IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval 21:45 😊

Visca El Barça!

Dietrich
Est. 3:38 DSYE & 3:45 Green Flag

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mikor kezdõdik pontosan a futam? 21:30?

Visca El Barça!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pedig van 2 új is akikról a pletyok mennek már jó ideje...
2014-es csatlakozás iránt érdeklõdõ motorgyárak között ott van a Ford (Bobby Rahal próbálja õket bevonni az IC-be) és a Dodge is.

Határidõ a döntésre a szezonzáró verseny.

Lehet hagyni kellett volna csak egy gyártót mégis...

Visca El Barça!

Dietrich

Dietrich
Franchitti majdnem 2,5 millió dollárt kaszált

Bourdais és Legge egy autón osztoznak a szezon hátralévõ részében

Sínen a 2013-as aero csomag program

Simona és Rahal tíz rajthelyes büntetéssel kezd Detroitban

A Panther/DRR csapatot megbüntették $10,000-ra, és levontak tõlük 5 pontot, (nem Serviától, a csapattól)mert nem a Dallara által meghatározott csapágyakat, és tömítéseket használták.

Hétvégétõl indul a nagy nyári menet..elsõként június minden hétvégéjére esik IC verseny!

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Ezeket mások írták nem én!

Bernard megerõsítette, hogy a Chevy-s csapatok szervezkednek ellene és ki akarják rúgatni.
Állítólag Tony George a felbújtó(ECR) (John Barnes az egyik, míg Jimmy Vasser a másik) hívogatja a kollégáit, hogy nyomást gyakoroljanak rá. Bernard már több ajánlatot is elutasított más cégektõl, mert ki akarja tölteni az 5 éves IC szerzõdését.
Bernard: "Több tulajdonos is megerõsítette ezt nekem. Csalódott vagyok."

Chevy lobbi. Teljhatalmat akarnak maguknak. Mit gondolsz miért ment annyira a tiltakozás a Honda turbócsere ellen? Ki akarták nyírni a Hondát, ennyi az egész. Már majdnem polgári per lett a dologból, de letettek róla. Egyébként a Honda is egy hulladék gárda. Indyre a full timerek új fejlesztésû motort kaptak míg a one-offok egy régebbit. Végig lehet nézni az eredményeken. Townsend Bell az egyetlen aki körön maradva tudta befejezni a versenyt, és szóvá is tette a dolgot a verseny után: B-ligás motornak titulálta a masinát.

Wade -> Motorhiba.
Clauson-> Elbaszta, de a tartalék tartalékjának a tartalékjából összetákolt motorral ment.
Józsi -> Ugyan full timer, de a Honda 'mostohagyereke' a csapat, mert ugye milyen dirrel durral lett nekik 'szerezve' a Honda.
Jourdain -> Vért izzadva hibátlanul vezetve egy kör hátrány.
Bell -> Már írtam.

A többiek mind teljes szezonosak.

mindeközben..
Dragon To Split Single Entry For Bourdais And Legge

de azóta kiderült még sem TG áll a háttérben..egy a biztos megy a szarkavarás pont úgy mint 1994-tõl 1996-ig.

Mért is?

Visca El Barça!

Dietrich
áll a bál megint 😞(( ezek semmit sem tanulnak a múltból...

mcmoha
Ha valaki nem latta.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

Minstrel
Jó kis futam volt, kár, hogy sárgával lett vége. Sato szépet ment, sajnáltam, hogy elszúrta.

http://topgearhungary.blogspot.com/

hihetetlen mit bír "hisztizni" <#idiota>

Visca El Barça!

Dietrich
mekkora hülye egy picsa...

Ashley boldog, mert megint ugrik minimum 2.5 milla a buxába <#taps>

Visca El Barça!

Ha már Power, mivel õ az egyik kedvencem elszállt, igazából TK-nek örültem volna a legjobban, már nagyon kijárna neki. Azon az esõs indy-n neki járt volna a gyõzelem, és akkor is Dario nyert...

Visca El Barça!

Ganassiéknak sikerült legjobban a teszt, mert ennek a versenynek a 2/3-a teszt kb, az elején tökmind1 ki megy az elejében...

Visca El Barça!

N o N a m e
Apum is végignézte elsõ indycar futamát! 😄 Most jött, hogy láttam-e a végét. 😊)
Ráért volna az egyenesben elõzni, hisz ma ott volt a legkönnyebb

Visca El Barça!

N o N a m e
Satot sajnálom.. :/
Grat Franchittinek.
Mondtam én, h indyben bármi megtörténhet 😊

Visca El Barça!

Bazzeg Dario 3madszor 😊

Visca El Barça!

Hatalmas, h ennyit tudnak elõzni, rekord is megdõlt 😊

Visca El Barça!

Azért a "szar" hondák csak elöl kocognak 😊

Visca El Barça!

bazz Power hogy felkente Conwayt a falra, de nem tehetett róla... :/

Visca El Barça!

Alesit is kiintették várható volt...

Visca El Barça!

imádom a reklámonat :///

Visca El Barça!

Simonát kiintették a sebessége miatt... :/ szar lotus

Visca El Barça!

N o N a m e
Na én is bekapcsolódtam a topikba, sopcast-on nézem már több 2 órája ezt a streamet (az f1-et is itt néztem), elég jó minõség, nem akad és stabilnak tûnik: sop://broker.sopcast.com:3912/130638

egy "onlinetvkeresre" meghívókódot kaphatnék-e valakitõl a SK streamhez?
Dietrich
Alesi most nyilatkozta jövõre is indulni akar az Indyn de reméli egy jobb autóval.

Dietrich
az
+6 óra

Black Ghost
Ezek ugye helyi idõpontok?
Dietrich
Mai napra rekord meleget mondanak Indianapolisba esõ menteset!

A mai nap programja:

5:33 a.m.-6 p.m. Public Gates Open
8:30 a.m. Spectacle of Bands Begins
9:30 a.m. Cars Enter Pit Lane, Celebrity Red Carpet Begins
10:15 a.m. "On the Banks of the Wabash," Purdue University Band
10:40 a.m. All Cars in Place on Grid
11 a.m. Vintage Car Lap
11:10 a.m. Military Parade Lap
11:33 a.m. Driver Introductions
11:41 a.m. Military March on Front Straightaway
-------> SPORTKLUB kezdés ---------------------------------->
11:47 a.m. "America the Beautiful," Sgt. Ron Walker with Purdue University Band
11:48 a.m. Remarks, Admiral James A. Winnefeld Jr., U.S. Navy
11:51 a.m. "God Bless America," Florence Henderson
11:55 a.m. National Anthem, Martina McBride
11:57 a.m. Military Flyover
11:58 a.m. "Drivers To Your Cars" Command
11:59 a.m. Invocation, Bishop Christopher J. Coyne, Apostolic Administrator, Archdiocese of Indianapolis
12:05 p.m. "Taps" and Rifle Volley

12:06 p.m. "(Back Home Again in) Indiana," Jim Nabors (video)
12:07 p.m. Command to Start Engines, Mari Hulman George, IMS Chairman of the Board

12:09 p.m. Parade Lap
12:13 p.m. Pace Laps

12:15 p.m. Green Flag, Start of 96th Indianapolis 500

Köcce nagyjából megvannak ezek az oldalak, persze fõleg neked köszönhetõen <#eljen>

Visca El Barça!

Dietrich
http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html

http://www.firstrowsports.eu/watch/124621/1/watch-indycar:-indianapolis-500.html

SK stream

rem lesz vmi jó stream, mert tavaly óta nincs sportklubom :/

Visca El Barça!

Dietrich
ma lesz miután a F1 betétfutamnak vége 😄

Webber on pole in Monaco, HRT's own Ryan Briscoe on pole for the Indy 500, and Marcos Ambrose front row for the Coca-Cola 600 at Charlotte. LIKE, COMMENT and SHARE with your friends!!

szabii98
Barrichello szépen keresztbe állt Long Beach-en 😄D
Ma lesz az Indy 500, ugye? 😊
Éjjfélkor meg Nascar, ha minden igaz. 😄

I met God. She's black

Dietrich

Dietrich
Ma: 1:15-2:15 p.m., Firestone Indy Lights Qualifying
Holnap: 12:30 p.m., Firestone Freedom 100 (40 laps)
+6 óra

Dietrich
TOP 10-be 9 chevy csak 1 honda..túl nagy meglepetésre ne számíts.

Indyben bármi megtörténhet... Mindenesetre érdekes a grid 😊

Visca El Barça!

Dietrich

Dietrich
nem egy matyó himzés, de kurva jó fej õ is 😊

mcmoha
Kanaan olyan ronda, hogy szerintem Barrichello csak azert kerte fel a keresztapasagra hogy tudja valakivel ijesztgetni a gyerekeit.<#banplz>

Dietrich
Azt ugye tudod, hogy ez már szombaton eldõlt? 😊
És azt is, hogy a 4 mért kör átlagát veszik nem a legjobb eredményt? Mert akkor Hinché a pole.

Hinchnek vagy 8 ember örül akikrõl tudok 😄 Egyszerûen egy (jó értelemben)olyan idióta, akkora arc, hogy nem lehet nem neki szurkolni. Túl azon hogy nagyszerû versenyzõ is egy jó csapatban és jó autóval.
Igen Greg..ott volt nála Greg kesztyûje is!
Hinch Greg Moore elõtt tisztelgett a Pole Day-en

Andretti többször volt az Indy500 gyõzelem közelében mint a kiesésnél...

Newgardent nem kell magyarosítani mert mi már megtettük 😄
Josef = Józsi :p
Hinch = Polgármester
Kanaan = nagyorrú de ez már jó régi 😉

Bourdais és Legge mentségére szóljon a motormizéria ami csak a hét közepére rendezõdött..nem tudtak annyit edzeni mint a többiek. Így a beállításokkal sem tudtak annyit variálni.

Ganassiéknak ezzel az új autóval úgy ám blokk nem megy egész évben eddig nem csak az Indyn..

Egyelõre a Lotus körül forr a levegõ. Bár már nem aktuális a bump day miatt de levan írva mire gondolok.
A Bump Day-en lehet kinyomják a Lotusokat a mezõnybõl?

Ulvar
BRISCOE!!!! TUDOM HOGY SZOKÁSÁHOZ HÍVEN ELBASSZA AZ EGÉSZ FUTAMOT DE NEM SZÁMÍT! 😄 Hátha csoda történik és nyer! Azt se tudom már hány éve drukkolok neki...4? papa te talán jobban tudod...mikor kezdtünk el versenyezni IndyCarral rFactorban? 😄

A többiek...Hinchcliffe 2. helyének is úgy örülök mint Etióp gyerek egy falat kenyérnek. Megkedveltem a srácot a Greg Moorenak állított emléke a humoros videói, és a fiatalos temperamentuma miatt, és természetesen a sebessége miatt! Õ lehet az új Paul Tracy!

Andretti...úgyis kiesik az elsõ 20 körben, csak ne potenciális kedvencet rántson magával.

Newgarden (alias újkert, Spiczivel lefordítjuk a nevek nagy részét és úgy szólítjuk õket xD) pedig Rookie-ként kegyetlen idõt jött, õ már az év elején bizonyított nálam, hogy van helye az IndyCarban.

Bourdais a hasra ütött setuppal jött egy 25. helyet...figyelni kell rá ha nem is indy500on de a motor változásnak köszönhetõen a következõ futamokon. Õ még nyerni fog futamot idén road/streeten.

Ha Legge nem félne annyira akkor õ is szép eredményt érne el a hétvégén. De megértem félelmét, remélem enyhülni fog egy szép nagy crashnél amibõl jól jön ki, szerintem az jót tenne neki, komolyan mondom. Ha biztonságban érezné magát, tudja hogy ekkora tempónál se lett semmi baja, akkor bátrabb lenne, véleményem szerint.

Többiek...hát...Beatriz ügyes, Kimball-tól és JR-tól többet vártam, Ganassi gyenge, Simonat meg Alesit sajnálom hogy ilyen szar motorral kell menniük...szerencsétlenek...

Nagyon várom már a futamot.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC