IndyCar - ChampCar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso nagyot ment 3. most 370 feletti átlaggal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.20. 23:32:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Like Page
Május 28-án a DIGI Sport élőben közvetíti a legendás Indianapolis 500-at, a mezőnyben a kétszeres Formula 1-es világbajnokkal, Fernando Alonsóval!
Ezen kívül az Indy 500 kvalifikációját is élőben láthatjátok a DIGI Sport csatornáin most hétvégén:
Szombaton 23 órától az első kvalifikációs nap eseményeit mutatjuk meg a DIGI Sport 3-on, vasárnap pedig ugyanezen a csatornán már 22 órától láthatjátok a rajtsorrendről döntő edzést.
#DIGIMotorsport #IndyCar
Alonso eddig remekül megy, persze a lényeg majd csak most fog jönni.
"Miután teljesíti az első pár körét, és elkapja a ritmust az autóval, elkezdjük majd finomhangolni a versenygépet, benne pedig biztos rengeteg kérdés merül fel. Eltart majd egy darabig, mire megszokja, hogy mennyire nyitottak vagyunk mi itt, az Andretti Autosportnál. A Formula–1-ben falak vannak a versenyzők körül, ezért ez lesz az első dolog, amihez hozzá kell szoknia: mi megosztunk minden információt. Aztán amikor balra fordul, ott lesz előtte a fal, miközben ő 370 km/h-val száguld. Szóval sok minden lesz, amit szokatlannak fog érezni” - elmélkedett csapattársa, Ryan Hunter-Reay.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Visca El Barça!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Visca El Barça!
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.04.10. 21:01:08
Visca El Barça!
Visca El Barça!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Visca El Barça!
Visca El Barça!
A Monster Energy NASCAR Cup Series Las Vegas-i versenye 3.58-as rátával zárt a FOX-on, amivel a teljes hétvége legnézettebb sporteseménye lett az USA-ban.
Számszerűsítve kb. 5.97 millió ember választotta vasárnapi programjául a Martin Truex Jr. győzelmével zárult viadalt.
Mindez azt jelenti, hogy a 2017-es idény eddigi mindhárom Cup futama (Daytona, Atlanta, LV) az abszolút első helyen zárta az adott hétvége nézettségi csatáját valamennyi sportágat figyelembe véve.
A másodosztály, vagyis az Xfinity Series 0.98-at, tehát nagyjából 1.62 millió nézőt prezentált a Fox Sports 1-on.
Az IndyCar St. Petersburgi fordulója 0.8-as rátát ért el, ami 1.19 millió főnek felel meg. A 2016-os szezonnyitó még 1.0-s értéket, ezzel együtt kb. 1.4 millió nézőt hozott.
Alexander Rossi, The Indianapolis Star, 2017.03.09.
1. (C) AJ FOYT RACING = #4 – Conor Daly
2. (C) AJ FOYT RACING = #14 – Carlos Munoz
3. (H) ANDRETTI AUTOSPORT = #26 - Takuma Sato
4. (H) ANDRETTI AUTOSPORT = #27 - Marco Andretti
5. (H) ANDRETTI AUTOSPORT = #28 - Ryan Hunter-Reay
6. (H) ANDRETTI-HERTA AUTOSPORT = #98 – Alexander Rossi
7. (H) CHIP GANASSI RACING = #8 - Max Chilton
8. (H) CHIP GANASSI RACING = #9 - Scott Dixon
9. (H) CHIP GANASSI RACING = #10 - Tony Kanaan
10. (H) CHIP GANASSI RACING = #83 – Charlie Kimball
11. (H) DALE COYNE RACING = #18 – Ed Jones
12. (H) DALE COYNE RACING = #19 – Sebastien Bourdais
13. (C) ED CARPENTER RACING = #20 - JR Hildebrand
14. (C) ED CARPENTER RACING = #21 - Ed Carpenter (ovál) / Spencer Pigot (épített/utcai)
15. (H) RAHAL LETTERMAN LANIGAN = #15 - Graham Rahal
16. (H) SCHMIDT PETERSON MOTORSPORTS = #5 – James Hinchcliffe
17. (H) SCHMIDT PETERSON MOTORSPORTS = #7 – Mikhail Aleshin
18. (C) TEAM PENSKE = #1 - Simon Pagenaud
19. (C) TEAM PENSKE = #2 - Josef Newgarden
20. (C) TEAM PENSKE = #3 - Helio Castroneves
21. (C) TEAM PENSKE = #12 - Will Power
Nem teljes szezonos csapatok/autók:
22. (C) TEAM PENSKE = # - Juan Pablo Montoya
23. (H) RAHAL LETTERMAN LANIGAN = # - Oriol Servia
A gyártók eloszlása viszont soha nem volt még ennyire egyenetlen.
Mindössze 8 Chevy autó lesz és 13 Honda.
Teszt.
A Honda már készül 2018-ra és lehet diszkontáron adják neki a motorokat így a Target kiszállása kapcsán lehet (nem biztos) húzniuk kellett a nadrágszíjon.. persze nagy valószínűség szerint meg van az utódja már.
Illetve kell a szakértelem mert Andrettiékkel nem sült el jól. Persze kérdés hogy ők maradnak-e vagy váltanak Chevy-re.
Sonomát imádják a szponzorok, plusz van a versenynek főszponzora, aki fizet az IC-nek egy csinos jogdíjat is...
Fontana csak akkor jöhetne szóba ha októberben lenne a zárás, mert a hőség miatt senki nem ül ki a fémlelátókra...október meg kizárt az NFL miatt..
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.09.22. 20:04:06
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Rahal nyolc ezreddel nyert Texasban - VIDEÓVAL
A verseny, ami után ismét imába foglaltam az IndyCar nevét
March 12 – St. Petersburg
April 9 – Long Beach
April 23 – Barber
April 29 – Phoenix (night race)
May 13 -- Indy Grand Prix
May 28 – Indianapolis 500
June 3 -- Detroit
June 4 – Detroit
June 10 – Texas (night race)
June 25 – Road America
July 9 – Iowa
July 16 – Toronto
July 30 – Mid-Ohio
Aug. 20 – Pocono
Aug. 26 – Gateway (night race)
Sept. 3 – Watkins Glen
Sept. 17 – Sonoma
Watkinssal több éves szerződést írt alá a széria.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
hangot levenni és rádiót hallgatni közben innen: rádió
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.08.22. 17:57:23
Poconóban nem esik, viszont hűvös van és erősen fúj a szél, ami egy kicsit aggasztja a csapatokat és a versenyzőket is, mert ilyen körülmények között még nem versenyeztek. Szóval nagy kérdőjelek vannak a megfelelő beállítások körül, ez persze nekünk nem olyan nagy fejfájás mert erős mozgásokra lehet számítani, előre-hátra és oldalirányba egyaránt. Utóbbinál a támasz a SAFER fal lesz. :p
Padlógázas tempónál olyan 29 körre lesz elég az üzemanyag, takarosan spórolásnál kb. 31 körre, fullosan spórolósnál 33-34 körre. Ha jön sárga közben akkor ez persze változni fog. A Firestone gumik nem nagyon kopnak hosszú távon sem, úgyhogy valószínűleg mindenki inkább a padlógázas tempót választja inkább.
Visca El Barça!
Rain washes out ABC Supply 500 at Pocono Raceway until Monday
A hétvége menetrendje
Augusztus 20., szombat
15:00-16:30. – IndyCar 1. szabadedzés
19:30– Kvalifikáció
23:00-23:30 – IndyCar 2. szabadedzés
Augusztus 21., vasárnap
kb. 21:09 – ABC Supply 500 (200 kör/ 500 mérföld)
*Mindkét szabadedzés, valamint a kvalifikáció élő streammel követhető a racecontrol.indycar.com-on.
DS3 felvételről 22:45-től adja.
Marad a stream