2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    nem tanulnak semmit a múlt hibáiból...

BRÉKING!!

Randy Bernard OUT, Jeff Belskus IN

Randy Bernard out as IndyCar CEO
  • Dietrich
    de a lényeg itt azon van miért kell Mugelloba versenyt rendeznie az IC-nek?
    Önszántukból nem mennének ezt támasztja alá Michael Andretti és az IC vezérkarának 2 héttel ezelőtti nyilatkozatai:
    sem most sem a közeli jövőben nem aktuális egy európai verseny (vagy kettő)
    majd jött ez a hír Mugelloról..és ha ez a motor dolog így fest (már pedig 2009-ben a FIAT is kinn volt azon a gyártói meetingen az USA-ban amin a jövő "világmotorjáról" volt szó. már pedig akkor lesz európai verseny ha ez a feltétele átvenni a Lotus által kevert szart..
    Braziliába is azért megy csak az IC mert fizetnek érte asszem 6 millát/verseny. ha valaki fizetne 10 millát (már pedig van aki fizetne) akkor jönnek 2013-ban és Mugello közelebb van mint Indianapolis :)
  • Ulvar
    Road America, amit még sztem az F1 is bírna.
  • dave9004
    nekem a San José-i cham car pálya tetszett, még villamossineken is átmentek. jó versenyek voltak ott.
  • LaszloLedzenyi
    lehetne sorolni még néhány pályát az usa-ba ahol lehetne futamot rendezni és nem ovál
  • bodajoci
    Azé' gondolom a fiat kicsit gatyába rázná azokat a motorokat :)
  • bodajoci
    Hát ez tényleg jól meg van kavarva.
  • bodajoci
    Úgy legyen... :)
  • Dietrich
    Dallara szervezkedik
  • bodajoci
    áh ebből nem lesz semmi :) nincs az a pénz, amit ki tudnának perkálni, h átjöjjenek ide... sajnos
  • Dietrich
    La Indycar al Mugello nel campionato 2013?
  • Dietrich
    Legnagyobb pletyka terjeng vagy kering..
    IC verseny Mugelloban 2013-ban? :)
    Már csak azért sem hiszem ezt mert a FIA és a FOM nem puszi pajtások ;)
  • Dietrich
    kevés a helyszín így ezzel oldják meg a több versenyt. Viszont mindegyik külön-külön teljes futamos lesz külön kvalikkal, pontozással. legalábbis még ez a terv. Azért azt látni kell oválokon 1-2 kivétellel nincs már néző, gazdaságilag nem éri meg ovál versenyt tartani ellenben az utcai pályákkal..evvan.
    Poconoval viszont újra létrejött ami régen volt a Triple Crown (3db 500 mérföldes verseny győztese nyerte el a címet)és most a győztese 1 millió dollárt nyer vele.
    (Pocono-Indy500-Michigan)
  • Ulvar
    Nincs indy 500 előtt ovál, ez szomorú.

Mik ezek a 2 futamos hétvégék?...jézusom. Pocono pedig érdekes. Amúgy nem rossz, csak kevés az ovál.
  • Dietrich
    Hivatalos 2013-as versenynaptár
  • Dietrich
    most hogy megveték az olasz bajnokit meg a franciát szinte biztos, hogy nem..talán az Indy500-at adják majd
  • Minstrel
    ha lesz is akkor tuti nem élőben, mióta elkezdtek focizni azóta tojtak az indycar-ra
  • pepecs98
    Jövőre is lesz indycar a sport klubon?
  • bodajoci
    Kicsi szerencse és oválok nélkül is simán bajnok. De tényleg igaz, h oválokon kéne neki vmit mutatni, mert ott sehol sincs.
  • Dietrich
    Sato megint bűvészkedett az utolsó körben. :D
    Tuti a Dallara beépített embere :p
  • Dietrich
    Szerencse is kell tény..RHR-nek csak ezen az utolsó versenyen 2x volt nagy mákja.
    1x akkor amikor Powerrel együtt köröztek és majdnem kört kaptak mikor jött a sárga
    2x ugyanez volt csak már Power nélkül.

Viszont Powernek 3 ovál 3 crash..amíg ezen nem tud tovább lépni sosem lesz IC bajnok csak örök második.
  • bodajoci
    Hát végülis igazatok van. Viszont az is igaz, h Power utcai, meg épített pályákon nagyon ott van.
    Ha összejön neki az ovál, akk verhetetlen lesz.
    És azért a vetélytársaknak jókora mákja volt, h nem nyert többet azokon a pályákon. Különben sehol nem lettek volna. Én most is azt mondom, h RHR nem egyszer, köszönhetően a sárgáknak, nyert versenyt. Aki látta, már pedig ti biztosan, az tudja. Talán a bevállalósabb Andrettivel többre menne, mint Timmel. Lehet, ki tudja. Mindegy akkor is egy qrva jó szezon volt, kár, h az indynek mindig ilyen korán vége.
  • Dietrich
    ő maga elismerte amíg oválon így teljesít nem lehet bajnok.
    ha most CC éra lenne 0db ovállal minden évben ő lenne a bajnok unalomig..sde hát az IC ettől jó ettől más mint egy mezei formula bajnokság európában vagy a F1, itt 3 féle pálya tipuson kell tudni jól szerepelni.
    RHR pedig jól szerepelt idén..tavaly Indy500-ra be sem jutott ha emlékeztek..
  • Ulvar
    Úgy nem, hogy nem tud oválon MENNI, nemhogy nyerni, MENNI nem tud...az szememben nem IndyCar bajnok, még ha azzá is válna így.

Hunter Reay meg bizonyított, mind 3 pályatípuson. Megérdemelte, vitathatatlanul.
  • bodajoci
    Akkor is azt mondom, h Power már bőven megérdemelne egy bajnoki címet...
  • bodajoci
    Én nem voltam fenn, nemrég néztem meg amit mike feltöltött, de nem volt semmi... Annyira tudtam, h Powernek nem fog összejönni. Talán ha majd egyszer épített vagy városi pálya lesz az uccsó futam :D De jó kis év volt, kár, h vége. AJ meg jöjjön vissza!!!
  • Dietrich
    AJ ha nem a nascart választotta volna, lehet ma már Indy500 és Indycar bajnok lenne, de így már én nem tartom őt sokra.

Mellesleg anno Tracy volt a mentora ő vitte el a gokart iskolájába is.
  • Dietrich
    Penske: Allmendingernek az IndyCarban is lehet jövője
  • Ulvar
    ja én is aludtam vagy 3 órát most.
  • Dietrich
    aludtam is párórát..ja jön még az NFL holnap meg a meló...kb. mosott szar leszek :p
  • Ulvar
    Amúgy durva maratont nyomunk most 3an.

IC + V8. FÉL3tól fél 10-ig :D este meg még NFL :D
  • Minstrel
    szegény Sato, mindig az utolsó mérföldet nem bírja :)
  • Ulvar
    Amúgy...sokkal izgibb lett volna ha Sato nem dobja el :D
  • Dietrich
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó záró verseny lesz és a bajnokságot eldöntő, szinte az utolsó körig izgalmas verseny lesz.
    Jó volt.
  • Dietrich
    A fontanai aszfalt kikészíti a versenyzőket
  • Dietrich
    Conway nem akar indulni a szezonzárón, Cunningham megy helyette

Fontana: Andrettié a pole a fináléra
  • Dietrich
    Aki gyáva beszari az jobb ha nem megy oválra megkíméli a saját és mások testi épségét.
    Conway ezzel nagyjából a pályafutásának is agyőt mondott.
    Mondjuk jobban belegondolva nem volt több mint egy töltike.
  • Ulvar
    főleg ha nézted, nagyon alacsony a leszorító erő...na mindegy.
  • dave9004
    nascar autók is ugrálnak nem is értem h engedik rá az indycart ekkore sebességgel
  • Ulvar
    Múltját ismerve nem csodálom hogy berezonált. Láttátok már milyen a pálya felülete? Olyan huplis hogy beszarnék én is. Pedig szívesen kipróbálok mindent félelem nélkül, de ez...

Pláne hogy Conway alapból szarul megy oválon (bár ha itt akar maradni, akkor meg kéne tanulnia azon is menni), meg a zúzásai...meg most ez a pálya...hát nem lepődtem meg.