2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#1312 Nem csak nekunk, masok is panaszkodnak. Azt irjak a Facebook-on, hogy a TV-vel olyan szerzodesuk van ami miatt le kell titaniuk a videot a vilag egyes reszein.:( -
#1311 vannak ilyen IP álcázó progik meg anonymous oldalak és azokról belépve sem engedi? -
bodajoci #1310 Azt nem értem, h jutubon mért nem lehet a magyaroknak megnézni a versenyeket? Csak a régebbieket engedi. Konkrétan az első 3-at, de régebben azokat sem engedte. Gondolom a mostaniakat majd kb 3 hónap múlva lehet megnézni. Bekaphatják :/ -
#1309 18:30-kor a közvetítés a valós rajt 19:00 -
bodajoci #1308 Köc, majdnem biztos voltam benne :D -
#1307 2 óra múlva -
bodajoci #1306 Mikor lesz a rajt magyar idő szerint? :) Most már inkább mindig megkérdem :D -
#1305 minden pálya lehet halálos sajnos a srácoknak.
Fontana durva lesz. Azért nem egy álomminőségű az aszfalt. -
bodajoci #1304 Én mindig szerettem volna michigant, írtam is :) igaz cartban 400-as derbik voltak, itt is az lett volna eredetileg. -
#1303 2 mérföldes un. D ovál, superspedway és sajnos halálos is egyben :(
már csak michigan kell a naptárba és megvan a 3db 500 mérföldes verseny azaz a újra lehetne Triple Crow :) -
bodajoci #1302 Fontana az mekkora ovál? Mert 500 mérföldes lesz. -
#1301 megnéztem..jó volt ez is :) -
#1300 Hát én ezt nem nézem meg élőben, majd letöltöm holnap ehhez fáradt vagyok :S -
bodajoci #1299 Igazad legyen, bár a tavalyi milvuki az jó volt asszem :) -
#1298 nem olyan biztos az.. -
bodajoci #1297 Ez a kukorica verseny sem lesz izgibb, mint a milvukiiiii :( Sosem csíptem ezeket a pöcs oválokat.
-
#1296 eső elállt, süt a nap rajt 21:00-kor. -
atiwrc #1295 Most elkezdik adni detroitot? -
#1294 stream
viszont esik az eső milwaukee-ban :( -
bodajoci #1293 Bár Laguna Seca-t is imádom, én a Toca 3-ban szénné játszottam... kegyetlen jó -
bodajoci #1292 Egyetértek -
#1291 Road America lenne a legjobb választás.
1, Én magam is imádom (szimulátorban sokat mentem rajta)
2, Nagyon sok jó előzési pont van, de mégis technikás, gyors, egyszerűen fantasztikus. Ja és a szintkülönbségekről ne is beszéljünk :). -
bodajoci #1290 A legkirályabb pályák :) -
:DD -
#1288 nem elizgulta..elfáradt fejben..az ovál végig 100%-os figyelmet követel nem lehet pihenni mint egy road pálya egyenes szakaszán. -
bodajoci #1287 De az a falazás a végén Rahal részéről...azt elizgulta már sztem, akármennyire is csúszkáltak. -
bodajoci #1286 Érdekes verseny volt ez a texasi, kicsit fura volt a pack versenyzéshez szokott szemnek, utólag olvasva a történéseket értettem meg mindent :) -
bodajoci #1285 Hopp ezt a motogp topicba szántam -
bodajoci #1284 Holnap Sbk és Ssp immár Talmával is, igaz nem a legjobb edzéseredményekkel, de azért kiv leszek. Egyszerűen nem értem Németh Baluval mi lett, az idény elején szabályosan alázta Imikét, most meg rendre messze elmarad tőle. Persze megértem én, h nem mondhat el mindent a sajtónak, de azért kiv lennék az "igazi" okokra. -
#1283 én se vártam meg...leszedtem és megnéztem -
bodajoci #1282 Most olvastam irace-n a "maradékot", ezért nem lett volna érdemes várni :) -
bodajoci #1281 Na jó én asszem nem várok tovább, reggel meló, ha vki végignézi, az írja meg röviden mi volt, meg ki nyert. Köc -
#1280 semmi mezei közút..
inkább a Grand-Am verseny sem tett jót az aszfaltnak ráadásul pénteken is szakadt az eső..látni hogy simán elválik az aszfalt a betontól.. -
#1279 @paultracy3
Nice million dollar fountain , shit roads !!!!
:DDD -
#1278 De hétköznap mi a tököm történik itt , hogy ekkora bemarások vannak a betonon? -
#1277 Ezt nevezem pocsék kátyúzásnak, jöjjenek hozzánk mi ebben profik vagyunk. :D -
bodajoci #1276 vicc ez a pálya :O
-
#1275 mára linkek:
sportklubbos regisztrálni kell!
stream 1
stream 2
-
#1274 igen :) -
bodajoci #1273 Szóval 21:45 :)