beesik az ágyba és ettõl azon nyomban felriadok kapdosok ugrok ki az ágybol...mondjuk ennek tudom az okát:D arachnofóbiám van..pedig emlékszem hogy kiskoromban semmi bajom nem volt velük..dobáltam nekik a legyeket a hálóba végignéztem nagymamáméknál 20-30 cmrõl ahogy egy keresztes pók meg egy szarvasbogár gyilkolja egymást vagy félórán keresztül :D most meg meghalnék vagy legalábbis kirohannék a viágbol ha magamon találnék egy akárilyen keresztest vagy akár egy nagyobb kaszáspókot is...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
vagy csak egyszerûen beírtál két esetet amikor felkeltél, az okkal együtt?? :DDDDD
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.