2275
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
Vasárnap elkezdődik az Indycar is!
Addig nézzétek meg ezt :)
-
nem tanulnak semmit a múlt hibáiból...
BRÉKING!!
Randy Bernard OUT, Jeff Belskus IN
Randy Bernard out as IndyCar CEO -
de a lényeg itt azon van miért kell Mugelloba versenyt rendeznie az IC-nek?
Önszántukból nem mennének ezt támasztja alá Michael Andretti és az IC vezérkarának 2 héttel ezelőtti nyilatkozatai:
sem most sem a közeli jövőben nem aktuális egy európai verseny (vagy kettő)
majd jött ez a hír Mugelloról..és ha ez a motor dolog így fest (már pedig 2009-ben a FIAT is kinn volt azon a gyártói meetingen az USA-ban amin a jövő "világmotorjáról" volt szó. már pedig akkor lesz európai verseny ha ez a feltétele átvenni a Lotus által kevert szart..
Braziliába is azért megy csak az IC mert fizetnek érte asszem 6 millát/verseny. ha valaki fizetne 10 millát (már pedig van aki fizetne) akkor jönnek 2013-ban és Mugello közelebb van mint Indianapolis :) -
Road America, amit még sztem az F1 is bírna. -
nekem a San José-i cham car pálya tetszett, még villamossineken is átmentek. jó versenyek voltak ott. -
lehetne sorolni még néhány pályát az usa-ba ahol lehetne futamot rendezni és nem ovál -
bodajoci #1427 Azé' gondolom a fiat kicsit gatyába rázná azokat a motorokat :) -
bodajoci #1426 Hát ez tényleg jól meg van kavarva. -
bodajoci #1425 Úgy legyen... :) -
Dallara szervezkedik -
bodajoci #1423 áh ebből nem lesz semmi :) nincs az a pénz, amit ki tudnának perkálni, h átjöjjenek ide... sajnos -
La Indycar al Mugello nel campionato 2013? -
Legnagyobb pletyka terjeng vagy kering..
IC verseny Mugelloban 2013-ban? :)
Már csak azért sem hiszem ezt mert a FIA és a FOM nem puszi pajtások ;) -
kevés a helyszín így ezzel oldják meg a több versenyt. Viszont mindegyik külön-külön teljes futamos lesz külön kvalikkal, pontozással. legalábbis még ez a terv. Azért azt látni kell oválokon 1-2 kivétellel nincs már néző, gazdaságilag nem éri meg ovál versenyt tartani ellenben az utcai pályákkal..evvan.
Poconoval viszont újra létrejött ami régen volt a Triple Crown (3db 500 mérföldes verseny győztese nyerte el a címet)és most a győztese 1 millió dollárt nyer vele.
(Pocono-Indy500-Michigan) -
Nincs indy 500 előtt ovál, ez szomorú.
Mik ezek a 2 futamos hétvégék?...jézusom. Pocono pedig érdekes. Amúgy nem rossz, csak kevés az ovál. -
Hivatalos 2013-as versenynaptár -
most hogy megveték az olasz bajnokit meg a franciát szinte biztos, hogy nem..talán az Indy500-at adják majd -
ha lesz is akkor tuti nem élőben, mióta elkezdtek focizni azóta tojtak az indycar-ra -
pepecs98 #1415 Jövőre is lesz indycar a sport klubon? -
bodajoci #1414 Kicsi szerencse és oválok nélkül is simán bajnok. De tényleg igaz, h oválokon kéne neki vmit mutatni, mert ott sehol sincs. -
Sato megint bűvészkedett az utolsó körben. :D
Tuti a Dallara beépített embere :p -
Szerencse is kell tény..RHR-nek csak ezen az utolsó versenyen 2x volt nagy mákja.
1x akkor amikor Powerrel együtt köröztek és majdnem kört kaptak mikor jött a sárga
2x ugyanez volt csak már Power nélkül.
Viszont Powernek 3 ovál 3 crash..amíg ezen nem tud tovább lépni sosem lesz IC bajnok csak örök második. -
bodajoci #1411 Hát végülis igazatok van. Viszont az is igaz, h Power utcai, meg épített pályákon nagyon ott van.
Ha összejön neki az ovál, akk verhetetlen lesz.
És azért a vetélytársaknak jókora mákja volt, h nem nyert többet azokon a pályákon. Különben sehol nem lettek volna. Én most is azt mondom, h RHR nem egyszer, köszönhetően a sárgáknak, nyert versenyt. Aki látta, már pedig ti biztosan, az tudja. Talán a bevállalósabb Andrettivel többre menne, mint Timmel. Lehet, ki tudja. Mindegy akkor is egy qrva jó szezon volt, kár, h az indynek mindig ilyen korán vége. -
ő maga elismerte amíg oválon így teljesít nem lehet bajnok.
ha most CC éra lenne 0db ovállal minden évben ő lenne a bajnok unalomig..sde hát az IC ettől jó ettől más mint egy mezei formula bajnokság európában vagy a F1, itt 3 féle pálya tipuson kell tudni jól szerepelni.
RHR pedig jól szerepelt idén..tavaly Indy500-ra be sem jutott ha emlékeztek.. -
Úgy nem, hogy nem tud oválon MENNI, nemhogy nyerni, MENNI nem tud...az szememben nem IndyCar bajnok, még ha azzá is válna így.
Hunter Reay meg bizonyított, mind 3 pályatípuson. Megérdemelte, vitathatatlanul. -
bodajoci #1408 Akkor is azt mondom, h Power már bőven megérdemelne egy bajnoki címet...
-
bodajoci #1407 Én nem voltam fenn, nemrég néztem meg amit mike feltöltött, de nem volt semmi... Annyira tudtam, h Powernek nem fog összejönni. Talán ha majd egyszer épített vagy városi pálya lesz az uccsó futam :D De jó kis év volt, kár, h vége. AJ meg jöjjön vissza!!!
-
AJ ha nem a nascart választotta volna, lehet ma már Indy500 és Indycar bajnok lenne, de így már én nem tartom őt sokra.
Mellesleg anno Tracy volt a mentora ő vitte el a gokart iskolájába is. -
Penske: Allmendingernek az IndyCarban is lehet jövője -
ja én is aludtam vagy 3 órát most. -
aludtam is párórát..ja jön még az NFL holnap meg a meló...kb. mosott szar leszek :p -
Amúgy durva maratont nyomunk most 3an.
IC + V8. FÉL3tól fél 10-ig :D este meg még NFL :D -
szegény Sato, mindig az utolsó mérföldet nem bírja :) -
Amúgy...sokkal izgibb lett volna ha Sato nem dobja el :D -
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó záró verseny lesz és a bajnokságot eldöntő, szinte az utolsó körig izgalmas verseny lesz.
Jó volt. -
A fontanai aszfalt kikészíti a versenyzőket -
Conway nem akar indulni a szezonzárón, Cunningham megy helyette
Fontana: Andrettié a pole a fináléra -
Aki gyáva beszari az jobb ha nem megy oválra megkíméli a saját és mások testi épségét.
Conway ezzel nagyjából a pályafutásának is agyőt mondott.
Mondjuk jobban belegondolva nem volt több mint egy töltike. -
főleg ha nézted, nagyon alacsony a leszorító erő...na mindegy. -
nascar autók is ugrálnak nem is értem h engedik rá az indycart ekkore sebességgel