2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#1472 Na de most Indy 500 :))
2014-es Chevrolet Corvette Stingray lesz a 97. Indy500 Pace Carja.
-
#1471 szerintem egyszerűen Sato elbaszta az utolsó kanyart a minél későbbi fékezés miatt és lehet a piros gumi is a végét járta, mert mikor fordultak igencsak csúszkált az a autó. Közvetítés alatt csak annyit mondtak, hogy vizsgálják már a blokkolást, de mivel megelőzte a polgármester úr így oka fogyottá vált a dolog. -
#1470 Ne aggódjatok sztem ráordítottak a rádióban utolsó kanyarban hogy ENGEDD EL BAZDMEG A HÜLYE FEJED TE JAPÁN PÖCS!!! Satot úgy ismerem hogy behúzta volna oda még Hinchre és neki bassza a falnak, de ez nem történt meg, Hinch nyert gyönyörű utolsó kanyaros előzésben, a bírák elnézték most az egyszer a blokkolást pont ezért, mert ez egy csodás húzás volt. SZERINTEM ez játszódhatott le. -
#1469 nem lehet hanem biztosan elveszik a győzelmét. Hincchel szemben egyértelműen az volt.
Határeset korábban a Józsival szembeni volt. -
bodajoci #1468 Ez kb olyan határeset dolog volt. Lehet ha nyer, akkor megbaxták volna... :) -
#1467 Irányváltoztatás nem engedélyezett, ha az a mögötte jövő versenyzőre való reagálás miatt történik, egy potenciális előzés kivédésére. A blokkolás következménye minimum egy "áthajtásos" büntetés.
ne európai felfogásban nézd mert az rossz :))
egyszerűen nem lehet kibaszni az autót a másik elé ha az előzni akar..tessék ide gondolni pl. az ovál pályát egy ilyen manőver mit okozhat.
és ebben a szabályban nincs külön ovál vagy road/street pálya..
gondolom a versenyirányítás is fejbe csapta magát és versenyzői meetingeken figyelmeztetik a versenyzőket ezt nem lehet csinálni. -
bodajoci #1466 Én csak annyit szeretnék ehez a Sato féle dologhoz hozzáfűzni, h igazából, nem rángatta az autót ide-oda, tartott egy jól kijelölt irányt, folyamatosan húzódott a pálya széle felé, én legalábbis így láttam, ott ugyanis a pálya enyhén kanyarodik, ő megpróbált a lehető legrövidebb úton menni, magyarul még levágta azt a pici kanyart is, ezért is tűnt blokkolásnak, de sztem feltűnően nem változtatott irányt. Ha a végén nem baxa el a féktávot, akkot Hinch nem tud beszúrni mellé, csak elment a segge a gépnek, és ez elég volt ahhoz, h szélesebben vegyeaz uccsó kanyart, az meg a szemfüles Hinchnek elég volt. Soha rosszabb versenyt -
#1465 vissza az egész..Hinch 2x nyert. -
#1464 csak érdekesség
4 verseny 4 különböző győztes.
Penske, Ganassi eddig blama győzelem nélkül. Jön az Indy500 ilyenkor szokott Dario vagy Castroneves bemákolni egy Indy500-at ;) -
#1463 Én a japcsinak szurkoltam. -
#1462 csak hogy videó is legyen róla :)
-
#1461 gondolod? másik elé baszni az autót csak európában szokás
kiölték azt a fogalmat itt (főleg az F1-ben) hogy hagy helyet a másiknak.. -
#1460 Szóval ezt manapság blokkolásnak hívják? Eléggé röhejes lett a versenyzés mára. -
#1459 Pontverseny:
1. Sato...................136
2. Andretti..............123
3. Castroneves......116
4. Hinchcliffe...........112
5. Dixon.................101
6. Hunter-Reay.......94
7. Wilson................91
8. Servia.................89
9. de Silvestro........86
10. Kimball...............80
Motorok:
Chevrolet...............33
Honda....................27 -
#1458 Konkrétan a szabály a blokkolásra:
9.3.2. Blocking – A Driver must not alter his/her racing line based on the actions of pursuing Drivers to inhibit or prevent passing. Blocking will result in a minimum of a black flag “drive through” penalty.
Irányváltoztatás nem engedélyezett, ha az a mögötte jövő versenyzőre való reagálás miatt történik, egy potenciális előzés kivédésére. A blokkolás következménye minimum egy "áthajtásos" büntetés.
Dario Twitteren:
Dario Franchitti @dariofranchitti16m
What are the odds of blocking being discussed at the next @indycar drivers meeting?
"Mi az esélye, hogy a következő drivers meetingen szó lesz a blokkolásról?" :)
Hinch szerint blokkolás volt Sato manővere.
Marino Franchitti azt írta, úgy látszik megtűrt dologgá vált a blokkolás az IndyCarban... -
#1457 kurva jó verseny volt.
2x blokkolt a japcsi, de ezeket leszámítva jól tette a dolgát, de Hinch még jobban :) -
bodajoci #1456 hát ez nem volt semmi verseny, de nemtom Satot nem büntetik-e meg blokkolásért, bár az is igaz, h nem legyezett... soha rosszabbat :) -
bodajoci #1455 http://www.firstrow1.eu/watch/185127/5/watch-indycar-:-sao-paulo,-brazil---race.html én itt nézem, ha feltelepítitek a veetle-t, akkor egész faxa minőséget lehet kihozni belőle -
#1454 http://www.viponlinesports.eu/motorsports/152811/1/indy-car:-sao-paulo-indy-300-live-stream-online.html -
#1453 17:30
egy időre pihenteti Zoli.. -
bodajoci #1452 Mikor is kezdődik ma este a futam? Amúgy az irace-el mi van, h április eleje óta nem frissül? Az indycar blogot olvasgatom csak újabban :) -
bodajoci #1451 Én azt hittem Powernek nem műxik a push to pass-a, mert az összes rajtot elkúrta... grat a kis japónak -
#1450 én csak simán libabőrös lettem :)
Nagy győzelem egy legendás pályán! -
#1449 Tegnapi futam 2. felére elaludtam de most megnéztem, s majdhogynem könnycseppekkel küzdök...kurva jó volt! Olyan boldog vagyok hogy végre összejött neki...(csak azért nem írom hogy ki, mert hátha valaki még megakarja nézni). -
#1448 Audi beszáll az IndyCarba?
- Régóta pedzegetik már, most azonban maga az Audi fejlesztésekért felelős igazgatója, Wolfgang Durheimer nyilatkozott a cég jövőbeli észak-amerikai projektjei kapcsán. A szakember elmondta, hogy egyelőre csak puhatolóznak és keresik a lehetőségeket, melyek között a sportautózás mellett az IndyCar is megfontolandó opcióként szerepel. Durheimer szerint a sorozat még mindig nagy népszerűségnek örvend, az Indianapolis 500 pedig egy kiemelkedő versenye a motorsport világának. -
bodajoci #1447 Elejét nem láttam a motogp miatt, de jó kis verseny volt ez is. -
#1446 21:40-kor
stream
itt magyarul lesz -
#1445 21:45-kor lesz a rajt. -
#1444 Nyáron jön a benitrózott kerti csiga, Castroneves már hirdeti
jók a trailerek..egyik csiga száguld a másik majd beszarik a háza alatt :D -
#1443 hát igen, a Penske csata nem épp "F1-be való"
Jó verseny volt, csak így tovább. -
#1442 Én csak ma tudtam megnézni a versenyt, ami főleg a második részével maximálisan jó versenyt hozott! Soha rosszabb szezon kezdést!
Penske kijelentette náluk nincs TO mikor Castroneves előzte Powert..utána megnéztem a F1 maláj futamát :DDDDDD -
bodajoci #1441 Hinchnek grat, kár, h a kiscsajnak elfogytak a gumik a végére... Jó kis verseny volt :) -
bodajoci #1440 ez a fickó már simán háromszoros bajnok lehetne,ha nem szerencsétlenkednék el a versenyeket, ahogy ő, úgy a csapat is nem egyszer -
bodajoci #1439 eszméletlen, h Power ahogy az edzésen, úgy a versenyen is a hozza a "formáját" mik nem érik...J.R nem tom mit nézett... :O
-
bodajoci #1438 ehh ezeket a 2 soros rajtokat el kéne felejteni, mert csak a baj van belőle...várok majd negyed órát, mert dario odaveri hideg gumikon a vasat, erre nem bírnak ki 1 kört balhé nélkül -
bodajoci #1437 ez műxik, remélem fog is végig -
bodajoci #1436 warm up -
bodajoci #1435 Simona 3. :O, Power meg a szokásos -
bodajoci #1434 Már várom én is :) -
#1433 Vasárnap elkezdődik az Indycar is!
Addig nézzétek meg ezt :)