2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • mcmoha
    Nem csak nekunk, masok is panaszkodnak. Azt irjak a Facebook-on, hogy a TV-vel olyan szerzodesuk van ami miatt le kell titaniuk a videot a vilag egyes reszein.:(
  • Dietrich
    vannak ilyen IP álcázó progik meg anonymous oldalak és azokról belépve sem engedi?
  • bodajoci
    Azt nem értem, h jutubon mért nem lehet a magyaroknak megnézni a versenyeket? Csak a régebbieket engedi. Konkrétan az első 3-at, de régebben azokat sem engedte. Gondolom a mostaniakat majd kb 3 hónap múlva lehet megnézni. Bekaphatják :/
  • Dietrich
    18:30-kor a közvetítés a valós rajt 19:00
  • bodajoci
    Köc, majdnem biztos voltam benne :D
  • Ulvar
    2 óra múlva
  • bodajoci
    Mikor lesz a rajt magyar idő szerint? :) Most már inkább mindig megkérdem :D
  • dave9004
    minden pálya lehet halálos sajnos a srácoknak.
    Fontana durva lesz. Azért nem egy álomminőségű az aszfalt.
  • bodajoci
    Én mindig szerettem volna michigant, írtam is :) igaz cartban 400-as derbik voltak, itt is az lett volna eredetileg.
  • Dietrich
    2 mérföldes un. D ovál, superspedway és sajnos halálos is egyben :(
    már csak michigan kell a naptárba és megvan a 3db 500 mérföldes verseny azaz a újra lehetne Triple Crow :)
  • bodajoci
    Fontana az mekkora ovál? Mert 500 mérföldes lesz.
  • Dietrich
    megnéztem..jó volt ez is :)
  • Ulvar
    Hát én ezt nem nézem meg élőben, majd letöltöm holnap ehhez fáradt vagyok :S
  • bodajoci
    Igazad legyen, bár a tavalyi milvuki az jó volt asszem :)
  • Dietrich
    nem olyan biztos az..
  • bodajoci
    Ez a kukorica verseny sem lesz izgibb, mint a milvukiiiii :( Sosem csíptem ezeket a pöcs oválokat.
  • Dietrich
    eső elállt, süt a nap rajt 21:00-kor.
  • atiwrc
    Most elkezdik adni detroitot?
  • Dietrich
    stream

viszont esik az eső milwaukee-ban :(
  • bodajoci
    Bár Laguna Seca-t is imádom, én a Toca 3-ban szénné játszottam... kegyetlen jó
  • bodajoci
    Egyetértek
  • Ulvar
    Road America lenne a legjobb választás.

1, Én magam is imádom (szimulátorban sokat mentem rajta)
    2, Nagyon sok jó előzési pont van, de mégis technikás, gyors, egyszerűen fantasztikus. Ja és a szintkülönbségekről ne is beszéljünk :).
  • bodajoci
    A legkirályabb pályák :)
  • Dietrich

:DD
  • Dietrich
    nem elizgulta..elfáradt fejben..az ovál végig 100%-os figyelmet követel nem lehet pihenni mint egy road pálya egyenes szakaszán.
  • bodajoci
    De az a falazás a végén Rahal részéről...azt elizgulta már sztem, akármennyire is csúszkáltak.
  • bodajoci
    Érdekes verseny volt ez a texasi, kicsit fura volt a pack versenyzéshez szokott szemnek, utólag olvasva a történéseket értettem meg mindent :)
  • bodajoci
    Hopp ezt a motogp topicba szántam
  • bodajoci
    Holnap Sbk és Ssp immár Talmával is, igaz nem a legjobb edzéseredményekkel, de azért kiv leszek. Egyszerűen nem értem Németh Baluval mi lett, az idény elején szabályosan alázta Imikét, most meg rendre messze elmarad tőle. Persze megértem én, h nem mondhat el mindent a sajtónak, de azért kiv lennék az "igazi" okokra.
  • Dietrich
    én se vártam meg...leszedtem és megnéztem
  • bodajoci
    Most olvastam irace-n a "maradékot", ezért nem lett volna érdemes várni :)
  • bodajoci
    Na jó én asszem nem várok tovább, reggel meló, ha vki végignézi, az írja meg röviden mi volt, meg ki nyert. Köc
  • Dietrich
    semmi mezei közút..

inkább a Grand-Am verseny sem tett jót az aszfaltnak ráadásul pénteken is szakadt az eső..látni hogy simán elválik az aszfalt a betontól..
  • Dietrich
    @paultracy3
    Nice million dollar fountain , shit roads !!!!

:DDD
  • Black Ghost
    De hétköznap mi a tököm történik itt , hogy ekkora bemarások vannak a betonon?
  • Black Ghost
    Ezt nevezem pocsék kátyúzásnak, jöjjenek hozzánk mi ebben profik vagyunk. :D
  • bodajoci
    vicc ez a pálya :O
  • Dietrich
    mára linkek:
    sportklubbos regisztrálni kell!

stream 1

stream 2

• Dietrich
    igen :)
  • bodajoci
    Szóval 21:45 :)