2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
bodajoci #1352 Verseny holnap este fél 11-kor? :) -
#1351 fogalmam sincs kicsoda ez az egykori fogalomzavaros szimulátor riporter :p -
#1350 Ja elég rég foglalkozik már feltöltésekkel. Még amikor aktívan szimeztünk már akkor volt feltéve, talán Youtubeon is. -
#1349 ru-n csak simán molnardavid volt, tavaly még a viasat sport-ról szokta feltenni az indycar-t meg a nascar-t -
#1348 Ja, MoDa a "nickneve" mióta ismerem...az van pár éve már :D. -
#1347 Ez ő? A racingundergroundra is ő szokta feltölteni a magyar nyelvű versenyeket. -
#1346 Jééé Molnár Dávid kollégát eléggé ismerjük :). Dietrichel együtt :). -
#1345 Magyarul is nézhető a NASCAR és az IndyCar a YouTube-on! -
bodajoci #1344 És megint egy verseny sárga nélkül :) Kár, h Powernek elszúrták az uccsó kiállását :(
-
bodajoci #1343 Így már értem -
#1342 dehogy..olimpia közben nézzük :) -
bodajoci #1341 Megy a verseny :) Vagy mindenki áztatja a tökeit vhol? -
bodajoci #1340 :D Volt, mikor közel állt hozzá... Persze nekem is tetszett volna, mert Power az egyik kedvencem ugye :) -
#1339 igen és enélkül is jó verseny volt.
pedig Satoban bíztunk páran, hogy egyszer seggbe veri Castrot ;) -
bodajoci #1338 régen volt már ilyen verseny, h nem volt teljes pályás sárga :) -
#1337 NBC stream -
bodajoci #1336 ez most jobb, mert a másik szaggat -
#1335 van szakkommentátor nekem az elég. :D a kommentátor most a nem hozzáértő de Tagliani most leköt. Go Alex! -
#1334 Hetthéssy nem lesz? vagy kire gondoltál?
Hetthéssy a legjobb magyar szpíker aki ért és érdekli is az IC. -
#1333 nekem is..valamiért a hang ki volt kapcsolva miközben másik streamen volt hang. -
#1332 belőttem a sport klubot, ezt ma magyarul nézem, már csak azért is mert nem a nyálas csávó lesz :D -
bodajoci #1331 nekem van hang :)
-
#1330 már van :p -
#1329 nekem itt nincs hang.. -
#1328 mert a felvezető műsorok 8-kor kezdődnek..NBC meg SKY.. -
bodajoci #1327 Oké, h 8-tól, de a indycar.com-on visszaszámolva háromnegyed 9-re jön ki :) Amúgy itt egy link, de szetm úgyis tudjátok hol keressétek : ez itt -
#1326 8-tól -
#1325 Viszont stream linkeket keresni kell. -
#1324 20:47-kor egész pontosan :) -
bodajoci #1323 Rajt háromnegyed kilenckor? :) -
#1322 -
bodajoci #1321 Hááát azért vastagon kellett szerencse is ehez a 3 győzelemhez...tudom, h nincs értelme a "ha"-nak, de HA Rahal pár körrel előbb, vagy később csapja oda, akkor ki fogta volna meg Powert? -
#1320 nem mák..3x nyert zsínórban a Ganassi csapat kínlódik a Penskénél meg...egyszerűen jó az Andretti csapat idén. -
bodajoci #1319 Beszarás, h ezt is bemákolja Hunter... :) -
bodajoci #1318 Eddig nem szerencsére, de Powerék jól rábaxtak avval, h így elhúzták a kijövetelt...
-
bodajoci #1317 Bár ne úgy legyen, de az az érzésem, h ma itt egy rakás autót halomra törnek... -
bodajoci #1316 Persze én chrome-al nézem, azon az adblock kibaxa a reklámfaszságokat -
bodajoci #1315 ez a stream jónak tűnik, rem marad is -
bodajoci #1314 A melóhelyen, ahol elméletileg egy frankfurti cloud szerveren vagyunk, onnan megy, mert azt hiszi, h németországban vagyunk :)
csak ott meg ugye az ember melózni (is) szokott :D, azt ott nem lehet normálisan megnézni
Ígyhát a halacska marad, ha nem látom. -
#1313 Probaltam de nem:( Igaz csak eggyel, el is ment a kedvem.