Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Akkor felesleges, mert ezek csak a szerencsén múlik.

Fákjúal!

Seth
hátõõõ, a critical akkor van ha éppen akkor ütsz,amikor az ellenfél megütne, ilyenkor egy ütésbõl kimúlik az ellen(biztos láttad már, mert véletlen is meg lehet csinálni-szépen kettévágja a szörnyikét). Elsõre nehéz idõzíteni, de bele lehet jönni (mellesleg a játékban sose használtam,felesleges) Chain critical-ra már nem emlékszem,de a sima critical-ból kell gondolom egymás után többet csinálni.
Ten-point slash pedig egy kombósorozat, ez is a jó idõzítésen múlik. Az ütés gombot kell jó ütemben nyomni

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Nos senki???

Fákjúal!

ffxi
Videokari a húnyó!

Fákjúal!

Sziasztok lenne egy kérdésem.ennek a játéknak megvan a demoja,csak amikor elinditom egy hibaüzenetet ir ki:Failed creating the 3d device.ezt hogy lehet orvosolni? A gépem:1.2 es proci,Ati Radeon 9200-as videókártya.
xy21
EZ A JÁTÉK ÜBERF@SZ@!!!Nagyon jó ez az akció meg kaland meg film keverék meg logikai rész!!!Rég szórakoztam ilyen jól!!!

xy21
ffxi
Hol van az a patch? Léccí dial-up-om van. Kösze.

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

pontosan, akinek nem megy B5I verzió keressen rá neten egy 34 mb os patch re, utána müxik
xy21
Megvan a megoldás!Csak Patch kellett hozzá és kész már megy tükörsimán!

Sarapetike
nincs crack curerum van vagy Onimusha 3 English-Capcom verzio ami megy curerum nélkül is A szaggatás meg csak egy dolog tegyél fel uj video drivert mert apszolut nem kell nagy gép hozzá

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

xy21
Valaki HELP!!!
Most leszedtem a jatekot és CureROM-al müxik.Na eddig oké de a játék mi a SZ@Rért szaggat??!!Mer a demo nem szagatott.Ez meg szinte jáchatatlan.😞
Lehet a CureROM miatt?Help valaki vagy tegyen fel crackot.

Sarapetike
Onimusha 3 English-Capcom - ezt a verziot tölcsétek ez jó ez megy simán nem kell hozzá semmi amásik anyiban külömbözik hogy több nyelven lehet játszani de szerintem ugyis mindenki angolul játszaná ugyhogy azért töcsétek ezt

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Nem tudom mit szenvedtek, nekem olyan verzióm van aminek az elindításával nem kell szenvedni. Símán elindítom, még CD-t sem kér.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

xy21
Bakker ha ilyen nehéz elindítani inkább lese töltöm!:S

ffxi
HELP! Az utolsó 3 mozgás nem sikerült elsajátítani. Nemtom, h kell 😞

Fákjúal!

Sarapetike
az nem baj

nekem meg dvd
Sarapetike
msn

vagy nem tudnád valahogy a játék exéjét elküldeni?
Sarapetike
cd

neked milyen formátumba van meg b5i és dvd vagy cd?
Sarapetike
ááá nem ezt a képet akartam

Sarapetike

aztán nyomsz egy creat és finis

ha curerommal indítom ezt írja

Original disc could not be found or authenticated.
Sarapetike
de ha azt az ikont inditod amit a curerum csinál akkor nemm hogy észereveszi hanem kell is neki az emulélo progi

ja igen én mountolom is de mindig ezt írja

Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
zöld
Sarapetike
milyen szinü a d tools ikon lent zöld vagy piros?

Sarapetike
elméletileg nincs a te verziod b5i egy "direkt" erre a célra kifejlesztet iroprogi image file-je tehát a d tools felisemri és mountolja azt ugyanaz mintha sima cd lenne

Sajna nem jó a curerommal próbáltam mindig ezt a sz*r szöveget írja

Nincs ahhoz köze hogy nekem ez a *.b5i tipus van?
vagy esetleg ha valami részletes leírás lenne a beállítására.
Sarapetike
Securom 7 re a megoldás elméletileg a curerom tölcs de a legujabbatinnenés azt az icont használd amit a curerum csinál és tuti jonak kell lennie
amig nem volt az uj matrix-hoz + a most wantedhez crack addig én ezt használtam és simán nemtek a játékok(ne legyen a d tools-on kivül más emuláló progi clon dvd,copy dvd,alkohol csak a d tools akkor lesz csak jó)

Megpróbáltam de ezt írja:
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Észrveszi a daemon toolst v4.00
Meg nekem ilyen *.b5i formátumba van
erx13
rakd a parnacsikont win2000 compatibility-re ugy elindul...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Torrenten kívûl ami fizetõs azok az FTP oldalak.De ha szerencséd van és kapsz egy-két fülest melyik ip címet kell beírni, felhasználót meg jelszót akkor ingyen is hozzájuthatsz minden új játékhoz,filmhez vagy amit akarsz.(Nekem nekem szencsém volt<#pias>)Csak érdeklõdni kell valaki mindig tud valamit és nem kell b...akodni torrentel, netalán DC-vel.

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Na ezt írja.
Nem tom melyik verzió csak anyit tudok hogy "Onimusha 3 Demon Siege" a címe.
és vagy azt írja ki hogy nem eredeti cd vagy nem találja a védelmet de nem indul el sehogy még azt a curerom-ot is próbáltam. 😞
Sarapetike
ÜÜß ßÜÜ
ÞÛÝ ÞÛÝ ÜÜß
ßÛÜ ÜÛß ÞÛÝ
ßÛÜÜÜ ÛÜ ÜÜÜÜ ÛÜ ÜÛß ÜÜþ ÜÜÜÜ ßÛÜÜÜÜÜ
ÜÛß ßÛÜ ÛÛ ÜÛß ßÛÜ ÛÛÛÜ ÛÛ ÞÛÝ ÜÛß ßÛÜ ÜÜ ßßÛÜ
ÛÛÛ ß ÛÛ ÛÛÛ ÛÛÜ ÛÛÛßÛÜ ÛÛÜÜÜÜÛÛÜ ÛÛÛ ßßÛÛÛ ÛÛ
Û°Û ÛÛ Û°Û Û²Û Û°Û ßÛÛÛ Û²Û ßÛÜ Û°Û Û°Û ÛÛ
Û±Û ÛÛ Û±Û Û±Û Û±Û ÛÛ Û±Û Û² Û±Û Û±Û ÛÛ
Û²Û ÛÛ Û²Û Û°Û Û²Û ÛÛ Û°ÛßßßßßßÛ²Û Û²Û ÛÛ
ÜÛßÛÛ ÜÜÛÛÜÛÛÛ ÛÛÛÜÛÛÛ ÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ Ü ÛÛÛ ÛÛ
ÞÛÝ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÜ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÛ Ûß ßÛÜ ßÛÜ ÜÛß ÛÛÛ ÛÛ
ßÛÜ ßßßß ßÛÜ ßßßß Ûß ßÛÜ ßßßß ßßßßß ÛÛ
ÞÛ ÞÛÝ ÞÛÝ ÞÛÝ
þß ÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ þßß

ú Enter the Clone g0ds' world..
ß ßÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß²ßßß
Û Release Info: Û
ÜÜÜÛÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜ Ü
Û ß
Û
Û GAME NAME: Onimusha 3: Demon Siege
Û
Û COMPANY: Capcom
Û
Û RELEASE DATE: February 2006
Û
Û PROTECTION: Securom 7
Û
² CD COUNT: 1 DVD
²
Û IMAGE TYPE: BlindWrite 5 Image
Û
Û SUPPLIER: Team CloneCD
± ²
² ²
ßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßÛßßß
² Notes: Û
°
Û Onimusha 3 Demon Siege features 3D polygonal environments,
Û expansive settings to explore, a dual hero fighting system,
Û enhanced gameplay and motion picture quality cinematics that the
Û series is known to deliver. Onimusha 3 Demon Siege intertwines
Û two different stories that transcend four centuries from ancient
Û feudal Japan to modern day France. Takeshi Kaneshiro reprises his
Û role as Samanosuke Akechi from the original title in the series.
Û Joining him is Jean Reno the world-renowned movie star who is
Û best known for his roles in 'The Professional', 'Big Blue' and
Û 'La Femme Nikita,' starring as French military officer Jacques
Û Braun.
Û
Û Special notes:
Û The iND ISO of this had a Japanese installer but otherwise it
Û worked fine in English. We present a release with a fully English
Û installer that contains the following languages:
Û Italian / German / Spanish / French / English.
Û Furthermore you might be interested to know that a v1.1.0.0 patch
Û without any protection has been released, google for it or try
Û the following url:
Û
Û http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=oni3_v110.zip&ref=ps
Û
Û Enjoy this fine game.
Û
° ²
² ²
ß ßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßß ß ßßßÛßßß
² Install Instructions: Û
Ü Ü²ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲ ÜÜ
²
²
°
Û
Û 1 Unpack it.
Û
Û 2 Mount it using Daemon tools.
Û
Û 3 Install the game using this serial: ON45-3205-5111-2657
Û
Û 4 Play using CureROM and Enjoy!

Sarapetike
nincs azon semmilyen védelem vagy neked milyen verziod van?? de van rá megoldás az ujabb kiadásra is

ffxi
Léccí!

Fákjúal!

Szasztok
Új vagyok Nekem is az lenne a kérdésem hogy hogy a túróba lehet elindítan mert már próbáltam mindent de nem tudok rájönni. ja a 3 töltöttem le tegnap és elméletileg securom 7 védelem van rajta.
Bercy
mar nincs, regen volt meg es letoroltem.
Sarapetike
esetleg torrenten kivül valami..... fizetös is jó

ffxi
Eltudna vki küldeni nekem postán az 1-et és a 2-õt, ha letöltötte? Léccí, mert dial-up van nekem. Kifizetem. Köszi.

Fákjúal!

Torrentes oldalakon kell körülnézni. www.torrentspy.com -on kell beírni ominusha 2 azon van torrent.

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

Sarapetike
honnan az egy is és a ketö is érdekelne honnan tölthetem le ??? adj egy linket léci

De kijött a 2 is pc-n.Le is lehet tölteni