2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
bodajoci #1192 Jó kis verseny volt, grat Powernek, ez nem volt semmi:) -
#1191 én is hiányoltam az előzéseket St Pete-ből. de akkor nem maradtak el onnan se. -
#1190 Kereket is pucoltak.:) -
bodajoci #1189 Hihetetlen mit bírnak tökölni egy lerobbant autóval :) -
bodajoci #1188 Ha Power ezt behúzza, akk nagy győzelem lesz. Amilyen rosszul jött ki neki a múlt heti taktika, a mai olyan jó. Mindent a legjobbkor csináltak, meg persze folyamatosan ő volt a leggyorsabb a pályán :) -
#1187 a verseny jó :)
-
bodajoci #1186 Olvastam én is róla, amíg saját ecu-val teszteltek nem volt semmi gond. TK-nek múltkor az akksi halt be, most kiv leszek h mi. -
bodajoci #1185 TK-nek sem :/
-
#1184 a legtöbb gond a "csodálatos" McLaren ECU-val van..Tagliani is amiatt fejezte be már az elején..lehet satonak is ez a gond. -
bodajoci #1183 Satonak nem bírnak összerakni egy autót... -
#1182 még rá is kőúrt a szerelő letörik vagy sem :D -
#1181 az egy dolog, de klaszisokkal jobb az NBC közvetítés mint a nascar érdekeltségű ABC aki nem mutatott semmit szinte 1 hete. Akkor is előztek csak nem mutatták..milyen érdekes most meg egy másik társaságnál előznek? Nem csak a rendező mutatja is.. -
#1180 Tudom.:) -
bodajoci #1179 Marconak v kinek láttam, h lefeg az első szárnya...de nem törik le bazz nem törik :D simán előgezget...
-
#1178 mivel ezek is turbók? :) -
#1177 Aszondja Miller: "A Dallarások nem keresnek semmit... az autók ütköznek de semmi nem törik le róluk." Túl jó lett a kasztni:DDD -
#1176 Csak a hatso "sarhanyo"-t nem tudom megszokni rajtuk.:D -
bodajoci #1175 Jah, csak mélyebben szólnak pár oktávval :) Ezen a versenyen amúgy tényleg jobbnak tűnik a hangjuk. -
#1174 Nem rosz a hangjuk. Pont olyan mint az F1-nek volt a turbokorszakban.:) -
bodajoci #1173 nbc-n igazi angol komment van, azt hittem 8-kor kezdődik egyébként. -
#1172 még nem
jaj de buta a sport klubos kommentátor :(
és a kiejtése jaj. nagyon angol akar lenni, csak a nyálat lehet hallani a szájában, ami folyamatosan folyik kifelé :S -
bodajoci #1171 Köcce, épp azon mérgelődtem, h mért nincs normális stream, mindenhol rögbi, meg egyéb szarok mentek. De nem kéne már mennie a futamnak? -
#1170 stream
http://www.ilive.to/view/26865/ -
bodajoci #1169 Én csak azt nem értem, h egy ilyen sorozatnak, mint az indy, a honlapján a verseny előtt mi a faxomért nem lehet megtalálni a starting grid-et :/ Tavaly még csak csak megvolt, tavalyelőtt is úgy kellett kinyomozni, de most megint nemtom, h a pi..ba van. Oké tom, h mi lesz a sorrend nagyjából, de akkor is. Lehet, h én vok vak, de bazmeg, hát nem ennek kéne 32-es betüméretben elöl lenni a főoldalon verseny előtt??? -
#1168 a formájuk tetszik nagyon. :) -
#1167 Így nem lehet megtanulni az autókat ha mindig átfestik :p
Hétvégére változtatott festések:
-
#1166 hangjukat szokni kell jah... lehetne jobb is sokkal. -
bodajoci #1165 Hááát nekem egy verseny kevés volt, h mexokjam az autókat, meg a hangjuk is pffff. De a verseny az nem volt rossz végülis, bár volt már jobb is :) -
#1164 szépek?
na ilyet se írt még senki :)) -
#1163 Az új autók nagyon szépek. Azt hiszem az idei évadtól már én is követni fogom ezt a sportot. :) -
#1162 Star Mazda versenyen történt:
-
#1161 -
#1160 én csak azt nem értem, hogy mi az érdeke az ABC-nek hogy lemarad minden előzésről és néha ismétlésben mutatják csak. tavaly is ezt tették..mintha szándékosan tennék. Nézzül az LT-t és változik állandóan a sorrend..náluk meg semmi csak a futó feliratból lkátni valami nagyon nem oké a közvetítéssel...szerencsére az indy500-ig nem ők lesznek hanem az NBC az jobb volt. -
#1159 sziasztok
sportklubos link nincs? -
#1158 Japan adast kell neznem mert az angol akad. -
#1157 linkek:
http://www.firstrowsports.eu/watch/115523/1/watch-indy-grand-prix-st-petersburg-:-race.html
http://www.vipbox.tv/watch/40755/1/indy-racingonabc:-streets-of-st.-petersburg-streets-of-st.-petersburg-live-stream-online.html -
#1156 vége a kvalinak..
1. chevy
2. chevy
3. chevy
4. chevy
5. chevy
6. honda -
#1155 Ez jo. Le is mentettem.:) -
#1154 Mivel nem csak a festések változtak de az autók is, itt van egy kis segítség melyik autóban ki ül.
link -
#1153 Praactice 3