IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nbc-n igazi angol komment van, azt hittem 8-kor kezdõdik egyébként.

Visca El Barça!

dave9004
még nem

jaj de buta a sport klubos kommentátor 😞
és a kiejtése jaj. nagyon angol akar lenni, csak a nyálat lehet hallani a szájában, ami folyamatosan folyik kifelé :S
Köcce, épp azon mérgelõdtem, h mért nincs normális stream, mindenhol rögbi, meg egyéb szarok mentek. De nem kéne már mennie a futamnak?

Visca El Barça!

Dietrich
stream
http://www.ilive.to/view/26865/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én csak azt nem értem, h egy ilyen sorozatnak, mint az indy, a honlapján a verseny elõtt mi a faxomért nem lehet megtalálni a starting grid-et :/ Tavaly még csak csak megvolt, tavalyelõtt is úgy kellett kinyomozni, de most megint nemtom, h a pi..ba van. Oké tom, h mi lesz a sorrend nagyjából, de akkor is. Lehet, h én vok vak, de bazmeg, hát nem ennek kéne 32-es betüméretben elöl lenni a fõoldalon verseny elõtt???

Visca El Barça!

N o N a m e
a formájuk tetszik nagyon. 😊
Dietrich
Így nem lehet megtanulni az autókat ha mindig átfestik :p

Hétvégére változtatott festések:

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dave9004
hangjukat szokni kell jah... lehetne jobb is sokkal.
Hááát nekem egy verseny kevés volt, h mexokjam az autókat, meg a hangjuk is pffff. De a verseny az nem volt rossz végülis, bár volt már jobb is 😊

Visca El Barça!

Dietrich
szépek?
na ilyet se írt még senki 😊)

N o N a m e
Az új autók nagyon szépek. Azt hiszem az idei évadtól már én is követni fogom ezt a sportot. 😊
Dietrich
Star Mazda versenyen történt:

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
én csak azt nem értem, hogy mi az érdeke az ABC-nek hogy lemarad minden elõzésrõl és néha ismétlésben mutatják csak. tavaly is ezt tették..mintha szándékosan tennék. Nézzül az LT-t és változik állandóan a sorrend..náluk meg semmi csak a futó feliratból lkátni valami nagyon nem oké a közvetítéssel...szerencsére az indy500-ig nem õk lesznek hanem az NBC az jobb volt.

Black Ghost
sziasztok

sportklubos link nincs?
mcmoha
Japan adast kell neznem mert az angol akad.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
linkek:
http://www.firstrowsports.eu/watch/115523/1/watch-indy-grand-prix-st-petersburg-:-race.html

http://www.vipbox.tv/watch/40755/1/indy-racingonabc:-streets-of-st.-petersburg-streets-of-st.-petersburg-live-stream-online.html

Dietrich
vége a kvalinak..
1. chevy
2. chevy
3. chevy
4. chevy
5. chevy
6. honda

mcmoha
Ez jo. Le is mentettem.😊

Dietrich
Mivel nem csak a festések változtak de az autók is, itt van egy kis segítség melyik autóban ki ül.
link

mcmoha
Praactice 3

Dietrich
SportKlub Ha minden a tervek szerint alakul, akkor valamennyi futam látható lesz!

Van egy parabolám is, megnézem majd milyen kódolásokkal nyomják a sportklubot, meg melyik holdról, hátha ki tom nyitni. Régebben tudta, asszem az Amos holdon volt.

Visca El Barça!

Dietrich

Dietrich
szerintem mind a 16 versenyt adják majd...az nem biztos, hogy mindet élõben.
nekem erõs a gyanúm a retek klub tolt egy kis pénzt a sport csatornájába miután F1-ért nem kell jogdíjat fizetnie annak töredéke is elég lehet 16 versenyhez.

A sportklubnak, h mért nem adják továbbra is a futamokat. Semmi válasz nem jött...

Visca El Barça!

Dietrich
kinek küldtél?

digi rohadjon meg amiért tavaly májusban kivették a sportklubbot...nekem sincs ezért.

Kinyalhatják, most már digi van nekem sportklub helyett. Egy darabig felvételrõl adogatták, fõleg összefoglalókat, meg indyt élõben. Aztán abbahagyták. Küldtem nekik mélt, h most akkor mi van, szartak válaszolni :/

Visca El Barça!

Dietrich

Dietrich
Hivatalos nevezési lista St.Pete-re. 26 autót írnak!
Az Indylights 17 autóval nyit...pár hete 5 nevezõ volt még csak magára a bajnokságra.

Dietrich
hát alotus motorok esélyesek rá..tesztelték majd visszaküldték a gyártónak aki úgy néz ki nem tudja mindet visszaküldeni. Bourdais lehet nem tud emiatt indulni pl.
De ez nem hivatalos info!

Már várjuk nagyon 😊 Arra nagyon kiv leszek azért, h hányan esnek ki mûszaki problémák miatt...

Visca El Barça!

Dietrich
Hétvégén rajtol az idei Indycar szezon.
ABC kezdési idõpontja magyar idõ szerint 18:30, a nemzetközi feed 18:55kor, míg a zöld zászló 19:05 körül várható.

Dietrich
Surfers Paradise ismét az IndyCar látóterében

Az aranyparti verseny fénykorában 300 ezer nézõt vonzott a négynapos hétvége és 60 millió ausztrál dollárt pumpált a város gazdaságába. A V8 jelenlegi programját a három nap alatt 180 ezren látogatták az elmúlt években.

Én imádom a V8-at de a vezetõi ritka hülyeséget mondtak mikor kiderült az IC nem megy surfersbe..."az IC nélkül is tudjuk hozni a nézõszámot" hát nem tudták, bár a 180.000 sem kevés.
Szerintem hamar meglesz az egyezség, hogy visszatérjenek.

mcmoha

Dietrich
Ma már hivatalosan is bejelentették Birkacsellot a KV racinghez.
És full szezonra vagyis oválon is fog indulni!

KV Racing Technology ‏ @kvracing
"Thanks to @rubarrichello kids who convinced his wife to do the whole season!!" :mrgreen:

Barrichello és Kanaan is a KVRT-hez szerzõdött

Vele már 25 fixen bejelentett versenyzõ van.
PT esetében úgy fest a dolog, higy az indy500-ig megy Shank-el Lotussal, utána egy Hondás csapathoz megy. De semmi hivatalos infó. És James Jakes nincs még bejelentve.

2012-es IndyCar rajtlista

1. AJ FOYT RACING / HONDA = #14 - Mike Conway
2. ANDRETTI AUTOSPORT / CHEVROLET = #26 - Marco Andretti
3. ANDRETTI AUTOSPORT / CHEVROLET = #27 - James Hinchcliffe
4. ANDRETTI AUTOSPORT / CHEVROLET = #37 - Ryan Hunter-Reay
5. BRYAN HERTA AUTOSPORT / LOTUS = #98 - Alex Tagliani
6. CHIP GANASSI RACING / HONDA = #38 – Graham Rahal
7. CHIP GANASSI RACING / HONDA = #83 – Charlie Kimball
8. DALE COYNE RACING / HONDA = #18 - Justin Wilson
9. DALE COYNE RACING / HONDA = #19 - James Jakes ??
10. DRAGON RACING / LOTUS = # - Sebastien Bourdais
11. DRAGON RACING / LOTUS = #6 - Katherine Legge
12. LOTUS DREYER & REINBOLD RACING / LOTUS = #22 - Oriol Servia
13. ED CARPENTER RACING / CHEVROLET = # - Ed Carpenter
14. LOTUS HVM RACING / LOTUS = #78 - Simona de Silvestro
15. KV RACING TECHNOLOGY / CHEVROLET = #5 - E.J. Viso
16. KV RACING TECHNOLOGY / CHEVROLET = #8 - Rubens Barrichello
17. KV RACING TECHNOLOGY / CHEVROLET = #11 - Tony Kanaan
18. PANTHER RACING / CHEVROLET = #4 - J.R. Hildebrand
19. RAHAL LETTERMAN LANIGAN / HONDA = # - Takuma Sato
20. SAM SCHMIDT MOTORSPORTS / HONDA = #77 - Simon Pagenaud
21. SARAH FISHER HARTMAN RACING / HONDA = #67 - Josef Newgarden
22. TARGET CHIP GANASSI RACING / HONDA = #9 - Scott Dixon
23. TARGET CHIP GANASSI RACING / HONDA = #10 - Dario Franchitti
24. TEAM PENSKE / CHEVROLET = #2 - Ryan Briscoe
25. TEAM PENSKE / CHEVROLET = #3 - Helio Castroneves
26. TEAM PENSKE / CHEVROLET = #12 - Will Power

Dietrich
Tesztmenetrend a következõ hetekre - picit sûrû a program.

Barber - Feb 20th & 21st
Teams Expected to Test:
* Team Penske (Helio Castroneves, Will Power)
* Sam Schmidt Motorsports (Simon Pagenaud)
* A.J. Foyt Racing (Mike Conway)
* Chip Ganassi Racing (Scott Dixon, Dario Franchitti, Charlie Kimball, Graham Rahal)
* Dale Coyne Racing (Justin Wilson, James Jakes)
* Rahal Letterman Lanigan (Takuma Sato, TBA)

Texas - Feb. 20- 21
Teams Expected to Test:
* KV Racing Technology (Tony Kanaan) - Feb. 21 only
* Team Barracuda - BHA (Alex Tagliani)

Phoenix - Feb. 21-22
Teams Expected to Test:
* Panther Racing (JR Hildebrand) - Feb. 22 only
* Andretti Autosport (Marco Andretti)

Sebring - Feb. 23-24
* Sam Schmidt Motorsports (Simon Pagenaud)
* Chip Ganassi Racing (Scott Dixon, Dario Franchitti, Charlie Kimball, Graham Rahal)
* Lotus Dreyer & Reinbold Racing (Oriol Servia)
* Lotus HVM Racing (Simona de Silvestro)
* Rahal Letterman Lanigan (Takuma Sato, TBA)

Infineon - Feb. 25-26
* Panther Racing (JR Hildebrand)
* Team Penske (Ryan Briscoe, Will Power)
* Andretti Autosport (Ryan Hunter-Reay)
* KV Racing Technology (Rubens Barrichello, EJ Viso)

Dietrich

Dietrich
INDYCAR SERIES

Teljes szezonos csapatok/autók:

1. AJ FOYT RACING = #14 - Mike Conway
2. ANDRETTI AUTOSPORT = #26 - Marco Andretti
3. ANDRETTI AUTOSPORT = #27 - James Hinchcliffe
4. ANDRETTI AUTOSPORT = #37 - Ryan Hunter-Reay
5. BRYAN HERTA AUTOSPORT = #98 - Alex Tagliani
6. CHIP GANASSI RACING = #38 – Graham Rahal
7. CHIP GANASSI RACING = #83 – Charlie Kimball
8. DALE COYNE RACING = #18 - Paul Tracy v. James Jakes ???
9. DALE COYNE RACING = #19 - Justin Wilson
10. DRAGON RACING = # - Sebastien Bourdais
11. DRAGON RACING = # - Katherine Legge
12. DREYER & REINBOLD RACING = #22 - Oriol Servia
13. ED CARPENTER RACING = # - Ed Carpenter
14. HVM RACING = #78 - Simona de Silvestro
15. KV RACING TECHNOLOGY = #5 - E.J. Viso ?
16. KV RACING TECHNOLOGY = #82 - Tony Kanaan ?
17. MSR INDY - # = Paul Tracy ???
18. PANTHER RACING = #4 - J.R. Hildebrand
19. RAHAL LETTERMAN LANIGAN = # - Takuma Sato ?
20. SAM SCHMIDT MOTORSPORTS = #77 - Simon Pagenaud
21. TARGET CHIP GANASSI RACING = #9 - Scott Dixon
22. TARGET CHIP GANASSI RACING = #10 - Dario Franchitti
23. TEAM PENSKE = #2 - Ryan Briscoe
24. TEAM PENSKE = #3 - Helio Castroneves
25. TEAM PENSKE = #12 - Will Power

Nem teljes szezonos csapatok/autók:

26. SARAH FISHER HARTMAN RACING = #67 - Josef Newgarden

Bizonytalan teljes szezonos csapatok/autók:
(esély az indulásra 50-90% között van)

27. DREYER & REINBOLD RACING = #24 - Ana Beatriz ???

28. KV RACING TECHNOLOGY = #32 - Esteban Guerrieri ???

29. RAHAL LETTERMAN LANIGAN = # - Jay Howard

Spekulációk további induló csapatokról/autókról:
(esély az indulásra 50% alatt van)

30. ANDRETTI AUTOSPORT = #11 - Dean Stoneman ???

31. CONQUEST RACING = #34 - ???
32. DREYER & REINBOLD RACING = # - ???

Dietrich

Dietrich

Dietrich

Dietrich
2012 schedule

March 25: Streets of St. Petersburg (1.8-mile street course)
April 1: Barber Motorsports Park (2.3-mile road course)
April 15: Streets of Long Beach (1.968-mile street course)
April 29: Streets of Sao Paulo (2.536-mile street course)
May 27: Indianapolis Motor Speedway (2.5-mile oval)
June 3: Raceway at Belle Isle Park (2.1-mile street course)
June 9: Texas Motor Speedway* (1.5-mile oval)
June 23: Iowa Speedway (.875-mile oval)
July 8: Streets of Toronto (1.755-mile street course)
July 22: Edmonton City Centre Airport (1.973-mile airport course)
Aug. 5: Mid-Ohio Sports Car Course (2.258-mile road course)
Aug. 19: Streets of Qingdao, China (3.87-mile street course)
Aug. 26: Infineon Raceway (2.303-mile road course)
Sept. 2: Streets of Baltimore (2-mile street course)
Sept. 15: Auto Club Speedway (2-mile oval

+2 ovál kapcsán mennek a tárgyalások még.
Texasban 2 verseny lesz egy szombaton egy vasárnap. egyik esti másik nappali lenne.

Dietrich
Hivatalos: A tartóoszlop 250G-s ütésébe halt bele Wheldon

Wheldon az ütközés elõtt 3,8 mp-el 55%-ra vette vissza a gázpedált, 2,8 mp-el a becsapódás elõtt kezdte nyomni a féket és végül "csak" 165 mph-val haladt, amikor elszállt Kimballon.

Na és Pippa Mann is nyomta a féket, igaz a csajszi kicsit megkésett, mert csak 0,8 mp-el a becsapódás elõtt... õ 196 mph-val szállt el.

Dietrich
Holnap megérkeznek a Dallara csomagok

Õk azok, akik autót kapnak holnap. Az NHR is leadott egy rendelést, de õk ugye visszaléptek, helyettük kaphatnak Fisherék egyet.

Sarah Fisher
Chip Ganassi
Penske Racing
Andretti Autosport
KV Racing Technology
HVM
Rahal/Letterman
Dreyer & Reinbold
A.J. Foyt
Dale Coyne
Panther Racing
Ed Carpenter Racing
Bryan Herta
Schmidt/AFS
Michael Shank

Conquest nincs a listán...

Dietrich

Ezt sosem felejtem el!!! Ez a csaj sem sz.rja össze magát minden "kis" ütközéstõl 😊

Visca El Barça!

Dietrich
IndyCar: Katherine Legge set to return to U.S. open-wheel racing in 2012

Dietrich

Dietrich