2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
M1 déli sport hírek felvezetője:
csaj:meghalt Don...2x indianapolis bajnoka..
még ezt sem tudják tisztességesen elmondani.. -
szerintem amerikában az F-1 is így van, most amikor Vettel bajnok lett biztos hír volt, de amúgy nem nagyon -
Hát azt várhatod :D. Majd amikor az irace kinő :D. -
bodajoci #1069 Azt tudom, ismerem az oldalt, hogyne ismerném. Nem is az ilyen oldalakra gondoltam. Hanem a "nagy" origo pl, vagy bármi, ami sok emberhez eljut. Legyen az tv, net, vagy bármi. -
khm...
IRACE.hu -
bodajoci #1067 Amúgy meg az elég szomorú dolog, h odaát meg kell halni vkinek, h a magyar média nagyrésze egyáltalán szót ejtsen erről a sorozatról. Most nem azt mondom, h napi szinten kéne áradozni az indycarról, de legalább a lényeges dolgokat illene megemlíteni. Ki nyert, hol volt verseny, ki a bajnok stb... -
-
bodajoci #1065 Éreztem tegnap, h vmi nagy baj van,nem tudtam tovább nézni, a balesetet még láttam, szegény Wheldon ha az autó aljával csapódott volna be, akkor tuti megússza, de így fejjel esélye sem volt. Nyugodjon békében... -
Wlanseraf #1064 -
-
Cocpittel bele a kerítésbe... .esélye se volt. Valószínűleg azonnal meghalt.. -
sajnos nem..
RIP
:((((((( -
ez brutálisabb
Briscoe: "Még soha nem láttam ilyet... amikor a következő körben odaértünk, mint egy csatamező, törmelék, égő alkatrészek..."
sajna Wheldonért lehet imádkozni :( -
jézus, mekkorákat repültek, transformers filmekben szoktam ilyeneket látni -
-
Jakes
Meira
Cunningham
Hildebrand
Bell
Howard
Scheckter
Kimball
Tracy
Viso
Wheldon
Mann
Lloyd
Power
Rice
ők az érintettek a BIG ONE-ban.. -
Pippa mann volt. -
2 autó elrepült szó szerint neki a falnak..több pedig ki is gyulladt..egyik csajszi tántorgott a mentőautó felé :( -
Wheldonnal bajok lehetnek még az autóját is letakarták..helikoptert is beindtották..remélem megússzuk nagyobb baj nélkül.. -
bodajoci #1053 Hát ez kemény balhé volt, csak nem láttam teljesen a sz@r stream miatt. -
bodajoci #1052 Justinos van több helyen is, de leáll mindig :/ -
bodajoci #1051 Eh ez is mindig megáll... -
bodajoci #1050 ez itt de nem a legjobb -
bodajoci #1049 Nekem nem megy, keresek vmi másikat. -
oldfal alján a stream -
bodajoci #1047 Érdekes lesz, de sztem Dario ezt is behúzza, mármint a bajnokságot. Nemtom, h élőben nézzem vmi streamen, vagy inkább várjam meg a fullos minőséget... -
Las Vegas: Kanaan meglepetés pólja - Power és Franchitti csak a középmezőnyben -
-
maradtak pletykák..
az eredeti terv a nascar versenyzők bevonása lett volna de nekik a France család megtíltotta..elvégre konkurens szériáról van szó..
így egyedül Wheldon maradt de csak 2,5 millát kap a másik felét egy néző fogja kapni..
Eddig fantasztikus ez a Vegas-i hétvége, szinte minden az IC-ről szól a városban, nagy tömeg a Macy's-ben, nagy buli a Stripen, elképesztő sebesség a pályán... Vegas BABY!
Servia mondjuk úgy érezte magát csütörtökön a pályán, mintha orosz ruletteznének... nem is csodálom, ment a three-wide lazán.
Szép kis közönség is várható Randy szerint, olyan 40 ezer körül. Ez oválviszonylatban már a jobbak közé számít erősen.
New Hampshire biztosan kikerült a naptából, ezt ma megerősítette a pálya elnöke. :(
Ma a Chevy bemutatja azt a négy csapatát, akikkel 2012-ben versenyzik: Penske, Andretti, Panther és ... ?
A Lotus motorja már a dínóban, november elején indul a pályás tesztjük.
Már 50 db Dallarára érkezett rendelés, szépen alakul a mezőny. Bernard szerint nem elképzelhetetlen egy 25-ös mezőny jövőre.
Marco Andretti 100. versenyét futja a hétvégén.
Egy újabb Penske-Ganassi párbaj a finálén
Las Vegas: Danica 224,719 mph-t repesztett csütörtökön
Rossz volt eddig az Indy-s lapjárás Vegasban - változás küszöbén?
Megérkezett a Chevrolet Grand Prix Detroitba! -
nem arról ment pár hónapja a duma, hogy Vegas-i futamra jönnek a nem indy-s sztárok is az 5milcsi dolcsiért? Alesi, Solberg, Kimi, vagy ezek a hírek megmaradtak pletykaszinten? -
-
Lotus motorokat használnak majd miként a HVM csapat is. -
Hivatalosanb bejelentve: Jön a Michael Shank Racing!
INDYCAR: Michael Shank Racing Unveils 2012 Plans -
21:45-kor lesz a rajt az idei utolsó versenyen.
-
PT autója Vegasra
-
-
Hivatalos, Detroit visszatér, Chevy a főszponzor..
http://www.autoweek.com/article/20111010/IRL/111019993 -
-
bodajoci #1034 A szerelőnek a lába az elég szarul nézett ki... -
Kentucky: Carpenter elképesztő győzelmet aratott Franchittivel szemben!
A bajnokság állása Kentucky után
Power: Lám, ilyen gyorsan változnak a dolgok
Rekordnevezés Vegas-ra: 34 induló!