2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
#1632 fura h pont Baltimore helyére.
Sztem ott jó versenyek voltak. -
#1631 Providence viszont a jelek szerint kész Baltimore helyére lépni. Rhode Island központjában már két éve dolgoznak egy 2,1 mérföldes, 11 kanyarból álló utcai pálya megalkotásán.
Ennél többet én nem. -
#1630 Providence-i pályárol mit lehet tudni? -
#1629 Baltimore már biztosan és lehet Sao Paulo is megy a levesbe.
Viszont lehet tradicionális pályák térnek vissza a jövőben.
Legendás visszatérők a 2015-ös naptárban?
A Honda a tegnapi teszten már kipróbálta a jövő évi ikerturbóját, ha minden igaz. -
#1628 Akkor én most feladok egy lottót...
http://www.indycar.com/News/2013/09/9-16-Montoya-joins-Team-Penske-for-2014 -
#1627 Egyértelmű hogy IndyCar, az való neki és valószínű belerázódna az oválozásba is. Nascart nem nézem egyáltalán, mert szerintem uncsi, úgyhogy már csak azért is IC mert Monti személyes favoritom :) -
#1626 Lehet jobban járna most megint egy váltással.
Olyat hallottam h a Furniture Row-nál is volt látogatóban ahonnan Ku. Busch elmegy stewartékhoz Newman helyére.
Szerintetek indybe menjen, vagy maradjon nascarban?
Tény h idén sztem elég jó éve van oválokon is -
#1625 http://www.racer.com/andretti-making-progress-on-budget-for-montoya-indycar-deal/article/310820/ -
#1624 Itt van a full
-
#1623 az új autókkal egyébként szerintem mindenki :) -
#1622 Andrettiéknél is jó helye lenne, de Penske is adhatna egy autót neki, vagy bárki aki versenyképes :D
Megnézted a versenyt? Végeredmény meg van?
1. Schmidt
2. Fischer
3. Dragon
4. Coyne
5. KV Racing
6. Novo (Ganassi)
7. Andretti
8. Dragon
9. Penske
10. Andretti
Szóval akkor ki is a versenyképes? :))
-
#1621 nem érdekel :D valaki adjon neki autót és kész :D -
#1620 ha ezen múlik szerintem megoldja :D szétver egy két kamerást, kisgyereket stb... és már kész is :D -
#1619 Azt ugye vágod hogy Ganassis? :D -
#1618 előbb fogyjon le, hogy beleférjen a dallarába ;)
2001-ben is pufiként került a F1-be, de a Lola kasztniba még belefért :p -
#1617 én csak azt várom hogy jöjjön Montoya :) Andrettiéknél is jó helye lenne, de Penske is adhatna egy autót neki, vagy bárki aki versenyképes :D -
#1616 Powert már ki kéne basznia Penskenek. Nagyon jó versenyző lehetne, de sajnos sose találja önmagát. Régebben oválokon balfaszkodott idén egész jól ment rajtuk, erre nem tud menni road/streeten, amiken korábban szarrá nyerte magát...így sose lesz bajnok, és ez kurva frusztráló. Az öreg helyében leigazolnám Pagenaudt, már ha lehetséges. -
#1615 Dixon:
"It was funny on the radio when we were scanning them in the situation when Power was sitting in the pits. Cindric was telling him exactly what to say when he gets out of the car. Cindric's a piece of s***, which is quite obvious to a lot of people nowadays."
"Cinric egy darab sz.r" :D -
#1614 -
#1613 :D -
#1612 Saavedra bajnoki esélyei újra fellángoltak, szezon eddigi legjobb eredményét produkálta :D. -
#1611 Jó futamok vannak mostanában, de azért kicsit sok a sárga, viszont épp emiatt tűnnek izgalmasabbnak, mert többször összerázza a mezőnyt. Kár, hogy már csak három futam lesz. -
Claptonic #1610 Honnan tudom majd letölteni? -
#1609 No ez ma is rendbe volt azt hiszem.Hihetetlen, hogy nem lehet tévén nézni ilyen versenyeket csak streamen.... -
#1608 Kicsit sok már a sárga :/. -
#1607 Itt van HD stream, ezt nézzétek ne a vipsports-ot: http://racefansonlytv.com/ -
#1606 Hát ez egy kibaszott jó verseny! -
Claptonic #1605 Mi történt? Telon nem tudom nézni :-( -
#1604 Fúúúú akaraterő, na ezért nem leszel te sose bajnok... -
atiwrc #1603 Tegnap kezdtem el nézni a sonomai futamot (az ultimates közvetítéssel, még fél óra lenne hátra a végéből), de annak ellenére, hogy fáradt voltam, nem volt az a bealszok rajta típusú verseny :D, remélem ma se fogunk unatkozni. -
#1602 Ma újabb verseny, Baltimore utcáin. Rajt 20:30-kor
stream:
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/173503/1/indycar---baltimore,-usa-%28race%29-live-stream-online.html
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/173503/2/indycar---baltimore,-usa-%28race%29-live-stream-online.html
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/173503/3/indycar---baltimore,-usa-%28race%29-live-stream-online.html -
#1601 az már régen volt, hogy felkelljek az F1-ért vagy a futamhoz ihazítsam a vasárnapom ;)
idén nálam a Detroit dupla forduló viszi a pálmát. Azon a borzalmas aszfalton 2 távot lenyomni egymást követő napon nem kis dolog volt. Tenyerüket véresre dörzsölte a kormány, hogy egyáltalán az őúton tudják tartani az autót így nem csoda ha a második verseny felénél már jöttek a crashek a fáradtság miatt.
De ez a tegnapi sem volt rossz verseny. -
Claptonic #1600 Irvine példaképemmé vált ezzel:D Saját sziget:D
Az a durva, hogy hiába tudom, hogy unalmas lesz, hiába tudom, hogy ez egy irányitott, pénzsóvár bankárok által tönkrevágott cirkusz, mégis felkeltem éjjel MINDIG, hogy nézzem a futamokat tavaly.
Kicsit reménykedem a jövő évi szabályváltoztatásokban, az uj motorokban. Talán.
De mostanában jobban élvezem az Indyt, remélem nem ver szét az uj vezetés. -
#1599 -
#1598 Irvine jól mondta..vége a XX. századnak a F1-nek is.
Itt már mindenki úgy táncol ahogy Eccleston és sleppje fütyűl...csak a biznisz számít minden más csak szemfényvesztés.
Nem mai cikk, de ha ő mondja csak van benne valami:
„A MOSTANI F1 BORZALOM”
Irvine nem szakadt el a Formula–1-től, időnként cikkeket ír brit lapokba, s bár televíziós kommentátornak is hívták, arra nemet mondott, mert túl sok időt vett volna igénybe. „A kanadai, a monacói és a monzai futamot elvállaltam volna, és talán még Silverstone-t és Ausztráliát is, de többet nem” – mondta. A véleménye persze megvan a mostani F1-ről.
„Nevetséges a mostani F1, mindent kiiktatnak, amelynek köszönhetően az igazán jó pilóták ki tudnak emelkedni a többiek közül. A DRS-nek köszönhetően bárki előzhet, de ezzel minden egyes manőver értéke jelentősen csökken. Ez az egészre nézve rossz hatással van. Horgászhasonlattal élve, olyan ez, mintha valaki egy nagy hal, mondjuk egy marlin helyett az elé kiterített kicsikkel pózolna a fényképezőgép előtt – nem ugyanaz. A jó autók nem robbannak már le, a kiscsapatoknak nincs esélyük a jó eredményre. A pályák sterilek, a hatalmas bukóterek miatt nem is hiba a hiba. Nekem az volt az erényem, hogy nagyon ritkán sodródtam le a pályáról, a pontosságomnak köszönhettem a sikereimet. Ecclestone-t csak a pénz hajtja, az F1-nek súlyos adósságot kell kifizetnie, ezért új helyszínek jönnek, mint Abu-Dzabi és Bahrein – ezeknek nincs helyük az F1-ben, bahreini futamot még nem is láttam. A mostani F1 nem méltó a sportág történetéhez.”
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/hova-lett-eddie-irvine-2114542 -
Claptonic #1597 Nekem szerencsére ez 5 nap mulva nem lesz gond:P
Igazából olyan elkeseritő, hogy az F1 ami fiatalkoromban maga volt az autóverseny, mára szinte minden értékét elvesztette. Ráadásul, miután egyre több információval rendelkezünk, iagzából abban az időben sem volt jobb, se tisztább. -
#1596 még nem jött le nekem a teljes verseny, majd utána tudok nyilatkozni róla ha már láttam.
kár, hogy Sonoma és Bp. között 9 óra az időeltolódás ;) -
#1595 ezt írtam csak tömörebben :) -
Claptonic #1594 Mondat egy cikkből, nagyon egyetértek:
"Az pedig különösen bosszantó, hogy végig kell néznünk olyan szériák tündöklését, melyek fasorban sincsenek a futamok minőségét illetően az IndyCarral, azonban az azokat irányító testület olyan mesterien képes csillogó papírba csomagolni a szart, hogy az emberek azonnal bekajálják és képesek súlyos pénzeket fizetni azért, hogy láthassák, amint egy autó, tíz perc szünet sorminta alapján köröznek a pályán, s ahol a versenygépek szabályossága attól függ, hogy az adott csapat mennyi zöldhasúval támogatja a felsőbb vezetést." -
Claptonic #1593 Nagyon jó oldal, épp a cikkekből szemezgetek.
Tegnapi futam elképesztően jó volt, bár a végén a fáradságtól bealudtam:)
Szomorú, hogy izgalmasabb volt sokkal, mint az egyik legjobb pályának titulált Spa.
Mondjuk én továbbra is úgy gondolom, hogy az átlagos minősége a pilótáknak az F1-ben egy hajszálnyival magasabb, de szinte minden másban jobb az Indy.
Tudom, hogy kivitelezhetetlen lenne, de pl az egyenkasztni is sokat dobhatna a szérián.
Mellesleg, amig Bernie tulajdonában van a dolog, az F1 nem más, mint egy irányitott cirkusz.