2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    Még egy kicsit a biztonságról
  • Dietrich
    én is mert fáradt voltam és elaludtam :p

:) Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy az ilyen dolgok lepattanjanak rólam. Eleve a lényegi részét meg sem értették.
    Engem jobban idegesít mikor meghallottam tegnap a létrán állva hogy "a világ leggyorsabb versenyzői" hol mennek annyival mint az IC az Indy500-on? Meg ez a 280-nál való integetés...ettől kell elájulni? Ha valaki versenyezni akar a legleglegben arra rásütik, hogy idióta mert nem akar beállni a vonatozók közé? Hogy állandóan azzal jönnek, hogy aki amcsiból jön megbukik a F1-ben? Persze figyelmen kívűl hagyva milyen autóban vagy melyik csapatnál volt...Meg a világ legjobb versenyzői a F1-ben vannak...Akkor Barichello a 19 éves F1 tapasztalatával mit mondjunk? 1db 4. helye van 2012-ből a dobogóra fel sem tudott állni mint az egyik leg a világból. Pedig itt aztán az emberi tényező számít 80%-ban nem az autó. Az ő bevallása szerint teljes tévhitben élnek az F1-ben versenyzők az oválokkal kapcsolatban, hogy egyetlen F1 pálya sem olyan nehéz mint Indy 4 kanyarja.
  • Minstrel
    Cukorbetegen nyert futamot
  • Claptonic
    Totál lemaradtam, mi volt?

Látom, pár agyatlan belédkötött F1 topikban. Szokásos "ezek csak balra kanyarodnak ész nélkül"...

Én pl majd elaludtam ezen a futamon, pedig Spa a kedvenc.
  • Dietrich
    Ma Sonoma 22:40-től green flag..
    stream itt
  • Dietrich
    Charlie Kimball történelmet írt tegnap.
  • Dietrich
    Hétvégi menetrend:

Szombat
    16:30 - 17:15 3. edzés
    20:00 - 21:10 időmérő

Vasárnap
    17:00 - 17:30 bemelegítő
    kb. 21:40 Honda Indy 200

Dixon nagyon fut a szekere továbbra is...
    Pénteki napon Dixoné a P1, Poweré a P2 és Dixon lett a 2. mögötte.
  • Dietrich
    streamek
    http://www.viponlinesports.eu/sports/motorsports.html

rajt 21:40-kor
  • Dietrich
    ajjajj..
    Barnhart visszatér
  • Dietrich
    gyakorolták az állórajtot is már..
    van aki még az életében nem álló rajtolt (Carpenter) meg van aki legutoljára 1994-ben (Dario) ;)

• dave9004
    és a pálya is :)
    tavaly v mikor újraaszfaltozták, vmennyit az is segített
  • Dietrich
    Pocono:

@INDYCARPR: New provisional pole sitter: @MarcoAndretti with a two-lap average of 221.273 mph. New Track Record

211.715 MPH volt Fittipalditól a '89-es kvalin. Leggyengébb kör Saavedra-tól 214.377. Sokat gyorsult 24 év alatt az IC.
  • Dietrich
    nem is egyszerű rajt lesz, hanem 3 soros. És majd Fontanán is.
    http://www.indycar.com/News/2013/07/7-3-Three-wide-starts-at-Pocono-Fontana
  • Dietrich
    vasárnap 18:15-kor lesz a zöld zászló.

• Ulvar
    badummtsss
  • bodajoci
    a legjobb amit találtam, ha van jobb osszátok meg lécci :)
  • Dietrich
    21:05-kor lesz ma az Iowai versenyen a green flag!
  • Dietrich
    Marco csak ismétli a történelmet..2008-ban itt lett először pole-ban majd a versenyen kiesett.
    most is pole az ővé és kiesett megint..ergo nem szabad ezen a pályán polet nyernie :)
  • bodajoci
    Kár, h Marco kiesett, izgibb lett volna a vége... Végre Power is alkotott vmi értékelhetőt oválon :)
  • Dietrich
    http://www.viponlinesports.eu/motorsports/159468/5/indycar-:-milwaukee-indyfest-live-stream-online.html
  • Dietrich
    stream
    http://www.day.to/watch/live/streaming/online/free/en-vivo/1/594410/june-15-2013/indy-grand-prix-milwaukee.html
  • Dietrich
    ahha..torrentről leszeded majd :)
    a maiak jók voltak főleg a második. droid nagy genya volt..
  • Ulvar
    mert ezt se fogom látni akárcsak a v8at (vidéken vagyok).
  • Dietrich
    ma. miért?
  • Ulvar
    szóval ma lesz 22:40 től? ejjjj
  • bodajoci
    Marco nyerte az első edzést.
  • Dietrich
    Milwaukee IndyFest

Péntek
    17:00 - 18:00 1. edzés
    20:00 - 21:00 2. edzés
    23:15 időmérő

Szombat
    kb. 22:40 verseny

A kvalit az NBCSN magyar idő szerint szombat hajnali 1-kor adja felvételről.
  • bodajoci
    Azt én is furcsállottam, h az első hely megmaradt, bár aztán kitudja, h mekkora előnyük származott ebből, h állítólag nem húztak meg vmi merevítőket rendesen, azért volt lejjebb a szárny. Az is igaz, h erről Helio tehetett a legkevésbé. Nekem amúgy nem bejövős ez az aero kites dolog, maradna minden így ahogy van. Hisz jó ez, ilyen változatos már rég volt a sorozat.
  • Dietrich
    35.000 dollárjuk és 15 pontjuk bánta..mondjuk azt nem értem az 1. helyet miért nem veszik el? És múltkor miért csak 10.000 dolláros büntit kapott JJ?
    És még csak 2015-öt sem írunk mikor jönnek az aero kittek és mindenki gyárthatja magának vagy veszi a gyártótól..
  • bodajoci
    A hátsó szárny magassága negyed collal alacsonyabban volt vmi...
  • Dietrich
    jaja..az a baj ők inkább Nascar pártiak és ezért ilyen a közvetítés is..
  • bodajoci
    Most olvastam, h Helio autója nem volt teljesen szabályos...
  • Ulvar
    Az ABC nagy gány az biztos...utálom mint a szart...egyik St. Pete-i verseny volt az amikor csomó akció ment mi meg hót unalomnak gondoltuk a futamot, mert csak az elejét mutatták.
  • bodajoci
    Közben már megnéztem a tubuson a versenyt, csak az bosszantott, h ez a hülye ABC már megint egy csomó lényeges dologról lemaradt... Azt az ember csak pislog, h most akkor egyesek hogyan kerültek előre, vagy hátra.
  • Minstrel
    Erre a csatornára is érdemes feliratkozni :) http://www.youtube.com/user/F1RacingGame
  • bodajoci
    Jah később már én is láttam,de tubuson nem találtam, halacskán fenn van :)
  • Dietrich
    dehogy nem...
  • bodajoci
    naná, h nincs fenn még mindig a verseny neten...erről írtam múltkor :/
  • Dietrich
    Reakciók a detroiti büntetések kapcsán

Power a pole-ban Texasban

Verekedéssel zárult az első texasi verseny

A verseny magyar idő szerint vasárnap 02:50-kor rajtol. 2:30-kor kezdi az ABC az adást.
  • bodajoci
    arról csak ők tehetnek... indyben is volt már ilyen, h majdnem felvitték az oválra a csövet :D