Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam a játékban...már nem elsõ, de itt télleg nem tudom, hogy mit kell csinálni.... 😞
Remélem valaki még olvassa ezt a topicot néha napján, vagy játszik még valaki ezzel a gamemel!!!
Szóval itt akadtam el, már mindent végignyomkodtam, próbáltam mindent amit csak bírtam, de nemtudom egyszerûen hogy mit kell itt:
nagyon köszi elõre is a segítségeteket, ez dönti el hogy marad e vagy del a game... 😄
9800- as videókártyával elindulna ez a játék ?
\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Amikor feltettem és el akarom indítan a gamet akkor ezt írja ki : EMULATOR DETECTED ! - Please deactivate virtual drive and emulation software
ennyit...
miért nem megy ? segítsetek pls. köszi...
\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Fákjúal!
elakadtam az eifel toronynál . Nem tudok felmenni a liftel. Mit csináljak ?
Segitsetek kérlek.
ronhaven a mentés már nincs meg sajna
PSN ID.: Beegabor
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Fákjúal!
Ja és amikor az ostoros csávóval vagyunk az elején a dzsungelben, ott ahol találkozok azzal a szamurájjal ott a házakkal szemben mutat eggy átjárót a térképen de nem tudok ott átmenni a másik helyiségbe. Hogyan mennyek át?
Fákjúal!
Ahol menteni lehet, ott van hogy ENHANCE, na ott kell fejleszteni a fegyvert a begyûjtött lelkekbõl
Cikasz: fel kell fejlesztened a fegyvered csak akkor mehetsz be
A Notre Dame-ba nemtok bejutni mert az ajtón a paca nem enged be...
Nem tudja valaki miért?
http://www.akciofigura.hu
"Onimusha 3: Demon Siege has 2 endings. The first ending, I don't know about
you, but it left a bad taste in my mouth because it doesn't really feel
complete. To get the second, true ending, you have to get all 8 of the
Hatori or Vests for Ako"
Fákjúal!