IndyCar - ChampCar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rajt háromnegyed kilenckor? :)

Visca El Barça!

Minstrel
http://www.youtube.com/v/wPEAwhiJ8XU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hááát azért vastagon kellett szerencse is ehez a 3 gyõzelemhez...tudom, h nincs értelme a "ha"-nak, de HA Rahal pár körrel elõbb, vagy késõbb csapja oda, akkor ki fogta volna meg Powert?

Visca El Barça!

Dietrich
nem mák..3x nyert zsínórban a Ganassi csapat kínlódik a Penskénél meg...egyszerûen jó az Andretti csapat idén.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Beszarás, h ezt is bemákolja Hunter... :)

Visca El Barça!

Eddig nem szerencsére, de Powerék jól rábaxtak avval, h így elhúzták a kijövetelt...

Visca El Barça!

Bár ne úgy legyen, de az az érzésem, h ma itt egy rakás autót halomra törnek...

Visca El Barça!

Persze én chrome-al nézem, azon az adblock kibaxa a reklámfaszságokat

Visca El Barça!

A melóhelyen, ahol elméletileg egy frankfurti cloud szerveren vagyunk, onnan megy, mert azt hiszi, h németországban vagyunk :)
csak ott meg ugye az ember melózni (is) szokott :D, azt ott nem lehet normálisan megnézni
Ígyhát a halacska marad, ha nem látom.

Visca El Barça!

mcmoha
Probaltam de nem:( Igaz csak eggyel, el is ment a kedvem.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Nem csak nekunk, masok is panaszkodnak. Azt irjak a Facebook-on, hogy a TV-vel olyan szerzodesuk van ami miatt le kell titaniuk a videot a vilag egyes reszein.:(

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
vannak ilyen IP álcázó progik meg anonymous oldalak és azokról belépve sem engedi?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Azt nem értem, h jutubon mért nem lehet a magyaroknak megnézni a versenyeket? Csak a régebbieket engedi. Konkrétan az elsõ 3-at, de régebben azokat sem engedte. Gondolom a mostaniakat majd kb 3 hónap múlva lehet megnézni. Bekaphatják :/

Visca El Barça!

Dietrich
18:30-kor a közvetítés a valós rajt 19:00

Köc, majdnem biztos voltam benne :D

Visca El Barça!

Ulvar
2 óra múlva

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mikor lesz a rajt magyar idõ szerint? :) Most már inkább mindig megkérdem :D

Visca El Barça!

dave9004
minden pálya lehet halálos sajnos a srácoknak.
Fontana durva lesz. Azért nem egy álomminõségû az aszfalt.
Én mindig szerettem volna michigant, írtam is :) igaz cartban 400-as derbik voltak, itt is az lett volna eredetileg.

Visca El Barça!

Dietrich
2 mérföldes un. D ovál, superspedway és sajnos halálos is egyben :(
már csak michigan kell a naptárba és megvan a 3db 500 mérföldes verseny azaz a újra lehetne Triple Crow :)

Fontana az mekkora ovál? Mert 500 mérföldes lesz.

Visca El Barça!

Dietrich
megnéztem..jó volt ez is :)

Ulvar
Hát én ezt nem nézem meg élõben, majd letöltöm holnap ehhez fáradt vagyok :S

Igazad legyen, bár a tavalyi milvuki az jó volt asszem :)

Visca El Barça!

Dietrich
nem olyan biztos az..

Ez a kukorica verseny sem lesz izgibb, mint a milvukiiiii :( Sosem csíptem ezeket a pöcs oválokat.

Visca El Barça!

Dietrich
esõ elállt, süt a nap rajt 21:00-kor.

Most elkezdik adni detroitot?

Dietrich
stream

viszont esik az esõ milwaukee-ban :(

Bár Laguna Seca-t is imádom, én a Toca 3-ban szénné játszottam... kegyetlen jó <#taps>

Visca El Barça!

Egyetértek<#eljen>

Visca El Barça!

Ulvar
Road America lenne a legjobb választás.

1, Én magam is imádom (szimulátorban sokat mentem rajta)
2, Nagyon sok jó elõzési pont van, de mégis technikás, gyors, egyszerûen fantasztikus. Ja és a szintkülönbségekrõl ne is beszéljünk :).

Dietrich
http://www.youtube.com/v/B3On9cO4qCU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:DD

Dietrich
nem elizgulta..elfáradt fejben..az ovál végig 100%-os figyelmet követel nem lehet pihenni mint egy road pálya egyenes szakaszán.

De az a falazás a végén Rahal részérõl...azt elizgulta már sztem, akármennyire is csúszkáltak.

Visca El Barça!

Érdekes verseny volt ez a texasi, kicsit fura volt a pack versenyzéshez szokott szemnek, utólag olvasva a történéseket értettem meg mindent :)

Visca El Barça!

Hopp ezt a motogp topicba szántam <#falbav>

Visca El Barça!

Holnap Sbk és Ssp immár Talmával is, igaz nem a legjobb edzéseredményekkel, de azért kiv leszek. Egyszerûen nem értem Németh Baluval mi lett, az idény elején szabályosan alázta Imikét, most meg rendre messze elmarad tõle. Persze megértem én, h nem mondhat el mindent a sajtónak, de azért kiv lennék az "igazi" okokra.

Visca El Barça!

Dietrich
én se vártam meg...leszedtem és megnéztem

Most olvastam irace-n a "maradékot", ezért nem lett volna érdemes várni :)

Visca El Barça!

Na jó én asszem nem várok tovább, reggel meló, ha vki végignézi, az írja meg röviden mi volt, meg ki nyert. Köc <#wave>

Visca El Barça!

Dietrich
semmi mezei közút..

inkább a Grand-Am verseny sem tett jót az aszfaltnak ráadásul pénteken is szakadt az esõ..látni hogy simán elválik az aszfalt a betontól..

Dietrich
@paultracy3
Nice million dollar fountain , shit roads !!!!

:DDD

Black Ghost
De hétköznap mi a tököm történik itt , hogy ekkora bemarások vannak a betonon?
Black Ghost
Ezt nevezem pocsék kátyúzásnak, jöjjenek hozzánk mi ebben profik vagyunk. :D
vicc ez a pálya :O

Visca El Barça!

Dietrich
mára linkek:
sportklubbos regisztrálni kell!

stream 1

stream 2

Dietrich
igen :)